Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
29/06/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Wil jij deze zomer les krijgen van Harry Everts?

Wil jij je technische bagage bijschaven en tips krijgen van Harry Everts? Dat kan want Harry heeft tijd vrijgemaakt om ook jou bij te staan op en rond het trainingscircuit. Twijfel niet en neem snel contact op met de ex-wereldkampioen. Trainen kan in groep maar ook prive...

Thor it voor meer info over de dagen dat Harry vrij is


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Stefan Everts over het ongeluk van Jeffrey Herlings

Omroep Brabant had een gesprek met KTM teammanager Stefan Everts over het auto-ongeluk van Jeffrey Herlings.

Klik hier voor het opgenomen gesprek


thor it
no img
23/07/2012 | posted by | reactie(s)

Persbericht: Kemea Reytec Yamaha team GP Rusland

Eerste top 10 plaats voor Ludovic Brevers in Rusland. In het verre Russische Semigorje werd afgelopen weekend de elfde GP van het seizoen gereden. Op de technische nieuwe omloop wisselden zon en regen elkaar opnieuw af maar de omloop bleef perfect en alle piloten hadden veel fun.
 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Lommel Kabouter Trek

Na de afgelasting afgelopen donderdag van de BMB wedstrijd trok onze kabouter zijn zevenmijls laarzen aan in een poging om op tijd in Rusland te geraken. Vrijdagavond ontdekte hij echter dat hij er nooit tijdig ging geraken, en dus maakte hij maar rechtsomkeer. Voor hij terug naar zijn paddenstoel ging voor een welverdiende rust, passeerde hij nog vlug even in Lommel. Ze waren met tamelijk veel die van de eerste echte zonnestralen van het bouwverlof kwamen profiteren. De foto’s zijn te vinden op deze link

 

thor it
no img
23/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jeffrey Herlings gewond na auto ongeval in Rusland

Jeffrey Herlings en enkele mensen die met hem de aftocht maakten na de GP in Semigorje zijn gewond geraakt bij een crash. De auto die bestuurt werd door John Hensen heeft een truck achteraan aangereden die in de file stond aan te schuiven. 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
23/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persbericht: Motorsport Future Topsport Vlaanderen GP Rusland

Jens Getteman blijft bevestigen! Terwijl Jens in het Russische Semigorje was trok de rest van de Motorsport Future Topsport Vlaanderen rijders naar Duitsland. Dit om er onder de deskundige leiding van Joël Smets een stage door te voeren.
 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Mark Boot wint nipt voor Gunther Ghysels in Axel (VMCF)

De VMCF was op onze nationale feestdag te gast in het Zeeuwse Axel, het circuit lag er perfect bij en er werden leuke wedstrijden gereden. Bij de Inters was het Mark Boot die de overwinning naar zich toehaalde met een tweede plaats in de eerste reeks en de reekszege in de tweede reeks. Gunther Ghysels reed ook erg sterk maar kwam net tekort met de reekszege in heat één en een tweede plaats in de tweede reeks. Jilani Cambre werd mooi derde in Axel...

Thor it voor een leuke video van Marco Duerinck en de uitslagen
Klik hier voor foto's van Vepix


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Videohoogtepunten Grand Prix Rusland

De reeksen waren dan wel niet al te spannend, de hoogtepunten in volgende video mogen er best wel wezen...

Check it bij Thor


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Dubbel voor Cairoli, Desalle en De Dycker mee op podium

Cairoli heeft vandaag nog maar eens laten zien dat hij geen tegenstand duld door overtuigend beide reeksen te winnen. Antonio nam de holeshot voor zijn rekening voor CP377, Goncalves,Desalle Keeno en Bobryshev. Al vrij vroeg maakte de Wereldkampioen een foutje en hij viel terug naar plaats 3. Desalle nam de leiding over maar kon niet aan een oprukkende Cairoli weerstaan en werd 2e in de reeks voor Ken De Dycker. Pourcel werd nu vierde voor onze symphtieke Rus. Kevin Strijbos werd nu 9e en kan met een goed gevoel deze GP afronden. Cairoli heeft met deze overwinning nu 20 punten voor op Desalle die vandaag algemeen 2e werd voor Keeno.

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Tweede reeks ook voor Herlings in Semigorje

Met een voorsprong van ruim 30seconden wist Herlings de reeks als winnaar af te sluiten. Tommy Searle was erg goed op dreef en werd 2e net voor Jeremy Van Horebeek. Herlings vergroot zijn voorsprong op dichtste achtervolger Searle tot een mooie 49 eenheden. Joël Roelants werd nu erg mooi 4e en kan zeker met een goed gevoel terugblikken op zijn Russisch avontuur. Ook goed nieuws voor Jens Getteman uit het Standing Construct team wnt hij wist nu als 16é over de finish te komen. Voor Kevin Fors en Kenny Vandueren waren er op de Yamaha Reytec geen punten weggelegd in deze reeks. Jeremy Van Horebeek wordt derde in de GP met evenveel punten als Searle maar door het betere resultaat in heat 2 is de tweede plaats dus voor de Brit. Beter nieuws is wel dat the Jerre nu nog amper 12 puntjes achter Searle staat in de huidige WK stand. Joël Roelants prijkt op plaats 4 en zal die zoals hij nu aan het rijden is ook mooi kunnen behouden.


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Cairoli wint reeks maar Keeno laat sterke indruk na!

Het was Keeno die de bende op sleeptouw nam en deze enkele ronden kon vasthouden. Cairoli wist na enkele ronden Clement Desalle voorbij te rijden en ging op jacht naar maatje De Dycker. Veel moeite had hij niet om Ken terug te wijzen. Clement Desalle dacht net hetzelfde te doen bij de boomlange maar die wist telkens de deur knap dicht te houden en zo werd Desalle derde na Cairoli en Keeno. Christophe Pourcel was ook aan een goede reeks bezig en wist in het wiel van de Suzuki Rockstar rijder te eindigen. Wederom een sterke reeks van HM KTM UK rijder Kevin Strijbos die 5e werd voor thuisrijder Bobryshev die 6e werd.


thor it
no img
22/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Toch weer Herlings in Rusland

In zonnige omstandigheden is de eerste reeks een succes geworden voor de KTM armada. Jeffrey Herlings won overtuigend met 36seconden op onze landgenoot Jeremy Van Horebeek. Tommy Searle werd derde nadat hij gisteren nog uitviel in de kwalificatiereeks. Jake Nicholls die zijn opmars verder zet in het WK werd 4e voor Joël Roelants die de sprint om de vierde stek wist te winnen! Kwalificatiewinnaar Tixier werd 6e. Jens Getteman kon nu ook weer een mooie reeks voorleggen en kwam als 14e over de streep. Kevin Fors werd 16e en voor Kenny Vandueren was plaats 19 goed om 2 punten bij te voegen op zijn conto. Max Anstie had weer pech en verliest wederom kostbare punten. Ook Alexander Tonkov kwam niet tot scoren hij kwam hard ten val en had teveel last van zijn rug om verder te rijden.


thor it
no img
21/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Opnieuw KTM boven in kwalificatiereeksen GP Rusland

In de MX2 was het deze keer Jordi Tixier die het snelste leek in de modder! Jawel U leest het goed, weeral een GP in de regen! De kwalificatireeks werd overschaduwd door problemen met het starthek. Terwijl de rijders gedwongen werden om opnieuw plaats te nemen in het gesloten park gingen de hemelsluizen nog maar eens onherroepelijk open.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
20/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen verzendkosten veur (Zwarte) Crossers dit weekend!

 MaxMotosport.com is geheel vernieuwd en levert nu een nog breder assortiment uit voorraad.Populaire merken als Gaerne, Scott, Twin Air, Renthal, Zeta, DRC, Prox en Bel-Ray.Op werkdagen besteld, dezelfde dag met DHL verzonden. En speciaal veur dit Zwartecross weekend worden de bestellingen gratis verzonden naar Nederland en België.
Actie is geldig t/m 22-07-2012
Check onze website www.MaxMotosport.com


thor it
no img
19/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Training Axel met oa. Jens Getteman

Marco Duerinck trok met zijn camera naar het zandcircuit in het Zeeuwse Axel en kwam er Jens Getteman, Marco Kovalainen, Rik Pijne, Jordu vd Wiele en nog enkele anderen tegen...

Thor it


thor it
no img
19/07/2012 | posted by Marcel/bmb | reactie(s)

MOTORCROSS WEDSTRIJD HERZELE VERPLAATST

 

De organisator, AMC Evergem, van de Motorcross Belgian National & Zijspanwedstrijd nu zondag 22 juli a.s. in Herzele is verplicht de wedstrijd af te gelasten omwille van de moeilijke toegang tot de parkings voor het publiek en de rijders door de zware regenval van de laatste dagen.
De wedstrijd zal echter worden verplaatst naar een nog te bepalen datum, we houden jullie op de hoogte... 
 
Lang leve de zomer!!

thor it
no img
19/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Zaterdag en zondag 21 & 22 juli VLM organisatie op de Horensbergdam te Genk : organisator FUN MX

 

Zaterdag 21juli zal er een lekkere bbq te genieten zijn in de feesttent tussen 17u en 21u.
Doordat de Rooki Cup werd afgelast zal de bbq dus doorgaan op zaterdag en niet op vrijdag!
Als er iemand op voorhand nog kaarten wil bestellen kunnen jullie altijd bellen op het nummer 0497/13.98.15 of op info@funmx-team.be
Het zijn 3 stukken vlees voor 14€ met groenten brood en saus à volonte!
 

thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Summer-SALE bij MotoXL

We willen het niet doen, want het is geen zomer... We doen het toch.. Summer-SALE!

Hoewel de zomer achter een dik wolkenpak schuil gaat, de herfst reeds in juli zijn intrede heeft gemaakt laten we de motocross liefhebbers toch genieten van zomerse prijzen. Gewoon om iedereen weer op te warmen voor zonnige motocross weekendjes, stoffige startvelden, droge schansen en stuivende bochten omdat het moet. Motocross vinden wij het leukst in het stof en niet in de modder!
Nu op al onze zomerse motocross T-shirts mogen jullie genieten van 25% korting.
Ga snel naar www.motoxl.com en haal de zomer in huis

thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

OOK JEFFREY HERLINGS START IN GENK

De kogel is door de kerk: ook Jeffrey Herlings start op zondag 29 juli in de ‘Everts & Friends Charity Race’ op de Horensbergdam. De WK-leider in de MX2-klasse zal deelnemen aan de ‘Future Stars vs. GP Stars’, de ‘American Race’, de ‘Reverse Race’ en de ‘Wrong Way Pitstop Race’.
Stefan Everts praat ook nog met de andere WK-leider, Antonio Cairoli. De MX1-wereldkampioen, die de ‘Everts & Friends Charity Race’ nog nooit reed, toonde alvast interesse om  aan te zetten bij de ‘Fun Bikes’. Bevestigden ook hun deelname: Kevin Fors, Nick Triest en Benoit Pauwels, de befaamde andersvalide ‘motorcrosser met maar één arm’.
www.evertsandfriends.be/


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

SRT Racing nu ook invoerder van Kite performance

SRT Racing was al verdeler van Pro Grip, Neken, Fro Systems en DT1 Airfilters, daar is nu ook nog het merk Kite Performance bijgekomen. Kite Performance is fabrikant van oa. wielnaven, voetsteunen, triple clamps en andere tuningsonderdelen...
Contact voor dealers: srt-racing@hotmail.com


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Doe mee met de MX477 - X-Brands Pronostiek en win het race-shirt van Kevin Strijbos

Kevin Strijbos is momenteel zeker weer een van de smaakmakers in het WK MX1. The Kid stond al drie keer op het eindpodium en won afgelopen zondag zelfs de tweede heat in Letland. We hebben elke GP een leuke X-Brand bril voor de winnaar waar ook Kevin Strijbos mee rijdt en doen er deze week dus het raceshirt van de HM Plant KTM-rijder bovenop.

Klik hierboven op "Pronostiek", login met je Facebook-account en doe mee!


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nancy van de Ven aan de start bij Everts and Friends.

De Zeeuwse Nancy van de Ven zal tijdens de Everts and Friends race aantreden bij de Future Stars. Hiermee zijn vele andere rijders gewaarschuwd, de Nederlandse wil haar goede vormpeil in deze race laten gelden! Nancy die afgelopen weekend in Boekel nog een podiumplaats wist te bemachtigen bij de 85cc grote wielen zal nu ook weer vooraan meestrijden. Wie de nummer 85 als een pro over het technische circuit ziet gaan weet dan dat dit een jonge meid is, met erg veel potentieel.

Thor it.


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Gossip Season - Aflevering 1

Het is zover, de meest interessante tijd van het jaar is daar, transfertijd! Je zult het waarschijnlijk niet zeggen maar ik hou van vettige gossip. Het is ook des mensen. U hoort iets en verteld het tegen Jan en Jan zegt tegen zichzelf dat zou cool zijn, maar het zou nog veel vetter zijn als … en tegen dat de roddel bij mij is, is Jan zijn droom al werkelijkheid! Mmmm Gossip season! Klik op Thor en lees de nieuwe geruchten!


thor it
no img
18/07/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Geen respect voor geel?!

Eerst even opfrissen wat betekenen de gele vlaggen! De stilstaande/hangende gele vlag betekend: Gevaar traag rijden. De gele vlag die gezwaaid word betekend dan weer: Onmiddellijk gevaar, maak u klaar om eventueel te stoppen en verboden in te halen… Maar helaas zagen we wel even iets anders in de Grand Prix van Letland! Klik op Thor en lees meer!


thor it
no img
17/07/2012 | posted by | reactie(s)

Jose Butron verlengt contract met KTM Diga Racing Team

 

Zaterdag tijdens het GP-weekend in Letland ondertekende José Antonio Butron zijn contract bij Diga Racing KTM voor het seizoen 2013. De 21-jarige Spanjaard zal volgend seizoen opnieuw de kleuren van het Diga Racing KTM Team verdedigen in het Wereldkampioenschap MX2 en het volledig Kampioenschap van Spanje. Beide partijen werken samen verder aan een lange termijn visie voor de toekomst. 
Voor  2013 wordt het doel van José Antonio Butron en het Diga Racing KTM team een plaats binnen de top-5 van het WK MX2 en de titel in het Spaans kampioenschap.
 

thor it
WMX-ShopR2R StoreDSMSec ConstructionsKTM Shop NLMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!