Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
30/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Geweldige promoties bij Chris D 'Hondt

Promotie cross- en endurobanden Michelin + Bridgestone (prijsopslag januari 2012!!!) 
Ook REMPLAKETTEN en OLIE ! ! 
Prijzen 1 maal per jaar – per 10 stuks (mix) tot 31 januari 2012

Wees dus snel en bestel nu nog!!
Klik hier voor de aanbiedingen

www.chrisdhondt.be
thor it
no img
30/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Weasel MX Shop : vanaf nu gepersonaliseerde producten leverbaar !

Nieuw in ons gamma : gepersonaliseerde producten. - Bedrukken MX shirts - T-shirts voorzien van naam en nummer - Polo’s voorzien van naam en nummer - Hoodies voorzien van naam en nummer - Helm ID stickers - Personal sheets - Transponder stickers - Motostand voorzien van gepersonaliseerde sticker - Sponsor stickers 
Voor meer informatie : www.weaselmxshop.be of tel.nr: 0473/33.06.51
 
thor it
no img
30/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Red de Motorcross 2012

Ruim een week na het salon is de tijd aangebroken om een evaluatie te maken over de stand van "Red de Motorcross" op het salon en tegelijk een blik naar de toekomst te werpen.
Ondanks een krap budget en zeker door de korte tijd om alles voor te bereiden zijn we er toch in geslaagd een leuke stand op te bouwen die alles bij elkaar ongeveer 2.250 euro gekost heeft. De oppervlakte kregen we gratis aangeboden door MCC en FEBIAC, veel materiaal kregen we in bruikleen van GPR (Jo de Munck en Eric Geboers himself hielpen mee met de opbouw van de stand), vaste medewerker van GPR André Maris en vaste medewerker van MC Lille Jan Vloemans zorgden er dan weer dat de stand continu bemand was.
Er stonden zowaar 3 echte fabrieks-motoren en op de spandoeken werd duidelijk gemaakt hoe de situatie vroeger was en waar we nu beland zijn met de MX in België.

thor it
no img
30/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KYB-nieuws: Eindelijk, het seizoen staat op punt terug te beginnen...

De openingscross is in zicht !
Menig piloot zal staan popelen om te starten.
Ook wij van Technical Touch, kunnen niet langer wachten !
De winter-testen zijn achter de rug, de servicewagen is ingeladen en de test-veringen staan klaar.
Kom gewoon langs !
GRATIS, elke woensdag, op een circuit in de buurt.
Geniet van de professionele assistentie van een KYB vering-technieker.
3, 2, 1, … START !


thor it
no img
30/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Prijsvraag inkomtickets Lommel

We mogen vier winnaars blijmaken met een inkomticket voor de Openingscross in Lommel op 12 februari 2012.

Prijsvraag: Welke twee niet motorcross gebonden evenementen werden door de VZW Betemo al georganiseerd in Arendonk in 2012 ?
Mail je antwoord voor woensdag 1 februari 2012 door naar marcel@mxworld.be  
 


thor it
no img
30/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Oakland zorgt voor tumultueuze wedstrijden!

Dit weekend werd de vierde manche van het AMA Supercross kampioenschap verreden in Oakland. Daar werd een bijzonder technisch parcours uitgezet en dit zorgde voor het nodige spektakel. Zowel in de Lites klasse als in de Supercross klasse.

Klik op thor en kom alles te weten.
(U vind daar ook de wedstrijd beelden)


thor it
no img
30/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Vader van Rasmus Jorgensen overleden.

Via deze weg wil de crew van MX - World, Rasmus en de familie een hart onder de riem steken bij het zware verlies die hen treffen. Het overlijden van de vader zal voor Rasmus, die een echt familiemens is zwaar vallen, en dit zeker zo kort voor het grote werk er aan komt.


thor it
no img
18/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Mooie Concorde mobilhome te koop!! (verlaagd in prijs)

Mooie Concorde mobilhome te koop met Mercedes chassis. De mobilhome heeft vele opties waaronder, garage voor moto, aut. satteliet, zonnepaneel, navigatie,....

Thor it voor meer info


thor it
no img
28/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Volg de SX van Oakland van A tot Z!

Het AMA Supercross kampioenschap is drie wedstrijden ver en in allebei de klassen hebben we al elke maal een verschillende winnaar gezien... Met in de Lites Cole Seely, Dean Wilson en Eli Tomac en in de Supercross Class Ryan Villopoto, Ryan Dungey en oude getrouwe Chad Reed. Zeggen dat het dus wederom een hoogstaand kampioenschap is, is een open deur intrappen. De vraag die we ons vandaag dan weer stellen is: wint er weer een andere piloot of herhaalt één van de eerder genoemde hun eerdere overwinning? Volg het zelf allemaal op de voet via de bijgevoegde info die u onder de THOR button vindt!
thor it
no img
27/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks LS Honda-boys @ Spain

De LS Honda-rijders zitten momenteel in Spanje voor train- en testwerk voor het nakende seizoen. Zoals bekend vervoegde de Spanjaard Jonathan Barragan het team waar Ken de Dycker ook in 2012 voor in actie komt. Ricky Nijs trok mee naar Spanje en had er samen met de officiële LS Honda-boys de tijd van zijn leven (getuige de foto's). We kregen van Javier Blanco een mooie fotoreeks van de LS Honda-boys...

Thor it voor de link naar de foto's


thor it
no img
27/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Twin Air Tech Tip: Powerflow Kit ontwikkeld voor de KTM 65cc

Voor optimale prestaties van de KTM 65cc heeft Twin Air de perfecte oplossing voor in de filterbak. De Twin Air Powerflow Kit in combinatie met een supercross filter en airbox vents in de filterbak zorgen voor meer lucht en dus extra pk’s. De sealing ring in combinatie met de grand prix cover zorgt voor betere bescherming zonder extra weerstand van de airflow.

Klik hier voor meer info over de Twin Ait Powerflow Kit
thor it
no img
27/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Chad Reed: My Way - Aflevering 1

Eind 2010 was Chad Reed nog afgeschreven, een piloot zonder toekomst en zonder team. Maar de Australiër was nog niet klaar en starten z'n eigen team en deed dit nog niet zo slecht. Hij deed meteen mee vooraan in de supercross en stond zeer lang eerst in het outdoor kampioenschap. En dat alles heeft er nu voor gezorgd dat Chad Reed z'n eigen youtube-serie heeft namelijk: Chad Reed: My Way.

Klik op thor en geniet van de eerste aflevering die er al zeer goed uitziet!
thor it
no img
26/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nick Kouwenberg op de Factory TM (Video)

Nick Kouwenberg zal dit jaar aan de slag gaan op de Factory TM 250-F. Het team wordt ondergebracht bij niemand minder dan Adri van Beers daat nu het SKS Polned TM Factory Team zal heten, Adri gaat hiermee een leuke uitdaging krijgen. Nick ging deze week aan de slag in het diepe Nederlandse zand en onze collega van Motocrossplanet was erbij voor een video

Thor it 


thor it
no img
26/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

LEHU Team ook dit jaar op zoek naar titels

Het LEHU Team wat zowel in de VBM, KNMV als in de BMB actief zal zijn gaat ook dit seizoen weer op zoek naar enkele titels. Op het hoogste niveau zien we Jan Lauryssen, Jan zal bij de Inters MX2 uitkomen, Davy Vandemanakker zal hem hierbij vervoegen. Tom Steensels zal in de VBM rijden bij de Inters B. Jimmy Dosquet (Jun MX1), Jens Steensels zal met zijn 85cc aan de slag gaan zowel in de VBM als bij de KNMV Jeugd. Erwin Dewit gaat de strijd aan bij de vrijetijdsrijders en Robin Dewit rijdt met zijn BMX in Peer.
Het voltallige LEHU Team wil graag haar sponsors danken voor de jaarlijkse steun...


thor it
no img
26/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Haan Racing Parts catalogus 2012 online.

Met enige trots presenteren wij de nieuwe catalogus van Haan Racing Parts 2012. 
Haan Racing Parts kan in 2012 een aantal nieuwe producten aan de dealers leveren zoals; Gekleurde kettingen, stalen tandwielen, 10 ltr Tuff Jug en nog veel meer.....
Blader eens door onze catalogus: Klik hier 
Op onze website kun je de dealers vinden waar je de onderdelen uit onze catalogus kunt bestellen. 
Ook kun je jezelf aanmelden bij onze facebook pagina en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Haan Wheels & Haan Racing Parts

http://www.facebook.com/haanwheels 
Klik op "vind ik leuk" volg het nieuws


thor it
no img
26/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Update Max Nagl

Red Bull Teka MX1 KTM fabrieksrijder Max Nagl is op weg naar herstel na twee grote rugoperaties. Max is na de tweede operatie, vrij positief maar moet het nog steeds kalm aan doen en heeft nog werk voordat hij mag aan de fitnesstraining beginnen en terug op zijn KTM fabrieksmotor mag gaan rijden!

Thor it voor meer info


thor it
no img
26/01/2012 | posted by www.24mx.be | reactie(s)

Nu is 24MX.BE live.

Het heeft even geduurd, maar vanaf vanmorgen is 24MX.BE live. De laatste tijd is er hard gewerkt aan het nieuwe uiterlijk en de nieuwe website. Eindelijk is deze af en kunnen we met trots onze nieuwe site en logo presenteren. Kijk graag even rond en mocht u een minuutje over hebben zouden wij het op prijs stellen om wat feedback te krijgen. Want zonder onze klanten kunnen wij niet beter worden. Vind ons leuk op Facebook www.facebook.com/24mx.be en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, neem deel aan leuke acties en maak kans om leuke prijzen te winnen.

 

Voor meer info kijk even op www.24mx.be


thor it
no img
26/01/2012 | posted by Weaselmx | reactie(s)

MUD-NO-STICK nieuw in het assortiment van Dirt Bike Gym

 Het is eenvoudig en bij gebruik voor iedere reeks kan het gewicht tot 10 kg minder zijn, dit zou anders aan uw motor blijven plakken. 

Lees verder bij Thor over dit product van www.weaselmx.be
thor it
no img
26/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Voorbeschouwing Internationale confrontatie in Valence

Het bestuur en de medewerkers van MC Valence hebben de laatste weken niet stil gezeten om de kick-off van het Europese seizoen op gang te trekken. De laatste jaren lijkt het er sterk op dat Valence de strijd om de sterkste teams en beste rijders aan de start te krijgen aan het winnen is en dit tov Mantova.

Thor it voor meer info


thor it
no img
25/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Overlijdensbericht: Marc Boonaert

We ontvingen het overlijdsbericht van Marc Boonaert, de Ex-BLB, BVM, FMC en VMCF-rijder overleed op 16 januari overleden aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte, hij werd 54 jaar.
Echtgenoot van Huguette Verhe , Broer van Remy Boonaert , nonkel van Gerrit & Joel Boonaert.
De begrafenis vindt plaats op 28 januari om 14u00 in funerarium Dhondt, Gentstraat 74 te Oudenaarde.

thor it
no img
25/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Seal Doctor en Mud Axe nieuw in het assortiment van Risk Racing

Met de Seal Doctor en de Mud Axe krijgt het Risk Racing er opnieuw wel twee héél bruikbare spullen bij in het assortiment dat Weasel Mx Shop je aanbiedt. Met de Seal Doctor kun je in enkele seconden je lekkende voorvork weer repareren. Met de Mud Axe kun je heel makkelijk overtollig modder van je motor verwijderen...

Thor it voor meer info hierover


thor it
no img
25/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Roelants in Portugal (Video)

Joël Roelants ruilde zijn Nestaan JM KTM in voor een factory Kawasaki van het Monster Energy Kawasaki CLS Team en vertoeft momenteel in Portugal als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Naast de motorwissel gaan we Joël Roelants dit seizoen ook in actie zien in andere kledij, hij ruilde zijn Shot-tenue in voor een Thor-pak....

Thor it voor een video van Starplanet (Por)


thor it
no img
25/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Kalender en format bekend voor Aussie Nationals

De Australische Nationals is samen met de Red Bull Pro Nationals één van de kampioenschappen die een enorme opmars hebben gekend. Onder impuls van Williams Event Management kende het kampioenschap de nodige vernieuwingen en dat werpt z'n vruchten af. Zo al in 2012 o.a. Joshua Coppins, Ben Townley, Billy Mackenzie, Jay Marmont, Brad Anderson en andere aan de start staan in Australië. Waar en hoe deze wedstrijd plaats vinden kan u onder de Thor button.


thor it
no img
24/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jaimy Deleersnyder maanden out

We vernemen zopas dat kersvers Kawasaki rijder Jaimy Deleersnyder zich vandaag op training heeft bezeerd. Het eerste oordeel zou als volgt zijn Kruisband af en de hechting vd miniscus die is geraakt. Meer nieuws volgt snel. Van harte beterschap Jaimy


thor it
no img
24/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

TV uitzending - Supercross LA: Lites en 450!

Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk gearriveerd. De TV uitzendingen van de Supercross van Los Angeles staan op Youtube. Met in beide klassen wederom een interessante wedstrijd zijn deze twee broadcasts zeker de moeite om te bekijken. We wensen u veel kijk plezier.

Klik thor voor de video's
thor it
KTM Shop NLWMX-ShopSec ConstructionsDSMR2R StoreMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!