Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
09/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Super solden op officieel KYB Kledij.

Click voor meer.


thor it
no img
08/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Inschrijvingen `Dash for Cash DT1-trophy` verlopen goed

De inschrijvingen voor de Dash for Cash-trophy, er is wel wat poen te pakken tijdens de openingscross in Lommel verlopen goed. Bij de inters MX1 wordt kersvers Kawasaki-rijder Marc de Reuver de grootste kandidaat voor de overwinning maar wie weet kan iemand als Marvin Van Daele, Manuel Priem of nog iemand anders het de Nederlander wel eens heel lastig maken. Bij de inters MX2 komen zowat alle jonge wolven naar Lommel afgezakt uit België maar ook uit Nederland... 

Thor it voor meer info
thor it
no img
08/01/2012 | posted by | reactie(s)

Mike Gilot maakt overstap naar inters MX1 (VMCF)

Mike komt uit voor het JDS team bij de VMCF federatie en woont in Charleroi. Hij luistert naar de bijnaam Gilopoto en iedereen die Mike al eens aan het werk zag kan het beamen dat hij over een spectaculaire rijstijl beschikt. Dit jaar behaalde hij de kampioenstitel bij de inters mx2. 

Thor it voor een klein interview
thor it
no img
08/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: baantest Goes met oa. Jurgen Wybo

We zijn ondertussen nog minder dan een week verwijderd van de Rabbit Racing supercross in de Zeelandhallen in Goes.Voor de twintigste editie werd beroep gedaan op circuitbouwer Freddy Verherstraeten en het resultaat mag gezien worden. Jurgen Wybo , Lars Van Berkel en Nancy Van De Ven reden de baan in.
Thor it voor het filmpje

thor it
no img
08/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Ryan Villopoto en Coole Seely winnen Sx opener in Anaheim

Monster Energy Kawasaki-rijder Ryan Villopoto SX-klasse) won vannacht de seizoensopener van het Monster Energy AMA Supercross in Anaheim. Chad Reed (Two Two Motorsports) werd tweede voor Ryan Dungey die zijn factory KTM naar een mooie derde plaats reed. Troy Lee Designs/Lucas Oil/Honda-rijder Cole Seely domineerde de Lites Class, hij reed naar makkelijk naar de zege in de lichtste klasse.

Thor it voor meer en een video van Anaheim 1


thor it
no img
08/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Blessure Rasmus Jorgensen erger dan verwacht.

Wie de SX van Dortmund heeft gevolgd afgelopen dagen, zal zeker hebben gemerkt dat één der smaakmakers en kanshebbers op de overwinning niet van start is gegaan. Via de erg goede band dat we hebben met Rasmus Jorgensen kunnen we jullie vandaag volgende laten weten.

Thor it voor meer info


thor it
no img
07/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Volg Anaheim1 vannacht live op de voet!

Vannacht begint in Anaheim - Californië het nieuwe 2012 AMA Supercross seizoen! Met in de Supercross Class: Regerend kampioen; Ryan Villopoto en daarnaast Chad Reed, James Stewart, Ryan Dungey, Kevin Windham, Justin Brayton, Josh Hansen, Joshua Hill en vele andere beloofd het wederom een spannende strijd te worden. Ook in de East Coast Lites klasse zien we een zeer talentvol veld met Dean Wilson, Marvin Musquin, Eli Tomac, Cole Seely, Tyla Rattray en andere Nico Izzi's...

Het beloofd dus wederom een schitterend Amerikaans Supercross seizoen te worden om duimen en vingers van af te likken! Klik op Thor en mis niks door de moderne technologie niks van de seizoensopener!


thor it
no img
07/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

RES Axel morgen open!

RES Axel zal morgen open zijn. Iedereen kan tussen 12.00 & 17.00 uur terecht op het parcours van RES Axel dat er wederom prachtig bij ligt. Het parcours kreeg ook een nieuw laagje zand wat de condities er enkel op verbeterd!

Meer foto's van vandaag kunt u vinden op vepix.Be
thor it
no img
07/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw: Mxnummerborden.be

NIEUW, MXnummerborden.be is een gespecialiseerd postorderbedrijf die hoog kwaliteits nummerbord-stickersets aanbied met keuze uit tal van top designs, waarvan het design steeds doorloopt op de airbox-stickers.
Deze worden in loop van 5 werkdagen(na betaling) bij u thuis afgeleverd. En dit voor de zeer concurentiele prijs van 65euro. incl. btw en verzendingskosten.(dus geen extra of verborgen bijkomende kosten).
Verdere info kunt u vinden op onze website: www.mxnummerborden.be
 

thor it
no img
07/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwtjes aan de Warrior Helm van UFO

De nieuwe Warrior helm van UFO heeft enkele nieuwigheden. Zo is er een verlengstuk verkrijgbaar voor op de klep te zetten, goed om de zon uit het gezichtsveld te houden. Het verlengstuk kan natuurlijk ook goed zijn voor zand van je voorganger tegen te houden. Een ander nieuwtje is dat er bij noodgeval de kaakstukken verwijderd kunnen worden zodat de helm voorzichtig van het hoofd kan worden getild. 

Thor it voor een videodemonstratie


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Motoxl | reactie(s)

MotoXl presenteert: Supercrossmanager 2012

We zijn gespannen, een altijd spectaculair seizoen van supercross staat voor de deur. Komend weekend gaan we kijken welke mannen het beste voorbereid zijn om de concurrenten voor te blijven. Via www.supercrossmanager.com kun jij ook kijken of je de concurrenten kunt voorblijven. Kies met een beperkt budget 4 rijders en verdien iedere race geld om tijdens het seizoen steeds betere te kunnen kopen. Waag iedere race een gokje door 2 rijders te kiezen die de holeshot pakken om zo extra cash te verkrijgen voor je team. 

Thor it voor meer info


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

PRODEALS op het motorsalon

Het jaarlijks motor salon vindt plaats van 12 tot en met 22 januari.
Prodeals zal hier staan om zijn merken te vertegenwoordigen. Al het nieuwe van ACERBIS, PROSTUF, RED, … zal hier te bezichtigen zijn. Tevens worden er enkele nieuwe merken voorgesteld die zij gaan verdelen. Ook de cataloog 2012 zal hier beschikbaar zijn. Naar de rijders toe komen we volgende week terug met een aantal waardebonnen die kunnen afgehaald worden op de stand 3.09. Kom vrijblijvend een kijkje nemen, u bent van harte welkom.

 


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Matteo | reactie(s)

AMA Supercross: Wie wint Anaheim 1?

In Californië zal morgen in Angel Stadium alweer het startschot van een nieuw Supercross seizoen gegeven worden. Enkele toppers veranderden van team en enkelen kenden een wisselvallig tussenseizoen door blessures. Wat vaststaat is dat de vijf koplopers van vorig jaar allemaal fit zijn en klaar lijken om een spektakelseizoen van 2011 nog te overtreffen...

Klik op "Thor" voor twee filmpjes van de persconferenties.


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Lander | reactie(s)

Interview: Kelly Lumgair

De gebroeders Lumgair zijn geen onbekende figuren in de motorcrosswereld. We gingen eens luisteren bij de broers. Deze week komt Kelly, de voormalige mekanieker van oa Tyla Rattray en Mike Alessi en huidige mekanieker van onze wereldkampioen Ken Roczen aan het woord. Later komt zijn broer Wayne aan het woord. Thor it voor de vertaalde en originele versie.


thor it
no img
04/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Speciale nieuwjaarsactie bij Energy4MX!

Sportprestaties verbeteren? Maak kennis met natuurlijke langdurige energie. 
In tegenstelling tot vele andere soorten sportvoeding is onze lijn 100% natuurlijk, zonder enige toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. 
WINRGY, de natuurlijke energiedrank zonder suiker. Geeft langdurige stabiele energie, focus en concentratie. 
Sure2Endure, voor extra uithoudingsvermogen (de spieren verzuren minder snel) en sneller herstel. 
Zorgt voor betere zuurstof opname. Bovendien wordt lactaat tijdens de inspanning al afgevoerd. 
Kijk op de website voor meer informatie en de speciale introductiekorting! www.energy4mx.nl  
thor it
no img
04/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen WK meer voor Steffi Laier

De meervoudig wereldkampioene motorcross komt met een flinke verrassing meteen na nieuwjaar. Steffi heeft geen zin meer om samen met het minder aantrekkelijke MX3-kampioenschap aan te treden. Het geeft haar te weinig voldoening en daarom gooit ze het roer om in 2012. 

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
04/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw: Protaper Square Bar Pads

Nu beschikbaar: compleet nieuw ProTaper design stuurrollen dat de standaard stuurrol doet verbleken. Deze kwaliteits stuurrol maakt je motor helemaal af. Het grote oppervlak zorgt voor maximale protectie. Leverbaar in 5 kleurencombinaties.

Thor it voor meer info hierover


thor it
no img
04/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Like to ride?

G-zoo rekruteert... 
Motivatie, ambitie en drive is wat we zoeken. Kan je je 4 tot 8 maanden vrijmaken voor een buitenlands avontuur waarin jij de hoofdact bent? 
Stuur ons een video waarin je toont de nodige skills te hebben om te performen in een freestyle minibike show. 
Apply know!
Gregfmx@hotmail.com 
+32475247621
thor it
no img
03/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Chad Reed klaar voor het seizoen!!

Met nog maar enkele dagen vooraleer het Amerikaanse Supercross-seizoen van start gaat trok Chad Reed met zijn Honda's naar Castillo Ranch voor een doordreven training. Het Two Two Motorsports Team van Reed versierde zopas nog een meerjarencontract met Honda  en met Mike Gosselaar (ex-Suzuki) lijkt het technisch ook allemaal goed te komen.

RacerX was erbij met videocameran Thor it


thor it
no img
03/01/2012 | posted by 24mx.be | reactie(s)

Een nieuwe milieumat voor maar 39,90 Euro

Bij 24MX heeft u nu al een nieuwe milieumat voor maar €39,90 Begin het jaar goed met een nieuwe milieumat. Deze fijne milieumatten zijn circa 100cm breed en 160cm lang. Het is tegenwoordig verplicht om te sleutelen aan uw motor op een goede milieumat, dus waarom niet op een mat met een stoere foto van Davi Millsaps of van Austin Stroupe. De milieumat is voorzien van een rubberen achterkant wat ervoor zorgt dat Olie, benzine en koelvloeistof niet door kan dringen. Natuurlijk zijn deze milieumatten goedgekeurd door de FIM voor Cross en Enduro. Kijk voor meer informatie op: www.24mx.be  
thor it
no img
31/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Gauniaux met TRP op BETA in BK Enduro

Kevin Gauniaux, kampioen van Belgie enduro 2011 zal in 2012 uitkomen op een Beta RR 350 enduro in het kampioenschap van Belgie.
Dit zal gebeuren met de steun van Beta TRP-RACING uit Sint Truiden. Daar buiten zal Kevin ook deelnemen aan enkele buitenlandse proeven, zoals het Italiaans en het frans kampioenschap.
De eerste deelname staat gepland op 5 Februari in de indoor enduro van Barcelona.
We wensen Kevin en TRP Racing veel succes in 2012


thor it
no img
03/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Indoorcircuit Goes is uitgetekend!

Het is zover ! Freddy Verherstraeten zet ook in Goes zijn handtekening onder het baanontwerp. Het concept van de baan in Goes is vernieuwd en zal zodanig geprepareerd worden dat deze voor elke piloot binnen zijn of haar bereik zal liggen. De baan wordt aangelegd met twee sporen; er wordt vooral rekening gehouden met de jeugd en aan de andere kant zullen de meest ervaren piloten uitgedaagd worden op het nieuwe circuit 2012.

Check it out, klik hier


thor it
no img
02/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Standing Construct Suzuki Racing MX2 wenst iedereen een gelukkig 2012

Het gloednieuwe Standing Construct Suzuki Racing MX2 wenst iedereen een gelukkig en voorspoedig 2012. Wij kunnen het team niets anders dan veel geluk toewensen met goede resultaten voor hun rijders Jens Getteman Nikolaj Larsen en Damon Graulus.


thor it
no img
02/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Dean Wilson helikopter-shoot

Motocross Action trok met de AMA Rookie of the year 2010 en 2011 motocross kampioen naar Pala voor een knappe heli-shoot. Dean reed afgelopen Motocross of Nations voor het Britse team maar in deze video laat hij pas echt zien tot wat hij in staat is....

Thor it voor de video


thor it
no img
01/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: KTM Freeride in Andorra

In een ver verleden zweefde hier een kikker rond, hij stuurde ons per aangetekende postduif volgende filmke, van een collega, tevens ubermongol, mountainbiker Cedric Garcia die samen met ne "echte" enduriaan de nieuwe KTM 350 freeride aan de tand voelt.

Check it out bij "Thor"


thor it
Mx477DSMR2R StoreKTM Shop NLWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!