Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
26/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Haan Racing Parts catalogus 2012 online.

Met enige trots presenteren wij de nieuwe catalogus van Haan Racing Parts 2012. 
Haan Racing Parts kan in 2012 een aantal nieuwe producten aan de dealers leveren zoals; Gekleurde kettingen, stalen tandwielen, 10 ltr Tuff Jug en nog veel meer.....
Blader eens door onze catalogus: Klik hier 
Op onze website kun je de dealers vinden waar je de onderdelen uit onze catalogus kunt bestellen. 
Ook kun je jezelf aanmelden bij onze facebook pagina en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Haan Wheels & Haan Racing Parts

http://www.facebook.com/haanwheels 
Klik op "vind ik leuk" volg het nieuws


thor it
no img
26/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Update Max Nagl

Red Bull Teka MX1 KTM fabrieksrijder Max Nagl is op weg naar herstel na twee grote rugoperaties. Max is na de tweede operatie, vrij positief maar moet het nog steeds kalm aan doen en heeft nog werk voordat hij mag aan de fitnesstraining beginnen en terug op zijn KTM fabrieksmotor mag gaan rijden!

Thor it voor meer info


thor it
no img
26/01/2012 | posted by www.24mx.be | reactie(s)

Nu is 24MX.BE live.

Het heeft even geduurd, maar vanaf vanmorgen is 24MX.BE live. De laatste tijd is er hard gewerkt aan het nieuwe uiterlijk en de nieuwe website. Eindelijk is deze af en kunnen we met trots onze nieuwe site en logo presenteren. Kijk graag even rond en mocht u een minuutje over hebben zouden wij het op prijs stellen om wat feedback te krijgen. Want zonder onze klanten kunnen wij niet beter worden. Vind ons leuk op Facebook www.facebook.com/24mx.be en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, neem deel aan leuke acties en maak kans om leuke prijzen te winnen.

 

Voor meer info kijk even op www.24mx.be


thor it
no img
26/01/2012 | posted by Weaselmx | reactie(s)

MUD-NO-STICK nieuw in het assortiment van Dirt Bike Gym

 Het is eenvoudig en bij gebruik voor iedere reeks kan het gewicht tot 10 kg minder zijn, dit zou anders aan uw motor blijven plakken. 

Lees verder bij Thor over dit product van www.weaselmx.be
thor it
no img
26/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Voorbeschouwing Internationale confrontatie in Valence

Het bestuur en de medewerkers van MC Valence hebben de laatste weken niet stil gezeten om de kick-off van het Europese seizoen op gang te trekken. De laatste jaren lijkt het er sterk op dat Valence de strijd om de sterkste teams en beste rijders aan de start te krijgen aan het winnen is en dit tov Mantova.

Thor it voor meer info


thor it
no img
25/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Overlijdensbericht: Marc Boonaert

We ontvingen het overlijdsbericht van Marc Boonaert, de Ex-BLB, BVM, FMC en VMCF-rijder overleed op 16 januari overleden aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte, hij werd 54 jaar.
Echtgenoot van Huguette Verhe , Broer van Remy Boonaert , nonkel van Gerrit & Joel Boonaert.
De begrafenis vindt plaats op 28 januari om 14u00 in funerarium Dhondt, Gentstraat 74 te Oudenaarde.

thor it
no img
25/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Seal Doctor en Mud Axe nieuw in het assortiment van Risk Racing

Met de Seal Doctor en de Mud Axe krijgt het Risk Racing er opnieuw wel twee héél bruikbare spullen bij in het assortiment dat Weasel Mx Shop je aanbiedt. Met de Seal Doctor kun je in enkele seconden je lekkende voorvork weer repareren. Met de Mud Axe kun je heel makkelijk overtollig modder van je motor verwijderen...

Thor it voor meer info hierover


thor it
no img
25/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Roelants in Portugal (Video)

Joël Roelants ruilde zijn Nestaan JM KTM in voor een factory Kawasaki van het Monster Energy Kawasaki CLS Team en vertoeft momenteel in Portugal als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Naast de motorwissel gaan we Joël Roelants dit seizoen ook in actie zien in andere kledij, hij ruilde zijn Shot-tenue in voor een Thor-pak....

Thor it voor een video van Starplanet (Por)


thor it
no img
25/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Kalender en format bekend voor Aussie Nationals

De Australische Nationals is samen met de Red Bull Pro Nationals één van de kampioenschappen die een enorme opmars hebben gekend. Onder impuls van Williams Event Management kende het kampioenschap de nodige vernieuwingen en dat werpt z'n vruchten af. Zo al in 2012 o.a. Joshua Coppins, Ben Townley, Billy Mackenzie, Jay Marmont, Brad Anderson en andere aan de start staan in Australië. Waar en hoe deze wedstrijd plaats vinden kan u onder de Thor button.


thor it
no img
24/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jaimy Deleersnyder maanden out

We vernemen zopas dat kersvers Kawasaki rijder Jaimy Deleersnyder zich vandaag op training heeft bezeerd. Het eerste oordeel zou als volgt zijn Kruisband af en de hechting vd miniscus die is geraakt. Meer nieuws volgt snel. Van harte beterschap Jaimy


thor it
no img
24/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

TV uitzending - Supercross LA: Lites en 450!

Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk gearriveerd. De TV uitzendingen van de Supercross van Los Angeles staan op Youtube. Met in beide klassen wederom een interessante wedstrijd zijn deze twee broadcasts zeker de moeite om te bekijken. We wensen u veel kijk plezier.

Klik thor voor de video's
thor it
no img
24/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Interview met Jorge Prado Garcia Wereldkmpioen 65cc

Enige weken terug was Sharon Dekeyser voor een kleine vakantie in Spanje alwaar ze enkele dagen met de familie Prado heeft opgetrokken. Sharon en de familie Prado kennen elkaar vrij goed want Sharon is sponsor van Jorge. Voor het vertrek heb ik gevraagd of er tijd was om Jorge enkele vragen voor te leggen. Maar wie is die Jorge Prado Garcia eigenlijk, lees en ervaar....

Thor it voor meer info.


thor it
no img
23/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

De derde generatie Everts

Het stond in de sterren geschreven, het was een vaststaand feit, “Kleine Liam” zou een motorcrossertje worden. Wat niet vast stond was het feit dat hij al op z’n zeven jaar alle grote motorcross forums zou halen. Liam zorgt voor verbazing en laat de mensen dromen over een nieuwe “legend” door z’n nu al prachtige stijl en flair op de motor. In Liam zitten dan ook de typische Everts trekken, trekken die we al eerder zagen bij Harry en Stefan. Maar ook zien we een invloed van de nieuwe generatie waarmee hij opgroeit (Ken Roczen, Ryan Villopoto, Antonio Cairoli,…)

Klik thor en lees meer.


thor it
no img
23/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Endurorijden in Spanje?

Een kleine endurogroep is op zoek naar enkele andere rijders (max 4 pers) om samen in Spanje Enduro (Ronny Renders) te gaan rijden. Bedoeling is om de motoren samen te transporteren en zo de kosten te delen... periode februari of maart (5 dagen weg, vier dagen endurorijden)

Klik hier voor contact indien geïnteresseerd 
Klik op Thor voor enkele foto's van vorig jaar
 


thor it
no img
23/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw: Thor Volcom Gear: Limited Edition!

Ryan Villopoto introduceerde de Volcom kleding tijdens de AMA-seizoensopener in Anaheim met een klinkende overwinning. De basis ligt bij de Thor Core-lijn (Phase voor de jeugd), natuurlijk kan je deze modellen verwachten met de kwaliteit en pasvorm die je van Thor mag verwachten. 

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
23/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Blessure Update Ryan Morais

Via Hannah Morais de vrouw van Ryan worden we op regelmatige basis op de hoogte gehouden van de verder ontwikkeling aangaande haar man. Wie de beelden heeft gezien kon gelijk zeggen dat het er niet goed uitzag. Nu we de update binnen hebben is het nog duidelijker geworden dat Ryan een speciale engelbewaarder heeft...

Thor it voor meer info


thor it
no img
22/01/2012 | posted by Kevin Moonen | reactie(s)

Afsluiting actie Red De Motorcross @ autosalon 2012.

Zoals algemeen geweten organiseerde MCC samen met FEBIAC de actie 'red de motorcross' op het autosalon van 10 tot en met 22 januari 2012. Onder het motto; “Zuurstof voor de motorcross door zuurstof voor de natuur” was er een stand te vinden in Paleis in van Brussels Expo. Aldaar waren niet alleen diverse GP-motoren te bewonderen maar kon men ook een grote kaart aanschouwen met al de verdwenen circuits sinds 1980. Met de actie werd op 10 januari 2012 middels een persconferentie met alle grote motorcrossprominenten het officiële startschot geven van onze “CO2-boomplant actie”. 

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
22/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Chad Reed wint Sx-klasse, Eli Tomac opnieuw bij de Lites...

Chad Reed won deze derde wedstrijd van het AMA Monster Energy Supercross-seizoen 2012. Het was de derde keer op rij dat Reed op het podium stond. Kampioenschapsleider Ryan Dungey mocht als tweede plaatsnemen op het podium, ook hij stond al drie keer op het podium en blijft leider. James Stewart werd derde in de finale in Los Angeles. Bij de Lites een overwinning voor Eli Tomac, hij hield in de finale  Dean Wilson achter zich, de derde plaats was voor Zach Osborne die zijn kunnen schitterend tentoonspreid in het West Coast Kampioenschap. Tyla Rattray werd vierde, Max Anstie werd mooi zesde. Geen geluk voor Marvin Musquin, hij kwam ten val en werd pas 19de. 
Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
22/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Voorstelling Alpha Motorhomes Cross Team 2012

In de gebouwen van de hoofdsponsor Alpha Motorhomes te Temse vond onder grote belangstelling de voorstelling plaats van het Alpha Motorhomes Cross Team 2012. Voor het 5 de jaar blijft het AMX-Team zoveel mogelijk ondersteuning bieden aan talentvolle jeugdpiloten om deze in de beste omstandigheden aan de start te krijgen.

Thor it voor meer info


thor it
no img
22/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Trey Canard en Ryan Morais maken zeer zware val in SX met erge gevolgen.

We kunnen jullie de erg harde Crash van afgelopen wedstrijd in de AMA Sx niet onthouden. Let op het fragment is niet lang maar zeker niet voor gevoelige kijkers bedoeld. Trey ligt in het ziekenhuis en heeft de T10 en T12 gebroken.Trey word later vandaag nog geopereerd! Ryan Morais heeft dan weer 3 nekwervels gebroken en hoeft voorlopig geen operatie te ondergaan....meer info volgt zeker!

Thor it voor meer info


thor it
no img
21/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Update : Volg de Supercross van LA op de voet!

Deze week strijkt het AMA Supercross circus neer in het legendarische "Dodger Stadium" (Los Angeles).  Deze keer kunnen we geen live stream aanbieden want deze wedstrijd word in Amerika niet live op de buis gebracht. Wat we u wel kunnen aanbieden is een timing die omgezet is naar Europese tijd, een trackmap, live timing een live twitter feed en nog enkele kleinigheidjes.

UPDATE: Door de regenval in Los Angeles is het tijdschema in de war gestuurd u vind onder de Thor button het vernieuwde schema.


thor it
no img
21/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

2012 Maxxis ACU Britisch Motocross Championship kalender

De Britse MX scene is de laatste jaren aan een echte opmars bezig, zeker nu Maxxis zich als hoofdsponsor heeft aangemeld gaat het met grote stappen voorwaarts. Elk jaar opnieuw melden tal van toppers zich op dit kampioenschap.

Thor it voor meer info.
thor it
no img
21/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video CLS Kawasaki 2011

Roger van der Donk maakte een leuke video van het CLS Team dat in 2011 in actie kwam met Tommy Searle, Max Anstie en later ook Christophe Pourcel. 

Thor it voor de video (ism Haan Wheel)


thor it
no img
20/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Team CP377 vindt nieuwe kleding sponsor!

Oorspronkelijk had het "CP377 Monster Energy-Kawasaki-Pro Circuit Team" een deal met het Franse Shot Race Gear. Maar deze deal sprong om nog onbekende redenen af einde december. Maar nu heeft het Franse team, gebouwd rond de gebroeders Pourcel een nieuwe deal te pakken.

Klik thor en kom alles te weten.

thor it
Sec ConstructionsWMX-ShopMx477KTM Shop NLR2R StoreDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!