Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
12/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nieuwe namen voor de Betemo BMB opener

Via Leon van Gestel kunnen we jullie melden dat o.a. Harri Kullas en Peter Petrov het Suzuki MX2 team, evenals Shaun Simpson en Herjan Brakke present tekenen voor deze eerste confrontatie vh jaar. Met deze toezegging van de piloten zijn er nu reeds 41 MX2 en 44 MX1 piloten aan de start en kan men nu reeds zeggen dat de vernieuwde formule een succes is.


thor it
no img
11/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Stefan Everts over de Motocrossproblematiek

Vandaag kreeg Stefan Everts het woord tijdens de persconferentie op het Auto/motosalon op de Heizel in Brussel. "Het is niet vijf voor twaalf maar half één...."

Thor it voor de video


thor it
no img
11/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

ACERBIS saloncondities

Acerbis heeft 2 mooie salonacties: 
   - Waardebon gratis handschoenen 
   - Waardebon van 300€ korting op een tent 
Bonnen af te halen op de stand in hal 3 en in te ruilen bij uw Acerbis dealer 

Thor it voor enkele foto's van de Pro Deals stand
thor it
no img
11/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Op stage met Mxstage

Alain Roels en Rob Goris van Mxstage.be hadden weer heel wat leergierigen mee naar Spanje genomen voor de Kerststage. Er werden gereden op heel wat circuits in de buurt van Llotet de Mar, er werd veel bijgeleerd, veel plezier gemaakt en nog veel meer...

Check de video bij Thor


thor it
no img
11/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Jaimy Deleersnyder met steun van Kawasaki Benelux in het BK MX1.

De nu 21 jarige Zultenaar Jaimy Deleersnyder zal volgend seizoen aantreden op een Kawasaki 450. Kawasaki Benelux en Lionel Viaene zijn blij met deze overeenkomst, meer nog te weten dat Jaimy vorig jaar heeft laten zien nog over een pak groeiprogressie- te beschikken. Jaimy werd erg knap vierde bij de natioanelen in de BMB en mede door dit resultaat wordt hij nu verplicht om door te schuiven naar de Inters MX1.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
10/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorbeschouwing ``Red de Motorcross op het autosalon!``

Er is hernieuwde aandacht voor de geregulariseerde omlopen voor lawaaisporten, zowel bij de overheid, de bonden, de industrie als de motorcrossers zelf. Dit toont de noodzaak aan om het onderwerp in de aktualiteit te houden. De toetreding van Motor Cycle Council tot de Werkgroep voor oefenomlopen en de unanieme aanstelling van Eric Geboers tot aanspreekpunt van en met de overheid zijn alvast stappen in de goede richting. Daarom is vanuit "Red de Motorcross" onder impuls van Eric Geboers en Stefan Everts besloten om met een stand aanwezig te zijn op het jaarlijkse auto- en motorsalon op de Heizel in Brussel van 10 tot en met 23 januari. Met beperkte middelen wordt stand 1.06 opgebouwd in hal 1.

Thor it voor meer info

thor it
no img
10/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Shaun Simpson stelt zijn nieuwe Monster Yamaha voor!

De heren van Moto Magazine trokken naar het Monster Energy Bike It Cosworth Yamaha Team waar Shaun Simpson in 2012 voor rijdt.

Thor it


thor it
no img
10/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

SAD-MX bezorgd u de uitstraling om het 2012 MXseizoen in stijl van start te gaan.

De stickerkits van hoogwaardige kwaliteit en designs zijn steeds naar de nieuwste trends, en zullen uw bike een pro-look bezorgen. Deze worden met uw logos, sponsors, naam, nummer, enz.. ontworpen. Een complete bikeset komt nog steeds op 249euro.
Ook MXshirts&pitkledij, pitboards, paddock-stands, nek-brace&bootstickers, bikeplastic, transponder& I phone stickers zijn we u van dienst. Daarnaast zorgen wij ook voor designs op uw voertuigen&motorhomes en leveren we vlaggen&baches. kortom alles wat nodig is om een compleet MX-team de nodige uitstraling te geven.
Met vragen kan u steeds terecht op sadmx@skynet.be tel. 059 51 81 29 of kom eens langs in onze nieuwe shop: Gistelsesteenweg 79 8400 Oostende.
Binnenkort ook nieuwe website, we houden u op de hoogte..

thor it
no img
10/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Veel mooie occasie SOLVA Suspension binnengekomen bij SOLVA invoerder ULTIMATE

Door veel inruil zijn er mooie occasie SÖLVA Suspension producten binnen gekomen Bij SÖLVA Import Holland-Belgium invoerder ULTIMATE. 
Check de website www.solvasuspension.eu en kijk bij gebruikte producten en laat u informeren via: info@solvasuspension.eu of +31 314364555 
 
thor it
no img
09/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Super solden op officieel KYB Kledij.

Click voor meer.


thor it
no img
08/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Inschrijvingen `Dash for Cash DT1-trophy` verlopen goed

De inschrijvingen voor de Dash for Cash-trophy, er is wel wat poen te pakken tijdens de openingscross in Lommel verlopen goed. Bij de inters MX1 wordt kersvers Kawasaki-rijder Marc de Reuver de grootste kandidaat voor de overwinning maar wie weet kan iemand als Marvin Van Daele, Manuel Priem of nog iemand anders het de Nederlander wel eens heel lastig maken. Bij de inters MX2 komen zowat alle jonge wolven naar Lommel afgezakt uit België maar ook uit Nederland... 

Thor it voor meer info
thor it
no img
08/01/2012 | posted by | reactie(s)

Mike Gilot maakt overstap naar inters MX1 (VMCF)

Mike komt uit voor het JDS team bij de VMCF federatie en woont in Charleroi. Hij luistert naar de bijnaam Gilopoto en iedereen die Mike al eens aan het werk zag kan het beamen dat hij over een spectaculaire rijstijl beschikt. Dit jaar behaalde hij de kampioenstitel bij de inters mx2. 

Thor it voor een klein interview
thor it
no img
08/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: baantest Goes met oa. Jurgen Wybo

We zijn ondertussen nog minder dan een week verwijderd van de Rabbit Racing supercross in de Zeelandhallen in Goes.Voor de twintigste editie werd beroep gedaan op circuitbouwer Freddy Verherstraeten en het resultaat mag gezien worden. Jurgen Wybo , Lars Van Berkel en Nancy Van De Ven reden de baan in.
Thor it voor het filmpje

thor it
no img
08/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Ryan Villopoto en Coole Seely winnen Sx opener in Anaheim

Monster Energy Kawasaki-rijder Ryan Villopoto SX-klasse) won vannacht de seizoensopener van het Monster Energy AMA Supercross in Anaheim. Chad Reed (Two Two Motorsports) werd tweede voor Ryan Dungey die zijn factory KTM naar een mooie derde plaats reed. Troy Lee Designs/Lucas Oil/Honda-rijder Cole Seely domineerde de Lites Class, hij reed naar makkelijk naar de zege in de lichtste klasse.

Thor it voor meer en een video van Anaheim 1


thor it
no img
08/01/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Blessure Rasmus Jorgensen erger dan verwacht.

Wie de SX van Dortmund heeft gevolgd afgelopen dagen, zal zeker hebben gemerkt dat één der smaakmakers en kanshebbers op de overwinning niet van start is gegaan. Via de erg goede band dat we hebben met Rasmus Jorgensen kunnen we jullie vandaag volgende laten weten.

Thor it voor meer info


thor it
no img
07/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Volg Anaheim1 vannacht live op de voet!

Vannacht begint in Anaheim - Californië het nieuwe 2012 AMA Supercross seizoen! Met in de Supercross Class: Regerend kampioen; Ryan Villopoto en daarnaast Chad Reed, James Stewart, Ryan Dungey, Kevin Windham, Justin Brayton, Josh Hansen, Joshua Hill en vele andere beloofd het wederom een spannende strijd te worden. Ook in de East Coast Lites klasse zien we een zeer talentvol veld met Dean Wilson, Marvin Musquin, Eli Tomac, Cole Seely, Tyla Rattray en andere Nico Izzi's...

Het beloofd dus wederom een schitterend Amerikaans Supercross seizoen te worden om duimen en vingers van af te likken! Klik op Thor en mis niks door de moderne technologie niks van de seizoensopener!


thor it
no img
07/01/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

RES Axel morgen open!

RES Axel zal morgen open zijn. Iedereen kan tussen 12.00 & 17.00 uur terecht op het parcours van RES Axel dat er wederom prachtig bij ligt. Het parcours kreeg ook een nieuw laagje zand wat de condities er enkel op verbeterd!

Meer foto's van vandaag kunt u vinden op vepix.Be
thor it
no img
07/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw: Mxnummerborden.be

NIEUW, MXnummerborden.be is een gespecialiseerd postorderbedrijf die hoog kwaliteits nummerbord-stickersets aanbied met keuze uit tal van top designs, waarvan het design steeds doorloopt op de airbox-stickers.
Deze worden in loop van 5 werkdagen(na betaling) bij u thuis afgeleverd. En dit voor de zeer concurentiele prijs van 65euro. incl. btw en verzendingskosten.(dus geen extra of verborgen bijkomende kosten).
Verdere info kunt u vinden op onze website: www.mxnummerborden.be
 

thor it
no img
07/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwtjes aan de Warrior Helm van UFO

De nieuwe Warrior helm van UFO heeft enkele nieuwigheden. Zo is er een verlengstuk verkrijgbaar voor op de klep te zetten, goed om de zon uit het gezichtsveld te houden. Het verlengstuk kan natuurlijk ook goed zijn voor zand van je voorganger tegen te houden. Een ander nieuwtje is dat er bij noodgeval de kaakstukken verwijderd kunnen worden zodat de helm voorzichtig van het hoofd kan worden getild. 

Thor it voor een videodemonstratie


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Motoxl | reactie(s)

MotoXl presenteert: Supercrossmanager 2012

We zijn gespannen, een altijd spectaculair seizoen van supercross staat voor de deur. Komend weekend gaan we kijken welke mannen het beste voorbereid zijn om de concurrenten voor te blijven. Via www.supercrossmanager.com kun jij ook kijken of je de concurrenten kunt voorblijven. Kies met een beperkt budget 4 rijders en verdien iedere race geld om tijdens het seizoen steeds betere te kunnen kopen. Waag iedere race een gokje door 2 rijders te kiezen die de holeshot pakken om zo extra cash te verkrijgen voor je team. 

Thor it voor meer info


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

PRODEALS op het motorsalon

Het jaarlijks motor salon vindt plaats van 12 tot en met 22 januari.
Prodeals zal hier staan om zijn merken te vertegenwoordigen. Al het nieuwe van ACERBIS, PROSTUF, RED, … zal hier te bezichtigen zijn. Tevens worden er enkele nieuwe merken voorgesteld die zij gaan verdelen. Ook de cataloog 2012 zal hier beschikbaar zijn. Naar de rijders toe komen we volgende week terug met een aantal waardebonnen die kunnen afgehaald worden op de stand 3.09. Kom vrijblijvend een kijkje nemen, u bent van harte welkom.

 


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Matteo | reactie(s)

AMA Supercross: Wie wint Anaheim 1?

In Californië zal morgen in Angel Stadium alweer het startschot van een nieuw Supercross seizoen gegeven worden. Enkele toppers veranderden van team en enkelen kenden een wisselvallig tussenseizoen door blessures. Wat vaststaat is dat de vijf koplopers van vorig jaar allemaal fit zijn en klaar lijken om een spektakelseizoen van 2011 nog te overtreffen...

Klik op "Thor" voor twee filmpjes van de persconferenties.


thor it
no img
06/01/2012 | posted by Lander | reactie(s)

Interview: Kelly Lumgair

De gebroeders Lumgair zijn geen onbekende figuren in de motorcrosswereld. We gingen eens luisteren bij de broers. Deze week komt Kelly, de voormalige mekanieker van oa Tyla Rattray en Mike Alessi en huidige mekanieker van onze wereldkampioen Ken Roczen aan het woord. Later komt zijn broer Wayne aan het woord. Thor it voor de vertaalde en originele versie.


thor it
no img
04/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Speciale nieuwjaarsactie bij Energy4MX!

Sportprestaties verbeteren? Maak kennis met natuurlijke langdurige energie. 
In tegenstelling tot vele andere soorten sportvoeding is onze lijn 100% natuurlijk, zonder enige toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. 
WINRGY, de natuurlijke energiedrank zonder suiker. Geeft langdurige stabiele energie, focus en concentratie. 
Sure2Endure, voor extra uithoudingsvermogen (de spieren verzuren minder snel) en sneller herstel. 
Zorgt voor betere zuurstof opname. Bovendien wordt lactaat tijdens de inspanning al afgevoerd. 
Kijk op de website voor meer informatie en de speciale introductiekorting! www.energy4mx.nl  
thor it
no img
04/01/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen WK meer voor Steffi Laier

De meervoudig wereldkampioene motorcross komt met een flinke verrassing meteen na nieuwjaar. Steffi heeft geen zin meer om samen met het minder aantrekkelijke MX3-kampioenschap aan te treden. Het geeft haar te weinig voldoening en daarom gooit ze het roer om in 2012. 

Thor it voor meer hierover


thor it
WMX-ShopDSMR2R StoreSec ConstructionsMx477KTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!