Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
18/12/2011 | posted by Kabouter Trek | reactie(s)

Multifunctionele Heeserbergen in Lommel

Begin december reed Jens Getteman er nog zijn eerste meters op de door KYB by Technical Touch geveerde Suzuki. Afgelopen zaterdag waren er een aantal deelnemers aanwezig die tijdens de jaarwisseling zullen deelnemen aan de Africa Eco Race. Onder het goedkeurend oog van ex-wereldkampioen en gewezen Parijs-Dakar deelnemer Jacky Martens werd er onder andere het ook in de motorcross niet geheel onbekende Art of Speed team voorgesteld.

Het ziet er trouwens ook naar uit dat ‘stofcrossen’ op de Heeserbergen iets is wat we niet meer gaan meemaken. Men is begonnen met de aanleg van een pracht van een beregeningsinstallatie.

Foto’s van dit alles zijn te vinden op deze link


thor it
no img
18/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Alessi wint eerste dag Sx in Munchen

De Amerikaan Mike Alessi won zaterdagavond de finale MX1 voor de Duitse supercrosskampioen van vorig jaar Florent Richier. Howell Austin (US) werd derde voor nog een Amerikaan Matt Goerke. Bij de MX2-jongens was de overwinning voor Boris Maillard, hij won de openingsreeks en werd tweede in de tweede reeks. Nick Kouwenberg werd 5-9 terwijl onze landgenoot Mathias Plessers ook keurig de finale haalde en twee keer elfde werd.

Thor it voor de uitslagen van zaterdag


thor it
no img
18/12/2011 | posted by Geert | reactie(s)

Sloveen Klemen Gercar in MX3 volgend jaar

Klemen GerĨar is bij ons beter bekend van zijn derde plaats in het EMX2 van 2009, dit net na Jeffrey Herlings en winnaar Christophe Charlier (Yamaha).

Thor it voor meer info.


thor it
no img
17/12/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

The Moto: Inside the outdoors - Southwick National

The Moto: Inside the Outdoors is aanbelangt bij de southwick National en dat was zoals u zich misschien herinnert ééntje om duimen en vingers af te likken! Met o.a. Chad Reed die moest opgeven met pech en de memorabele comeback van Ryan Dungey nadat hij een kleine twee minuten na het hele veld had moeten vertrekken wegens een koppige Suzuki... Ik kan u alleen maar aanraden om snel op de thor button te klikken en te genieten van wederom een meesterwerkje!


thor it
no img
17/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Succesvolle eerste editie Indoor Supercross Venray

De eerste editie van Indoor Supercross Venray zit er inmiddels op. Circa 12.000 bezoekers zijn afgelopen weekend getuige geweest van dit spektakel.

De vele positieve reacties van deelnemers en bezoekers op dit totaalconcept met een  off-roadbeurs, Muziekplein, Kermisplein, Stuntarena en spannende Supercross wedstrijden waren overweldigend. Er zal dan ook zeker een vervolg komen in 2012 van dit geweldig evenement. Ook vanuit het buitenland is men inmiddels geïnteresseerd om de Supercross van Venray te laten meedoen in een competitie.  

De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op www.indoorsupercross.nl 
Thor it voor een leuke video van het evenement


thor it
no img
16/12/2011 | posted by Geert | reactie(s)

Max Nagl ondergaat rugoperatie

Via enkele mensen dichtbij Max wisten we al enkele dagen dat de supersnelle Duitser terug moest geopereerd worden. Nu blijkt dus dat de KTM Factory rijder vandaag aan de rug word geopereerd. Hopelijk brengt dat de verdere voorbereiding op een mooi GP seizoen niet in het gedrang. Wij van MX World wensen Max dan ook een voorspoedige revalidatie toe.


thor it
no img
17/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Gebruikte SOLVA HONDA CRF250 / 450

Bij SÖLVA Import Holland – Belgium is een gebruikte SÖLVA set binnen gekomen die passend is in Honda CRF250 2010/2012 en CRF450 2009/2012.
De jong gebruikte SÖLVA set wordt volledig gereviseerd en afgesteld op gewicht geleverd.
Neem contact op voor meer informatie:

Sölva Import Holland – Belgium Tel.0314-364555 of info@solvasuspension.eu


thor it
no img
17/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Kies padding set naar keuze bij aankoop van een Leatt Club II Brace!

De kerstdagen staan weer voor de deur en dit is het moment om je naasten met een mooi geschenk te verwennen! Elkay Sports heeft via haar officiële Leatt dealers een mooie aanbieding wat een heel leuk kerstgeschenk is!
Bij aankoop van ieder Club II Leatt-Brace, krijgt u een Leatt padding kit ter waarde van maar liefst Euro 69,95 naar keuze; met bijvoorbeeld de Factory padding kit of Ashley Fiolek padding kit geeft u van Leatt-Brace een geheel eigen look!
Wees er snel bij, want op is op! deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2011.
Thor it voor de Leatt Fitting Centers


thor it
no img
13/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Opendeurdagen bij Lionel Viaene op 17 en 18 december 2011

Aanstaande weekend houdt Lionel Viaene in Handzame (Staatsbaan 123)  zijn jaarlijkse opendeurdagen. Iedereen is er welkom om met een hapje en een drankje naar de nieuwste modellen van Kawasaki te komen kijken. Natuurlijk is er veel meer te zien....

Thor it voor de promovideo


thor it
no img
16/12/2011 | posted by Geert | reactie(s)

BMB opener knaller van formaat!

Op 12 februari staat de BMB openingscross op het programma, dit in een organisatie van het BETEMO - Racing Team. Lommel zal dus weer een pak volk lokken, maar dit jaar zullen er volgens ons ook wel een pak grote jongens afzakken want er is een enorme prijzenpot te verdelen. Niet minder dan 10.700 euro moet er op deze dag verdeeld worden onder de Inters MX1-MX2-MX3! Voor de piloten is er maar één ding van tel maak dat je erbij bent...

Thor it voor meer info over de inschrijvingen
thor it
no img
16/12/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Eindejaarstrofee in Lille is afgelast!

Het slechte weer dat we al enkele dagen kennen heeft MC Lille genoodzaakt om hun steeds succesvolle "Eindejaarstrofee" af te gelasten. Dat is een kleine ramp voor de reeds 350 ingeschreven piloten en voor MC Lille zelf want deze hadden met Ken De Dijcker, Jurgen Van Nooten, Sven Brugelmans een startveld om duimen en vingers van af te likken!

Thor it voor verdere info


thor it
no img
15/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Winnaars Monster Energy Girls Search 2012

Monster Energy ging op zoek naar nieuwe promo-girls, vanuit alle landen van de wereld kwamen de kandidaten toegestroomd. Publiek en een "expert-panel" koos een selectie meiden uit die het merk Monster Energy over de hele wereld gaan promoten. Ze konden meteen aan de slag voor de jaarlijkse Monster Energy Kalender... Na het zien van volgende video ga je meteen op zoek naar de kalender van 2012.... Wedden?

Thor it


thor it
no img
15/12/2011 | posted by Geert | reactie(s)

Ian De Sweemer naar het Alpha Motorhomes Junior Cross Team

 om volgend jaar de kleuren van het AMX Junior Team te verdedigen. Deze jonge talentvolle motorcrosser reed dit jaar bij de VJMO federatie en won bijna alle wedstrijden dit seizoen. Ian werd dan ook Belgisch kampioen bij de Nieuwelingen 65 cc VJMO en FAM kampioen. Volgend jaar wil hij een stap hoger zetten en zoveel mogelijk ervaring op doen op verschillende omlopen.

Lees verder bij Thor

thor it
no img
15/12/2011 | posted by 24mx.be | reactie(s)

Lekker warm de winter door!

De temperatuur hoeft geen hinder meer te zijn tijdens de wintermaanden. Een gezichtsmasker zorgt ervoor dat u warm blijft en de wind en kou geen kans maakt tegen u. De thermische onderkleding houdt uw lichaam op temperatuur ook als de temperatuur onder de 0 graden gaat. 

Thor it voor meer info 
 
thor it
no img
15/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Vrijdag aanstaande opening DVS Racingworks in Hechtel-Eksel

Vrijdag aanstaande vind de openingsreceptie van DVS Racingworks plaats. Deze gloednieuwe zaak is gelegen in de Zandstraat 1 te 3940 Hechtel-Eksel. Dirk Vansummeren is de trotse eigenaar en hoopt jullie te verwelkomen vanaf 20 uur voor een hapje en een drankje. 
Dirk is geen onbekende in de motorcrosswereld....

Thor it voor meer


thor it
no img
14/12/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Geen KTM meer voor Yentel Martens in 2012!

Yentel Martens heeft aan ons bevestigd dat hij volgend jaar zal uitkomen voor het BETEMO team en dat zal hij doen op een Kawasaki! Voor de 21 jarige inwoner van Lommel betekend dit dat zijn kalender zal bestaan uit VLM wedstrijden en BK's en ONK's.


thor it
no img
14/12/2011 | posted by BMB | reactie(s)

Jouw stem telt mee!! Stem voor Gouden stuur en beloftevolle jongere (BMB)

Op 28 januari vindt in Tessenderlo de jaarlijkse BMB prijsuitreiking plaats. Sinds een aantal jaren wordt op het einde van deze avond ook de Gouden Stuur trofee en de trofee van Beloftevolle jongere van het jaar uitgereikt. De laureaten werden totnogtoe gekozen door de Raad van Bestuur op voorstel van de nationale sportcommissie. Vanaf dit jaar is dat anders en kun je je stem uitbrengen op de BMB-website... 
Klik hier
 
thor it
no img
14/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Bo De Clercq Nederlands Kampioen Supercross 65cc grote wielen

Na zijn overwinningen op zaterdag en zondag in SX Hardenberg en een overwinning op vrijdag en podiumplaatsen op zaterdag en zondag in de SX te Venray is Bo De Clercq uit Waarschoot de winnaar van het Monster Energy Open Dutch SX Championship 65cc geworden.
Dit was ook zijn laatste wedstrijd op de 65cc, volgend jaar staat hij aan de start van het BK en NK 85cc.

Bij deze bedankt Bo ook iedereen die hem gesponsord en gesteund heeft in het Motocross- en Supercrossseizoen 2011.


thor it
no img
14/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote opendeurdagen bij Bakens Benelux Service

Op 16, 17 en 18 december 2011 kun je bij Bakens in Sint Pauwels terecht voor de jaarlijkse opendeurdagen. Op deze dagen zijn er tal van kortingen van 50% op de overjaarse collectie maar natuurlijk zijn de nieuwe collecties er ook al.
Allen naar Bakens Benelux Service, Potterstraat 153B, Sint-Pauwels

Klik hier voor de folder


thor it
no img
14/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Vrijdag aanstaande (16dec) BTW-vrij shoppen bij Rabbitracing

Vrijdag aanstaande, 16 december 2011 kun je bij Rabbitracing BTW-vrij shoppen. DWZ dat je op alles (exclusief motoren) zomaar eventjes 19% korting krijgt!!

www.rabbitracing.nl


thor it
no img
13/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Indoorcross in Nistel gaat toch door!!

Na veel overleggen hebben de mensen van MC Nistelrode dan toch besloten om de indoormotorcross door te laten gaan en dit op 7 en 8 januari 2012. Een ideale kans voor de belgen die eens een indoor willen rijden op amateur niveau.
Thor it

thor it
no img
13/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Acerbis cadeautip

Voor kerstcadeau groot of klein, moet je bij ACERBIS zijn.

Voor meer tips ga naar je Acerbis-dealer.


thor it
no img
13/12/2011 | posted by Stijn Pollier | reactie(s)

Marvin Vanluchene en Gianni Dhondt staan voor een nieuwe uitdaging !

Het jonge zijspanduo Marvin Vanluchene (15) en Gianni Dhondt (17) maken in 2012 de overstap van VMCF naar MCLB. Tevens wordt ook in het Belgisch kampioenschap bij de BMB van start gegaan. Hun grote droom is om in het wereldkampioenschap te rijden maar zoals ze zelf zeggen is de weg nog lang en willen ze met beide voeten op de grond blijven.
Thor it voor meer

thor it
no img
13/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: De Beer van Venray in actie

De Beer van Venray wordt ie genoemd in Nederland, niet moeilijk na drie overwinningen op rij tijdens de grote indoorwedstrijd in Venray. Roger van der Donk maakte een leuke video van Evgeny Bobryshev... 

Thor it


thor it
no img
13/12/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen Leon Sagaert op 17 en 18 december 2011

Leon Sagaert houdt op 17 en 18 december zijn jaarlijkse opendeurdagen met tal van promoties. Zo is er ook nog de voorstelling van de Yamaha 2012-modellen, promoties op Sidi-laarzen, Thor-kledij in promo en nog veel meer.

Thor it voor de folder of ga naar www.leonsagaert.be


thor it
WMX-ShopMx477R2R StoreKTM Shop NLSec ConstructionsDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!