Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
06/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Arnaud Tonus wint verrassend MX2 kwalificatie heat

Arnaud Tonus heeft in het Tsjechische Loket zijn eerste Polepositie van zijn carrière weten te bemachtigen. Op het door de regen zeer éénlijnig parcours nam de Zwitser de kopstart en die gaf hij niet meer af op de tweede plaats vonden we al even verrassend de fransman Valentin Teillet op z'n Factory Suzuki en op de derde plaats vonden we nog een andere fransman met Gauthier Paulin. De leider in het kampioenschap Ken Roczen werd vierde en Jeffrey Herlings zesde. Onze Belgische vertegenwoordigers werden met Jeremy Van Horebeek achtste, Joel Roelants negende en Julien Lieber eenentwintigste.

Klik op Thor voor de volledige resultaten.
thor it
no img
06/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Grand Prix van Limburg

Marco Duerinck trok met zijn videocamera naar Lommel voor een verslag van de GP van Limburg...

Thor it


thor it
no img
06/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Dag 3 @ AMA Amateur National Championship in Loretta Lynns

Hier zijn we dan met het filmpje van dag drie, Donderdag, van Loretta Lynn's. U zal misschien denken Donderdag?? Maar door het tijdsverschil van 7 uur is het steeds even wachten en lopen we dus een dagje achter... Maar hier is hij dus en de derde dag in Loretta was goed voor enkele leuke wedstrijden in de Collegeboy B/C, Junior 25+ en Schoolboy 1 klasse...

Klik dus snel op Thor voor het filmpje!
thor it
no img
06/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Adam Cianciarulo tekent 5 jarig contract bij Pro Circuit!

Adam Cianciarulo heeft na het binnen halen van zijn 8ste Loretta Lynn's titel een 5jarig contract getekend bij Mitch Payton en Pro Circuit. Het is de eerste keer dat Mitch Payton iemand zo vroeg onder contract legt. Adam wordt in de Amerikaanse motorcross wereld en pers voorgesteld als "the next big thing", stel maar gerust dat de meesten in hem een nieuwe Ricky Carmichael, Jeff Ward of Bob Hannah zien. Als alles goed verloopt voor de 13 jarige knaap en deze maakt de overstap goed van Supermini (79-112cc 2t of 75-150cc 4t Minibike) naar big bike dan zullen we misschien wel tegen hem hem moeten strijden voor de MXDN 2016.

Klik op Thor voor een filmpje van Adam Cianciarulo.


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Kaartje voor Steve Ramon

Steve Ramon verblijft nogsteeds in het ziekenhuis, omdat de ex-wereldkampioen nogaltijd veel last heeft van pijnlijke schouders en zich daarom maar met moeite kan bewegen kan hij nog geen bezoek ontvangen. De familie laat ons alvast weten dat het goed is om te horen dat er zoveel mensen achter Steve staan. Wil je Steve een kaartje sturen? Dat kan!!
Steve Ramon
p/a Gistelsteenweg 649
8490 Zerkegem gistelsteenweg 649 
8490 zerkegem


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Grand Prix-training Genk

Traditioneel trekken heel wat GP-rijders tussen Lommel en Loket naar het circuit op de Horensbergdam in Genk, dat was afgelopen woensdag niet anders...
Alfred Benjamins was erbij en zorgde voor een leuke fotoreek van deze training.

Klik hier


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

LAURENSE MOTORS NIEUWSBRIEF

Komend weekend gaat Laurense motors zijn nieuwsbrief introduceren. Als Laurense motors, met vestigingen in het Brabantse Boekel en Noord-Hollandse Wognum nieuws te melden heeft verschijnt dit in de nieuwsbrief die per e-mail verzonden wordt. Ook aanbiedingen zijn te vinden in de nieuwsbrief. Aanmelden kan door een mail te sturen met de tekst “aanmelden nieuwsbrief” naar info@laurensemotors.nl of ga naar de website www.laurensemotors.nl  
thor it
no img
05/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Opnieuw een bril te winnen met de pronostiek

Er is deze week opnieuw een EKS-brand bril te winnen. Je moet daarvoor enkel winnaar worden van de pronostiek voor de GP van Tsjechië. Log je snel in en vul je pronostiek in...
Klik op "Pronostiek" hierboven in het menu

Met dank aan www.mx477.be


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Guy Dick - Reddemotorcross.be | reactie(s)

Time4MXWorld aktie GP Limburg te Lommel

Zo, de 4e Time4MXWorld aktie ten voordele van "Red de Motorcross" zit er op. Deze ging door op vraag van Eric Geboers tijdens de GP van Limburg in Lommel. We verkochten de T-shirts van "Red de Motorcross" op een standje in de paddock.

Lees meer onder de Thor knop!


thor it
no img
04/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Van achter het hek bekeken: Limburg Grand Prix

Na uren naar een leeg word document te kijken en naar dat verdomde zwarte toetsenbord stond er nog geen letter op computer. Ik wou het hebben over de vriendelijke vrijwilligers, de sterke Nederlandse prestaties en over Steve Ramon... Die dingen die onze Nationale Grand Prix mee maakte… maar het is dan toch gelukt om en het resultaat kunt u onder de “thor” knop vinden.


thor it
no img
04/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

UPDATE: David Phillipaerts breekt beide polsen.

Verschillende bronnen hebben ons gemeld dat David Phillipaerts vandaag op training beide polsen gebroken heeft. De gewezen wereldkampioen zou daarvoor ook onder het mes moeten.

Klik op Thor voor het officiële persbericht.


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

2011 Red Bull AMA Amateur National @Loretta Lynns

Als de Amerikanen zeggen dat Loretta Lynn's de grootste Amateur Motorcross van de wereld is dan zijn ze voor éénmaal niet chauvinistisch, maar hebben ze gelijk. Loretta Lynn's krijgt zelfs jaar na jaar meer en meer aantrekkingskracht bij Europeanen. Zo nam o.a. Ken Roczen en Christophe Pourcel ook deel in Loretta. De Amateur National is voor Jeugdige talenten belangrijk omdat ze hier hun sponsorcontracten en hun doorbraak kunnen forceren. Ook word het uitkijken naar Justin Bogle en Gavin Faith die na Loretta hun pro debuut zullen maken in de AMA Nationals.

Klik op Thor voor de eerste twee videosamenvattingen


thor it
no img
04/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

TRP aan de start in 12 uren van La Chinelle

De endurowereld maakt zich weer klaar voor de jaarlijkse klassieker in La Chinelle. Deze 12 uren race lokt jaarlijks grote namen aan de start en dit jaar zal TRP Suspensions voor het eerst 2 teams inzetten.
Team 1 bestaat uit MISSOTTEN Philippe, CORNET Didier en GUERETTY Alain.
Team 2 zal bestaan uit 3 journalisten uit de motorwereld; WERY Gérald (RTBF), JARDON Christophe (Moto80) en OOMS German (Motorrijder en Moto73). 

Klik hier voor het meer info over de teams
thor it
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Billy MacKenzie aan de start in Matterley Basin

Volgens onze collega's van Moto Magazine zal de #2 uit het Australisch kampioenschap nu het kampioenschap in Australië voorbij is de rest van het seizoen in Britse loondienst volbrengen. Billy zal zijn broer Bryan vervoegen bij het LPE Kawasaki Team en rijdt de wedstrijd van het Brits kampioenschap in Duns alsook de Britse GP op 20-21 augustus in Matterley Basin mee.


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Ramon aan het revalideren in Eeklo

Na zijn zware val afgelopen zaterdag werd de Suzuki-rijder eerst naar het ziekenhuis van Genk overgebracht waarna hij twee nachten op intensive care moest verblijven. Steve kreeg nadat hij stilaan weer alles kon bewegen ook weer zijn gevoel terug en werd maandag overgebracht naar Eeklo. Zijn revalidatie kan nog lang aanslepen (3-5 maanden), ondertussen zet Steve zijn eerste stappen maar een echte wandeling zit er nog niet in. Pas binnen een week of zes kan er meer worden gezegt over zijn herstel en zijn mogelijke verdere carriere.

Het volledige (Engelstalige) persbericht bij Thor


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

UFO Voorstelling collectie 2012 BK Keiheuvel/Balen

Op 14 en 15 augustus 2011 zal UFO de nieuwe MX kledij voor het nieuwe seizoen presenteren. Tijdens de Lotto Trophy (BK) in Balen/Keiheuvel kan je deze nieuwe lijn zien schitteren aan de UFO support truck. Nieuw in 2012: MX 22 Made in Italy - Eclips MX 22 Kids Ignition Gloves. Het huidige gamma van laarzen en helmen word ook tentoongesteld. Waar: Belgisch Kampioenschap - Lotto Trophy - Keiheuvel/Balen Wanneer: 14/15 augustus 2011
thor it
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Rui Goncalves en Evgeny Bobryshev kijken vooruit naar Loket

Met de zware zandbak van Lommel achter de rug blikken Rui Goncalves en Evgeny Bobryshev van het Honda Martin Team vooruit naar de Grand Prix van Tsjechië in Loket. (Foto's: Honda)

Thor it voor de video


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos vervanger voor Steve Ramon in resterende GP\'s?

Kevin Strijbos was gisteren in Olmen aan het testen met de motor van Steve Ramon. De Wuustwezelnaar staat volgens teammanager Sylvain Geboers kortbij een invalbeurt bij het Rockstar Suzuki Team, het is wachten op groen licht vanuit Japan. Bron: HBvL
(Dit bericht werd inmiddels bevestigt door het Rockstar Energy Suzuki Team)


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Fotos van Lommel!

Onze BK fotograaf, Frederik van Vepix.be, kreeg dit weekend voor het eerst een persvestje in de hand @Lommel en ging dan maar zijn lenzen flashen aan de Grand Prix piloten. De resultaten van de "eerste keer" kan u op de volgende links bekijken.

Lommel op Zaterdag - Inclusief Veteranen
Lommel op Zondag


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Chad Reed praatte even met KRT...

Enkele weken geleden melden wij u dat Chad Reed liet weten dat hij gecontacteerd was door een Europees motorcross team, en dat om terug het wereldkampioenschap motorcross te rijden. Afgelopen week had dezelfde Chad Reed een interview met "Le Big USA" en daarin vertelde hij dat het toen ging over KRT Kawasaki en dat hij na even denken dat bod van KRT heeft geweigerd. De Australiër zegt dat dit bod nog te vroeg komt. Hij kan nu zijn "TwoTwo Racing" structuur nog niet opdoeken en daarnaast zit hij met zijn hoofd nog volledig in Amerika wel vertel hij dat hij binnen enkele jaren graag zijn carrière zou afsluiten in "Europa" met een internationale motorcross titel.


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Speciaal Fox MXON-pack voor de Motocross of Nations

Het Fox-Mxon Pakket is geprijsd op 25 Eu en bevat een volledige zaterdaguitzending van de trainingen en kwalificaties, de main-event wedstrijden op zondag en de pre-talks de dagen voor het weekend. Daarnaast wordt de kijker ook nog een officieel FOX 2011 FIM Monster Energy t-shirt welk rechtstreeks naar u thuis zal worden opgestuurd. Kijk snel op www.mx-life.tv 

Thor it voor meer uitleg


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Transfernieuws: Nick Triest naar Ricci Husqvarna

Het ziet er naaruit dat de 21-jarige KTM-rijder volgend seizoen onderdak krijgt bij het Ricci-Husqvarna Team. Nick wordt er meer dan waarschijnlijk de teammaat van Allessondro Lupino die zijn contract verlengt ziet bij het Italiaanse fabrieksteam. Nick zal in 2012 het Italiaans kampioenschap rijden wat een mooie voorbereiding op het WK zal zijn. Nick zal dit seizoen natuurlijk het wk volbrengen op de Diga Racing KTM van Dirk Saelen.


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgen laten goede dingen zien in EK MX2

Afgelopen weekend waren de Heeserbergen ook het strijdtoneel voor de EK MX2-rijders. De Belgen konden optimaal van het thuisvoordeel profiteren, enkel Jens Getteman kende pech in de strijd om een topvijf, mogelijk een podiumplaats. Kenny Vandueren vocht zich dan weer mede door een schitterende tweede plaats in de tweede reeks naar een derde podiumplaats. Brent Vandoninck werd twaalfde, Kevin Fors finishte als 16de. Jens Poppe, Jeffrey Dewulf en Jens Getteman werden als respectievelijk 20-21 en 22st geklasseerd. De wedstrijd werd gewonnen door Donny Bastemeijer voor Michael van Wezel.
Thor it voor de uitslag van het EK MX2 in Lommel


thor it
no img
02/08/2011 | posted by | reactie(s)

BK Crosscenter in Grote Brogel

Op 13 augustus wordt er in Grote Brogel het BK Crosscenter geopend.
Het BK Crosscenter vind je aan de Kaulillerweg 61 3990 Grote Brogel

 
thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

KYB langs het (trainings) circuit, ook voor jou!

Met het zanderige Lommel achter de kiezen zijn de mannen van Technical Touch eens te meer klaar voor de strijd.
En jij ?
Staat jouw KYB vering op punt ?
Heb je zin gekregen om ook jou KYB vering af te laten regelen ?
Kom langs, elke woensdag op een parcours in jouw buurt, voor een gratis afstelling.
Natuurlijk, ben je ook steeds welkom in hun werkhuis in Lommel.

Check de banner voor data’s en locatie.


thor it
KTM Shop NLWMX-ShopSec ConstructionsDSMR2R StoreMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!