Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
01/11/2011 | posted by Geert | reactie(s)

FIM MX1 en MX2 kalender 2012 bekend

De nieuwste versie van de Grand Prix MX1-MX2 Kalender 2012 is vandaag door de FIM bekend gemaakt. Zowel Valkenswaard als Lierop blijven op de kalender staan terwijl we geen Grand Prix in België hebben!

Thor it voor meer info.


thor it
no img
31/10/2011 | posted by VePix.be | reactie(s)

VePix's laatste strijd van 2011

Afgelopen zaterdag is de 1,5uurs en 3uurs cross van de organisatie RES Axel verreden. Niet alleen voor de piloten is zo'n lange wedstrijd een uitdaging. Ook voor een fotograaf is het geen appeltje eitje. Maar met 2degelijke nikons en een goede flits in de hand ging Frederik van VePix.be de strijd aan met de laagstaande zon en de chaotische pitstraat.

Kijk en geniet van VePix's laatste strijd in 2011.
thor it
no img
31/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorlopige Grand Prix team-lijst van 2012

Youthstream maakte de teams bekend die reeds bevestiging kregen om in 2012 deel te kunnen nemen aan de Grand Prix' MX1 - MX2. Deze lijst met teams kan nog verkeerde merken of teamnamen bevatten (hangt af van sponsorcontracten van de teams), teams die nog niet inorde zijn kunnen nog het nodige ondernemen...

Thor it voor de (voorlopige) teamlijst van 2012


thor it
no img
30/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Albert Hempte overleden

Deze nacht is Albert Hempte gestorven, Albert was de vader van BMB-kampioen bij de seniors Christophe Hempte. Albert was een man van de cross, hij leefde dan ook helemaal voor de cross. Christophe wil via deze weg zijn woord van dank uitspreken aan zijn pa: "Ik wil mijn pa bedanken voor alles wat hij gedaan heeft voor mij, hij leefde voor de cross, 'k heb het te danken aan mijn pa dat ik begonnen ben met crossen. Pa dank u, rust in vrede! Ik zie u graag! Je remercie mon papa pour tout ce qu'il a fait pour moi , ca vie c'était le cross, grace a toi j'ai fait du cross , repose en paix papa je t'aime...
thor it
no img
30/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Deze week in promotie bij Weasel MX : RR1 Lift van Risk Racing.

Normaal : 149,00 €.
Nu : 115,00 €.
Nooit meer zwaar tillen of problemen om de staander onder je motor te krijgen. 
Gewoon duwen of rijden tot het voorwiel de voorkant van de lift raakt, de lift zal stijgen tot aan de onderkant van de motor, bij het afstappen de hefboom links met de voet naar beneden duwen en uw motor staat in een veilige positie op de RR1 Ride-on Lift.

Thor it voor meer info en een video van deze handige lift


thor it
no img
30/10/2011 | posted by RES Axel | reactie(s)

Bal, Van Hove en Dewulf winnen 3-uurscross in Axel

Mooie organisatie, prachtig weer, spannende duels en gelukkig geen ongelukken.
De dag begon met de eerste editie van de 1,5 uurs cross voor de jeugd (65 & 85cc)en dit was meteen een voltreffer met 21 teams aan het vertrek. Deze jongens en dame waren behoorlijk zenuwachtig voor hun eerste team 1,5 uurs race.
Ook de 3 uurs race was weer een geweldige happening.
Het was druk maar vooral gezellig op het RES circuit.
Initiatiefnemer Peter en Carina en alle vrijwilligers waren enorm tevreden over het verloop van deze dag.

Thor it voor meer info en een video van Druugentube


thor it
no img
30/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Chisholm wint tweede dag Bercy, Barcia steelt de show

Justin Barcia was goed op weg om er een goede avond van te maken maar in de Superpole liep het mis voor de Honda-rijder. Een bruuske stuurbeweging van Aranda zorgde ervoor de Barcia met nog twee anderen ten val kwam. Barcia liet het hier niet bij en wachtte publiekslieveling Aranda op om het eruit te rijden.... Het Palais Omnisport in Bercy onplofte bijna en Barci kwam slim genoeg niet meer aan de start in de finale. Die finale werd gewonnen door Kyle Chisholm, Eli Tomac werd tweede voor thuisrijder Gregory Aranda.

Thor it voor de uitslag, foto's en een video van het voorval Barcia-Aranda


thor it
no img
30/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

SLUITINGSPRIJS MET SUPERFINALE IN VOLLEZELE

Op zondag 30 oktober krijgen we de laatste cross van het jaar 2011 in de VMCF-federatie . 
GPS : langestraat te vollezele uurschema : 
Klik hier voor foto's van vorig jaar  
Iedereen is welkom inkom 10€
thor it
no img
29/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Amerikanen winnen alles op eerste dag Bercy

De eerste dag van de 29st editie van de Paris Bercy Supercross, dit jaar ondersteund door Monster Energy was op voor de Amerikanen succesvol. De Yanks wonnen alles wat er te winnen viel, Gregory Aranda kon zijn naam van Sx-specialis waarmaken en kon goed weerwerk bieden maar een reeks winnen zat er niet in. De Main Event werd ontsierd door een valpartij in de start met als belangrijkste slachtoffers de favorieten Barcia en Aranda, Eli Tomac profiteerde en reed regelrecht naar de overwinning van de openingsavond, Chisholm werd tweede voor Weimer. Alessi stuurde zijn Suzuki naar een vierde plaats voor eerste Gp-rijder Arnoud Tonus.
Thor it voor de uitslag


thor it
no img
28/10/2011 | posted by V-Mac.be | reactie(s)

V-mac Opendeurdagen 2011

Tijdens het weekend van 29 Oktober tot en met 1 November zijn er opendeurdagen bij V-mac in Zolder. V-mac verwelkomt u ten harte van 10u tot 18u om de nieuwe 2012 Suzuki en Kawasaki motoren te bezichtigen. Alsook de nieuwe collecties kledij van o.a. Thor, Fly, Jt, Shoei, Oakley, Dc en Alpinestars. Verder trakteren wij iedereen op een gratis hamburger, 10% korting op alle* artikelen en zijn er ook diverse koopjes bij V-mac aan niet te missen promo kortingen van 20% tot 70%. (*uitgezonderd op promo artikelen, motoren en banden.) 
www.v-mac.be
thor it
no img
28/10/2011 | posted by Geert | reactie(s)

CLS Kaxasaki maakt plannen 2012 duidelijk!

Het CLS Kawasaki Team die werd gekoppeld aan het team van Adrie Van Beers en om onduidelijke redenen toch afzag van deze samenwerking. Maken nu hun plannen voor volgend jaar bekend, opmerkelijk is dat het team in 3 delen is opgesplitst en dat het MX1 team de naam van de Pourcels zal dragen!

Thor it voor meer info.


thor it
no img
27/10/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Bercy SX-preview

De Europese supercrosskalender mag dan wel ieder jaar rijker en rijker gevuld worden, toch is er één klassieker die zowel bij de fans als bij de rijders soeverein op nummer één staat. De supercross in Bercy maakt zich komend weekend op voor zijn 29ste editie en het belooft opnieuw een spektakel te worden. De Parijse organisatie trekt voluit de kaart van de jonge talenten en de uitkomst was dan ook nog nooit zo onvoorspelbaar.

Klik op "Thor" voor de preview.


thor it
no img
27/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: TEAM JDS wint beide klassen teamtrofee (VMCF)

De vmcf mocht haar jaarlijkse teamtrofee in Kruishoutem afsluiten met mooi weer en veel volk . Bij Teamtrofee B ( nieuwelingen en juniors ) stonden mc Mikkola met Renkens Jeremy , Gerdy Bouton en Keani Clement op de 3de plaats op 2 hadden we het team van Banden Michel met: Karel Schepmans , Defraine Chris en Nico Vrijders, overwinnaar in deze klasse werd het team van JDS met Bourleau Brent , Dimi van den Eede en Donny vande Kerckhove. 
Lees verder bij "Thor"
thor it
no img
27/10/2011 | posted by Geert | reactie(s)

Interview met Petar Petrov

Tijdens de laatste ONK wedstrijd hadden we een kort gesprek met Petar Petrov. Op vraag van Petar moesten we nog even wachten met het publiceren van dit interview. Vandaag is duidelijk geworden waarom we nog eventjes moesten afwachten, de geruchtenmolen was toen in volle gang, en één of andere uitspraak zou misschien nog roet in het eten kunnen gooien! Intussen weten we met bijna 100% zekerheid dat Petar volgend seizoen op Suzuki aan de start zal verschijnen in het WK MX2.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
27/10/2011 | posted by Geert | reactie(s)

KTM enduro rijder, Stefan Hage aan de betere hand!

Via Omroep Zeeland ontvingen we dit bericht, over de onfortuinlijke Zeeuw die afgelopen weekend tijdens de KTM-dag onderuit was gegaan tijdens de extreme enduro. Er werd gevreesd voor een gebroken rug!  Drie dagen na zijn zware val in Veldhoven is endurocoureur Stefan Hage terug in zijn woonplaats Goes. In het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes moet Hage verder herstellen van de zware rugblessure die hij opliep. "Het gaat iedere dag al iets beter", zegt een positieve Hage.

Thor it voor meer info en het filmpje


thor it
no img
26/10/2011 | posted by RES Axel | reactie(s)

Voorbeschouwing 3 & 1,5 uurs cross Axel

Nog een paar nachtjes slapen.......dan komt hij eraan. Nee niet de Sint, die is veel te traag met zijn paard, maar de 3uurs cross van RES Axel. Na een mooie editie van 2010 gaan we dit jaar nog een stapje verder. Met wederom een super editie 3 uurs, dit jaar aangevuld met een 1,5 uurs cross voor de jeugd met maar liefst 18 teams aan de start.


thor it
no img
26/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Wintertraining bij John Van Den Berk in Spanje

John Van Den Berk, nog maar pas benoemd tot trainer en scout van het FIM Wereldkampioenschap organiseert deze winter ook weer diverse wintertrainingen in Spanje.
Klik hier voor meer info en klik op "Thor" voor een video


thor it
no img
26/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote opruimingsdagen bij Bakens-Yamaha

Op 28, 29, 30, 31 oktober en 1 november 2011 zijn er grote opruimingsdagen bij Bakens-Yamaha in Sint Pauwels.
Grote kortingen van 50% op alle cross- en vrijetijdskledij van '09, '10 en '11.

Klik hier voor alle info


thor it
no img
26/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Zaterdag 29 oktober TM of Nations en Clubwedstrijd in Genk

Aanstaande zaterdag organiseert AMC Genk de TM of Nations Cup, deelnemers uit diverse landen. Verder zijn er reeksen voorzien (voor alle merken) voor pitbikes, Enduro's, Quads, Veteranen A-B, Hobbyrijders, Open A en Open B.
De inkom is gratis en inschrijving aan democratische prijzen.
Iedereen welkom aanstaande zaterdag op het Horensbergdam-circuit in Genk
Alle info op deze link


thor it
no img
26/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Birdfish-roadtrip

De jongens van Birdfish (bekend van hun leuke video's) maakten afgelopen zomer een soort roadtrip door voormalig Oost-Duitsland waar ze op bezoek gingen naar een nieuw lid van de crew. Daar bezochten ze enkele schitterende circuits...

Check it out by "Thor"


thor it
no img
26/10/2011 | posted by Geert | reactie(s)

ICE1RACING rijders presteren goed op de laatste SX in het Finse Lathi

In het Finse Lathi werd de climax gehouden van een mooi supercross seizoen. De Grote zaal werd goed gevuld op beide dagen, en er werd gestreden om punten over elke dag.

Thor it voor meer info


thor it
no img
25/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Jonas Salaets en Michael Bruyninckx naar het Alpha Motorhomes Cross Team.

Deze twee talentvolle jeugdpiloten zullen de kleuren verdedigen van het AMX-Team. Jonas Salaets reed dit jaar bij de BMB beloften en behaalde ondanks 3 maanden afwezigheid door blessures de vijfde plaats in het Belgisch kampioenschap. In 2012 zal hij de start nemen bij de nationalen MX-2 op een LS Honda motor en wordt het Belgisch kampioenschap opnieuw zijn hoofddoel. Daar naast zal hij ook enkele EK MX-2 en / of Adac wedstrijden rijden. 
Michael Bruyninckx komt over van de MCLB federatie waar hij bij de beloften talrijke podium plaatsen behaalde. Pas twee jaar gestart met motorcrossen zal hij de stap zetten naar de BMB bij de beloften en dit op een KTM 125 cc motor. Meer nieuws kan U vinden op de website www.ammxteam.be
thor it
no img
25/10/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

De nieuwste 2012 EKS X-Brand brillen nu verkrijgbaar!!


Prijs – kwaliteit de beste op de markt!!! 
De nieuwe ”scatter“ met 2 kleuren frame, spiegel lens, 4 lagen foam en perfecte pasvorm in elke helm is een echt juweeltje.

Thor it voor meer info
thor it
no img
25/10/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

James Stewart tekent bij Joe Gibbs Racing

Na een maandenlange zoektocht en onderhandelingen met verschillende teams is de kogel dan toch eindelijk door de kerk voor James Stewart. 'Bubba' heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met het Joe Gibbs Racingteam, waar hij op termijn eventueel ook kan doorgroeien naar het NASCAR-gebeuren. Opvallend is wel dat Stewart dus toch de Yamaha trouw blijft, ook al was hij vorig seizoen niet altijd te spreken over de prestaties van de motor. Intussen wordt ook duidelijk dat Stewart voor het eerst sinds 2008 zich naast het SX-kampioenschap ook opnieuw zal toespitsen op de AMA Outdoor Nationals. Stewart wil naar eigen zeggen doorgaan tot hij het ultieme record van 72 SX-zeges van Jeremy McGrath kan breken en zal zich daarna fulltime richten op NASCAR.

Thor it voor een video van de persconferentie


thor it
no img
25/10/2011 | posted by Geert | reactie(s)

Shannon Terreblanche met The MX Dreamteam in de Dutch Supercross wedstrijden

Zopas is er een overeenkomst gesloten tussen het, MX Dreamteam en Shannon Terreblanche om de resterende supercrossen in Nederland af te werken op een KTM. Shannon die afgelopen weekend nog in Schijndel aan de start stond en het er goed deed is opgetogen met de gesloten deal.


thor it
Sec ConstructionsKTM Shop NLMx477DSMWMX-ShopR2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!