Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos vervanger voor Steve Ramon in resterende GP\'s?

Kevin Strijbos was gisteren in Olmen aan het testen met de motor van Steve Ramon. De Wuustwezelnaar staat volgens teammanager Sylvain Geboers kortbij een invalbeurt bij het Rockstar Suzuki Team, het is wachten op groen licht vanuit Japan. Bron: HBvL
(Dit bericht werd inmiddels bevestigt door het Rockstar Energy Suzuki Team)


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Fotos van Lommel!

Onze BK fotograaf, Frederik van Vepix.be, kreeg dit weekend voor het eerst een persvestje in de hand @Lommel en ging dan maar zijn lenzen flashen aan de Grand Prix piloten. De resultaten van de "eerste keer" kan u op de volgende links bekijken.

Lommel op Zaterdag - Inclusief Veteranen
Lommel op Zondag


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Chad Reed praatte even met KRT...

Enkele weken geleden melden wij u dat Chad Reed liet weten dat hij gecontacteerd was door een Europees motorcross team, en dat om terug het wereldkampioenschap motorcross te rijden. Afgelopen week had dezelfde Chad Reed een interview met "Le Big USA" en daarin vertelde hij dat het toen ging over KRT Kawasaki en dat hij na even denken dat bod van KRT heeft geweigerd. De Australiër zegt dat dit bod nog te vroeg komt. Hij kan nu zijn "TwoTwo Racing" structuur nog niet opdoeken en daarnaast zit hij met zijn hoofd nog volledig in Amerika wel vertel hij dat hij binnen enkele jaren graag zijn carrière zou afsluiten in "Europa" met een internationale motorcross titel.


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Speciaal Fox MXON-pack voor de Motocross of Nations

Het Fox-Mxon Pakket is geprijsd op 25 Eu en bevat een volledige zaterdaguitzending van de trainingen en kwalificaties, de main-event wedstrijden op zondag en de pre-talks de dagen voor het weekend. Daarnaast wordt de kijker ook nog een officieel FOX 2011 FIM Monster Energy t-shirt welk rechtstreeks naar u thuis zal worden opgestuurd. Kijk snel op www.mx-life.tv 

Thor it voor meer uitleg


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Transfernieuws: Nick Triest naar Ricci Husqvarna

Het ziet er naaruit dat de 21-jarige KTM-rijder volgend seizoen onderdak krijgt bij het Ricci-Husqvarna Team. Nick wordt er meer dan waarschijnlijk de teammaat van Allessondro Lupino die zijn contract verlengt ziet bij het Italiaanse fabrieksteam. Nick zal in 2012 het Italiaans kampioenschap rijden wat een mooie voorbereiding op het WK zal zijn. Nick zal dit seizoen natuurlijk het wk volbrengen op de Diga Racing KTM van Dirk Saelen.


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgen laten goede dingen zien in EK MX2

Afgelopen weekend waren de Heeserbergen ook het strijdtoneel voor de EK MX2-rijders. De Belgen konden optimaal van het thuisvoordeel profiteren, enkel Jens Getteman kende pech in de strijd om een topvijf, mogelijk een podiumplaats. Kenny Vandueren vocht zich dan weer mede door een schitterende tweede plaats in de tweede reeks naar een derde podiumplaats. Brent Vandoninck werd twaalfde, Kevin Fors finishte als 16de. Jens Poppe, Jeffrey Dewulf en Jens Getteman werden als respectievelijk 20-21 en 22st geklasseerd. De wedstrijd werd gewonnen door Donny Bastemeijer voor Michael van Wezel.
Thor it voor de uitslag van het EK MX2 in Lommel


thor it
no img
02/08/2011 | posted by | reactie(s)

BK Crosscenter in Grote Brogel

Op 13 augustus wordt er in Grote Brogel het BK Crosscenter geopend.
Het BK Crosscenter vind je aan de Kaulillerweg 61 3990 Grote Brogel

 
thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

KYB langs het (trainings) circuit, ook voor jou!

Met het zanderige Lommel achter de kiezen zijn de mannen van Technical Touch eens te meer klaar voor de strijd.
En jij ?
Staat jouw KYB vering op punt ?
Heb je zin gekregen om ook jou KYB vering af te laten regelen ?
Kom langs, elke woensdag op een parcours in jouw buurt, voor een gratis afstelling.
Natuurlijk, ben je ook steeds welkom in hun werkhuis in Lommel.

Check de banner voor data’s en locatie.


thor it
no img
02/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Jay Marmont & Matt Moss nemen titel in Aussie MX Series!

Afgelopen weekend werd er naast de WK Manche in Lommel nog motorcross verreden. Zo werd in Coolum, Australië de laatste manche van het "Rockstar Energy Drink MX Nationals Championship" betwist. Josh Coppins die als leider in de Pro Open klasse de laatste manche inging, ontwrichte z'n schouder bij een val in de start van de derde reeks en verloor hierbij alle kansen op de titel. In deze val zat ook Dean Ferris die zich hierbij ook blesseerde. Mede daardoor reed Jay Marmont met drie reekszegens en een tweede plaats naar de titel en de dagzege!

Thor voor meer...
thor it
no img
01/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Grand Prix Limburg

De hoogtepunten, het waren er heel wat, van de GP van Limburg vind je in volgende video

Thor it


thor it
no img
01/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Zomerstage Mxstage was weer een groot succes

Alain Roels, Kris Fleerackers en Rob Goris waren de gastheren voor de jaarlijkse zomerstage van Mxstage.be. Beide instructeurs maakten samen met tal van rijders op drie verschillende Franse circuits er een onvergetelijke week van.

Check out de video bij "Thor"


thor it
no img
01/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen Grand Prix van Limburg in Lommel

Er stonden onder de vele toeschouwers ook weer heel wat fotografen naast het circuit op de Heeserbergen in Lommel... Check out bij "Thor" voor links naar fotoreeksen van: Dirk Mertens, Annelies (Racingpics.be), Chris Blockhuys, ...


thor it
no img
31/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Videoverslag Grand Prix Limburg by TV Limburg

TV Limburg mocht natuurlijk niet ontbreken op het grootste mx-evenement in Limburg...

Thor it voor een video-verslag


thor it
no img
31/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli heer en meester in Lommelse zand

Antonio Cairoli was in de GP van Limburg in beide reeksen absoluut de beste, hij kon in de eerste manche wel pas in de slotfase Clement Desalle van de leiding stoten, in de tweede manche leek het op een one-manshow uit te lopen. Even werd het nog spannend toen de Italiaan ten val kwam maar zelfs dat kon hem niet tegenhouden om de twee reeksen op zijn naam te schrijven, de KTM-rijder is absoluut de sterkste en won oververdiend de GP. Clement Desalle werd tweede in de openingsreeks en na de pauze reed de Rockstar Suzuki-rijder naar een vierde plaats, goed voor de tweede podiumplaats. Max Nagl mocht met een 5-2 in de reeksen als derde mee naar het podium. Ken de Dycker werd tiende, de 13de plaats was voor Marvin van Daele, Kevin Strijbos werd 15de, Kevin Wouts 20st, Yentel Martens 33st.
Thor it voor de uitslag


thor it
no img
31/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Marco Stallmann winnen in Tessenderlo (VBM)

Mike Vanderstraeten won in Tessenderlo beider reeksen bij de inters MX1, Cyril Maquet werd tweede voor Jelle Vanhoof. Bij de inters MX2 was Marco Stallmann opnieuw de sterkste, Kevin Gauniaux werd tweede voor Bart Vanhove. Overwinnaar van de vernieuwde superfinale (beloften, nieuwelingen, juniors en masters) werd hier Perry Nagelkerken voor een schitterende Bjorn Verkoyen die de finale voor het grootste gedeelte leidde en op drie Jaimy Exelmans .


Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
31/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings zandkoning van Lommel

Niemand anders dan Red Bull Teka KTM-rijder Jeffrey Herlings kon na afloop van de MX2-wedstrijd aanspraak maken op de eindzege. Jeffre was in beide reeksen de betere, Ken Roczen probeerde wel maar kon niet echt een vuist maken. Jeremy van Horebeek zorgde er met de derde podiumplaats voor dat teammanager Stefan Everts glunderde want hij mocht zijn drie rijders fier flankeren op het grote podium.Joël Roelants deed wat hij kon maar miste wedstrijdritme en kende motorpech, JR werd 14de.Julien Lieber pakte een puntje en werd 31st.
Klik hier voor een eerste fotoreeks van Kabouter Trek

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
29/07/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Live tweet updates vanop de GP van Limburg

MxWorld zal dit weekend live aanwezig zijn op de Grand Prix van Limburg en zal daar dan ook Live updates van brengen! Hou de MxWorld Tweet box dus maar van kortbij in de gate!

Klik op Thor voor de tweetbox van Mxworld. U kan ook mee twitteren met de hashtags: #MXGP, #BelGP en #MXWorld


thor it
no img
30/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Zware valpartij Steve Ramon in Lommel

Conternatie alom toen in de derde ronde van de kwalificatie de wedstrijd werd stilgelegt. Steve Ramon was op een gevaarlijke sectie van het circuit lelijk ten val gekomen en het zag er op het eerste zicht niet goed uit voor de Suzuki-rijder. Er werd meteen gevreesd voor een nek-blessure omdat de ex-wereldkampioen geen gevoel in zijn onderste ledematen zou hebben gehad. Na overbrenging naar het ziekenhuis kreeg Ramon gelukkig weer gevoel in zijn benen en ziet het er al een stuk beter uit, er zouden geen breuken zijn.... (foto's: R. Archer)


thor it
no img
30/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Herlings en Cairoli op zaterdag

Jeffrey Herlings was vandaag tijdens de kwalificaties van de GP van Limburg in de MX2-klasse de betere van Ken Roczen, Max Anstie volgde al op grote afstand van de twee KTM-rijders. Jeremy van Horebeek werd vijfde, Joël Roelants twaalfde. In de MX1-klasse ging het na een herstart door een zware val van Ramon tussen Frossard en Cairoli waarvan de Italiaan het gevecht in de laatste ronde naar zijn hand kon zetten. Clement Desalle werd vierde, Ken de Dycker eindigde als vijfde terwijl Kevin Strijbos de toptien afsloot. Wildcardrijder Marvin van Daele kon een mooie 14de plaats versieren, Kevin Wouts werd 26, Yentel Martens werd 31st.

Thor it voor de uitslagen van de kwalificaties


thor it
no img
29/07/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Klaar voor de Grand Prix van Limburg??!!

Bent U klaar voor de Grand Prix van Limburg?? Wij in elk geval wel! We zetten nog even alles op een rijtje wat u hoeft te weten voor als u naar Lommel gaat of voor als u thuis blijft.

Klik op Thor!
thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Goonriding met Jordi & Friends

Marco Duericnk trof in Westdorpe op het Finlandcircuit Jordi van de Wiele & Friends aan, zij hadden wel zin in een potje "Goonriding"...

Check out the video by Thor

thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe YCF125cc pitbikes bij Honda Racing Dirkx

De nieuwe YCF125cc Special editions van Geico Honda USA, Monster Energy en Rockstar Makita werden gisteren bij Honda Racing Dirkx in Overpelt afgeleverd.
Kom gerust even langs om deze mooie Pitbike's te bewonderen in de Astridlaan 198 te Overpelt.

thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Motorcross Volkegem VJMO-MCLB 30/31 juli 2011

De motorcross in Volkegem wordt verreden op een prachtige heuvellachtige weide met verschillende natuurlijke op-en afsprongen gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen.
Op zaterdag staan erjeugdwedstrijdenop het programma met een eerste start om 13.05 uur.
Op zondag krijgen we de eerste start al om 9.50 uur, er zijn ook 2 reeksen vrijetijdsrijders. De topdrie van de vrijetijdsrijders is er ook een naturaprijs voorzien.
IEDEREEN VAN HARTE WELKOM !!!!!
rennerpark open vanaf vrijdagnamiddag .

thor it
no img
29/07/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

GP-Preview: Lommel

Onze vaderlands GP staat vlak voor de deur en dat laat niemand onberoerd. Zoals ieder jaar zal het weer een uitputtingsslag worden voor zowel man als machine. Sommige piloten kruisen de GP van Lommel aan als een topdag op de kalender, terwijl anderen nu al met knikkende knieën rondlopen. Het zal er hard aan toe gaan op de Heeserbergen, en daarom zorgden we alvast voor een preview van wat kan komen...

Klik op "Thor" voor de preview.


thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen pronostiek voor thuis-GP

Helaas kunnen we voor de Grand Prix van Limburg geen pronostiek online krijgen, volgende week, voor de Grand prix van Tjechië zijn er prijzen voor de hele top-drie... onze excuses hiervoor.


thor it
KTM Shop NLMx477DSMR2R StoreWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!