Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
31/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Motocross in Neeroeteren? Eerst ja, nu weer nee!

De motocrossproblematiek blijft in Neeroeteren aanhouden, het stadsbestuur had eerst de aanzet gegeven tot het organiseren van een (tweedaags) evenement. Nu, een tijdje later werd het voorstel tot het organiseren van de GP Zijspannen weer afgewezen door het stadsbestuur. Het stadsbestuur wil het risico niet lopen om fouten te maken zodat de wedstrijd alsnog zou worden afgelast...

Lees er alles over bij Thor


thor it
no img
31/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

2012 Modellen leverbaar bij DAM Racing in Hoeselt

De KTM-modellen van 2012 kregen weer heel wat veranderingen, zo wordt de 250 SXF geleverd mét electrische starter en de tweetakten (125 en 250) kregen niet alleen de succesvolle link op de achterbrug, ze kregen ook een volledig nieuw frame. De nieuwe modellen staan te wachten op u bij DAM Racing in Hoeselt, Industrielaan 35, tel: 089/75 16 32

Klik op Thor om te weten welke modellen al leverbaar zijn (ook de nieuwe 350 EXC-F)


thor it
no img
31/05/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Marc De Reuver een maand buiten strijd

Het geluk aan de zijde van Marc De Reuver is opnieuw ver te zoeken. Calimero landde in Kester van een sprong met zijn voet naast het voetsteuntje en scheurde daarmee de buitenste ligamenten van zijn enkel af. Daardoor werden ook kleine stukjes van het bot losgerukt. Deze blessure kon niet op een slechter moment vallen, want De Reuver moet nu verstek geven voor het ONK in Rhenen en ook de drie Zuiderse GP's van Frankrijk, Portugal en Spanje vallen in het water.


thor it
no img
30/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Jurgen Wybo doorbreekt hegemonie van Steve Seronval in Roborst (MCLB)

Jurgen Wybo won zondag bij de internationalen MX1, Seronval kende pech in de eerste reeks en werd als 18de geklasseerd. Wybo trok het zich allemaal niet aan en probeerde twee degelijke reeksen te rijden en dat loonde. Met een derde en tweede plaats was hij het regelmatigste en ging met de bloemen lopen. David Vantornhout behaalde hetzelfde resultaat maar net andersom (2-3) en ook derde man op het podium, Torpjurn Van Hoe vergaarde 5 punten met een reekszege en een vierde plaats. Neal Deconinck won bij de inters MX2 voor Steven Destrijcker en Kenny Dult.

Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
30/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @ Kester

Hij deed gisterenavond nog een poging om een aantal foto's op het internet te krijgen, maar het mislukte. Je weet hoe dat gaat op menige plaats "... dat zullen de kabouterkes wel komen doen..." en dus was ons trekje eraan voor de moeite en kon hij nog in actie schieten. Het mag dan wel kermis zijn in de kabouterparochie, ondertussen staan er wel foto's online op deze link. En meer zullen er de volgende dagen nog volgen.


thor it
no img
30/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Filip Van Dijck en Bjorn Nouwen de beste in Hamont (VBM)

Filip van Dijck (2-1) wint na Warsage ook in Hamont en lijkt weer op weg naar zijn goede vorm. Van Dijck moest wel de punten delen met Mike Vanderstraeten (1-2) maar de DAM KTM-rijder kende een betere tweede reeks. Steve Piret werd twee keer derde wat hem ook de derde podiumplaats opleverde. Bij de inters MX2 toonde Bjorn Nouwen dat regelmaat kan lonen want met twee tweede plaatsen pakte hij de bloemen voor Bart Vanhove en Michaël Vozza.

Klik hier voor alle uitslagen van Hamont


thor it
no img
29/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Clement Desalle wint Vlaanderens mooiste!!

De wedstrijd op de Kesterheide deed zijn naam als "Vlaanderens mooiste" weer alle eer aan. Clement Desalle (1-2-1) ging met de eindzege aan de haal voor een erg regelmatige Kevin Strijbos (2-3-3) die weer helemaal terug is. Derde werd Steve Ramon die pech had bij een inhaalmaneuver met een gedubbeld rijder anders had Steve de eindzege misschien wel naar zich toe kunnen trekken. (Met dank aan Kabouter Trek voor de foto's.)

Thor it voor de uitslag en weetjes


thor it
no img
29/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fors pakt zege in Radson Trophy Kester

Kevin Fors was vandaag de eindwinnaar in de Radson Trophy maar het zag er geruime tijd naar uit dat Jens Getteman de grote winnaar zou worden in Kester. Getteman kreeg echter in de slotfase van de tweede reeks te kampen met een lekke achterband nadat hij de eerste reeks al op zijn naam had geschreven. Fors werd dus eindwinnaar voor de Nederlanders Mike Kras en Mark Boot. (Dank aan Kabouter Trek voor de foto's)

Thor it voor de uitslag van de Radson Trophy


thor it
no img
29/05/2011 | posted by Matthias & Matteo | reactie(s)

Chad Reed, Tyla Rattray en Ashley Fiolek overwinnen Texaanse warmte

Chad Reed heeft in Freestone een gouden zaak gedaan want niet enkel wint hij de National met een dubbele reeks overwinning, zijn grootste concurrenten Ryan Villopoto (3-5) en Ryan Dungey (2-DNF) verliezen dure punten. Chad Reed bleef in de overal David Millsaps (4-2) en Ryan Villopoto voor. In de 250 klasse zagen we een ijzersterke Tyla Rattray die zich niet liet overmannen door de warmte. Hij bleef met een tweede en eerste plaats zijn teamgenoot Dean Wilson (1-3) voor en Kyle Cunningham (3-4). Bij de vrouwen won Ashley Fiolek met een 1-2.

Thor it voor een verslag en de resultaten.


thor it
no img
29/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Marvin Musquin loopt duim breuk op

Tweevoudig wereldkampioen Marvin Musquin kwam in de Freestone National ongelukkig in aanraking met de motor van de net gevallen Justin Barcia. Hierdoor kreeg Marvin Musquin zelf een zware klap en brak hij volgens de eerste berichten zijn duim. Het zou gaan om een gecompliceerde open duim breuk. Als deze berichten kloppen zou het National seizoen, van de regerende wereldkampioen die nu zijn geluk beproeft in Amerika, wel eens afgelopen kunnen zijn.
thor it
no img
29/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Zomerstage met David Cools en Dennis Dierckx in Londinieres

Tijdens de week van 25 tot en met 29 juli geven David Cools en Dennis Dierckx een MX-Stage te Londinieres(FR).

Het circuit is volledig af en zal in prima conditie zijn voor de stage!!!

Het circuit is voorzien van een prachtige kantine en douches en men kan er altijd terecht voor een lekkernij.

Thor it voor meer info

 


thor it
no img
28/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Actie in Kester op zaterdag

Er was al behoorlijk wat actie in Kester want de Jeugd (85cc), de beloften, de juniors en de seniors reden al hun twee reeksen. Bij de jeugd was het Jordi van Mieghem die de zege pakte, bij de juniors MX2 was Ludovic Brevers de beste en bij de Juniors MX2 was Quentin Libouton weer de beste. Bij de zwaardere motoren was Damien Wauthier de beste bij de juniors MX1 en bij de Seniors was Christophe Hempte de eindoverwinnaar...

Klik hier voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Mx Melisje


thor it
no img
28/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Kijk vanavond live de AMA Freestone National

Deze avond wordt in Texas de Freestone National verreden. Deze national is de tweede van het seizoen en u hoeft er niks van te missen! Want dankzij Allisports en MotorsTV zit u steeds op de eerste rij!!

Klik snel op Thor voor alle info!


thor it
no img
27/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Ultimate Racing in Kester

Sölva invoerder voor België en Nederland zal op de Belgisch Kampioenschaps-proef in Kester aanwezig zijn op de A-Paddock, loop gerust eens langs voor info of afstelling van uw vering...
CU @ Kester!


thor it
no img
27/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Voor het eerst Belg aan de start van de Red Bull X-Fighters World Series

Nu zaterdag palmen 12 van de beste freestyle motorcrossers ter wereld het hart van de Braziliaanse hoofdstad Brasilia in. Voor het oog van 60.000 fans en een jury van experts zullen ze opnieuw de meest waanzinnige tricks uithalen. Opmerkelijk: voor het eerst zal ook een Belg deelnemen aan ’s werelds meest prestigieuze freestyle motorcross kampioenschap. 

Lees verder bij Thor
thor it
no img
27/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Julien van Stippen voor Maris Racing verder dit seizoen

Julien van Stippen, inter MX2 in de BMB rijdt dit seizoen voor Maris Racing uit Kruibeke. Julien rijdt de Radson Trophy op een RMZ 250 en komt ook nog in tal van andere internationale wedstrijden, vooral in Nederland en Frankrijk in actie.


thor it
no img
27/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Jonge gebruikte komplete SOLVA kit binnen bij SOLVA invoerder Ultimate.

Deze week is er bij SÖLVA invoerder Ultimate een unieke SÖLVA set binnen gekomen van een 2011 Suzuki RM-Z. De set is uiterst kompleet met kroonplaten,stuurblokken,startsysteem en remadapter. 
Neem contact op voor meer informatie van deze enkele maanden gebruikte set. 
SÖLVA Import Holland-Belgium +31 (0) 314 – 36 45 55 
Of mail 
info@.solvasuspension.eu  -  www.solvasuspenion.eu
thor it
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Herbekijk de Hangtown National

Heeft u vorige week iets gemist? Of vond u het net zoals ik zo'n geweldige race dat u het wel nog duizend maal kunt bekijken?! Dat kan dan nu! Want hier hebben we de replay van de eerste wedstrijd voor het "Lucas Oil AMA Pro Motocross" kampioenschap in Hangtown.

Klik op thor en herbekijk snel alle beelden van de Hangtown Classic!
thor it
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

De Reuvers mediale band in knie gescheurd

Marc De Reuver kwam in de USGP zwaar ten val en heeft daar achteraf bekeken zijn mediale band in zijn knie met gescheurd. Marc wist dit nog niet na de USGP en reed de week na de Grand Prix in Glen Helen gewoon de Grand Prix in Brazil met een gescheurde mediale band. Het programma van MDR14 komt door deze blessure niet in gevaar. Hij treed dus gewoon aan in Kester en de daarop volgende wedstrijden.


thor it
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

AMC Dworp en de Kesterheide zijn er klaar voor!

We kregen deze namiddag enkele kiekjes binnen van Guy Dick, de man achter de Time4mxworld actie, die vandaag ook al eens een kijkje was gaan nemen op de kesterheide. En het mag geen verrassing heten dat alles daar al piekfijn in orde ligt. De mensen van AMC Dworp doen zoals elk jaar hun uiterste best om van het "kesterweekend" een echt Motorcross feest te maken!

Klik op Thor voor de foto's van de kesterheide.


thor it
no img
26/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

MX vs BMX

Dat BMX een goeie leerschool is voor het motorcross is geen geheim, Gauthier Paulin is daarvan het levende bewijs maar dat het BMX en het MX wel nog meer dingen gemeen hebben dat zag onze fotograaf zelf toen hij naar het Oost-Vlaams kampioenschap BMX ging in Gent en hij toont U graag zijn bevindingen...

MX Vs. BMX
thor it
no img
26/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Motortraining komt dichterbij voor Jeffrey Dewulf

Jeffrey Dewulf uit het MX Dreamteam, die tijdens de eerste proef om het Belgisch Kampioenschap in Mons zijn pols brak, is op dinsdag terug geweest bij zijn dokter in het ziekenhuis. Na bijna vijf weken kon het gips van zijn pols verwijderd worden. Jeffrey is momenteel al volop bezig met de conditietraining en heeft fysiotherapie met speciale oefeningen voor zijn pols om zijn kracht en bewegingscapaciteit zo snel mogelijk terug op 100% te brengen. 

Thor it voor meer info
thor it
no img
26/05/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Filmpje: Hoogtepunten GP Indaiatuba

De twee weken durende trektocht naar het Amerikaanse continent zit er inmiddels op voor de GP-piloten en de contouren van het WK worden stilaan geschetst. De GP in Indaiatuba leverde in de MX1 een derde winnaar in vier wedstrijden en toonde dat zélfs Ken Roczen in de fout kan gaan. Onze collega's van MOTO maakten een filmpje met de hoogtepunten van de Braziliaanse GP.

Klik op "Thor" voor het filmpje


thor it
no img
25/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgian Championship in Kester

De motorcross van Kester op 28 en 29 mei is de derde van zeven wedstrijden voor het ‘Belgian Championship’. De wedstrijd wordt gespreid over twee dagen om alle categorieën van de Belgische Motorrijdersbond startgelegenheid te kunnen bieden.

Op zaterdag zijn er telkens twee reeksen voor de Jeugd (12 tot 14 jaar), Beloften, Juniors MX2, Juniors MX1/3 en Seniors. 

Thor it voor meer info


thor it
no img
25/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mekanieker gezocht voor Chris dHondt

Chris D'Hondt, dé shop in het Leuvense voor Scooters, brommers, enduro's en trials is op zoek naar een gemotiveerde mekanieker. Het is voor een onmiddelijke indienstreding, ervaring is een must.
Contact: Chris D'hondt, Dorpsstraat 62, 3050 Oud Heverlee 016/404748 of info@chrisdhondt.com


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!