Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
31/03/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Sebastien Pourcel voor maanden out

Het geluk wil maar niet aan de zijde gaan staan van de oudste van de twee Pourcel-broertjes. Sebastien Pourcel, die zijn voorbije seizoenen ook al in het water zag vallen door blessures, kent weer brute pech. Afgelopen weekend kwam Pourcel ten val in Canada Heights tijdens de tweede ronde van het Britse kampioenschap. Hij werd in een lokaal ziekenhuis onderzocht, en kreeg groen licht om terug naar huis te gaan. Op de trip terug naar Frankrijk ondervond de fransman echter veel pijn en wist hij dat er iets niet juist was...

Lees verder bij "Thor".


thor it
no img
30/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Meerhout afgelast

Omwille van onvoorziene omstandigheden gaat de organisatie van zaterdag 2 april en zondag 3 april te Meerhout geen doorgang vinden. Men kan terecht bij VMCF in Grobbendonk, met beperking voor de zijspannen die daar niet deelnemen.

thor it
no img
30/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen Leon Sagaert groot succes

De opendeurdagen bij Leon Sagaert waren een groot succes, veel liefhebbers kwamen over de vloer voor een hapje, drankje of een koopje. Kon je er niet bijzijn? Klik dan op volgende link met foto's van Mx-steffi

Klik hier voor de fotoreeks


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Lander | reactie(s)

Hoofdprijs TIME4MX Live Quiz

De hoofdprijs van de Live TIME4MX Quiz is bekend, het is een - jawel u leest het goed - monkey! De hoofdprijs is gesponsord door Skyteam by Queengarden. Iedereen kan deelnemen! Er word gespeeld in teams van maximum 3 personen. Er zijn nog plaatsen vrij, online inschrijven kan nog tot 1 april (Nee, geen aprilgrap!). Indien er nog plaatsen over zijn kan er nog de dag zelf ingeschreven worden in de tent. Let op: VOLZET = VOLZET. Meer informatie op mxgrobbendonk.be

Thor it voor een film-update van het circuit.


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Brenda Wagemans in de kleuren van het Team DEFRAINE

Brenda Wagemans, één van onze betere vrouwelijke motorcrossers heeft onderdak gevonden bij het Team Defraine olv Luc Defraine. Het startnummer 90 van Brenda (°10/03/92), is geen onbekende meer in het WK Dames. Zij heeft al een niet onaardige palmares bijeen gecrost en bovendien wil ze dit seizoen bewijzen dat ze ”nog” beter kan. In 2007 werd ze in het WK dames 15de en in 2008 en 2009 eindigde ze ze telkens op de 12deplaats. In 2010 kon ze door een knieblessure slechts 2 WK’s rijden en daar wil ze dit seizoen beslist revanche voor nemen. 
Lees verder bij "Thor"
thor it
no img
29/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Paas-stage met David Cools en Dennis Dierckx

David Cools en Dennis Dierckx organiseren op maandag 11 en dinsdag 12 april een MX-stage.

Locatie is de prachtige Breugelheide te MC-Lille.

Het circuit zal speciaal voor de stage aangepast worden!!!

Er kan gebruikt gemaakt worden van douches, elektriciteit, en er is een bakker-service.

Begin van de stage, maandag om 9u.

Prijs: 1dag = 65€

         2 dagen = 120€

Inschrijven via: +32(0) 477-41-33-08 of cools.mollen@telenet.be


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Team Dirt Racing Supply

We kregen deze video in onze mailbox, zeker de moeite waard om te bekijken, het Team Dirt Racing Supply @ Royal Hills Experience

Thor it


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Mxworld | reactie(s)

Krokus Stage te Spanje met de MX-Academy van Jurgen Van Bellingen.

MX Academy is een opleidingsorganisatie voor motorcrosspiloten onder leiding van Jurgen Van Bellingen. Jurgen laat zijn piloten alle aspecten van de MX-wereld kennen. Hij behaalde Cursus trainer A algemeen gedeelte en Cursus trainer B. Door het gebrek aan mooi weer in ons Belgenlandje trekken heel wat Motorcrossers naar warmere oorden en dat deed ook Jurgen naar het zonnige Spanje.  Als fotograaf mocht ik mee naar Salou samen met een 25 tal piloten. De deelnemers gaan van beginners tot gevorderden en ze komen uit verschillende bonden. 
Thor it voor meer info en een leuke fotoreeks van Gino Maes


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

James Stewart gearresteerd in Orlando

James “Bubba” Stewart is niet aan z’n beste seizoen bezig dat mag wel gezegd worden. De zogenoemde snelste man op een crossfiets ging meermaals neer en werd voor het eerst ook regelmatig geklopt op z’n waarden. Daarbij kwam ook nog eens dat hij de hulp van Larry Brooks, teammanager van San Manual Yamaha, niet meer nodig achten te hebben.  En dan nu dit!

Thor voor meer! (Update nu met filmpje)


thor it
no img
28/03/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

TV Alarm: Frans kampioenschap op MotorsTV

Morgen zal Wheelies een magazine van en voor MotorsTV om 18.40 verslag uitbrengen van de tweede wedstrijd voor het Franse motorcross kampioenschap, deze vond plaats in Romagne.
Deze uitzending zal nog eens worden herhaald Woensdag 30 maart om 1:30, 9:10 en om 11:20 en Donderdag 31 maart om 4:05.
thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen van het weekend

Weer heel wat fotografen naast de diverse circuits, zo kregen we fotoreeksen binnen van Rolly (VBM Hamont) en Kabouter Trek (BMB Lommel).
Thor it


thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Seronval en Dult winnen MCLB in Oosteeklo

Het was opnieuw Steve Servonval die met een dubbele reekszege met de eindzege aan de haal ging bij de inters MX1. De strijd voor het overige zilverwerk ging tussen Van Hoe en Vantornhout, het was uiteindelijk Van Hoe die het met een puntje verschil haalde van Vantornhout. Bij de inters MX2 was het Kenny Dult die de overwinning naar zich toe trok voor Jeroen Andries en Kevin Spruijt.

Klik hier voor de uitslagen van Oosteeklo 


thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Team JDS wint met David Cools en Mike Gilot in Genk

David Cools won in Genk bij de Inters MX1 voor Vincent Collet en Marko Kovalainen. Bij de inders MX2 was het ook een JDS-rijder, Mike Gilot die met de overwinning aan de haal ging. Kevin Schellens werd tweede voor Elary Talu.

Klik hier voor de uitslagen

thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Monster Energy is misschien wel op zoek naar jou!!

Monster Energy Belgium is op zoek naar mensen die ouder zijn dan 21 en die al minstens drie jaar het rijbewijs in handen hebben... Ben jij diegene die deel wil uitmaken van het sampling en event-team? Mail dan snel naar pieter.dejonghe@monsterenergy.com


thor it
no img
27/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Marvin van Daele wint BMB National in Lommel

Marvin van Daele toonde vandaag in Lommel dat hij nog steeds op een hoog niveau rijdt, de Honda-rijder moest in de eerste manche nog Yentel Martens voorlaten maar in de tweede reeks pakte hij de reeks en zo ook de eindzege in Lommel voor KTM-rijder Yentel Martens. Manuel Priem stuurde zijn Leon Sagaert-Yamaha twee keer naar een derde plaats wat hem natuurlijk ook de derde podiumplaats opleverde.

Klik hier voor de uitslagen van Lommel


thor it
no img
27/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Frossard wint in Gazzane en is Italiaans kampioen

Nieuwkomer in de MX1-klasse en het Yamaha Monster Energy Team Steven Frossard werd vandaag dagwinnaar van de laatste wedstrijd van het Italiaans kampioenschap en kroonde zich hiermee meteen tot Italiaans kampioen 2011. David Philippaerts werd tweede, wereldkampioen Cairoi wisselde een reekszege af met een tiende stek en werd derde in de daguitslag. Kevin Strijbos werd achtste in de openingsreeks en werd knap derde in de herneming. Jeremy van Horebeek haalde de eindzege bij de MX2-rijders binnen voor Charlier en Kullas.

Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
27/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Breugelmans en Bijnens winnen in Arendonk (VLM)

Sven Breugelmans was bij de inters MX1 duidelijk de sterkste vandaag in Arendonk want de Betemo-rijder won beide reeksen voor teammaat Jelle Grade, Sven Wouters werd mooi derde. Bij de inters MX2 was het Jurgen Bijnens die zijn eerste zege van het seizoen binnenhaalde, hij haalde het voor Marco Briers en Jonathan Banken.

Klik hier voor de uitslagen                             
Klik hier voor foto's van Liesje MX


thor it
no img
27/03/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Dungey en Wilson de sterksten in Toronto

Het heeft regerend kampioen Ryan Dungey twaalf pogingen gekost, maar in Toronto was het dan eindelijk raak. Dungey nam kort na de start de leiding in handen en kwam niet meer in de problemen. Sluipschutter Chad Reed werd tweede en neemt de leiding in het kampioenschap over van Ryan Villopoto die opnieuw geen beste avond kende, hij werd uiteindelijk negende. Trey Canard mocht als derde mee naar het podium. James Stewart kende ook de nodige problemen met slechte starts en kwam bovendien samen ten val met Ryan Villopoto. Hij finishte stilletjes vierde. Bij de Lites werd het een clash der titanen, want leiders Wilson en Barcia vochten onderling een duel uit. Die eerste trok uiteindelijk aan het langste eind, en Barcia mocht zijn teammaat Blake Wharton meenemen naar het podium.
Klik op "Thor" voor de resultaten.

thor it
no img
27/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Piret en Frederik Weigert winnen in Hamont

Steve Piret won vandaag op de Kiekoet in Hamont bij de inters MX1, hij liet in de eindstand Roel Geurts en Mike Vanderstraeten achter zich. Bij de inters MX2 was het Frederic Weigert die met de dagzege aan de haal ging. Weigert won de twee reeksen, Frederik Daenen werd tweede voor Marco Stallmann.
Na een grondige test met de transponders de afgelopen weken werden deze in Hamont in gebruikgesteld...
 
Klik hier voor alle uitslagen van Hamont


thor it
no img
27/03/2011 | posted by Marcel RES Axel | reactie(s)

Wedstrijdverslag RES 2 Zaterdag 26 maart 2011

Weer een mooie clubcross,  veel deelnemers, spannende reeksen, een tevreden organisatie en rijders.

Thor it voor een verslag van een mooie clubwedstrijd
Klik hier voor foto's van Frederik van Eekhoven


thor it
no img
25/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuws voor enduroreeks voor clubcross AMC Genk

Er is wat onduidelijkheid over het reglement voor de reeks "enduro's". De motoren moeten niet ingeschreven zijn en de lichten hoeven niet te branden...


thor it
no img
25/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Beursfoon Racereport Halle (ONK)

Het Beursfoon Suzuki-team met ondersteuning van het Belgische Vamo (V-Mac) kwam in Halle in actie voor de tweede ONK van 2011. Mike Kras werd er zesde in de eindstand van de MX2, Patrick Roos kende minder geluk en brak zijn enkel al in de eerste manche.

Thor it voor een videoreport


thor it
no img
22/03/2011 | posted by Lander | reactie(s)

VMCF Grobbendonk met LIVE TIME4MX Quiz!

Het BCD (Barbe - Cautaerts - Dierckx) Team bespaart moeite noch kosten om hun organisatie te verzorgen zoals een GP. Speciaal aan deze wedstrijd is dat er op zaterdagavond een LIVE Quiz word georganiseerd in samenwerking met TIME4MX.

Thor it voor meer informatie en fotos van het parcour!


thor it
no img
25/03/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Interview Clement Desalle

Derde in 2009, tweede in 2010 Clément Desalle hoopt dat deze positieve evolutie zich blijft voorzetten in 2011 wanneer hij aan zijn zesde seizoen in het wereldkampioenschap MX1 begint. Z’n tweede als Rockstar Energy Suzuki piloot.

Thor voor meer, veel meer.


thor it
no img
24/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks VMCF Oombergen by JDS

JDS Fotografie stuurde ons de link door van zijn fotoreeks van de VMCF-wedstrijd in Oombergen afgelopen zondag...

Klik hier voor de fotoreeks


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!