Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Herbekijk de Hangtown National

Heeft u vorige week iets gemist? Of vond u het net zoals ik zo'n geweldige race dat u het wel nog duizend maal kunt bekijken?! Dat kan dan nu! Want hier hebben we de replay van de eerste wedstrijd voor het "Lucas Oil AMA Pro Motocross" kampioenschap in Hangtown.

Klik op thor en herbekijk snel alle beelden van de Hangtown Classic!
thor it
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

De Reuvers mediale band in knie gescheurd

Marc De Reuver kwam in de USGP zwaar ten val en heeft daar achteraf bekeken zijn mediale band in zijn knie met gescheurd. Marc wist dit nog niet na de USGP en reed de week na de Grand Prix in Glen Helen gewoon de Grand Prix in Brazil met een gescheurde mediale band. Het programma van MDR14 komt door deze blessure niet in gevaar. Hij treed dus gewoon aan in Kester en de daarop volgende wedstrijden.


thor it
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

AMC Dworp en de Kesterheide zijn er klaar voor!

We kregen deze namiddag enkele kiekjes binnen van Guy Dick, de man achter de Time4mxworld actie, die vandaag ook al eens een kijkje was gaan nemen op de kesterheide. En het mag geen verrassing heten dat alles daar al piekfijn in orde ligt. De mensen van AMC Dworp doen zoals elk jaar hun uiterste best om van het "kesterweekend" een echt Motorcross feest te maken!

Klik op Thor voor de foto's van de kesterheide.


thor it
no img
26/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

MX vs BMX

Dat BMX een goeie leerschool is voor het motorcross is geen geheim, Gauthier Paulin is daarvan het levende bewijs maar dat het BMX en het MX wel nog meer dingen gemeen hebben dat zag onze fotograaf zelf toen hij naar het Oost-Vlaams kampioenschap BMX ging in Gent en hij toont U graag zijn bevindingen...

MX Vs. BMX
thor it
no img
26/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Motortraining komt dichterbij voor Jeffrey Dewulf

Jeffrey Dewulf uit het MX Dreamteam, die tijdens de eerste proef om het Belgisch Kampioenschap in Mons zijn pols brak, is op dinsdag terug geweest bij zijn dokter in het ziekenhuis. Na bijna vijf weken kon het gips van zijn pols verwijderd worden. Jeffrey is momenteel al volop bezig met de conditietraining en heeft fysiotherapie met speciale oefeningen voor zijn pols om zijn kracht en bewegingscapaciteit zo snel mogelijk terug op 100% te brengen. 

Thor it voor meer info
thor it
no img
26/05/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Filmpje: Hoogtepunten GP Indaiatuba

De twee weken durende trektocht naar het Amerikaanse continent zit er inmiddels op voor de GP-piloten en de contouren van het WK worden stilaan geschetst. De GP in Indaiatuba leverde in de MX1 een derde winnaar in vier wedstrijden en toonde dat zélfs Ken Roczen in de fout kan gaan. Onze collega's van MOTO maakten een filmpje met de hoogtepunten van de Braziliaanse GP.

Klik op "Thor" voor het filmpje


thor it
no img
25/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgian Championship in Kester

De motorcross van Kester op 28 en 29 mei is de derde van zeven wedstrijden voor het ‘Belgian Championship’. De wedstrijd wordt gespreid over twee dagen om alle categorieën van de Belgische Motorrijdersbond startgelegenheid te kunnen bieden.

Op zaterdag zijn er telkens twee reeksen voor de Jeugd (12 tot 14 jaar), Beloften, Juniors MX2, Juniors MX1/3 en Seniors. 

Thor it voor meer info


thor it
no img
25/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mekanieker gezocht voor Chris dHondt

Chris D'Hondt, dé shop in het Leuvense voor Scooters, brommers, enduro's en trials is op zoek naar een gemotiveerde mekanieker. Het is voor een onmiddelijke indienstreding, ervaring is een must.
Contact: Chris D'hondt, Dorpsstraat 62, 3050 Oud Heverlee 016/404748 of info@chrisdhondt.com


thor it
no img
24/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

The Moto: Inside The Outdoors - Aflevering 8 Red vs Green

In deze laatste aflevering van het tweede seizoen "The Moto: Inside the Outdoors" kijken we naar de seizoensfinale in de 250 klasse. Met Geico Powersports Honda tegen Monster Energy Pro Circuit Kawasa, Trey Canard tegen Christophe Pourcel.

Thor snel voor deze laatste aflevering die tot maandag online blijft!
thor it
no img
24/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Gratis naar de GP van Lommel met EKS-BRAND brillen

Koop een EKS-Brand bril en win gratis tickets voor de GP van Lommel!! Inclusief een "Meet en Greet" met de EKS-brand rijders!
 -Team Honda Martin : Evgeny Bobryshev + Rui Concalves 
 -Team Yamaha Rinaldi : Steven Frossard 
 -Team Bike it : Zach Osborne
 -Team Husqvarna : Michael Leib
 -Team Diga Racing : Jeremy Delince + Nick Triest. 

Thor it
thor it
no img
24/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Cody Cooper en Daniel McCoy winnen mudfest in Toowoomba

De vijfde manche van de Rockstar Energy Drink MX Nationals of simpelweg de Aussie Nationals werd verreden in Toowoomba! De wedstrijd daar werd geteisterd door hevige regenval en dat maakte deze vijfde manche dan ook een echt "mudfest". Een Mudfest dat gewonnen werd in de Pro Open klasse door Cody Cooper dat voor Billy Mackenzie en Dean Ferris, vorig jaar nog aan de slag op het BK in Kester. Josh Coppins eindigde 5de.

Thor voor meer.


thor it
no img
23/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Grand Prix Brazilie by Bavo

Bavo moet zowat de enige laaglander in het verre Brazilië zijn geweest. Hij zorgde voor ons voor een knappe fotoreeks van de GP of Brazil...

Klik hier voor de gallery


thor it
no img
23/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Marvin van Daele wint BMB National in Rognee

Marvin van Daele won zondag in Rognee de Belgian National wedstrijd voor de Fransman Adrien van Beveren en Kristof Salaets, Kemea-rijder Jens Getteman werd op zijn MX2-machine mooi vierde in de eindstand. Wie de nationalen MX2 al bezig heeft gezien weet dat zij elke keer weer mooie wedstrijden maken, Jordi van de Wiele won in Rognee voor Simon Palmus en David Foquenne. Marco Duerinck trok ook naar Rognee en stuurde ons een mooi video-verslag van de Nationalen MX2...
Klik hier voor foto's van Mx-Melisje

Thor it


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

David Philippaerts wint GP Brazilie

De Yamaha Monster Energy-rijder was vandaag moeilijk te kloppen, de enige die dat kon was Clement Desalle maar die ging in beide reeksen een keer in de fout waardoor hij zijn kansen op de overwinning in rook zag opgaan. Antonio Cairoli won de spannende openingsreeks voor Philippaerts. De tweede reeks was net zo spannend maar nu won Philippaerts voor de fel opzittende Cairoli, Steve Ramon werd nu derde voor Desalle. Met in de eindstand Desalle op drie, Ramon op vijf, De Dycker op zeven en Strijbos op negen deden de Belgen het opnieuw uitstekend! Proficiat!!!

Thor it voor de uitslag en wk-tussenstand


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings wint zijn tweede van het seizoen

Red Bull Teka KTM blijft domineren in de MX2-klasse want ook in Brazilië stonden er twee KTM's bovenaan op het podium. Iedereen verwachtte Ken Roczen op de hoogste podiumtrap maar het was Herlings die met de grootste trofee aan de haal ging. Herlings moest de zege in de eerste reeks aan zijn teamgenoot laten maar de Nederlander wilde in de tweede reeks toeslaan en deed dat ook. Gautier Paulin werd derde in Brazilië terwijl Joël Roelants werd negende...

Thor it voor de uitslag en wk-tussenstand


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Filip van Dijck en Marco Stallman winnen VBM-wedstrijd in Warsage

Filip van Dijck won op het schitterende circuit in Warsage de klasse Inters MX1, de DAM-KTM rijder won de openingsreeks en had genoeg aan de tweede plaats in de slotreeks die gewonnen werd door Yoann Hella die tweede in de eindstand werd, Steve Piret werd derde. Bij de inters MX2 was er ondanks het aantreden van heel wat jong geweld niets te doen aan Marco Stallman, de Nederlander won beide reeksen voor Michael Velkeneers die tweede werd voor Frederik Daenen.

Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Breugelmans en Banken winnen in Olmen (VLM)

Sven Breugelmans won vandaag bij de Inters MX1 in Olmen, hij moest wel de punten delen met een sterke Jeff Cloots maar Den Breugel kende een betere eindtijd als Cloots. Derde werd Kenny Janssens die twee keer derde werd. Bij de inters MX2 was het opnieuw Jonathan Banken die de sterkste was, tweede werd Tom de Belder voor Sven Scheynen.

Klik hier voor alle uitslagen


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Kester 4 MX: de veilingen

Tot en met zondag middernacht kan er geboden worden op de laatste 2 pakketten van de Time4MXWorld-aktie.

Klik op Thor voor meer info!


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Daar is David Philippaerts

De wereldkampioen van 2008 bleef tot nu toe een beetje onzichtbaar achter de prestaties van zijn teammaat Frossard maar David pakte zaterdag in Brazilië knap de pole voor zijn teammaat Frossard. Antonio Cairoli reed meteen in het wiel van kopstarter Frossard maar de wereldkampioen schoof in de beginfase al onderuit waardoor hij heel wat plaatsen moest goedmaken om derde te worden. De Belgen deden het allemaal goed, enkel Clement Desalle stelde teleur met 3 valpartijen en een 12de plaats... Steve Ramon werd vijfde, Ken de Dycker werd zesde en Kevin Strijbos eindigde op een negende stek.

Thor it voor de uitslagen van de kwalificatiereeks


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken Roczen op de pole in Indaiatuba

In de MX2 stond er opnieuw geen maat op de Duitser Ken Roczen, Jeffrey Herlings kon wel enkele keren snellere rondetijden neerzetten maar zijn teammaat bedreigen zat er niet in zodat Jeffrey vandaag vanop de tweede startplek mag vertrekken. Joël Roelants is nogaltijd op zoek naar zijn beste vorm en werd negende. Tommy Searle leek uitzicht te hebben op de derde plaats maar "hulp" na een valpartij zorgde ervoor dat de Monster CLS-rijder gediskwalificeerd werd. Hij mag als laatste een plaats achter het starthek zoeken vandaag.

Thor it voor de uitslag van de kwalificatiewedstrijd


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Reed, Baggett en Patterson winnen in Hangtown

Het "lucas oil ama pro motocross championship" is begonnen en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan! In Hangtown zagen we 6 reeksen van topniveau en om duimen en vingers van af te likken en dankzij Allisports en MotorsTV moesten we geen seconde missen van al deze actie!

Toch iets gemist of wilt u graag nog even alles nalezen?? Klik dan snel op THOR!
thor it
no img
21/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

2011 Rockstar Energy Hangtown National Pre-Show

Hier is ie dan! De Pré-Show van de Rockstar Energy Hangtown National. Als u nog niet helemaal opgewarmd bent voor de openings-national vanavond zorgt dit er wel even voor!!

Klik op Thor voor de Pré-Show!
thor it
no img
21/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Volg de AMA National van Hangtown LIVE!! - UPDATE

Eindelijk is het zover het "Lucas oil AMA pro motocross championship" start vandaag! Met in in zowel de 250 - 450 en de WMX kleppers van formaat beloofd het een schitterend kampioenschap te worden dat wel eens even spannend zou kunnen zijn als het afgelopen supercross kampioenschap!

Klik op Thor voor de info die je nodig heb om geen seconde te missen van de actie!!
thor it
no img
20/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Startlijst AMA National in Hangtown

Als u morgen, net zoals wij, eerst voor de computer gekluisterd zit voor de eerste twee reeksen via Allisports te zien en dan daarna voor de televisie om live de laatste twee reeksen via MotorsTV te zien is deze deelnemerslijst misschien een handige tool...

Klik Thor


thor it
no img
20/05/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

AMA Nationals preview: 250

In de lichtere klasse zijn de twee smaakmakers van vorig jaar verdwenen. Trey Canard en Christophe Pourcel maakten de overstap naar de 450s en daardoor ligt de weg open voor een nieuwe kampioen. De ervarenen hebben plaats gemaakt voor het jonge geweld. Maar wie kan er het hoofd koel houden en alle twaalf wedstrijden presteren?

Klik op "thor" voor de 250-preview van de AMA-Nationals.


thor it
KTM Shop NLMx477DSMR2R StoreWMX-ShopSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!