Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
04/04/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Josh Coppins wint 2de wedstrijd van het Australisch MX kampioenschap

Dat Joshua Coppins nog lang niet aan het einde van z’n latijn is heeft hij gisteren in Appin, waar de tweede wedstrijd om het Rockstar Energy Drink MX Nationals werd verreden, bewezen. De Nieuw-Zeelander won daar de overal voor Dean Ferris en Jay Marmont. De winnaar van de vorige wedstrijd, Billy Mackenzie, werd slechts achtste.

Klik thor voor meer.


thor it
no img
03/04/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Marvin van Daele en Jeff Cloots winnen in Grobbendonk (VMCF)

Marvin van Daele wint na de bmb-national in Lommel nu ook de VMCF-wedstrijd in Grobbendonk. Marvin verwees Kim Lindstrom naar de tweede plaats, beiden werden 1 en 2 maar Van Daele's reekszege in de tweede reeks werd doorslaggevend. Kristof Salaets werd derde in de eindstand. Bij de inters MX2 waren de reekszeges voor Boot en Banken maar het was Jeff Cloots die met twee keer een tweede plaats eindwinnaar werd voor Arne Tureluren en Jelle Verbruggen.

Klik hier voor alle uitslagen


thor it
no img
03/04/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Jens Poppe winnen in Overpelt (VBM)

Mike Vanderstraeten won vandaag met een dubbele reekszege in Overpelt. De overige podiumplaatsen waren voor Jan Laurijssen (2-2) en Eric Foquenne (3-3). Bij de inters MX2 was het een eerste zege van het seizoen voor Kemea-rijder Jens Poppe, hij won beide reeksen. Frederik Daenen werd tweede, als derde mocht Sean Mitchel mee naar het podium.

Klik hier voor alle uitslagen

Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
03/04/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen Live FIM Motorcross op MotorsTv

Motors TV maakte enkele dagen geleden bekend dat ze het wereldkampioenschap motorcross niet meer gaan uitzenden. Hiermee komt een meerjarencontract met promotor Youthstream ten einde. Het goede nieuws is dan weer dat het AMA Outdoor kampioenschap wel live zal worden uitgezonden op de bekende "motorzender".


thor it
no img
03/04/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Canard en Wilson winnen, Villopoto opnieuw leider

De 13de wedstrijd van de AMA supercross te Dallas, heeft de strijd om de titel niet minder spannend gemaakt. Trey Canard won zijn derde van het jaar en was de snelste van Ryan Villopoto en Ryan Dungey, de winnaar van vorige week. Villopoto neemt wel weer de leiding in het kampioenschap over van Chad Reed, want die laatste kwam niet verder dan een achtste plaats nadat Stewart en Reed (alweer) samen tegen de grond gingen. Stewart vocht wel nog terug naar een vierde plaats, maar zijn achterstand op Villopoto bedraagt nu toch al 19 punten. Bij de Lites werden de fans getrakteerd op een mooi duel tussen titelfavorieten Justin Barcia en Dean Wilson. Wilson passeerde Barcia nog in de laatste ronde en stelde zo de winst veilig. Blake Wharton werd net als vorige week derde.

Klik op "Thor" voor de resultaten.


thor it
no img
03/04/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Marvin Musquin back on the bike

Marvin Musquin zit na zijn knieblessure die hem uit het Sx-seizoen hield terug op zijn KTM. De wereldkampioen bereidt ondertussen alweer het nakende national-seizoen voor, we kregen enkele foto's dankzij KTM en Hoppenworld.com...

Klik hier voor een kleine fotoreeks van Marvin Musquin


thor it
no img
02/04/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Vieruurs enduro Valkenswaard

Op zondag 8 mei 2011 organiseert Motorclub Boemerang voor de 21e keer haar welbekende 4-uurs enduro op en rond het Eurocircuit te Valkenswaard. Deze 4-uurs enduro is ieder jaar weer een terugkomend event waar de enduro liefhebbers zich uit kunnen leven. Er worden twee manches van 2 uur gereden in teamverband. 

Thor it voor meer info
thor it
no img
01/04/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Double U flipt in Spanje

William "Double U" Van den Putten trok deze week naar het trainingspark van Dani Torres in het Spaanse Sevilla. William kon er profiteren van een uitstekende locatie onder een stralende Spaanse zon om zo weer een stapje dichter te komen bij zijn beste vormpeil. Op  27 en 28 augustus staat er immers in Genk het eerste "Adrenaline Shock Evenement" op het programma! Het is de bedoeling om de beste Freestylers in Genk te krijgen maar daar zijn nog enkele sponsors voor nodig... heeft u interesse om William en zijn crew hierbij te helpen, contacteer William dan gerust via www.williamvandenputte.com, op onze steun kan hij alvast rekenen.
Geniet alvast mee van een video van zijn training in Sevilla bij "Thor"


thor it
no img
01/04/2011 | posted by | reactie(s)

Paas-stage met David Cools en Dennis Dierckx op 11 en 12 april 2011

David Cools en Dennis Dierckx organiseren op maandag 11 en dinsdag 12 april een MX-stage. Locatie is de prachtige Breugelheide te MC-Lille.
Het circuit zal speciaal voor de stage aangepast worden!!! Er kan gebruikt gemaakt worden van douches, elektriciteit, en er is een bakker-service.
Begin van de stage, maandag om 9u. 
Prijs: 1dag = 65€ 
          2 dagen = 120€ Inschrijven via: +32(0) 477-41-33-08 of cools.mollen@telenet.be  
thor it
no img
31/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen

We kregen nog enkele fotoreeksen toegestuurd, oa de links van JDS Fotografie van de VMCF in Genk en foto's van Mx-Steffi van MCLB in Oosteeklo, MX-melisje @ BMB Lommel en Druuge Tube @ VMCF Genk...

Thor it


thor it
no img
31/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Training Axel woensdag 30 maart 2011

Marco Duerinck trok naar Axel voor een video te maken van de trainingen. Hij had geluk want niet alleen Steve Ramon, Manuel Priem en Kevin Wouts kwam hij er tegen, ook Jurgen Wybo, Maarten Goovaert en nog enkele andere bekenden toerden er hun rondjes...

Thor it voor de video


thor it
no img
31/03/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Sebastien Pourcel voor maanden out

Het geluk wil maar niet aan de zijde gaan staan van de oudste van de twee Pourcel-broertjes. Sebastien Pourcel, die zijn voorbije seizoenen ook al in het water zag vallen door blessures, kent weer brute pech. Afgelopen weekend kwam Pourcel ten val in Canada Heights tijdens de tweede ronde van het Britse kampioenschap. Hij werd in een lokaal ziekenhuis onderzocht, en kreeg groen licht om terug naar huis te gaan. Op de trip terug naar Frankrijk ondervond de fransman echter veel pijn en wist hij dat er iets niet juist was...

Lees verder bij "Thor".


thor it
no img
30/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Meerhout afgelast

Omwille van onvoorziene omstandigheden gaat de organisatie van zaterdag 2 april en zondag 3 april te Meerhout geen doorgang vinden. Men kan terecht bij VMCF in Grobbendonk, met beperking voor de zijspannen die daar niet deelnemen.

thor it
no img
30/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen Leon Sagaert groot succes

De opendeurdagen bij Leon Sagaert waren een groot succes, veel liefhebbers kwamen over de vloer voor een hapje, drankje of een koopje. Kon je er niet bijzijn? Klik dan op volgende link met foto's van Mx-steffi

Klik hier voor de fotoreeks


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Lander | reactie(s)

Hoofdprijs TIME4MX Live Quiz

De hoofdprijs van de Live TIME4MX Quiz is bekend, het is een - jawel u leest het goed - monkey! De hoofdprijs is gesponsord door Skyteam by Queengarden. Iedereen kan deelnemen! Er word gespeeld in teams van maximum 3 personen. Er zijn nog plaatsen vrij, online inschrijven kan nog tot 1 april (Nee, geen aprilgrap!). Indien er nog plaatsen over zijn kan er nog de dag zelf ingeschreven worden in de tent. Let op: VOLZET = VOLZET. Meer informatie op mxgrobbendonk.be

Thor it voor een film-update van het circuit.


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Brenda Wagemans in de kleuren van het Team DEFRAINE

Brenda Wagemans, één van onze betere vrouwelijke motorcrossers heeft onderdak gevonden bij het Team Defraine olv Luc Defraine. Het startnummer 90 van Brenda (°10/03/92), is geen onbekende meer in het WK Dames. Zij heeft al een niet onaardige palmares bijeen gecrost en bovendien wil ze dit seizoen bewijzen dat ze ”nog” beter kan. In 2007 werd ze in het WK dames 15de en in 2008 en 2009 eindigde ze ze telkens op de 12deplaats. In 2010 kon ze door een knieblessure slechts 2 WK’s rijden en daar wil ze dit seizoen beslist revanche voor nemen. 
Lees verder bij "Thor"
thor it
no img
29/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Paas-stage met David Cools en Dennis Dierckx

David Cools en Dennis Dierckx organiseren op maandag 11 en dinsdag 12 april een MX-stage.

Locatie is de prachtige Breugelheide te MC-Lille.

Het circuit zal speciaal voor de stage aangepast worden!!!

Er kan gebruikt gemaakt worden van douches, elektriciteit, en er is een bakker-service.

Begin van de stage, maandag om 9u.

Prijs: 1dag = 65€

         2 dagen = 120€

Inschrijven via: +32(0) 477-41-33-08 of cools.mollen@telenet.be


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Team Dirt Racing Supply

We kregen deze video in onze mailbox, zeker de moeite waard om te bekijken, het Team Dirt Racing Supply @ Royal Hills Experience

Thor it


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Mxworld | reactie(s)

Krokus Stage te Spanje met de MX-Academy van Jurgen Van Bellingen.

MX Academy is een opleidingsorganisatie voor motorcrosspiloten onder leiding van Jurgen Van Bellingen. Jurgen laat zijn piloten alle aspecten van de MX-wereld kennen. Hij behaalde Cursus trainer A algemeen gedeelte en Cursus trainer B. Door het gebrek aan mooi weer in ons Belgenlandje trekken heel wat Motorcrossers naar warmere oorden en dat deed ook Jurgen naar het zonnige Spanje.  Als fotograaf mocht ik mee naar Salou samen met een 25 tal piloten. De deelnemers gaan van beginners tot gevorderden en ze komen uit verschillende bonden. 
Thor it voor meer info en een leuke fotoreeks van Gino Maes


thor it
no img
29/03/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

James Stewart gearresteerd in Orlando

James “Bubba” Stewart is niet aan z’n beste seizoen bezig dat mag wel gezegd worden. De zogenoemde snelste man op een crossfiets ging meermaals neer en werd voor het eerst ook regelmatig geklopt op z’n waarden. Daarbij kwam ook nog eens dat hij de hulp van Larry Brooks, teammanager van San Manual Yamaha, niet meer nodig achten te hebben.  En dan nu dit!

Thor voor meer! (Update nu met filmpje)


thor it
no img
28/03/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

TV Alarm: Frans kampioenschap op MotorsTV

Morgen zal Wheelies een magazine van en voor MotorsTV om 18.40 verslag uitbrengen van de tweede wedstrijd voor het Franse motorcross kampioenschap, deze vond plaats in Romagne.
Deze uitzending zal nog eens worden herhaald Woensdag 30 maart om 1:30, 9:10 en om 11:20 en Donderdag 31 maart om 4:05.
thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen van het weekend

Weer heel wat fotografen naast de diverse circuits, zo kregen we fotoreeksen binnen van Rolly (VBM Hamont) en Kabouter Trek (BMB Lommel).
Thor it


thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Seronval en Dult winnen MCLB in Oosteeklo

Het was opnieuw Steve Servonval die met een dubbele reekszege met de eindzege aan de haal ging bij de inters MX1. De strijd voor het overige zilverwerk ging tussen Van Hoe en Vantornhout, het was uiteindelijk Van Hoe die het met een puntje verschil haalde van Vantornhout. Bij de inters MX2 was het Kenny Dult die de overwinning naar zich toe trok voor Jeroen Andries en Kevin Spruijt.

Klik hier voor de uitslagen van Oosteeklo 


thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Team JDS wint met David Cools en Mike Gilot in Genk

David Cools won in Genk bij de Inters MX1 voor Vincent Collet en Marko Kovalainen. Bij de inders MX2 was het ook een JDS-rijder, Mike Gilot die met de overwinning aan de haal ging. Kevin Schellens werd tweede voor Elary Talu.

Klik hier voor de uitslagen

thor it
no img
28/03/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Monster Energy is misschien wel op zoek naar jou!!

Monster Energy Belgium is op zoek naar mensen die ouder zijn dan 21 en die al minstens drie jaar het rijbewijs in handen hebben... Ben jij diegene die deel wil uitmaken van het sampling en event-team? Mail dan snel naar pieter.dejonghe@monsterenergy.com


thor it
DSMSec ConstructionsWMX-ShopKTM Shop NLMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!