Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
28/01/2018 | posted by Marcel | reactie(s)

Liam Everts @ training in Grevenbroich

We trokken zaterdag naar het Duitse Grevenbroich voor een training en we troffen aldaar Liam Everts aan op het circuit. Het was ons meteen duidelijk dat Liam veel had bijgeleerd op zijn trainingsstage bij Ben Townley afgelopen najaar. Zijn overstap naar de KTM SX-85 heeft Liam ook goed verteerd....

Klik op Thor voor enkele foto's van Liam in Grevenbroich


thor it
no img
28/01/2018 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM-shop.nl Spare Parts Finder

Gemakkelijk ieder origineel onderdeel van uw motorfiets terug vinden middels onze Parts Finder. Of het nu om één M6 boutje óf een koperring van de aftap plug gaat ..... alles staat er in.
 
Klik op de link om direct naar de Spare Parts Finder te gaan. https://www.ktm-shop.nl/ktm-fichefinder.html 
Selecteer het bouwjaar, model en type van uw KTM motorfiets óf voer direct uw framenummer in bij VIN en zoek vervolgens het juiste onderdeel nummer op.  
Geef in het invoer formulier de gewenste artikel nummers op. 
U ontvangt een passende offerte voor de opgegeven items in uw mailbox.
 
Thor it voor meer info hierover

thor it
no img
27/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Quaduro: Jeremy Forestier voor Antoine Cheurlin. Oliver Vandendijck beste Belg.

Le Touquet is wel degelijk de topcross voor de quads die liefst  444 inschrijvers telde. Mike Van Grinsven toonde zich meteen als favoriet en ging liefst 7 ronden leiden. Eerst voor Antoine Cheurlin en vervolgens voor Romain Couprie.

Maar dan werd Le Touquet een figuurlijk Waterloo voor de favorieten met uitvaller als Van Grinsven,, Couprie, de winnaar van vorig jaar Jeremy Warnia en ook onze Kelly Verbraeken.

Op het ogenblik dat Van Grisven uitviel nam Cheurlin over. Maar Jeremy Forestier, vorig jaar tweede, zat eigenlijk ook slim in de kopgroep. Twee ronden voor tijd zette hij Cheurlin aan de kant als leider. Florian Mangeot werd derde.

Onze landgenoot Oliver Vandendijck sloot af op ee nmooie zesde plaats en Japser Parein werd achttiende.


thor it
no img
27/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Enduropale Juniores: dagzege voor Alexis Collignon, titel Luca Quenot.

Tot driekwart wedstrijd zag het er naar uit dat Scotty Verhaeghe probleemloos de junioresklasse zou gaan winnen. Maar dan sloeg de pech toe. Alexis Collignon kwam aan de leiding  en hield nog een dikke minuut over op Killigan Delroeux, die evenveel punten telde in de stand. Leider Luca Quenot bezette de derde plaats en dat zou volstaan voor de CSS-titel bij de juniores.

Heel wat Belgen aan de start op zaterdag voormiddag. Onder de 147 aangekomen rijders haalden er naast Delroeux maar twee de top twintig. Mattheo Puffet werd negende en Adrien Wagener veertiende

Credits: Clemenet Mennecart, Frédéric Dutertre.


thor it
no img
27/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Arenacross Belfast dag een: verrassende winst voor Adrien Escoffier

Thomas Ramette lukte de holeshot op de langste start van de serie. Maar een aanvaring in de flessenhals van de eerste coht liet toe dat Adrien Escoffier en Matt Bayliss nog voor Evgheny Bobryshev de baan op gingen. Bayliss ging neer en Bobryshev die de opzittende Cyrille Coulon achter zich hield werd tweede. Cédric Soubeyras blijft als leider in het zadel maar Coulon pitst er toch twee puntjes van af.

De volledige uitslag en tussenstand treft U onder Thor!


thor it
no img
27/01/2018 | posted by Marcel | reactie(s)

Zondag 28 januari 2018 Groot Mosselfeest tvv de Lillertreffers

Aanstaande zondag, 28 januari organiseert MC De Lillertreffers haar jaarlijks Mosselfeest. Op het menu staan naast de lekkere mosselen ook nog videe, stoofvlees en frikandellen!
Het mosselfestijn begint zondag om 12 uur. Het adres is: Dorpstraat 26, Sint Huibrechts-Lille.
Iedereen welkom!!


thor it
no img
26/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Sven Breugelmans wint Vintage Enduropale.

Sven Breugelmans heeft zijn naam voor de tweede maal op de erelijst gezet van de wedstrijd voor oldtimers op het strand van Le Touquet.

De eerste uitgave in 2015 werd gewonnen door Johan Boonen. Het jaar daarop kregen we een Franse zege met Yves Deudon. Vorig jaar haalde Breugelmans zijn eerste zege binnen. Vandaag won hij beide reeksen, telkens voor Rudy Vergriette. Yannick Perreira mocht als derde op het podium.

Jurgen Van Nooten werd vierde in de eerste reeks , maar haalde  geen volledige ronde in de slotreeks. Net zoals Remy Annelot die zesde was in de eerste reeks.

Er kwamen 342 rijders aan de start.

Arnaud Demeester werd derde inde slotreeks, maar finishte pas als 26-ste in de openingsmanche.

Credits: FB Moto Verte. Breugelmans (121), vijfde van links.


thor it
no img
26/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Malcolm Stewart mag (nog) blijven bij Suzuki

Rond grote broer James is alles oorverdovend stil na zijn drugsavontuur/blessure. Vorig jaar leek het er op dat ook Malcolm dezelfde weg zou op gaan. Maar de 250SX-kampioen Eas Coast van voor twee jaar heeft zich kunnen herpakken.

Malcolm viel in voor de gekwetste Justin Bogle. Die start zaterdag in Glendale. Invaller Stewart sloot na acht maanden afwezigheid toch dicht bij de top tien aan. Voldoende om te blijven voor de volgende wedstrijd in Arizona.

 


thor it
no img
26/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Thomas Ramette jaagt op 4de Arenacross UK titel

Regerend Arenacross UK kampioen Thomas Ramette (SR75 World Team Suzuki) is een man met een missie: zijn titel verlengen. Afgelopen weekend scoorde hij in Birmingham alvast zijn eerste zege na een podiumplaats in de openingsronde. Door een desastreuze wedstrijd in de tweede ronde is de snelle Fransman wel op achtervolgen aangewezen. Ramette volgt nu op zes punten van leider Cédric Soubeyras. We spraken Thomas voordat hij naar Belfast afreisde voor de super belangrijke dubbele confrontatie morgen en overmorgen.

Thor!

 


thor it
no img
25/01/2018 | posted by Marcel | reactie(s)

Shock Therapy is verhuisd!

Shock Therapy is zopas verhuisd naar een nieuwe locatie. Bert van Keulen, eigenaar van Shock Therapy heeft al meer dan 40 jaar ervaring in veringmodificatie. Je vering is vanzelfsprekend zowat het belangrijkste qua afstelling van je motor. Bij Shock Therapy kan elke rijder, van groot tot klein, van langzamere tot de snelste rijder terecht voor de juiste afstelling van je vering.
Het nieuwe adres is: Hoeve 29A, 6851ER Huissen


thor it
no img
24/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

De benefiet voor Sweemerke, nu zaterdag!

Als het tegen zit hier en daar willen we nog eens wat extra doen. In dit geval voor Ian De Sweemer. Het verhaal kent U maar via deze extra aankondiging hopen we dat Sweemerke  een leuke toekomst voor zich heeft. Zaterdag wordt er een benefiet georganiseerd op het Provinciaal domein Puyenbroek.

Onder Thor leest U er alles over, maar vooral: ga er naar toe zaterdag.

 


thor it
no img
24/01/2018 | posted by Marcel | reactie(s)

Geef blaren geen kans meer met het nieuwe Neken SFH Stuur

Veel rijders hebben er last van.... na een paar ronden, zeker na de winterstop krijg je al last van blaren op je handen, soms tot bloedens toe. De reden: de impact van het rijden wordt rechtstreeks getranfereerd naar de handschoenen via de handvatten, dit wrijft dan tegen de huid van je hand.

Thor it voor meer over de SFH-sturen


thor it
no img
23/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Like en win actie bij Laurense Motors

Laurense motors organiseert een Like & Win actie waarbij je de volgende leuke prijzen kan winnen:

1000 likes = Alpinestars handschoenen t.w.v. € 32,95.

1500 likes = 100% Racecraft bril t.w.v. € 89,95.

2000 likes = Oakley Frontline bril t.w.v. € 299,00.

Iedereen blijft meedoen om de prijzen tot de 2000 behaald zijn.

Like deze pagina als je op de hoogte wil blijven van al het nieuws en aanbiedingen!

https://www.facebook.com/laurensemotors/ 


thor it
no img
23/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Het starthekken in Villa La Angostura

De eerste entry list is er. Namelijk deze voor de eerste MXGP van het seizoen in Argentinië. Al jaren lang de opener, na een geslaagde première en een mooie – ietwat verraderlijke – omloop.

Alle aangemelde rijders onder Thor!

 


thor it
no img
23/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Team Vanluchene-Van den Bogaart in 2018 volledig custom met WLM Design

Zijspan team Marvin Vanluchene en Ben van den Bogaart zullen in 2018 volledig in WLM look op het circuit verschijnen. Het WK zijspan team zal in WLM shirts, WLM broeken, WLM trackjackets en WLM stickersets aan de start verschijnen tijdens hun wedstrijden. Wij wensen ze veel succes en verwachten mooie resultaten het aankomende seizoen!

Lees meer: https://www.wlm-design.nl/wlm-news/team-vanluchenevan-den-bogaart-in-2018-volledig-custom-met-wlm-design

 


thor it
no img
23/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Data Open Kempen Kampioenschap 2018

Na de successen van het Open Kempen Kampioenschap in 2016 en 2017 wordt ook dit jaar de samenwerking tussen MCO Oirschot, MC de Wielewaal uit Reusel en MCC de Kempen uit Eersel weer voortgezet. Met het resultaat dat ook dit jaar weer in 6 wedstrijden gestreden kan worden om het Open Kempenkampioenschap 2018.

Er zijn wat aanpassingen doorgevoerd. Die leest U onder Thor!

 


thor it
no img
23/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Belgian Masters in Mol en Orp-le-Grand

KMC Mol en AMC Orp zijn de organisatoren van de Motorcross Belgian Masters 2018! Het belangrijkste nationaal motorcross kampioenschap zal beperkt worden tot 2 top wedstrijden: op 15 augustus de klassieker op de Keiheuvel in Balen en op 9 september op de ‘petite citadelle’ in Orp.

Thor.....


thor it
no img
23/01/2018 | posted by Marcel | reactie(s)

Maak je motor competitief met Vertex!

Vertex komt nu met wel heel erg goede prijzen voor tweetakt-zuigers, je hebt al een volledige piston-kit voor 70 Eu. Er zijn piston-kits beschikbaar voor volgende motoren: KTM 65, 85, 125, 250 en 300. Voor Yamaha hebben ze zuigerkits voor de YZ125 en de YZ250. Heb je een zuigerkit nodig voor een ander model en/of merk? Vraag bij je dealer naar de Vertex-zuiger die bij je past...


thor it
no img
22/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Evolutie Dylan Delagrense

Zo gaat dat in het leven. Van de week presenteerde we u nog een portret van Bryan Delagrense. En vandaag komt er weer een Delagrense in het nieuws. Maar ditmaal met niet zo’n vrolijk nieuws. Dylan Delagrense kwam vrijdag tijdens de SX in Goes ten val, met op het eerste zicht zware gevolgen.

Lees verder onder Thor.

 


thor it
no img
22/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Wat, waar en wanneer dit weekeinde?

De blikvanger voor dit weekeinde is zonder meer de slotwedstrijd van de CSS in Le Touquet. De ‘moeder’ van alle strandraces wordt weer over twee dagen gereden.

We komen hier op terug onder Thor, ook voor wat betreft de rest van het weekeind programma.

Thor.

Credits: FB Van De Sande.

 


thor it
no img
21/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Amsoil Arenacross Wilkes-Barre: Jacob Hayes verslaat leider Gavin Faith

Helemaal nieuw in de Arenacross is Jacob Hayes niet. Even flirtte de rijder uit Greensboro, North Carolina, met de grote Supercross, maar dat bleek een tikkeltje te hoog. Ondertussen verzamelde Hayes al wel 7 overwinningen in de Arenacross en ook 16 podia. In Wilkes-Barre werd dat een achtste zege. Hi versloeg Gavin Faith, Chris Blose en Shane Sewell. De twee reeksen gaven telkens dezelfde uitslagen: Hayes voor Faith en Blose.

Hayes nadert tot op 4 punten van Fait, terwijl Blose op zijn beurt 13 punten prijs geeft op de leider.

Credits: Babbitt’s Kawasaki

 


thor it
no img
21/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

ArenacrossUK: Thomas Ramette met de inhaalbeweging

Tot nog toe was hij niet in het stuk voor gekomen. Kampioen Thomas Ramette heeft in Birmingham de kering ingezet. Hji wonde Hot Lap voor  Dan Reardon en Cédric Soubeyras. Inde finale van de Pro’s  versloeg hij Cyrille Coulon, Fabien Izoard , de verrassende Hugo Basaula en Charles Lefrançois.

Soubeyras werd pas zesde maar blijft leider in de stand voor Lefrançois en Izoard. Ramette staat vijfde achter Coulon.

De uitslag van de Pro Lites is niet bekend. Joe Clayton won wel de eerste manche voor  Meara. De uitslagen op de website lopen helemaal in het honderd.

Credits: ArenacrossUK.

 


thor it
no img
21/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

Harri Kullas wint Goes SX

In Zuidbroek twijfelde hij er nog aan of SX zijn ding wel was. Ondertussen heeft de Fin zich al enkele malen getoond. Hetzij sterk, het zij minder sterk. In Goes – vol huis zaterdag - liet hij er geen twijfel over bestaan. Hij startte als leider voor de Fransman Florent Richier en de Deen Mathias Jorgenson. Jens Getteman werd even vierde en werd dan gepakt door Boris Maillard. Die zou enkele ronden voor het einde ook Jorgenson van de derde plaats halen. De top vier lag vast en Getteman moest na driekwart wedstrijd nog Yannis Irsuti voor laten. Ook Nolan Cordens haalde in Goes de finale en werd daarin achtste.

Heikki Geens werd in de reeksen aangereden en liep een enkelbreuk op. Erger was het gesteld met Dylan Delagrense, de broer van Bryan, wiens portret we vorige week nog publiceerden. Hij kwam zwaar ten val en is met zware letsels naar het ziekenhuis gevoerd. Een update volgt zodra we zekerheid hebben over zijn toestand.

Nog wat Belgen: Douwe Van Mechgelen werd 6de in de 65 cc. Troy Verburgh 4de in de 85 cc. Arendonkenaar Jef Janssen en Benny Willemsen haalden net de top tien in de Nationalen klasse. Nick Lamote miste net het podium in de MX2 waar Brent Borleau negende werd.

Credits: FB Kullas.

 


thor it
no img
21/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX 250 Anaheim 2: Joe Savatgy wint en wordt leider

Ook drie – kortere - wedstrijden voor de 250 klasse. Joe Savatgy zou zijn kopstart perfect uitbuiten. Hij ging aan voor Adam Cianciarulo en Christian Craig. Leider Aaron Plessinger kwam pas als tiende door en kampioen McElrath zat op vijf. Hij zou goed vorderen en verwees ook Cianciarulo terug. Maar de zegedrifitge McElrath kende zijn Waterloo toen hij na een geslaagde aanval op Craig ten val kwam en pas vijfde zou finishen. Savatgy  werd niet verontrust en won voor Craig, Mitchell Oldenburg en Cianciarulo. Plessinger werd zesde.

Verder lezen onder Thor.

Credits:SupercrossLive


thor it
no img
21/01/2018 | posted by Stingray | reactie(s)

AMA SX 450 Anaheim 2: Tomac eerste winnaar van de Triple Crown

De eerste wedstrijd om de Monster Triple Crown bleek een schot in de roos. Anaheim (later volgen nog Atlanta en Minneapolis) gaf een verrassende uitslag weer.

Lees alles over Anaheim 2 onder Thor.

Credits: SupercrossLive

 


thor it
WMX-ShopSec ConstructionsDSMMx477R2R StoreKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!