Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
04/01/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Trainen in Eersel: nieuwe afspraken voor een nieuw jaar.

Vlak over de Belgische grens, speciaal voorzien van een afrit, ligt het MX-circuit dat uitgebaat wordt door MCC De Kempen. Met ingang van het nieuwe jaar vraagt de club aandacht voor de nieuwe regels om er te komen trainen.

Parkeer de auto/bus/vrachtwagen op het parkeerterrein.

Daarna meldt de rijder zich voor registratie en betaling van het geldende trainingstarief in het clubhuis.

Voor registratie levert de rijder zijn/haar verzekeringsbewijs (KNMV of MON) en trainingslidmaatschap (MCC de Kempen) in. a. Bij dag-licenties kan i.p.v. het trainingslidmaatschap bijvoorbeeld het ID-, of rijbewijs ingeleverd worden.

Na aanmelding en betaling ontvangt de rijder een polsband.

De rijder is verplicht de polsband zichtbaar te dragen voordat hij/zij een van onze circuits betreedt.

Nadat de training beëindigd is ontvangt de rijder zijn/haar licentie en trainingslidmaatschap (ID- of rijbewijs), bij inlevering van de polsband, terug. Let op: zonder polsband ontvangt u niets terug!

MCC de Kempen wenst iedereen een veilige training en veel plezier.

 


thor it
no img
30/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Ook in Vlaanderen wordt getraind voor 2017

De veldrijders mogen dan misschien klagen dat hun omlopen er te droog bijliggen, voor de ‘echte’ crossers is het droge weer een zegen. In de zomer van dit jaar zijn er verschillende crossen moeten afgelast worden omwille van ‘te nat’, momenteel ligt het circuit in Lommel er perfect bij om eind 2016 het seizoen van 2017 voor te bereiden. Op donderdag 29/12 lagen de Heeserbergen er dan ook nog eens zonnig bij. De gelegenheid voor onze kabouter om nog eens wat foto’s te gaan nemen. Ze zijn te bezichtigen op http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2016-12-29%20Lommel/fotoreeksBlad1.html.


thor it
no img
30/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

VLM informeert.

Vlak voor het nieuwe jaar maakte VLM zijn krachtlijnen voor 2017 bekend. Onder Thor zetten we ze voor U op een rij. Voor de volledigheid ook nog eens de overgangen.

 


thor it
no img
28/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Woby wenst iedereen een goed eindejaar

Bij het einde van het jaar geven we aandacht aan een van de anciens. Niemand minder dan Jurgen “Woby” Wybo.

Thor voor de repo.

 


thor it
no img
28/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Max Nagl gaat in zee met media en management bedrijf

Ice One Factory Husqvarna vedette Max Nagl tekent samenwerkingsovereenkomst met het Belgische bedrijf Photographic Art BVBA.

De 29-jarige Duitser die het MXGP-seizoen 2016 afsloot met een bronzen medaille informeerde al twee jaar geleden naar de diensten van het gespecialiseerde marketing en management bedrijf met zeer veel expertise in mediacommunicatie, sport fotografie, sports management en publishing.

Thor voor meer


thor it
no img
26/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Kabouter Trek, vanuit zijn winterverblijf, een fotoreeks over de VLM

Onze Kabouter Trek heeft zich terug getrokken in zijn winterpaddenstoel. Hij heeft in de winter niet zo veel om handen, en daarom dook hij in zijn archief van 2016. Entoen hij dit had doorgespit  stuurde hij vanaf zijn kaboutercomputer de volgende kaboutermail:

"Deze keer ga ik iets minder ver in de tijd. Tijdens het tweede weekend van oktober werd in Sint-Huibrechts-Lille de teamtrofee van VLM georganiseerd. Een tweede deel foto’s van deze organisatie zijn te vinden op: http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2016-10-09%20Neerpelt%20Part%20II/fotoreeksBlad1.html ."

"Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2017."

Kabouter Trek.

 


thor it
no img
25/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Arenacross UK nu met Searle, Snow en Mackenzie

In het Verenigd koninkrijk pikken ze ook hun SX-graantje mee. De reeks noemt Arenacross UK en omvat een reeks van zes wedstrijden. Die worden betwist tussen  7 januari 2017 en 18 februari.

De data:

07/01/2017: Manchester

14/01/2017: Glasgow

21/01/2017: Birmingham

27 en 28-01-2017: Belfast

11/02/2017: Sheffield

18/02/2017: Wembley (Londen)

Vorig jaar werd de reeks gewonnen door Thomas Ramette voor  Cedric Soubeyras, Adam Chatfield, Cyrille coulon en Florent Richer. Maar aan de Franse overmacht wordt toch gewerkt hoor. Zo slaagde de organisatie er in om drie nieuwe toppers aan te werven: Tommy Searle, Alx Snow en de uit Australië weer gekeerde Billy Mackenzie.

 


thor it
no img
25/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

De AMA SX kalender 2017

Over goed twee weken beginnen ze er bij Uncle Sam weer aan.  Per 7 januari wordt de eerste SX 2017 gereden in het Angel Stadion in Anaheim. De competitie wordt op 6 mei afgesloten in het Sam Boyd Stadion in Las Vegas. Over 17 wedstrijden gaan we op zoek naar de opvolger van de kampioenen van 2016.

 

Meer info en de kalender onder Thor.

 


thor it
no img
24/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Kerstshow Laurense Motors

Traditiegetrouw organiseert Laurense motors op 26 december (2e kerstdag in Nederland) weer een kerst-motorshow.
Naast een hapje en een drankje staat deze jaarlijks druk bezochte kerstshow ook dit jaar weer bol van de aanbiedingen.
Niet alleen op overjarige kleding, onderdelen, accessoires en motoren maar juist ook op de nieuwe 2017 collecties.

In de showroom de nieuwe 2017 modellen van o.a. Kawasaki, Suzuki en Husqvarna.
Van deze 3 merken staan zowel de cross (ook mini) als enduro motoren te blinken tijdens de show.

Thor voor de aanbiedingen


thor it
no img
23/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

De GP-rijders 2017 volgens Youthstream

Youthstream maakte bekend wat eigenlijk al gekend was. Onder Thor de deelnemers aan de GP 2017. Maar we maken ons sterk dat er nog wel wat gesleuteld wordt. Het is ook maar de  - voorlopige - definitieve deelnemerslijst.

 


thor it
no img
23/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

WLM blijft open in eindejaarsperiode

Nu het seizoen ten einde is, zijn velen al weer druk doende voor het nieuwe seizoen. Om een korte levertijd te blijven garanderen staan wij ook tussen kerst en nieuwjaar voor u klaar.
2e kerstdag zijn we vanzelfsprekend gesloten.
Wij wensen iedereen goede feestdagen en een gezond en sportief 2017.
Heeft u vakantie in die periode, kom dan gerust langs om te zien wat wij u te bieden hebben, maar maak dan wel eerst een afspraak: 0485-471788


thor it
no img
22/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Joel Roelants: (Almost) Back from the USA

Ik vroeg me deze week af hoe het met Joël Roelants zou zijn. Geen berichtjes om de GSM, geen dialoog op zijn FB-pagina. Hij had me onderweg van de studio wel eens verteld hoe zijn winter er uit zag, maar dat was zo’n losse babbel, en ik was het vergeten. Dus ik stuur hem een sms-berichtje met de vraag hoe het nu zat. Toen het antwoordsignaal af ging wist ik het meteen: “Hey Stingray! Je wist toch dat ik naar de USA zou reizen. Ik ben nu bijna drie weken in California geweest. Al die tijd ben ik aan de slag geweest met Thomas Covington. Waar? In Murrieta. Dat is helemaal in het midden van de Amerikaanse MX-scene. Google het maar eens op de kaart. Maar ik kom nu zaterdag wel terug naar huis. Tot binnenkort.”

Of iets van die aard.

Wij naar Google maps, en inderdaad het klinkt allemaal bekend in de oren: Carlsbad, Lake Elsinore, Perris: Murietta ligt centraal in het gebied.

Besluit van het verhaal: als Covington  de lessen van de Joël ter harte neemt, dan durf ik hem in mijn 2017 MX2-pronostiek zetten.

 


thor it
no img
22/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

HSF Logistics team in EK

Naast het Grand Prix MX2 team (Bogers, Pootjes en Vlaanderen) zal het HSF Logistics Motorsport team ook actief zijn in drie verschillende EMX kampioenschappen in 2017. Raivo Dankers zal voor het tweede jaar oprij starten in de EMX125 aan de zijde van de jonge Let Kristians Freimanis. Meervoudig IMBA MX2 Kampioen, John Cuppen rijdt het EMX300.

Meer onder Thor.

 


thor it
no img
21/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

WLM Team package: alles bij een bedrijf!

WLM is al vele jaren de vaste partner van diverse teams, bonden en fabrikanten in binnen en buitenland.
Het uitgebreide productgamma, hoogstaande kwaliteit en korte lijnen maken WLM tot een betrouwbare partner. Doordat de volledig productie in eigen handen is, kan er snel geschakeld worden wanneer dit noodzakelijk is. Daarnaast hanteren wij voor teams interessante  tarieven.
Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Festa kan het teamplaatje compleet gemaakt worden met een fraaie bus –trailer belettering , bedrukte of geborduurde teamkleding .
Met tafelkleden, stoelhoezen, motorhoezen en backdrops maken wij uw trailer of hospitality tot in de puntjes compleet en zorgen we ervoor dat uw teamuitstraling één geheel is.
Hebt u interesse in een betrouwbare “ all-in” partner neem dan contact met ons op of kom een keer naar onze showroom om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
Lees meer: https://www.wlm-design.nl/wlm-news/team-package


thor it
no img
20/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Totale uitverkoop bij Weasel MX Shop !

Totale uitverkoop, OP = OP.

Kijk snel op onze webshop : www.weaselmxshop.be


thor it
no img
20/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Origineel Kerstgeschenk? Tickets voor de MXGP Lommel aan Kerstprijzen!

De MXGP van Limburg biedt de gelegenheid om een fraai Kerstcadeau onder de  boom te leggen.

 

Vanaf vandaag tot en met 24 december 2016 om middernacht krijg je de kans om tickets voor de GP van Lommel aan te schaffen met een korting van maar liefst 15 €. Er is eveneens 5€ korting voor een Junior ticket voorzien.

 

Hoe aan die Christmas Special geraken?  Hier volgen een aantal links:

https://www.facebook.com/gplimburg/ (hier is een button ‘koop nu’)

 http://www.gplimburg.be/tickets/

 of rechtstreeks:

https://buy.oxynade.com/?lang=en&flow=1f8907f8-453d-7067-894e-7270f1e6f44f&dist=143863&event=316161


thor it
no img
20/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

GP van Belgie Zijspannen op 8 en 9 juli in Lommel.

Er is duidelijkheid omtrent de GP Zijspannen. Eens te meer is gebleken dat de geruchtenmolen de bal flink mis sloeg, al werden bepaalde zaken voor 200 procent waar verteld.
 
Hier het - enige - officiële verhaal:
De Raad van bestuur van de BMB heeft tijdens haar vergadering van 14 december ll., de organisatie van de Grote Prijs Motorcross Zijspannen toegekend aan MC Maasland in Lommel. MC Maasland was genoodzaakt, op vraag van de FIM, om op zoek te gaan naar een andere locatie en zal dus uitwijken naar het MXGP circuit van Lommel. Deze wedstrijd van het WK  MX Zijspannen zal plaatsvinden op 8 en 9 juli 2017.

 


thor it
no img
19/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Het jaar van Maico Team Transverhaegen

Er zijn nog zekerheden in het leven. Nu hij de blauwe pet definitief heeft ingeruild voor de old-timer helm stuurde Eddy Nuyts ons zijn visie op 2016. Wel helemaal  opgemaakt op de belevenissen van het Maico Team Transverhaegen.

Toch gauw goed voor een kwartiertje  pretentieloos leesplezier, tenminste als U er in slaagt om op Thor te klikken.

 


thor it
no img
18/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Going back in time with the pics of the nation. It is a Rooieveld flashback (Pt.2)

Net als in Grobbendonk dachten we in 2006 nog dat er In Westerlo iets schoons kon groeien. Men was op zoek naar locaties voor permanente trainingsomlopen in de Provincie Antwerpen, en het Rooiveld kwam naar voor als één van de mogelijke plaatsen. 3 jaar later wisten we al ‘beter’ (of was het ‘slechter’). De cross van 2009 zou geen doorgang meer vinden omdat de mensen van MC Rooiveld onder leiding van Jef Bens de strijd met (P)rooiveld moe was. Geen trainingscircuit dus, zelfs de jaarlijkse BMB cross van toen waren we kwijt. Om toch nog even terug te kijken op schonere tijden, een tweede terugblik naar de organisatie van 2006 op http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2006-07-26%20Westerlo%20Part%20II/fotoreeksBlad1.html

 


thor it
no img
18/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Christmas deals bij 24MX

Tot 25 december 2016 kun je bij 24MX.be elke dag terecht voor een mooie Christmas-deal.
Vandaag de 2MX-spanbanden voor slechts 9.99 Euro, dat is maarliefst 67% korting!!
Wij hebben ze voor u getest, het zijn oerdegelijke spanbanden voor wel heel weinig geld!
Klik hier voor de Christasdeal van de dag


thor it
no img
18/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Vandaag, zondag 18 december 2016 Grote Motorcrossmarkt te Kinrooi!!

Op 18 December organiseert de Fam. Balder  voor VLM belofte rijder Boyd Balder al voor de 5de keer hun jaarlijkse indoor motorcrossmarkt.
Op deze markt kunnen particulieren en handelaars al hun nieuwe en gebruikte onderdelen,kleding en motoren proberen te verkopen. In de gezellige en verwarmde manege , de standplaatsen kosten slechts 5 euro per meter , alles wat met cross,enduro ,quad en oldtimers te maken heeft mag worden aangeboden. Met jaarlijks ongeveer een 600 bezoekers is het altijd een gezellige drukte aan de jeneverbar om tijdens de winter maanden even bij te praten en koopjes te doen bij de handelaren met hun eindejaars acties.
Dit jaar extra rij voorzien binnen met ook standhouders buiten.
Zijn onder andere aanwezig: MX 477, 250 London, Gekastyle, Xtremesportswear, VB Racing center, MXpartsshop, HMX racing, BK crosscenter, Does MX racing, VHL Suspension, MCG racing, Race MX Parts, En bijna  100 meter aan particulieren verkopers


thor it
no img
17/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Video : MX GO Karting Music For Life vzw Bijs 3.12

Op de eerste MX GO Karting wedstrijd voor Music For Life ten voordele van de vzw Bijs was videomaker Raf Van Dyck te gast om zijn kijk op het event in beeld te brengen en haalde er enkele kleppers bij voor een interviewtje, via Thor kan je video bekijken

 


thor it
no img
01/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Zondag 18 December veldrit wedstrijd voor Motorcrossers te OLV Waver

Nu Zondag 18 December is het weer de jaarlijkse veldrit voor Motorcrossers te OLV Waver. Ben Van De Bogaert van het WK duo zijspan komt oa aan de start als ook Tom De Belder, Kenny Janssens maar jullie kunnen allemaal deelnemen! Naast deze categorie is er ook 1 voor kids tot 12 jaar, die rijden eerst om 10 uur, daarna is het de beurt aan de wvz bond om 10u30, om 11u 45 starten de crossers en recreanten van de buurt. Inschrijving kost 10 euro, 5 euro krijg je terug bij het binnen brengen van je rug NR. Het traject ligt op een motorcross parcour dus sensatie en ademehalings problemen zijn verzekerd! Hopelijk durven er heel wat motorcrossers het dit jaar aan om het eens op te nemen tegen elkaar in een heuse veldrit! De thuisblijvers hebben nu al ongelijk! TOEGANG IS GRATIS!! Verdere inlichtingen te verkrijgen op het nr 0478/568202 bij Kevin Aertgeerts. Klik hier voor de foto's van vorig jaar


thor it
no img
13/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen Leon Sagaert op 17-18 december 2016

Op 17 en 18 december zijn het opendeurdagen bij Leon Sagaert. Iedereen is welkom vanaf 10u tot 18u telkens met hapje en drankje.
 
Leon Sagaert doet een Like Share & Win actie via Facebook. Voeg ons toe als vriend (Leon Sagaert), deel ons bericht en maak kans op een mooie prijs. Meer info via Facebook.

Xavier Beel heet iedereen welkom zaterdag en zondag aanstaande, Oostrozebekestraat 115, 8760 Meulebeke.

thor it
no img
17/12/2016 | posted by | reactie(s)

Nu extra kortingen!! DSM Alken: Super stockverkoop tot eind december

In Alken zijn weer zaken te doen bij DSM Cross center.  Daar wordt vanaf 17 december tot  het jaareinde een stockverkoop gehouden. Er worden abnormale kortingen gegeven op allerlei kleding en onderdelen! Er is ook een speciale hoek voor alle enduro rijders! Ondertussen zijn ook diverse nieuwe merken gearriveerd.

Thor it voor de datums


thor it
KTM Shop NLR2R StoreWMX-ShopDSMSec ConstructionsMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!