Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Jacksonville by picture

Voor twee weken oogstte onze fotorepo van Uddevalla nogal wat bijval. Daarom doen we dit voor Jacksonville over.

De foto's worden aangeleverd door de divese teams, en het is niet altijd makkelijk om de fotograaf te achterhalen. Zij verdienen overigens alle credits.

Thor en kijk......


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

FOTO: European MX of Nations

Veel nieuws uit Gdansk bereikte ons niet. Vandaag kunnen we via de WK promotor enkele beelden geven.

De kleine fotoreeks onder Thor!


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Maico MX Team Transverhaegen: een balans van het BOTC seizoen.

Nu meervoudig ex-Europees en Belgisch kampioen Eddy Nuyts ’s morgens niet meer naar de baas moet, heeft hij wat meer tijd om zich met belangrijke zaken bezig te houden. Zoals het Maico MX Team Transverhaegen. Het is een tussentijdse evaluatie van het seizoen in de BOTC 2017.

Thor!


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

RES Axel: de baan is open en niet gevlakt op woensdag 6 september.

RES Axel houdt morgen woensdag  dag rekening met alle rijders/rijdsters die komend weekend deelnemen aan de GP in Assen. De baan wordt NIET geschoven, zodat iedereen goed kan trainen of testen voor het zware zand aldaar. Er zullen een aantal BaCo's/vlaggemannen aanwezig zijn om voor de veiligheid te kunnen zorgen.

Tevens bestaat de mogelijkheid, indien er interesse is, om met het starthekken te trainen. Wij zorgen voor de starthekken en de bemanning, jullie voor de stalen plaat. Als u hier interesse in heeft, graag even van te voren laten weten, zodat wij de mensen hiervoor kunnen regelen.

Contact: acolijn@zeelandnet.nl of bellen 0031 65151 9696.


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

De kalender: Kwasi zeker een wereldkampioen bekend.

De kans is groot dat Nederland zondag in Assen storm gaat lopen voor Jeffrey Herlings. ‘The Bullet’ verkeert in een topconditie en blikt terug op een formidabele Amerikaanse campagne met een overwinning zowel in de National op Ironman als afgelopen zondag in de GP van Jacksonville.

Daar staat tegenover dat met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de wereldtitel naar Antonio Caïroli zal gaan. De negende al voor de Italiaan.

En er kan nog een verrassing uit de bus komen. Hoewel Jeremy Seewer alles in het werk stelde om de kloof op Pauls Jonass te dichten, blijft deze toch 40 punten groot. Mits een topdag kan ook Jonass zijn eerste titel binnen halen.


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Knappe Brent Van doninck voor Kemea.

Na een last minute verandering op de kalender streek de MXGP karavaan uiteindelijk neer in het WW MX park in Jacksonville, Florida voor de Amerikaanse GP van dit jaar. Sinds enkele jaren is Florida in de States the place to be op MX gebied. Vele rijders zijn in Florida gevestigd om zich voor te bereiden op de Supercross en outdoor wedstrijden. Door het warme en vochtige klimaat van Florida is dit de ideale plaats om fysiek tot het uiterste te gaan, maar voor degenen die deze omstandigheden niet gewoon zijn is het geen makkie om zich voor een weekend aan te passen.

Credits: shotbyBavo 

Thor!


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Zware wedstrijd voor Shaun Simpson in Amerika

Het Wilvo Yamaha MXGP team reisde afgelopen week af naar het voor hun onbekende WW Motocross Park, voor de zeventiende wedstrijd voor het FIM motocross wereldkampioenschap. Het circuit was gelegen vlakbij Jacksonville, een populaire bestemming bij toeristen, en slechts enkele uren ten noorden van Orlando. 

Shaun Simpson was opnieuw de enige rijder die aanwezig was voor het team.

Thor!


thor it
no img
05/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Belgische teams voor de zijspan en quadscross der naties gekend.

Op 23 en 24 september wordt in Cingoli (Italië) de Europese Zijspancross en quadscross der Naties verreden. Ons land zal er dit jaar zowel door een national zijspanteam als quads team worden vertegenwoordigd. Bij de zijspannen verdedigt onze ploeg haar titel die ze vorig jaar in het Franse Dardon-Gueugnon behaalde.

Team manager René Loodts selecteerde volgende rijders:

Zijspannen:  Vanluchene Marvin-Kurpnieks Haralds, Dierckens Arne-Rostingt Luc, Sanders Davy- Soenens Eduard en het duo Clohse Andreas-Haller Andres is reserve.

Quads : Vlaeymans Jan, Vandendijck Oliver, Naveaux Randy.

Foto: Dardon-Guegnon vorig jaar (BMB)


thor it
no img
04/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Toekomstbeker Baisieux: de selectie

We blijven trouw aan ons principe: iets schrijven als het hard gemaakt kan worden. Vandaar dat we pas nu een licht laten schijnen op de Belgische selectie voor de toekomstbeker in Baisieux.

Men deelt ons het volgende mee: “De bekendmaking van de selecties van de Belgische Teams voor de Coupe de l’Avenir 2017 heeft dit jaar iets langer geduurd. Immers, tijdens hetzelfde weekend van de Coupe de l’Avenir vindt ook de laatste proef voor het Belgisch Kampioenschap plaats voor alle BMB-categorieën. Daarom zijn niet alle rijders beschikbaar om geselecteerd te worden voor de Belgian Junior Knights. Sommige rijders moeten inderdaad nog vol aan de bak om hun Belgische titel veilig te stellen. Anderen kunnen mathematisch gezien nog kampioen worden en geven er dan ook de voorkeur aan om hieraan voorrang te geven. Wij respecteren die beslissing, maar het maakt het niet eenvoudiger om een sterke selectie te maken. Wij appreciëren tevens de houding van enkele andere rijders die, ondanks het feit dat zij nog niet uitgeteld zijn voor de Belgische titel of een mooie ereplaats in het kampioenschap, toch de selectie voor de Coupe de l’Avenir hebben aanvaard. Voor volgend jaar hopen we toch dat deze moeilijke situatie zich niet meer zal voordoen.”

Hierbij de selecties voor 2017:

65 cc: Lucas Coenen - Sacha Coenen - Troy Verburgh.

85 cc: Avo Tack – Yoran Moens – Robbe Daniëls.

Open: Jago Geerts (MX2) – Wannes Van De Voorde (125cc) – Cyril Genot (Open).

Met deze 3 selecties mikken we op een podiumplaats en waarom niet, op de hoogste trede?

Robert Gielis is teammanager.


thor it
no img
04/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

VMCF Vollezele: Frederic Weigert blijft winnen

De klassieker in Vollezele deed zijn naam weer alle eer aan want het was flink op de koppen lopen op de heuvelomloop. Bij de inters blijft Frederic Weigert in topconditie rondtoeren want ook nu kon de Honda-rijder de beide reeksen op zijn naam zetten. Een andere hoogtepunt van de dag waren de finalereeksen voor de jeugdreeksen waardoor de jonkies flink aan het feesten waren bij VMCF.

 

Bij de inters heerste Frederic Weigert op deze technische omloop zoals in zijn beste dagen. De onverslijtbare Weigert domineerde de eerste manche ondanks het stevige weerwerk van Junior Slegers en later van Jonas Salaets. Vooral Salaets ging stevig door maar eens hij de tweede plaats in handen kreeg, was Frederic Weigert al lang uit beeld verdwenen. Junior Slegers bleef knap derde voor Dennis Wagemans die na een val een grote inhaalrace had moeten rijden. Jelle Smeesters won het duel met Donny schmidt om de vijfde plaats.

De slotreeks werd meteen weer op gang getrokken door Frederic Weigert met deze maal wel jonas Salaets aan het wiel. Het duo knokte om de zege tijdens de eerste tien minuten maar dan koos Frederic Weigert toch het hazepad. De posities lagen meteen vast en Salaets werd dus weer tweede voor Dennis Wagemans en Junior Slegers. De verrassing van de manche kwam deze maal van de jonge Jeremy Joris die een vijfde plaats pakte op zijn MX2-motor voor Mark Boot.

In de eindstand scoort Frederic Weigert dus een nieuwe dubbelslag voor Jonas Salaets en Dennis Wagemans. In de B-klasse kon Kenny Brouir de zege pakken terwijl Jeremy Joris een verdiende zege pakte in de MX2-klasse.

Volgend weekend trekt de VMCF-caravaan naar de gekende Mendonkdreef in Wachtebeke.

Foto Salaets: Bresarmxpics.


thor it
no img
04/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

AMPL Willancourt: Foguenne en Hubin winnen alles

AMPL was aan de slag in Willancourt. Het leverde David Foguenne een loepzuivere dubbel op. Twee keer wist hij Arnaud Engelbert onder de duim te houden. Voor de derde plaats moest Bryan Engelen zich reppen. Hij haalde het voor Tony Bogaert die pas zesde werd in de slotreeks. Bogaerts was goed voor drie in de eerste manche waarin hij voor Engelen finishte. De vijfde plaats was voor Steve Thielens

In de MX2-klasse ging ook alle eer naar Eric Hubin. Voor de tweede plaats ging het tussen Daryl Marcoty en Morgan Kintziger. Deze laatste haalde zijn slag thuis voor het zilver door derde te worden in de tweede reeks. Dat was achter Dorian Devillers. Deze kandidaat winnaar was uitgevallen in de eerste manche.

Foto Salaets: bresarmxpics


thor it
no img
04/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB Zegelsem: Walk-over voor Jeffrey Dewulf

Ongekende weelde in Zegelsem met 33 inters aan de start. Waaronder ook Jeffrey Dewulf. En die won de eerste manche met een halve minuut voorpsrong op Wietse Brackman, Jorne Tytgat en Torpjurn Van Hoe. Dat noemen ze een walk-over.

Het verschil was een stuk kleiner in de slotreeks met ook andere namen in zijn spoor. Kevin Fors werd nu tweede, en dat zou lonen.Fors die in de eerste reeks pas vijfde werd, haalde zo brons uit de slotreeks. Brackman was ondertussen goed voor zilver. Hij sloot de finale af als derde. Jurgen Wybo werd vierde in de eindstand voor Tytgat en Robin Bakens.


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

MXGP Jacksonville: Herlings haal zijn slag thuis!

Zou Antonio Caïroli wereldkampioen worden? Zou het duel Herlings-Tomac er komen? Dat waren de hamvragen voor de start van de slotreeks in Jacksonville MXGP. Geen onbelangrijke vragen.

In elk geval dat van Caïroli begon goed met de holeshot voor Paulin,, Herlings, Strijbos, Tomac en Desalle. Die was ondertussen weer over Paulin naar de derde WK-plaats gereden. Herlings zag het gevaar en stoof voorbij Paulin en reed meteen naar Caïroli toe. Of toch bijna. Na twintig minuten leek het er op dat hij eindelijk het achterwiel van Caïroli te pakken kreeg. Van de rest was al geen sprake meer. Tomac kon het tempo niet aan maar werd ook niet bedreigd door Paulin of Strijbos.

En dan kantelde de wedstrijd. Antonio maakte een fout en Herlings spoorde meteen door naar de leiding en virtuele GP-winst en leek het feestje van Caïroli een week uit te stellen. Herlings gaf geen krimp en zette zo zijn tweede Amerikaanse zege neer op evenveel weken. Tomac haalde met zijn derde plaats zilver uit de strijd. Maar eerlijk, hij verloor twee keer van mogelijk de beste crosser van het ogenblik, Jeffrey Herlings.

Caïroli moet zondag vier punten halen om  zijn negende titel te mogen vieren. Dat gaat hem ongetwijfeld lukken, maar het zal een beetje zuur zijn want Oranje staat in Assen zondag pal achter Herlings.

De Belgen dan. Strijbos slaagde er niet in om langs Paulin te komen te komen. Maar hij zette zichzelf weer in de etalage.  Anstie en Gasjer snoepten nog wat punten af van Desalle, die vlak voor Van Horebeeck op de achtste plaats eindigde. We zijn er nog niet uit wegens wat moe, maar we dneken dat Paulin en Desalle weer op gelijke voet leven.


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

RJ Hampshire wint tweede reeks MX2 en wordt eindwinnaar.

De holeshot was voor Thomas Covington, maar die werd al na enkele meters afgelost door RJ Hampshire, de winnaar van de eerste manche. Hunter Lawrence, TK Olsen en Pauls Jonass waren ook mee. Zelfs Van doninck en Lieber haalden de top tien. Olsen zou al snel letterlijk weg vallen. Hampshire ging dan leiden voor Covington en Jonas.  We zagen ook  al snel Justin Cooper uitvallen. Dan begonnen de twee Suzuki rijders de handen in mekaar te slaan. Onder hun beidjes namen ze Jonass in de tang, en die moest hoe dan ook plooien. Eerst voor Lawrence en dan voor Seewer.

Ondertussen was Hampshire 4 seconden weg gereden van Covington die stilaan de adem van de gele garde in zijn nek voelde. En wat men voelde aankomen gebeurde ook. Lawrence en Seewer lieten Covington in plan.

En het spektakel moest nog echt beginnen. Hampshire zat er door en Lawrenc reed zo het gat dicht. Van stalorders bij Suzuki was geen sprake. Maar RJ haalde het op de Australiër en de Zwitser. Covington werd vierde voor Jonas en onze twee landgenoten Van doninck en Lieber finishten op zeven en acht.

Hampshire wint dus de GP voor Lawrence en Covington. Jonass verliest enkele punten ten opzichte van Seewer, maar dramatisch is dat niet echt.

 


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

European MXoN Gdansk: Belangrijke zege voor Nancy van de Ven en Roan van de Moosdijk.

UPDATE: Franrkijk werd winnaar van de landencompetitie, Nederland won bij de Dames.

Welk land de EMXoN in Polen gewonnen heeft weten we nog niet, konden we nergens vinden. De individuele uitslagen hebben we wel.

In de 85 cc won de jonge Franse belofte Florian Miot de 85 cc klasse voor Rasmus Pedersen, Kay Dewolf, Magnus smith en Nico Greutmann.

De 125 cc was met een dubbele reekszege voor Mikkel Haarup. Scotty Verhaeghe werd tweede voor Petr Polak, Lion Florian en Rainer Zuck. Raivo Dankers werd zesde.

Een Hollandse zege in de 250-klasse. Roan van de Moosdijk won met een 2 – 1 score voor Mathys Boisrame, Kristers Drevinskis, Alberto Forato en Szimon Staszkiewicz.

Bij de dames  twee Nederlandse dames op het podium. Nancy van de Ven won van Kiara fontanesi, die enkel maar vie de tweede plaats in de slotreeks zilver behaalde voor Nicky van Wordragen. Nog in de top vijf: Sara Anderson en Maria Franke.

Er reden geen Belgen in Gdansk.

Alle uitslagen: HIER KLIKKEN en een beetje Pools leren.


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

IMBA EK Zijspannen Oss: Mulders-Van Deutekom op weg naar de titel.

Op de Witte Ruysheuvel in Oss hebben Mulders-Van Deutekom en Keuben-Snel wellicht een definitieve stap gezet naar het EK voor zijspannen. Ze werden één en twee in de eindstand nadat Mulder alle drie de reeksen won telkens voorzijn landgenoot.

Christian Corthouts, met Henri van de Wiel in de bak, werd pas zesde.

Nederland bezette overigens de eerste vier plaatsen.

Voor de titel gaat het nu tussen Mulders en Keuben, gescheiden door 56 punten, waar er nog 180 te verdienen zijn. Corthouts heeft louter nog een theoretische kans. Hij volgt op 12 punten.

 


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Jacksonville MXGP: Tomac krijgt zijn revanche in de eerste reeks.

De aangekondigde tweestrijd is er NIET gekomen. De reden daarvan was dat Eli Tomac  zijn Kawaski een stuk beter door de startmelee loodste dan Herlings. Waren wel mee: Tim Gajser, Max Nagl, Arminas Jasikonis en Blake Bagett. Jasikonis haalde het einde van de eerste ronde niet. Ploegmaat Kevin Strijbos vel na zes ronden weg. Clement Desalle kon niet echt aansluiten voorin en kreeg gelijk Antonio Caïroli en Jeffrey Herlings achter zich.

Die twee gunnen mekaar SPORTIEF het licht in de ogen niet. Caïroli reed de verbouwereerde Herlings voorbij en het duurde toch bijna tien minuten eer Herlings opnieuw de overhand nam. Met zjin tweeën sneden ze als door warme boter naar de kop. Gasjer kon ook al geen weerstand bieden tegen de KTM-tandem. Maar op het moment dat Herlings in tweede stellling kwam voor Caïroli, was Tomac al van de zege aan het genieten. Herlings kon in de slotfase het gat niet dicht krijgen. Een sterke Nagl riep op zijn beurt Gajser tot de orde en werd vierde, voor de wreldkampioen. Max Anstie werd mooi zesde voor Glenn Coldenhof, Bobryshev en Clement Desalle. Van Horebeek werd tiende. Gauthier Paulin kwam zwaar ten val, maar reed zelf de pits nog binnen.

 


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Jacksonville MX2: RJ Hampshire wint eerste reeks voor Covington en Lawrence.

Met een negentiende plaats in de SX250 West en een elfde plaats in de 250 Nationals is RJ Hampshire niet de beste MX2-rijder uit de US. Toch is de tweejarige profrijder winnaar geworden van de openingsreeks  in Jacksonville. RJ startte mee in de frontlijn samen met Thomas Covington en Mitchell Harrison. Thomas en RJ werkten zich los, Harrison werd in de rug gekeken door Hunter Lawrence en TK Olsen. Hampshire zette meteen druk op Covington, maar die kon een aantal ronden weerstaan. De tweede aanvalsgolf moest Covington wel ondergaan.

Ondertussen werd de strijd om de wereldtitel op de tweede rij beslecht. Pauls Jonass was niet goed gestart, en ook Jeremy Seewer reed tegen een obstakel aan. De twee vonden mekaar net in de top tien want Seewer klokte af als negende, voor de WK-leider. Ondertussen gebeurde er voorin van alles. Lawrence was voorbij Harrison gegaan en keek plotseling in d e rug van Covington. Die was gevallen. Zo leek alles in de plooit te liggen. Tot enkele minuten voor tijd ook Hamsphire in de fout ging. Een herstelde Covington kon net niet genoeg power op brengen om de leiding te heroveren. Hampshire won voor Covington, Lawrence, Harrison en Olsen.

Brent Van doninck werd elfde en Julien Lieber was – alweer – gevallen.


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

How Do They Do It: MXGP Assen

Ik ben een fervent liefhebber van het Discovery programma How Do They Do It en zijn evenknie How It’s Made.

Daarom posten we hier de link naar de videoclip over de aanleg van het MXGP-circuit in Assen. Deze baan oogst(e) bij de zgn. ‘old school-liefhebbers’ bakken kritiek. Liefhebbers die ik evenwel niet zag vorige week in Orp, op een pure authentieke crossbaan.

Lieve mensen het motorcrossen evolueert zoals alles rondom ons. En eerlijk gezegd, ze verzetten daar in Assen een bak werk. Wat sommigen er ook van denken: het resultaat mag gezien worden. En spektakel hebben we er ook al gehad.

Hoe de baan wordt aangelegd? HIER KLIKKEN!


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

ISDE Brive-La-Gaillarde: Favoriet Frankrijk wint.

In eigen land bleek het Franse team niet te kloppen. Zelfs tegenslag werd overwonnen. Vanaf dag 1 zetten de Fransen (Loïc Larrieu, Jeremy Tarroux, Christophe Nambottin en Christophe Charlier) zich aan de leiding. Het thuisvoordeel speelde uiteraard mee. Mede-favoriet USA verloor al meteen een rijder, en dat overkwam ook België (Jerome Martiny, Andrew Leloup, Bertrand Bailleux en Jilani Cambré) toen debutant Jilani Cambré zich blesseerde aan schouder en borst. Vanaf dan kon België een ereplaats wel vergeten. Even kwam er spanning in de eindstrijd toen Nambottin zich aan de hand kwetste. Maar hij kon uitrijden zonder al te veel schade. Zo bleef Frankrijk ruim buiten bereik van Australië en Finland. Nederland (Bas Klein Haneveld, Lucas Dolfin, Thierry Pittens, Robin Nijkamp) werd zevende en België achttiende en voorlaatste. Een compleet team zou veel verder geraakt zijn, maar dat is nu eenmaal de zesdaagse.

Individueel was Loïc Larrieu de snelste. Hij werd uiteraard ook E2 klassewinnaar.  Joseph Garcia werd E1 winnaar en Robert Taylor veroverde de E3 klasse, mede door de blessure van Nambottin.

Frankrijk won ook de Junior Trophy en Australië was voor de vijfde keer op rij winanar in de Woman’s Trophy.


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

US GP: Tijd voor ontspanning.

Het is tegenwoordig bon ton dat er wat activiteiten georganiseerd worden voorafgaand aan een GP. Vanuit Jacksonville trok een delegatie naar het Kennedy Space Center, Cape Canaveral op Meritt Island. Een tripje van dik 230 km.

Waren van de partij: Suzuki World - Arminas Jasikonis, Monster Energy Kawasaki Racing -  Stephen Rubini, HRC MX2 - Michele Cervellin, TM Factory Racing - Anton Gole en KTM MX Sportdirecteur en ex-wereldkampioen Joel Smets, samen met vertegenwooridges van MXGP en de pers.

Eerst werd astronauten ijsroom gegeten. Vervolgens werd het park bezocht onder leiding van een gids, met speciale aandacht voor de Atlantis, de 4de en momenteel laatste shuttle die een missie volbracht.

Toch eens wat anders dan gewoonlijk.


thor it
no img
03/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

VIDEO: de kwalificaties vanuit Jacksonville.

Wie een abonnement heeft op MXGP kan vanavond vanaf 18.00 uur kijken naar de GP in Jacksonville. Wie dat niet heeft maar wel een kaartje van Telenet Play Spôrt kan de MXGP-wedstrijden zien vanaf 19.00 uur. Wie geen van beiden heeft kan maandagavond integraal de GP van de USA zien op Motors TV.

En wie hier nu uit de boot valt? Tja, als troostprijs mag je HIER naar de hoogtepunten van de kwalificatie kijken. Dik zes minuten lang.

We zetten er een paar leuke foto’s van MXGP.com bij.


thor it
no img
02/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Covington en Herlings winnen kwalificaties in Jacksonville.

Gisteren en afgelopen nacht werd de Double U Double U crossbaan geteisterd door regen. Toch konden vanavond om 21.00 uur Europese tijd de kwalificaties worden afgerond onder kwasi normale omstandigheden. De ondergrond sponsde het water op. Het is deels zwarte aarde en gele zavel. Heel Europees dus.

In de MX2-klasse kwamen Thomas Covington, Justin Cooper en Thomas Kjer-Olsen als leiders door. Daarachter volgde de tandem Jorge Prado Garcia en Pauls Jonass. Vooral deze laatste liet zich opmerken door eerst zijn ploegmaatje in de stekte laten en nadien ook nog de verbouwereerde Olsen te passeren. Brent Van doninck en Julien Lieber finishten als 12de en 13de.

Geen Cooper Webb aan de start. Hij raakte geblesseerd in de tijdstrianing. Antonio Caïroli ging het beste aan en leidde na de eerste ronde voor Jeffrey Herlings, Romain Febvre, Justin Barcia en Jeremy Van Horebeek. Herlings ging meteen voorbij Caïroli, maar de Italiaan reageerde op zijn beurt. Herlings tweede poging, zowat halfweg, was de goede. Caïroli besefte dat. Ondertussen waren Paulin en Barcia hun motoren in mekaar gaan vlechten. Even voordien was Van Horebeek wel vierde ge worden en zou Max Nagl in zijn spoor krijgen. Clement Desalle werd negende en Kevin Strijbos sloot af als dertiende, vlak na Eli Tomac. In Jacksonville bleven Ken De Dycker en Damon Graulus achterwege.


thor it
no img
02/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Jacksonville Rockstar Energy Husqvarna Factory team.

Om in de sfeer te komen een kleine fotoshoot shotbyBavo van het team van Jacky en Kay.


thor it
no img
02/09/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

European MXoN Gdansk: regen verpest zaterdag.

Het is niet zo’n best weer geweest in Gdansk (Polen) daarom werd besloten om na de vrije trainingen de boel de boel te laten.

Dat betekent dat de tijden van de vrije training ook de startvolgorde voor morgen worden. Het zou morgen mooi weer worden in Polen;

Hier de links naar de diverse trainingen:

85 cc

125

250

Dames

Er doen in Gdask geen Belgen mee.

Credits: FB van de Ven, van Wordragen

 


thor it
Mx477DSMWMX-ShopKTM Shop NLR2R StoreSec Constructions

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!