Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
11/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Straf volk op de Keiheuvel, Desalle in Orp en krijgen we straks Pop-up circuits?

Fier als een gieter kwam KMC Mol, bij monde van Leo Geubbelmans, gisteren zijn affiche presenteren voor de Keiheuvel.

Een beetje later kwam ook Robert Gysembergh met zijn ‘plateau’ voor Orp-le-Grand.

En ondertussen wordt er in de paddock steeds meer enluider  gesproken over Pop-Up omlopen.

Thor!

 


thor it
no img
11/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Zijspannen Belgie: Fotoreeks van zaterdag.

Zaterdag hebben we onze kabouter naar zijn natuurlijke habitat gestuurd op de Horensbergdam en zijn dennenbomen. Kabouter Trek hield woord en zette zijn bevindingen op het internet. Hier kan je zijn productie bekijken:

http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2016-07-09%20Genk%20Part%201/fotoreeksBlad1.html


thor it
no img
11/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

DMoM Halle: Geerts, Bobryshev maar Jonas wint MX2 na sleutelbeenblessure van Herlings.

Het is erg dat we het moeten zeggen, maar het feit dat Jeffrey Herlings een sleutelbeenblessure opliep was het ‘hotste’ nieuws van de dag in Halle. Daar werd – behalve de 85 cc – de slotmanche van de Dutch Masters gereden. Opvallend: ondanks het gegeven dat de kampioenen bekend waren, bleken alle reeksen zo goed als volzet. Mét de toppers!

Thor!

Met de val van Herlings in 2 stappen van Ellen Provost en weer een dikke serie van de hand van John Oostvogels van motoXpics


thor it
no img
11/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

MC Lille: Jens Van Meer na zware achtervolging.

Jens Van Meer won op de Breugelheide. Dat lag niet zo voor de hand want Jens kwam als laatste door in de eerste reeks (moest ook als laatste naar het starthekken). Voorin leidde Remco van der Leest voor Bart Van Hove en Gert Jansen. Maar na 4 ronden had Jeffrey Van Kempen zijn achterstand opgehaald en werd definitief leider. Hij zou winnen voor Van Meer die echt wel door het hele pak moest en MX2-rijder Michael Ivanov.

In de slotreeks liet ook Van Kempen het wat afweten. Weer van der Leest voorin, dit keer met Jeffrey Ganseman,en Raf Belmans. Van Meer was nu twaalfde en Van Kempen zat echt diep. Rob Konings startte op vier maar het was hij die  de leiding over nam. Van Meer zat al in de derde ronde op de tweede plaats, maar Konings zou het nog vier ronden lang uit zingen. Van Meer won de slotreeks voor Konings en weer Ivanov. Van Kempen liep als zesde binnen. Hij zou tweede worden bij de Inters A voor Konings. Ivanov, die in principe ook derde algemeen zou zijn, werd winnaar bij de MX2, voor David Cools en Nick Peers.

Foto: Rik Van Massenhoven


thor it
no img
11/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

MCLB Heldergem: David Segers haalt het net voor Steve Seronval

In Heldergem heeft David Segers de bloemen naar zich toe getrokken. De eerste manche werd gewonnen door Jurgen Wybo voor Steve Seronval en David Segers. Wybo was de eerste leider voor Segers. Uit de tweede rij kwam Seronval zich met de zaak moeien maar Wybo  sloot af met een kleine 5 seconden boni op Seronval. Segers moest zich reppen, want hij werd gepasseerd door Torpjurn Van Hoe, die hij in de slotronden toch weer verschalkte.

Geen vuiltje aan de lucht voor Wybo, die wel slecht startte, maar in een mum van tijd toch naar de top drie reed in de slotreeks. Maar dan viel Jurgen enkele plaatsen terug. Hij zou 7de worden, waardoor hij zelfs naast het podium viel. Seronval was ondertussen goed bezig. Reed van de derde plaats over Deleersnijder en Segers naar de leiding. Segers plooide, maar brak niet. Meer zelfs, David ging verhaal halen bij de Waal en zette hem op zijn nummer. Segers reed een halve minuut weg van Seronval. Gelijke punten dus maar de slotreeks leverde Segers winst op. Brackman, die in de eerste manche vijfde werd sloot af op drie en werd zo derde algemeen.


thor it
no img
11/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

GP Zijspannen: Knappe beurt voor Bax-Bax

Eerst de sportieve hoofdlijnen van de GP Zijspannen in Genk: Etienne en Robbie Bax zijn ‘back in business’. Jan Hendrickx-Ben van den Bogaart missen nipt hun eerste GP-zege van het seizoen. Ben Adriaenssen-Lauris Daiders drukken geen stempel op de wedstrijd. Ze zetten wel een heel belangrijke stap richting derde wereldtitel. Valentin Giraud-Nicolas Musset vonden net zoals hun vroegere kleine landgenoot hun Waterloo, maar wel in Genk. De titel is voor hen nu ver weg. En in de kampen van Marvin Van Luchene-Harald Kurpnieks en Santermans-Muceniecks likt men wonden.

Verder alles wat U over Genk moet weten leest u dan wel onder Thor, want we nemen er de tijd voor.


thor it
no img
09/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Op naar het WK Zijspannen in Genk dit weekend

Dit weekend is de Horensbergdam weer helemaal voor de zijspannen gereserveerd. De Belgische wedstrijd voor het Wereldkampioenschap wordt er weer georganiseerd door MC Maasland.
Het circuit ligt er piekfijn bij en ook de accomodatie rondom het circuit staat helemaal op punt!!
Inwoners van Genk mogen GRATIS binnen!!


thor it
no img
09/07/2016 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

KTM en Troy Lee lanceren SE Air Starburst-kleding

KTM & Troy Lee Design hebben ook dit jaar weer de handen in één geslagen en zijn met een nieuw SE Air set gekomen. De SE Air Starburst !
Het shirt en de broek zijn in de fabriek KTM Oostenrijk goed op voorraad, dus dat betekend dat u het set in uw maatvoering snel in huis zou kunnen hebben (wij hebben dagelijkse levering vanuit de fabriek KTM).

De jersey is in 5 maten beschikbaar: S, M, L, XL en XXL 
De broek is ook in 5 maten beschikbaar: S/30, M/32, L/34, XL/36, XXL/38

Bekijk hier de SE Air JERSEY Starburst ---> KLIK HIER
Bekijk hier de SE Air PANT Starburst ---> KLIK HIER


thor it
no img
07/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Kalender voor het weekeinde

Onder Thor de motorcross kalender voor het komende weekeinde.

Al moesten we die de afgelopen weken nogal eens bij stellen.

Laat ons hopen dat het weer ditmaal in de juiste hoek zit!


thor it
no img
07/07/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Arminas Jasikonis vervangt Ben Townley bij Suzuki MXGP!

De slechts 18 jaar jonge Arminas Jasikonis zal  invallen voor de  gekwetste Ben Townley bij Suzuki World MXGP.

Zal de Litouwer meteen potten breken?

Neen, maar dat hij een van de  talenten is uit de Baltische staten zal niemand onderkennen.

Hou hem in de gaten, als deze jongen vertrouwen krijgt gaan we nog van hem horen.

Thor!


thor it
no img
05/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Rent MX Team stopt ermee!! Triest stopt, Wouts op zoek naar nieuw team...

Het Rent MX Team waar Nick Triest en Kevin Wouts voor reden houdt ermee op, hoofdsponsor Rent viel weg waardoor het team in de problemen kwam. Zowel voor Nick Triest als Kevin Wouts komt deze klap hard aan. Nick vocht zich pas nog terug naar competitie na een zware infectie, voor hem is het de druppel en hangt de helm (voorlopig) aan de haak.
Voor Kevin Wouts ligt het helemaal anders, de symphatieke Hobokenaar is tegenwoordig gemotiveerder dan ooit, dat bewijzen zijn voorlopige derde plaats in de Dutch masters of Motorcross maar ook de zesde plaats in het EK MX2 is zeker niet gestolen. Wouts is op zoek naar een team om het seizoen op een mooie manier af te sluiten.
Teammanagers, bel Kevin gerust op: tel 0032 472 63 86 91


thor it
no img
05/07/2016 | posted by | reactie(s)

Win USGP Tickets en een 10 daags verblijf met Dirtdreams

Het GP seizoen is inmiddels goed onderweg en zoals iedereen weet zal het dit jaar eindigen met 2 opeenvolgende GP’s in de VS, met name op de befaamde Charlotte Motor Speedway en de afsluiter op de unieke omloop van Glen Helen.  Jij kan op de eerste rij staan wanneer de nieuwe wereldkampioenen worden gekroond! Dirtdreams geeft een paar tickets weg voor beide GP’s, samen met hotel accomodaties en een actieve week in Salt Lake City vol enduro, mountainbike en motorcross op de mooiste omlopen en meest tot de verbeelding sprekende locaties. Na deze actieve week rijden we samen naar Glen Helen om de afsluiter van het seizoen bij te wonen. Het enige wat je hoeft te doen is je vliegticket boeken en inpakken. Neem ook een kijkje op www.dirtdreams.net, waar je eveneens het wedstrijd formulier kan doorsturen.

Thor it voor meer info


thor it
no img
05/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Sale op Alpinestars en Thor 2016 crosskleding bij Outlaw Racing!

Ook bij Outlaw Racing zijn de solden helemaal van start gegaan! Er zijn nu grote kortingen op de 2016 Alpinestars en Thor-collecties. 

Thor it voor meer info


thor it
no img
05/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Dit weekend kleurt Horensbergdam zwart-geel-rood.

Na de tegenvallende resultaten van onze voetbalvrienden gaan onze zijspancrossers het beslist beter doen. Kunnen ze het resultaat van Valkenswaard overdoen (plaatsen 1, 2, 3) ?. Een unicum.

Daarom doet de organisatie een oproep aan alle Belgische supporters: vergeet niet je vlag, banners, hoedjes etc. in onze driekleur. Alle Belgische teams rekenen op jullie steun!!


thor it
no img
04/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

De grote zomersolden zijn bezig op 24MX.be

De grootste motorcrosswebshop van Europa heeft zomdersolden en daarom vind je er nog meer dan ooit, talloze artikelen aan waanzinnige prijzen. De 24MX milieumat die zowel olie als benzine makkelijk absobeert koop je nu voor 19.99 Euro. Bij de rest van de solden met kortingen van 10-99% korting vind je weer heel wat nieuwe spullen!! Klik hier


thor it
no img
04/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Vandueren (Int A), Mark Boot (MX2) en Raf Belmans (Int B) winnaars in Lommel (VMCF),

Door de afgelasting van de VLM in Tessenderlo vonden heelwat piloten zondag de weg naar zusterfederatie VMCF, zij waren te gast op de Heeserbergen in Lommel. Kenny Vandueren en Jelle Grade verdeelden de punten want beide werden een reeks twee en wonnen een reeks maar het was Kenny Vandueren die met de eindzege aan de haal ging, Grade werd tweede. Jerome Benonit mocht als derde mee naar het podium, Kevin Vangenechten werd vierde, Rob Konings werd vijfde. Bij de Inters MX2 mocht Mark Boot met een dubbele reekszege plaatsnemen op de hoogste podiumtrap, Jordy Van Mieghem werd mooi tweede voor Jasper Vandermieren, Michael Bruyninckx werd vierde, Manous Kritikos werd vijfde bij de MX2. Raf Belmans werd winnaar bij de Inters B, hij deelde de punten met Bram Valckx, Glen Uten werd derde...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
04/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Time to ride (met Ken de Dycker en Matis Karro)

Er gaat niets boven de zomer én de vakantie! Of je nu aan competitie doet of gewoon voor de fun rijdt op jouw lokale baan, het mooie weer maakte alle beter dan ooit.
24MX Lucas Oil Honda maakte vandaag gebruik van de MXGP zomerbreak om hun nieuwste video 'Time to ride' te lanceren. De clip, geproduceerd door Double A films, toon Matiss Karro en Ken De Dycker in actie op hun CRF450R. Check it out!

Thor it!!


thor it
no img
04/07/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Video : MX Nation

MX Nation is een docu serie van Red Bull TV over de Nationals in de USA. Deze serie neemt je mee achter de schermen en laat je oa zien hoe hard je er voor moet werken en trainen om aan de top te staan.
 
Thor voor de eerste 3 afleveringen!

thor it
no img
03/07/2016 | posted by PGM | reactie(s)

RTV Geeft aandacht aan Jago Geerts

Motorcross op TV, dat is al even geleden... In de tijden van Everts en Smets kregen we geregeld een glimp in Sportweekends maar de laatste jaren is het ver zoeken naar tv aandacht... Gelukkigen zijn er mensen die het goed voor hebben met onze sport en hard aan werken en er alles aan doen om onze sport in de kijker te krijgen en zo is het gelukt bij RTV om een reportage te maken over onze Jago Geerts die vers Nederlands Kampioen is geworden en hopelijk binnen enkele weken de Wereldtitel en Europese titel binnen haalt! 

thor it
no img
03/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Jago Geerts (125) pakt dagzege en ONK-titel in Emmen, Emil Jonrup wint bij 85cc

Jago Geerts is de te kloppen man bij de 125cc dit seizoen, de KTM-rijder uit Balen staat niet alleen riant op kop in het EK, hij pakte vandaag in Emmen ook al vroegtijdig de Dutch Masters 125 titel. Jago won op een na alle reeksen in het Nederlands kampioenschap dat erg competitief is en meerdere Europese deelnemers kent. Hij kan met nog een wedstrijd te gaan niet meer worden bijgehaald door zijn grootste belager Mikkel Haarup die ook vandaag tweede werd. Rick Elzinga werd derde voor Taylor Hammal en Christopher Mills. Bij de 85cc ging de dagzege naar de Zweeds, Emil Jönrup, hij won met een dubbele reekszege voor Kay de Wolf, Adam Kollings werd derde voor Mack Bouwense en Arno Menting.

Thor it voor de uitslagen van de 125 en 85 in Emmen


thor it
no img
03/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Coldenhoff en Herlings winnen in Emmen, Bobryshev en Herlings pakken de titel

Jeffrey Herlings pakte vandaag met opnieuw een dubbele reekszege de Nederlandse titel MX2, de Dutch Masters in feite. Max Anstie werd tweede met een derde en tweede plaats terwijl Davy Pootjes mooi derde werd voor Brian Bogers en Jorge Prado. In de MX1-klasse van de Dutch Masters ging de dagzege naar Glenn Coldenhoff, de Red Bull KTM-rijder won met een 2-1 in de reeksen van Evgeny Bobryshev (1-2) maar de Rus pakte vandaag wel al de titel in de MX1-klasse. Ceriel Klein Kromhof werd derde voor Jens Getteman en Kevin Wouts die hiermee zijn goede vorm nog wat meer in de verf zette. 

Thor it voor de uitslagen van de MX1 en MX2-klassen.


thor it
no img
02/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Tessenderlo afgelast!!

De VLM-wedstrijden zullen zondag niet door kunnen gaan wegens wateroverlast. MC De Buiting heeft er alles aangedaan om de wedstrijden door te laten gaan maar tijdens de JMS-wedstrijden werd duidelijk dat het onbegonnen werk was door de buien die van het circuit één grote modderpoel maakte.

Volgende afspraak voor JMS/VLM is op 16 en 17 juli in Retie
Foto: AnoukD


thor it
no img
01/07/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Solden begonnen bij Bakens Motoren, ook op zondag open!!

Bakens Motoren op zondag 3 juli open van 10 tot 16 uur bij het begin van de supersolden.

Allen daarheen!!
Bakens Motoren
Potterstraat 153B in Sint-Pauwels


thor it
no img
01/07/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Ben Townley out voor de rest van het seizoen!

Ben Townley van het Suzuki World MXGP team zal de rest van het wereldkampioenschap moeten missen. De Nieuw Zeelander kwam eerder deze week tijdens een training ten val en is vanwege inwendige beschadigingen opgenomen in het ziekenhuis.
 
Thor voor meer !

thor it
no img
30/06/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe HGS uitlaten en dempers voor SX 250 2017

De nieuwe HGS-uitlaten en -dempers voor de totaal veranderde KTM SX 250, de superpopulaire tweetakt KTM die ook als 300cc motor gebruikt wordt zijn al te koop, exclusief bij je Rino-dealer. Ook de 2017 uitlaat-lijn van HGS voor de 65, 85 en 125 van KTM zijn al te koop.

Vraag er nu achter bij je Rino-dealer!


thor it
Mx477WMX-ShopSec ConstructionsDSMR2R StoreKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!