Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
11/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

CSS Hossegor: geen goede beurt voor de Belgische quadrijders

Tuur Van Hoof en Oliver Vandendijck namen allebei een heel goede start. Spijtig genoeg was het niet van lange duur. Na een tweetal ronden stond Tuur al aan de kant met een electrisch probleem. 2 ronden later was het ook voor Oliver Vandendijck afgelopen. De motor had het opgegeven.

Kelly Verbraecken kende ook de eerste ronde wat problemen met de machine en moest al heel vroeg de pits in. Hierdoor moest zij met een achterstand beginnen. Zij werd uiteindelijk nog 30ste.

Ook pech voor onze landgenoot Jasper Paryn. Ook hij heeft de wedstrijd vroegtijdig moeten staken.

De enige twee andere Belgen die wel nog over de finish kwamen:12de plaats voor Davino Bruneel en de 23ste plaats voor Timm Hieff


thor it
no img
10/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

CSS Hossegor: opnieuw Potisek, ereplaatsen voor Belgen

De vierde proef in de CSS is opnieuw gewonnen door Milko Potisek. Voor twee weken kreeg die de zege cadeau toen Yentel Martens  werd gediskwalificeerd. Maar in Hossegor bleef hij de beste. Martens werd mooi tweede. Verder nog schoon volk vooraan. Onder meer met kampioen Axel Van De Sabde op drie, Camille Chapeliére die er door komt op vier en Jeffrey Dewulf op vijf. Daymond Martens viel half koers uit, Richard Fura wat later. Van De Sande leidt nu voor Dewulf in de tussenstand met Vincent Brossier op drie.

Geen Belgen in de top drie bij de Quads waar de zege naar Jeremy Forestier ging voor Mike Van Grinsven en Antoine Cheurlin. Kelly Verbraeken treffen we op 30.

Ze zijn wel de Belgen aan het zoeken. Na Martens vorige week werd gisteren werd Killigan Delroeux gediskwalificeerd. Hij viel met benzinepech uit in de slotronde toen hij in tweede stelling reed. Martens kreeg een stop and go omdat hij de leider voorbij reed onder de gele vlag.......

Ugo Moors en Brian Bolckmans werden zesde en veertiende bij de Beloften.


thor it
no img
10/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Schijndel: Getteman weer zilver, achter Lefrancois

Jammer voor de organisator en het publiek als de eindstand al van in de eerste ronde vast ligt. Dat gebeurde in Schijndel op zondag. Opnieuw wist Charles Lefrançois zijn reactievermogen het beste te benutten. Hij ging aan met Jens Getteman en Mike Kras in het spoor. Nu ja, met zeven en veertien seconden liep hij behoorlijk weg van de tegenstand. Uiteraard worde de Fransman ‘koning’ van Schijndel. Jens zag het gebeuren dat Ahsley Greedy niet goed mee was en profiteerde daarvan om tweede te worden in de eindstand.


thor it
no img
10/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Schijndel: Getteman op het podium.

Jens Getteman is derde geworden in de SX-finale in Schijndel. De wedstrijd werd gewonnen door de Franse rijder Charles Lefrançois, voor de Brit Ahsley Greedy.

Het podium lag vrij snel in de goede plooi. Lefraçcois leidde van start tot finish. Getteman, als tweede gestart, werd in de tweede ronde gepasseerd door Greedy. Mike Kras en Bram van den Hoek , op vier en vijf, werden ook vrij vlug gepasseerd door Ludovic Macler die vierde werd voor Kras. Heikki Geens haalde de finale niet.

Vandaag wordt er nog gereden in Schijndel.


thor it
no img
10/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

SuperEnduro Krakow: meteen winst voor Taddy Blazusiak

Populair? Dat zal wel. 12.000 toeschouwers kwamen in Krakow naar de eerste manche van het EK SuperEnduro zien. Titlevedediger Colton Haaker won de Superpole. Maar dat was het dan wel voor de Amerikaan die er niet aan te pas kwal.

De heroptredende Taddy Blazusiak deed dat wel. Hij leek te winnen maar tegen Cody Webb was geen kruid gewassen ook niet toen die er nog eens bij ging liggen in de eerste manche. Blazusiak werd tweede voor Alfredo GHomez

Webb verknalde zijn zegekans door in de tweede reeks pas vijfde te worden. Blazusiak leek ook nu te zullen winnen, maar werd gecounterd door Billy Bolt. Hij bleef tweede voor Manuel Lettenbichler.

Webb revancheerde zich in de slotreeks, maar Blazusiak kon zich volop concentreren op de tweede plaats. Ruim voldoende voor de eindzege en de Red Plate. Haaker kwam voor het eerst in beeld met de derde plaats.

De tweede proef wordt op 6 januari 2018 gereden in het Duitse Riesa. Riesa ligt ergens tussen Leipzig en Dresden, dus het voormalige Oostblok.

 


thor it
no img
09/12/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kom nog snel naar de Opendeurdag bij WMX Shop in Westerlo

Op zondag 10 december verwelkomen ze u graag op hun jaarlijkse Opendeurdag. Hierbij krijgt u de voorstelling van de Yamaha 2018-collectie, zowel kledij als motoren, te zien. Ook kan u genieten van een tal van kortingen op de vele producten. Allen van harte welkom
Er zijn oa. acties op volgende merken: Fox, Shift, Progrip, Oakley, Blackbird, 100% en nog veel meer:
WMX Shop is gelegen: Olenseweg 55, 2260 Westerlo

Thor it voor enkele foto's


thor it
no img
08/12/2017 | posted by Sjaarnee | reactie(s)

TelePlonsMachine : GP Isle Of Wight 2005

Herinnert U zich deze nog ?

In 2005 werd op het schitterende parkoer van Isle Of Wight de grote prijs van Groot Brittanie gereden.

De TelePlonsMachine neemt ons terug mee naar die tijd.

 

Thor it !


thor it
no img
08/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Stekene afgelast!

Bericht van MCLB, ontvangen op vrijdagavond:

OPGELET - AFGELASTING !!!

In samenspraak tussen de inrichter en de federatie, na inspectie ter plaatse, werd er beslist de Open Eindejaarscross te Stekene af te gelasten. De gure weersomstandigheden (sneeuw, wind en regen) in de streek maken deze winteruitstap onmogelijk. Onze excuses hiervoor!


thor it
no img
08/12/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Deoverstap van MX2 naar MXGP van Jeffrey Herlings verliep niet vlekkeloos!!

Jeffrey Herlings was in de MX2-klasse bijna onverslaanbaar en de overstap naar MXGP zou volgens velen wel vlekkeloos verlopen. Niets was minder waar want The Bullit had wel degelijk (mede door een blessure) enige aanpassing nodig!!

Check the video, click on "Thor"


thor it
no img
08/12/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

De beste Kerstdeals vind je op 24MX!!

Elke dag verschijnt er op 24MX.be een nieuwe Kerstdeal en er zitten mooie dingen tussen voor iedereen.Zo vind je vandaag sloten om je motor mee af te sluiten vanaf 19,99 Euro!!

Klik hier en bestel snel want morgen is er weer een andere deal!


thor it
no img
07/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

SuperEnduro seizoen start dit weekeinde in Krakow

Wie ooit in Deurne op de EnduroCross was kan zich een beeld vormen van de SuperEnduro.

Net zoals de SX wordt momenteel ook de enduro naar de arena’s gebracht. Beide disciplines hebben toch nogal wat gemeenschappelijke trekjes.

Maar bij de SuperEnduro komt er naast snelheid en techniek ook nog een extra behendigheid bij kijken. De hindernissen zijn zodanig dat je geen ritme kan opbouwen en elke passage weer anders is.

De belangrijkste zaken over deze schitterende en spectaculaire sport vindt je met de kalender onder Thor!


thor it
no img
07/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Update Brian Bogers: wordt verder behandeld in Belgie

Herentals is momenteel wat vroeger Mol was voor de geblesseerde crossers. Zo wordt  Brian Bogers nu ook behandelt door Dr. Toon Claes.

Bogars kwetste zich bij de Honda presentatie op het Ponte Sfondato circuit aan de rechter voet. Nog dezelfde avond werd hij geopereerd aan de rechter voet, vooral om deze te immobiliseren. Op 26 november werd Brian overgebracht naar Herentals om een volledige hersteloperatie te ondergaan op 4 december.

Men verwacht dat de herstelperiode ongeveer drie maanden zal duren, vooraleer we bogers zien debuteren op de fabrieks Honda.


thor it
no img
07/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Derde GP in Italie kent locatie: Ottobiano

 

Mondialisering Si? Mondialisering: No?

 

Zopas bevestigde Youthstream dat er dit jaar drie GP’s worden gereden in de laars. Op 8 april 2018 stond Piëtramurata al vast en op 30 september 2018 trekken we naar Imola. Vandaag bevestigde de promotor dat er op 17 juni opnieuw gecrosst wordt in Ottobiano.

Op zich lijkt dat in tegenspraak met wat Luono vaak vertelt. Maar ik denk dat de teams dit niet erg vinden. Zeker niet nu er toch al een zware overzeese opdracht staat te wachten? Bovendien is Ottobiano er helemaal voor uitgerust en kregen we er dit jaar het splijtende duel Caïroli-Herlings te zien.

Begin al maar een hotel te boeken.

 

 


thor it
no img
07/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Nieuwe gezichten bij Mikkola-racing

Het West-Vlaamse team Mikkola maakte tijdens het winterseizoen zijn reputatie opnieuw waar als voorbereidingsteam voor het grotere werk. Tot ieders tevredenheid vonden Glenn Bielen en Killigan Delroeux een plaatsje bij een EK-team en kunnen ze voluit hun kans gaan tussen de grote mannen.

Er werd uitgekeken naar enkele nieuwe namen om de Scoyco-kleuren van het team te verdedigen voor het BK 2018. Bij het Junior-team kan men twee nieuwe namen aankondigen: 85cc-rijder Bryan Maes en de VLM-Beloften kampioen Matteo Puffet. Bryan zal in 2018 zijn debuut maken in het BK onder de begeleiding van Mark Boot. De 15-jarige Matteo schakelde in 2017 over op de viertakt en zal in het volgend seizoen dan weer te zien zijn in het BK bij de Junioren MX2.

Bij de grote jongens kon het team de komst aankondigen van Kristof Van Vaerenbergh. De 27-jarige Oost-Vlaming doet een gooi naar het BK-podium bij de Nationalen MX2 nadat hij Frans Ligue-kampioen werd in MX2 in 2016. Dit jaar greep hij net naast de titel bij onze Zuiderburen. Voor hem wordt een intensieve winter zandtraining voorzien om tijdig klaar te zijn voor de opening van het BK in Moerbeke. Behalve in het BK gaan de rijders ook aan de slag in Frankrijk, IMBA en VMCF.

De club staat in 2018 in voor de organisatie van twee BK-wedstrijden. Op 28 en 29 April op de Heeserbergen in Lommel en op Pinkstermaandag op het vernieuwde RES-circuit van Axel. Dit alles in samenwerking met AMC Evergem.

Op de foto: Mikkola in actie in Axel.


thor it
no img
07/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

EMX250 en EMX125: zicht op de deelnemerslijsten.

Onze collega’s van Gatedrop hebben prima huiswerk gemaakt. Ze stelden een lijst samen van rijders welke via hun teams straks gaan deel nemen aan de twee belangrijkste neventitels: de EMX250 en de EMX125. Wie een foutje merkt mag ons altijd inseinen. Met dank aan Gatedrop.

Bestudeer de lijsten onder Thor.

Vaststelling: tel de Belgen!  Al denken we dat er toch nog bij zullen komen.


thor it
no img
06/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

KTM: Amerikaanse line-up bekend.

Afgelopen week maakte KTM USA zijn troepen voor 2018 bekend. Ze nemen afscheid van titelverdediger in de SX450, Ryan Dungey. Maar ze zijn goed gewapend voor het nieuwe seizoen binnen en buiten. Marvin Musquin is al top sinds Las Vegas, en trok die lijn door naar Parijs en Geneve. Niet met de sterke tegenstand in de USA zelf, maar toch. Tweede man wordt Broc Tickle, tiende in de SX. Roger De Coster blijft teamleider en er zal getraind worden bij Aldon Baker.

Satelliet team Troy Lee – Red Bull – KTM komt aanzetten in de 250 met rookie Sean Cantrell, Jordon Smith en de wat meer gelouterde rijders Shane McElrath en Alex Martin. Jessy Nelson, die in augustus 2017 verlamd raakte na een val in Unadilla Valley zal het team blijven ondersteunen met advies.

Een derde team is dat van Rocky Mountain ATV/MC – WPS – KTM. Ze doen de mix: twee rijders in de 450 en 2 in de 250, zowel in de SX als de nationals. Blake Baggett en Benny Bloss gaan voor de zware machine. Dakota Alix en de Venezolaan Anthony Rodriguez kiezen resp. voor de West- en East coast SX-kompetitie.

Credits: S. Cudby

 


thor it
no img
06/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Motorgazet: jaarboek Motorcross 2017 nu verkrijgbaar

Hij is er weer, nummer 21 al in de reeks: Motocross 2017.

Motocross 2017 brengt het volledige jaaroverzicht van het seizoen 2017 met:

Wereldkampioenschap MXGP, MX2, WMX, Junior, Supercross & Zijspannen

Motorcross der Naties

Zijspancross der Naties

Europees kampioenschap 65cc, 85cc, 125cc, 150cc, 250cc, 300cc, WMX, Quads

IMBA-kampioenschappen

Nationale kampioenschappen van de BMB, KNMV, VLM, MCLB, VMCF, AMPL, MON

Jeugdkampioenschappen van de KNMV, JMS, VJMO, VMCF & MON

Nieuw: BOTC kampioenschap

Het ideale geschenk voor elke motorcrossliefhebber.

Het boek kost slechts 35 Euro, heeft een harde cover en telt 272 bladzijden, volledig in kleur. De verzendingskosten bedragen 6 Euro voor 1 boek en 9 Euro voor meerdere boeken.

U kan het bestellen in de webshop op www.motorgazet.be of via de bestelbon in Motorgazet zelf.

Of zondag in Stekene op de eindejaarscross.


thor it
no img
06/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

CSS Hossegor: Yentel Martens op zoek naar eerherstel.

Het gaat snel. Een week na Saint Legèr de Balson trekt de CSS-karavaan naar Hossegor. Een dorpje van 3500 man en een paardenkop groot, maar de favoriete badplaats van schrijfster Françoise Sagan, zanger Gérard Lenorman en vooral ook van oud-president  ‘de la publique - eh alors’ François Mitterand.

In de badplaats wordt de vierde wedstrijd van de CSS gereden. Nogal wat Belgen ondernemen de trip van meer dan 1000 km, want gelegen op een half uurtje van Biarritz.

Na zijn diskwalificatie zint Yentel Martens op eerherstel. Hij was de beste in Sain Legèr, maar botste op het reglement. Dit heeft voor gevolg dat Richard Fura de nieuwe leider wordt voor Axel Van De Sande, Jeffrey Dewulf en Daymond Martens; Ricky Claus staat achtste en we weten niet of de nummer 17, Steve Ramon van start gaat.

Bij de Juniores is Killigan Delroeux onze beste man. Bij de Quads twee rijders in de top tien. Tuur Van Hoof is zevende, Kelly Verbraeken tiende. Namenaar Ugo Moors staat derde bij de Beloften. Via de website kan je zowel zaterdag als zondag de wedstrijdtiming live volgen.

 


thor it
no img
06/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Eindejaarscross op vernieuwde omloop in Stekene

Op zondag 10 december wordt de zevende editie van de Open Eindejaarscross in Stekene-Nieuwdorp betwist. Het is de afsluiter van het Belgische seizoen, georganiseerd door Team Verhulst en MC Samen Sterk van MCLB. In tegenstelling tot vorige jaren werd er niet gewerkt met voorinschrijvingen. Het is koffiedik kijken wie er komt mee rijden. Wouter Van Massenhoven werd vorig jaar dubbelwinnaar voor Dylan Verleysen en Jilani Cambré. Nancy van de Ven was de snelste in de MX2.

Er kan ingechreven worden tussen 07.30 en 09.00 uur. Alle deelnemers rijden in hun normale klasse. Bovendien moeten FMWB, FPCNA, AMPL en VLM-piloten geen dagvergunning betale. Iedereen rijdt voor de onkostenvergoedingen die na afloop wordt uitbetaald. Volzette kllssen worden gesplitst.

Voorziene klassen: VTR, Aspiranten-Beloften-Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1, Dames, Quads, Junioren MX2 en MX1, Nationalen MX2 en MX1, Inters MX2 + MX1 en Zijspannen. Eerste start om 10.15 uur. De gekende zandomloop kreeg een nieuwe layout met drie springbergen, twee putten en een kombocht.  De baan ligt er kurkdroog bij.

In Stekene kan je ook het Motorgazet jaarboek aanschaffen.  Locatie: Nieuwdorp in Stekene.


thor it
no img
06/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

SX Schijndel met aantrekkelijk deelnemersveld

30 jaar al…. 3 decennia lang organiseert men in het (Nederland) Brabantse Schijndel een Supercross. Ook in het komende weekeinde, op 9 en 10 december, zal er weer plankgas gegeven worden in manège Molenheide.

De wedstrijd in Schijndel is niet zo groots opgevat als bijvoorbeeld Parijs of Geneve, maar de internationale deelnemerslijst oogt prima. Voor België komen Nolan Cordens (finalist Chemnitz) en Jens Getteman (2de in Spanje) als kanshebbers naar voor. Drie Fransen willen de zege naar het Zuiden halen; Jason Clermont, Clement Briatte en  Ludovic Macler. Uit Dutisland komt de snelle Nico Koch (sterk in Zuidbroek) en Paul Haberland, die in Chemnitz zelfs lang aan de leiding reed. Ook Matt Baylis doet mee, net als zijn nieuwe maatje voor de Arenacross UK Mike Kras.

Schijndel is ook breedtesport met reeksen voor alle kleine cilinderinhouden, een MX2-cup, een dik bezette klasse hobbyrijders en bromfietsen/pitbikes.

Schijndel ligt een kwartiertje rijden boven Eindhoven. Zaterdag valt de eerste start om 14.00 uur (wedstrijden) en zondag al op de middag.

Alle info: http://www.msvschijndel.nl/supercrossschijndel/


thor it
no img
06/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Foto flashback naar 2006

Onze Kabouter is nog eens in zijn archieven gedoken. Als het goed is krijgen we van hem onuitgegeven materiaal te zien. De vorige keer keken we met hem terug naar juli 2017. Nu gaan we wat verder terug in de tijd.

2006, voor de jongeren onder ons lijkt het een eeuwigheid gelegen, voor hen die hier al wat langer rondlopen lijkt het net de dag van gisteren. Het was in ieder geval het laatste jaar dat Stefan Everts en Joël Smets als actieve crossers over de Belgische omlopen rondreden. Ze konden dat toen nog doen op de Kesterheide in Kester, een circuit dat ondertussen ook nog enkel in de geschiedenisboeken voorkomt. Motoren geronk gaan we er nooit meer horen, erop terug blikken kunnen we nog wel. Met volgende fotoserie HIER KLIKKEN als het waren.

Met de complimenten van onze Kabouter Trek.

 

 

 


thor it
no img
05/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Arenacross met indrukwekkend deelnemersveld

De format van Arenacross UK is gebaseerd op een select deelnemersveld. Je kan enkel deelnemen op invitatie. Gisteren maakte de organisatie de  line-up bekend voor het seizoen 2018. Waarbij ze ook in de Ethias Arena zullen langskomen.

Twee opvallende nieuwkomers: Yevgheny Bobryshev en Harri Kullas.

De volledige lijst onder Thor!


thor it
no img
04/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Waarom Yentel Martens werd gediskwalfiiceerd.

Hij won, maar hij won ook weer niet. Wegens inbreuk op het reglement.

Om te zien hoe dat gebeurde: 

Hier KLIKKEN

En nog een om een beter beeld te krijgen: HIER klikken.

 


thor it
no img
04/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

CSS Saint Leger: Ereplaatsen voor Belgische Quads

We hadden een m an/vrouw ter plaatse om het doen van onze quadrijders in Saint Legèr de Balson op de voet te volgen. Hier het beknopte verslag van Hilde:

“Mike Van Grinsven nam onmiddellijk de kopstart. Hij voelde zich duidelijk thuis in het zwarte zand. Onze noorderbuur heeft de wedstrijd verdiend gewonnen. Ook een goede start voor Oliver Vandendijck en Tuur Van Hoof. Zij kwamen als 9de en 10de uit de start. Jasper Pareyn en Kelly Verbraeken kwamen de eerste ronde door als 21ste en 23ste. Een minder goede start voor onze landgenoot Davino Bruneel. Hij stond stil in de eerste bocht en kreeg de machine niet direct terug aan de praat. Hij moest als laatste de achtervolging inzetten. Tim Hieff moest de wedstrijd al vroeg staken met mechanische pech.

Oliver Vandendijck kon zich naar voren rijden tot op een derde plaats. Dan kwam hij ten val door het passeren van een gedubbelde rijder. Hij kon snel de wedstrijd hervatten. Spijtig genoeg moest hij de laatste ronde de wedstrijd toch nog staken met afgebroken achterwiel. Toch heel sterk gereden van Oliver Vandendijck.

Tuur Van Hoof finishte op een 7de plaats als eerste Belg. Jasper Pareyn kwam als 12de over de finish.  Ook een knappe 16de plaats voor Kelly Verbraeken teve,ns de eerste dame. eerste vrouw.

Stand van het kampioenschap na 3 rpeoven: :

1) FORESTIER Jeremy

2) VANGRINSVEN Mike

3) DUTRIE Axel

4) BEROUDIAUX Benoit

5) VAN HOOF Tuur (BE)

8) VANDENDIJCK Olivier (BE)

18) VERBRAEKEN Kelly (BE)

30) BRUNEEL Davino (BE)

32) HIEFF Thimothee (BE)

 


thor it
no img
03/12/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

UPDATE ! Yentel Martens gedeklasseerd. CSS Saint Leger: Richard Fura doet goede zaak.

UPDATE: Het verbaasde ons dat Yentel Martens op de live timing leidde in Saint Legèr, maar plotseling van de radar verdween. Yentel verduidelijkt zelf wat er gebeurde. Hij  overschreed als eerte de finish. Maar hij werd gedeklasseerd omdat hij de pitlane voorbij gereden was en een paar meter was terug gedraaid. Reglement is reglement, zeker als er een Fransman tweede rijdt. Volgende week beter in Hossegor.

We schreven eerder: in Saint Legèr de Balson is Richard Fura winnaar geworden van de derde proef in de reeks Courses Sur Sable. Na drie uur wedstrijd telde hij één-en-een-kwart minuut voorsprong op  titelverdediger Daymond Martens en bijna 2.30 minuut op de Brit Nathan Watson. Verderop volgden nog Camille Chapeliere en Milko Potisek.

Klassementsleider Axel Van De Sande werd tweede Belg op de negende plaats, op één ronde van de winnaar. Ricky Claus werd twaalfde en de nummer twee in de stand, Jeffrey Dewulf, klokte als zeventiende af. Olenaar Raf Belfmans werd 36.

Nochtans had het best een en twee kunnen zijn op het podium. Na 2.30 uur wedstrijd leidde Yentel Martens voor Fura en Martens. Maar Yentel viel dan uit de wedstrijd.

Fura wordt de nieuwe leider voor Van De Sande en Martens klimt op naar de vierde plaats achter Dewulf.

Bij de Beloften één Belg, Brian Bolckmans als 14de. Deze wedstrijd werd gewonnen door Enzo Levrault. Gisteren al won Mike Van Grinsven bij de Quads en werd onze landgenott Killigan Delroeux winnaar bij de Juniores.

 


thor it
WMX-ShopSec ConstructionsDSMMx477R2R StoreKTM Shop NL

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!