Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
18/10/2016 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

www.KTM-shop.nl 2017 update !!

Met de KTM Powerwear 2017 collectie introduceert KTM een aantal nieuwe off-road lijnen , zoals de SE Slash, X-Treme, Hydroteq en Gravity FX.
De namen Gravity FX en Hydroteq klinken voor de Die-Hard KTM fan natuurlijk bekend in de oren, maar de nieuwe stijl van SE Slash en X-Treme zijn voor iedereen verrassend en zeker uitdagend !
Diverse nieuwe kwaliteitsproducten toegevoegd aan de technische offroad kleding maken deze 2017 collectie opnieuw bijzonder...

Bekijk hier de KTM Powerwear 2017 off-road collectie ---> KLIK HIER of Thor it voor meer info over de Traveling Collectie of de Kids Collectie


thor it
no img
30/09/2016 | posted by HRD | reactie(s)

Honda Racing Dirkx houdt totale uitverkoop

Honda Racing Dirkx in Overpelt is al meer dan 40 jaar officieel Honda-dealer maar Jos heeft al even de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil daar nu ook van gaan genieten. Ze houden daarom een totale uitverkoop van alle nog op voorraad zijnde Honda-wisselstukken voor zowel viertakt maar ook nog veel onderdelen voor de Honda tweetakten met ook mooie kortingen van de jaren 80 tot 2007 Op de accessoires kun je mooie koopjes doen met kortingen van 20-70%op kleding en andere toebehoren aan de  Astridlaan  198 in Overpelt.Voorts ook nog enkele bromfietsen en scooters aan mooie prijzen.En nog 1 crf 450 2016 in voorraad.
Honda Racing Dirkx, Astridlaan 198 Overpelt
Tel: 011/64 09 59
honda.racing.dirkx@skynet.be

 

thor it
no img
18/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

3-Uurse in Genk op zondag 30-10-2016 (ook Quads-motoren)

Op zondag 30 oktober 2016 wordt er opnieuw een 3-uurse georganiseert, deze is in de voormiddag voor de quads, in de namiddag komen de tweewielers aan de beurt. Zowel de quads als de tweewielers kunnen in team van twee rijders meerijden of solo.
Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, kunnen we je aanraden om vooraf in te schrijven via de website van AMC Genk.
Klik hier voor meer info

Er zijn nog plaatsen vrij dus schrijf je snel in!!
 


thor it
no img
16/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Video : Monster Energy Cup Las Vegas

Deze nacht de Monster Cup gemist? Geen probleem, we vonden al de video's om ze te herbekijken via Thor! Kijk zeker ook eens naar de mini's!


thor it
no img
15/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Toch nog meedoen aan Red Bull Knock Out in Scheveningen?

Voor de Belgen: Zin in modder, motorgebrul en opspattend zand?
Dan is één van de allerlaatste plekken op de deelnemerslijst van Red Bull Knock Out helemaal iets voor jou.
De race is helemaal uitverkocht, maar we reserveerden op het nippertje nog een beperkt aantal plaatsen voor Belgische riders.
Jij dus. Let wel, snel inschrijven is de boodschap. Dat kan via de website.

www.redbull.be/knockout


thor it
no img
12/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Ticketinfo SX Arnhem

Volgende zaterdag, 22 oktober 2016 vindt in Arnhem een SX-wedstrijd plaats. Namen als Malcolm Stewart, Justin Bogle, Jason Anderson, Romain Febvre, Tim Gajser en nog vele anderen staan in het stadion van Arnhem aan de start.
Info e-tickets: www.arnhemsupercross.com
Adult tickets vanaf : €32,90
Child (6-16 years) tickets vanaf: €22,30 (20% discount) voor alle plaatsen, Kinderen van 0-5 jaar: € 12,60
Bestel nu je tickets: www.arnhemsupercross.com

 


thor it
no img
11/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Virtueel rondje op de SX-baan in de Gelredome in Arnhem

Zaterdag 22 oktober 2016 wordt in de Gelredome, het voetbalstadion in Arnhem opnieuw een Supercross gereden. Het stadion heeft een dak wat open en dicht kan worden gemaakt zodoende er altijd droog gereden kan worden. De promotor van de SX lanceerde een video van een virtueel rondje op het circuit, klik daarvoor op "Thor"
Wil je nog tickets aanschaffen, alle info op www.arnhemsupercross.com


thor it
no img
10/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : SMX

We waren benieuwd wat de eerste SMX ging geven en skipten voor het eerst in jaren de Superbiker Mettet. Na lang rondtoeren en meerde keren de bewaking te passeren konden we eindelijk binnen, de piloten deden hun parcour verkenning dat er prachtig uit zag! Een mix van SX en MX. Onze enige landgenoot was Brent Van Doninck en hij had er zin in. Onderling werden er tips uitgeleverd bij de teammaten van Europa en de USA. Beginnen deden ze met de Superpole waar Gajser als een gek tekeer ging en die ook won. Honda dus eerst aan het start hek. Reeks 1 werd overtuigend gewonnen door Gajser voor Dungey. Reeks 2 was dan weer voor Febvre na enkele crashes van Gajser en Herlings die in de eerste ronde viel en een ongelofelijke inhaal race maakte. Reeks 2 werd van begin tot bijna einde beheerst door Dungey maar wat is die Herlings een baas! Hij kwam helemaal terug om de Amerikaan zijn reeksoverwinning af te snoepen. KTM wint de eerst SMX voor Honda en Kawasaki. We zagen spectaculaire en spannende wedstrijden op een mooie omloop al vonden de piloten dat het snel begon te vervelen, maar jammer van de magere opkomst, al vond Mr Luongo het geen probleem want hij had enorm veel kijkers op diverse tv zenders... Klik hier voor de foto’s

thor it
no img
08/10/2016 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: Coup de l Avenir door Bertje

Iets later dan normaal kom ik nog met mijn gallerij van Coup de l'Avenir.
We kunnen wel zeggen dat we zondag een sterk team België hebben gezien, dit in alle categorieën.

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
07/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

De Teamtrofee in Sint Huibrechts-Lille word dit weekend een knaller!!

Dit weekend staat de jaarlijkse teamtrofee bij JMS/VLM op het programma. Bij de Inter-Team klasse zullen er zo'n 10 teams strijden voor de prestigieuze Teamtrofee. Niet alleen de VLM-inters zullen aan de start staan, ook buitenlanders en BMB-piloten hebben zich aangemeld zodat het "spanning ten top" zal zijn zondag.
Adres: Peerderbaan te St. Huibrechts-Lille. In samenwerking met politie zullen er electronische borden staan bij de ingang van het bospad.
In de nevenklasse is de teamtrofee ook weer goed gevuld zodat ook de andere rijders hun ding kunnen doen.
Op zaterdag is er naast de jeugdteamtrofee ook nog plaats voor experten, pitbikes dames en dagvergunninghouders.
De parking zal geopend zijn vanaf vrijdag 17u.
Als clubpiloten heeft de club TOM STEENSELS en JENS STEENSELS. Tom zal zondag deelnemen bij de inters open, voor Jens is het seizoen 2016 afgelopen door een breuk in de schouder vorige week tijdens de BK-finale te Reet. Gelukkig kon hij nog wel de Belgische titel bij de beloften binnenhalen.

 


thor it
no img
06/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Coupe de l Avenir open klasse

Bij Open categorie was het Zweden die heerste, al kon druk hun wel van die eerste plaats houden want ze hielden onderling ook een competitie. Jago Geerts kon die druk op voeren met zijn 250cc maar de weersomstandigheden maakten het parcour enorm glad, wat er ook voor zorgde dat Jago viel in de laatste reeks en er een gekneusde enkel en geraakte ligamenten aan over hield. Damon Martens reed met de 450 ook sterke reeksen, Jarni Kooij moest hard knokken met zijn 125 tussen dat hard geweld. België dus 2de na Zweden en voor Frankrijk. Klik hier voor de foto’s

thor it
no img
05/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Coupe de l Avenir 85cc

Bij de 85cc werd Belgie eindwinnaar tijdens de Coupe de l’Avenir, Wannes Van De Voorde werd eindwinnaar, Lucas Adam en Avo Tack werden 6de en 7de. Er zit zeker toekomst tussen onze jeugd met dit mooi resultaat! Klik hier voor de foto’s
 

thor it
no img
04/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : Coupe De l Avenir 65cc

Afgelopen weekend was het de Coupe De l’Avenir, zeg maar de MXoN voor de jeugd. Een wedstrijd waar we 3 categorieën in hebben, de 65cc, 85cc en de Open, waar 125cc, 250cc alsook de 450cc samen rijden. Bij de 65cc was het Belgisch team gevormd met Liam Everts, Yoran Moens en Lucas Coenen. Eerste Belg was Everts met een 3de plaats, Moens werd 18de, Coenen 20ste, Denemarken wint de titel. De foto reeks die we tussen de buien door namen van de 65cc vind je hier met vooraf de parade.

thor it
no img
01/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Video : MXoN Maggiora

Wil je nog even nagenieten van de MXoN in Maggiora? Wel er verschenen al heel wat videos over dat top event en we hebben er een paar onder Thor gezet.


thor it
no img
30/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MXoN deel 3

De 70ste editie van de MXoN op de legendarische omloop van Maggiora werd een heuse thriller tot de laatste ronden, maar liefst 5 landen konden nog winnen, USA lag in die laatste ronden op kop met zelfs een piloot minder maar Webb valt en zo kwam Frankrijk aan de leiding voor Nederland en USA. Klik hier voor de foto’s

 


thor it
no img
30/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy Seewer in 2018 en 2019 in MXGP op Suzuki!

Jeremy Seewer werd al bevestigt dat hij bij Suzuki zou blijven om in 2017 in de MX2-klasse een gooi te doen naar de titel. Stefan Everts kon de talentvolle Zwitser echter ook al vastleggen om in 2018 en 2019 uit te komen in de MXGP-klasse.
Jeremy Seewer werd vice-wereldkampioen in de MX2-klasse dit jaar....

Thor it voor de reactie van Seewer


thor it
no img
30/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Zondag 02-10-2016 laatste Open clubkampioenschap Mc de Wielewaal - Mcc de Kempen

Aankomende zondag staat de laatste wedstrijd van het Open clubkampioenschap op het programma. Deze wedstrijd zal verreden worden bij Mc de Wielewaal. Ze hebben het circuit er netjes bij liggen en gaan er voor zorgen dat het een mooie wedstrijddag word. Dat zal zeker lukken met als omroeper niemand minder dan Kees de Omroeper. Hij zal verslag doen van de wedstrijden zodat ons niet ontgaat. Daarnaast is het circuit ook op zaterdag open voor training. Wie nog eens het circuit wil verkennen, kan zaterdag van 13:00 tot 17:00 terecht bij Mc de Wielewaal gelegen aan de Pikoreistraat te Reusel. Na de training op zaterdag zal het circuit er weer netjes bij gelegd worden voor zondag.

Thor it voor meer info


thor it
no img
30/09/2016 | posted by MX477 | reactie(s)

MX477 supportpakketten zijn er weer!!!!

Vanaf heden zijn er weer de welgekende support en sponsor pakketten voor 2017.

Scoyco 2017 :  Nog cooler en beter dan voorheen!! En dit aan super prijs/kwaliteit verhouding.

De broeken zijn uitgerust met stevige kevlar aan de knieën en versterkt flex materiaal aan de achterkant wat zorgt voor een optimale pasvorm.

De beschikbare kleuren zijn wit/blauw/rood—groen/zwart/rood—oranje/blauw en een “limited edition” in zwart/fluo geel. Deze laatste is enkel op bestelling en beperkt geldig, dus wees er snel bij.

Ook voor teams hebben we natuurlijk zeer speciale voorwaarden!!!  (aanbod geldig tot 30 oktober!!!)

Weldra ook weer beschikbaar de nieuwe 2017 Eks-Brand brilpakketten en ook de RNR brillen met 50 mm XXL roll off systeem zijn leverbaar in standaard- en fluo kleuren aan ongeziene prijzen. 

Verder nog super condities op helmen (Scorpion) en laarzen ( Sidi, Gearne of Forma) zodat we jullie steeds een totaal pakket van kop tot teen kunnen aanbieden.

Uiteraard dit jaar weer de olie pakketten van BO motor oil, met alle bijhorende reinigings-en  onderhoudsproducten voor uw motor. (super voorwaarden!!)

En last but not least zijn er nog de nieuwe Rinaldi banden die ondertussen al verschillende overwinningen hebben geboekt. Super banden aan onklopbare prijzen.

Dus wees goed voorbereid en start het seizoen 2017 zonder zorgen zodat het een topjaar zal voor jou !!!!

Voor alle info ivm de pakketten en sponsoring voor 2017 graag een mailtje naar serge@mx477.be.


thor it
no img
29/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MXoN Team Belgium

Team Belgium deed wat ze konden doen: een pracht prestatie neerzetten! Met 3 puntjes verschil net naast het podium vallen is geen schande.  De Jerre deed wat we verwachtten: knallen met die 250. Strijbos was weer de oude onder zijn vroeger mentor Smets. Van Doninck reed zijn eerste MXoN. Zonder echte voorbereiding op de 450 deed hij het best goed Hij viel er zwaar af en reed met heel wat pijn rond. Natuurlijk, was, had en als, is achteraf gemakkelijk gezecht maar Team België was het beste wat Joel kon samen stellen. Het team was enkele weken samengesteld maar helaas viel Desalle er uit. De 250 van Van Horebeek stond klaar. Strijbos sowieso op de 450 en Van Doninck werd gevraagd om op de 450 te rijden al had die in open klasse ook op een 250 kunnen rijden, Smets zal zijn reden wel gehad hebben! Klik hier voor de foto’s.

thor it
no img
28/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MXoN Deel 1

Terug thuis van een nagelbijtende MXoN met enkele duizenden foto’s, hoe begin je daar weer aan om een selectie te maken, wel we doen het in een paar delen. Beginnen doen we met de loterij die niet echt gunstig was voor ons Belgen landje, maar dat bracht ons team niet van de wijs en we zagen sterke wedstrijden van onze boys! Op zondag werd het Dream team uit ‘86 voorgestelde met nog enkele andere legendarische motorcrossers. De wedstrijden waren fenomenaal met prachtige duels. Klik hier voor de foto’s
 

thor it
no img
28/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

MXoN 2017 in Engeland

Youthstream kondigt aan dat de 2017 Monster Energy FIM Motocross of Nations zal doorgaan in Groot-Brittannië te Matterley Basin in Winchester.

Met betrekking tot de Monster Energy FIM Motocross of Nations in de Verenigde Staten zal Youthstream verkennen wat de mogelijkheden zijn voor dit evenement in 2019.


thor it
no img
27/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

MXoN Te Glen Helen 2017 Geanuleerd

De heer Giuseppe Luongo, Youthstream voorzitter, en de heer Bud Felkamp, ​​voorzitter van de Glen Helen Raceway, hadden een bijeenkomst tijdens de Monster Energy FIM Motocross of Nations in Maggiora en in onderlinge overeenstemming hebben zij besloten de Monster Energy FIM Motocross of Nations niet te organiseren in Glen Helen in 2017.
Glen Helen Raceway en Youthstream hebben nauw samengewerkt in de afgelopen 2 jaar en beide hebben ernstige geïnvesteerd voor de organisatie van de VS MXGP, maar ondanks de kwaliteit van de organisatie, de uitstekende race en de massale media-aandacht was de opkomst veel lager dan verwacht.
Voor een dergelijk prestigieus evenement dat een uitstekende fan en unieke participatie nodig heeft is het risico te hoog, en dit is de belangrijkste reden waarom het in onderling overleg is beslist om het niet organiseren van de Monster Energy FIM Motocross of Nations in 2017 te Glen Helen. Als de situatie verandert in de toekomst zouden beide partijen graag weer samen te werken.


thor it
no img
26/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Softshell-jas van 24MX voor 29.99 Euro

Mooie en functionele softshell-jas van 24MX! De Softshell-jas van 24mx is de perfecte crossover-kleding die snel en gemakkelijk van jas naar een vest kan worden omgevormd. De jas is gemaakt van winddicht en waterafstotend polyestermateriaal. Comfortabele, geborstelde voering, stevige zakken en goede aanpassingsmogelijkheden maken deze jas tot je beste vriend, zowel in het bos als op de baan.

Klik hier voor de jas te bestellen


thor it
no img
25/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Jason Anderson wordt terwijl hij overwinning viert in de nek gesprongen...

Jason Anderson kwam in reeks 2 al juichend met de handen in de lucht over de finishberg, dat had de Jappanner Chihiro Notsuka die net gedubbeld was niet door en sprong de Amerikaan in de nek.... Jason Anderson werd gekwetst afgevoerd en kwam niet meer in actie. De Amerikanen konden zijn gemiste reeks wel nog schrappen uit de uitlag.

Klik hier voor de video van de crash


thor it
no img
24/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MXoN Vrijdag

MXoN op vrijdag was best al druk, motoren werden gekeurd, het parcour werd verkend, de kledij en helmen kwamen te voorschijn en de Monster Energy piloten werden voorgesteld, het dream team USA uit 86 is ook aanwezig en de voorstelling van de teams werd gevolgd. Klik hier voor de foto’s

thor it
R2R StoreKTM Shop NLDSMMx477Sec ConstructionsWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountHPIlaurense motorsJepfraPutolineHaan WheelsBakens MotorsportMxWorldLeon SagaertDesmet MotorsportMxtopshopUltimateShock TherapyEmxTradeTVE SportsDhondtBud Racing