Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
06/04/2012 | posted by CDS | reactie(s)

Kemea preview GP Valkenswaard

Komend weekend gaat in het Nederlandse Valkenswaard de eerste GP van het seizoen van start. De grote vuurdoop dus voor de rijders van het Kemea Reytec Yamaha team. Het ganse team werkte de voorbije weken de klok rond om alles in gereedheid te brengen voor deze wedstrijd. En dit is hoe de rijders zelf het weekend voor ogen hebben !
 
Thor it
 

 


thor it
no img
06/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Persvoorstelling Ken De Dijcker - KTM Red Bull Factory Team

We waren gisteren op uitnodiging te gast in Kortrijk-Dutsel,een deelgemeente van Holsbeek, voor de officiële persvoorstelling van Ken De Dijcker en het Red Bull KTM Factory Team. Een welgekomen uiteenzetting trouwens, want afgelopen week was er immers een spreekwoordelijke bom ontploft in Motocross minnend Belgenland.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
06/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

De Aussie Nationals ronde 1!

Afgelopen zondag, 1 April, stond hier in Vlaanderen de wereld stil want Tommeke Boonen won de Ronde van Vlaanderen! Maar in Australië draaide de wereld gewoon verder en starte het Australisch Motorcross kampioenschap met o.a. Ben Townley, Bryan Mckenzie, Brad Anderson, Josh Coppins, Jay Marmont, Cody Cooper en nog andere namen die een belletje laten rinkelen. Klik Thor voor meer...


thor it
no img
05/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu Online: motorcrossmanager wk mx1 / mx2

Komend weekend start het wereldkampioenschap weer in Valkenswaard. Het paasweekend staat weer in het teken van brullende motoren, opspattend zand, hopelijk veel zonneschijn en gespannen motocross managers. MotoXL heeft veel uren lopen zwoegen om de site up to date te maken voor seizoen 2012. Speel tegen iedereen, of creëer je eigen league om tegen je vrienden te spelen.

Thor it voor meer info

 


thor it
no img
05/04/2012 | posted by | reactie(s)

Video met interview: Ken de Dijcker op de KTM in Eindhoven

Ken de Dycker maakte begin deze week bekend dat hij met KTM alvast de eerste vijf GP's gaat afwerken dus waas het werken geblazen voor Keeno om de KTM naar zijn hand te zetten. Arno van Motocrossplanet trok naar Eindhoven voor een video-interview met Ken...

Thor it


thor it
no img
05/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Uitslag MX477 Fotowedstrijd maart

And the winner is ……………….   Mike Van Dijck
Zijn Foto werd door onze fabrikanten  na optelling van de punten als winnaar  gekozen
Het was weliswaar een nek aan nek race met de andere in de top tien vandaar we hem publiceren ! Nog even ter informatie :Scoyco en Eksbrand mogen het meest aantal punten geven gevolgd door Jett ,Scorpion  en MX477 : dus zorg dat hun producten in de picture staan !!!!
Aan de anderen niet getreurd de nieuwe wedstrijd van april is alweer in de running dus aan de piloten Blijven crossen en de fototrekkers blijven shooten en insturen naar chantal@mx477.be
De winnende rijder  ontvangt een waardebon van 50 euro!  De fotograven worden in top drie op het einde van het seizoen bekroond met een hele leuke verrassing ! De rijder een Scoyco  Sponsorpakket
Veel  suc6!!!!


thor it
no img
05/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks MiniGP @ Veldhoven

Gisteren trok Wilco Schellevis naar Veldhoven want daar zou "iets gaande zijn".....
Zowat het halve deelnemersveld dat zondag en maandag in Valkenswaard te aanschouwen is was daar aan het werk...

Klik hier voor de Mini GP Fotoreeks


thor it
no img
04/04/2012 | posted by 24mx.be | reactie(s)

Promotie bij 24mx.be

24mx is uniek in zijn branche door een hoog service niveau , zo kunt u bijvoorbeeld gratis producten ruilen en heeft u een zichttermijn van 60 dagen. Maar niet alleen service staat op een hoog niveau maar ook het uitgebreide assortiment is uniek waardoor 24MX uw one-stop webwinkel is voor motorcross en motor onderdelen is.
Om u als klant in het zonnetje te zetten heeft 24MX vanaf vandaag een actie. Als u voor een bedrag van €100 of meer aan producten bestelt is de verzending niet alleen gratis maar u krijgt ook een setje stevige spanbanden erbij voor niks.

Thor it voor meer info


thor it
no img
04/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Gunther Ghysels eindelijk aan de winst te Assenede (VMCF)

GG slaagde erin om winst te pakken bij de inters MX klasse. Beide reeksen kon de 19-jarige student met winst afsluiten.
Opmerkelijk is dat het de eerste MX 1 overwinning is van Gunther en ook de eerste overwinning sinds zijn overgang naar de inters, ondertussen 3 jaar geleden.
Vooral lichamelijk leed, veel valpartijen (wegens niet herstelde blessures) en pech in beslissende momenten deden hem telkens de das om.
“Eindelijk” waren zijn eerste woorden na aankomst!
Met deze prestatie zal het vertrouwen zeker wat zijn hersteld. We kijken zeker uit naar de volgende wedstrijden!
Graag nog even een dankwoordje aan alle supporters en sponsors CKP ,MC Mikkola , T&S Cabling ,Lazer ,Barta Racing die er steeds bleven in geloven!


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Hotnews: Fotoreeks van Ken de Dycker op KTM in Lommel

Nog maar vandaag werd het nieuws bekend gemaakt dat Ken de Dycker naar het Red Bull KTM Team trekt of de eerste foto's verschijnen natuurlijk al. Vepix spotte Keeno voor ons op De Heeserbergen in Lommel....

 

Enjoy the pix


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nick Triest door zware blessure niet aan de start in Valkenswaard.

Het blijft maar afmeldingen regenen voor het openingsweekend in Valkenswaard. Nu worden ook de Belgen getroffen, want mx-world huisvriend Nick triest zit ook in de hoek van rijders die door blessureleed niet zullen starten in de GP.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

KYB is er ook voor jou!!

Tik Tak Tik Tak Tik Tak Tik Tak Tik Tak Tik Tak ….
Wij tellen al af …
Na de laatste “zand-test” met de GP teams zijn wij er al helemaal klaar voor.
Let the games begin !
En jij ?
Hoe heeft jouw vering de seizoenstart doorstaan ?
Met je KYB vering, kan je op ons rekenen
En ook : de nieuwe lichting KYB fabrieks-kit vering is in aantocht.
Test-sessies mogelijk !
See you in Valkenswaard !!
Morgen, woensdag 4 april is KYB te vinden in Eersel


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Kogel is door de kerk Keeno naar KTM !

Het Red Bull-KTM Factory Racing Team, heeft vandaag bekend gemaakt Ken De Dycker voor tenminste vijf Grand Prix' de overstap maakt naar KTM. De 27-jarige Keeno zal in het officiële KTM MX1 team de gekwetste Max Nagl vervangen.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Hendrickx - Liepins winnen Franse GP sidecars.

Terwijl vele mx fans reikhalzend uitkijken naar de start van het nieuwe GP seizoen, hebben ze er bij de zijspannen hun eerste grand Prix al op zitten. Het Franse Pernes-Les-Fontaines was gastheer voor de sidecar top om er hun openingsmanche in het nieuwe jaar te rijden. Het werd een onverhoopt Belgisch feestje....

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Interview: Dean Ferris kopman Kawasaki ICE1 Racing

Het lijstje met geblesseerde rijders voor aanvang van de eerste GP is tot op vandaag niet mis. De volgende rijder die we voor een korte babbel konden strikken is er ook eentje van, namelijk de ICE1 Racing kopman Dean Ferris.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Nieuwe website SX & MX Trading / Management

Na veel inspanning en hulp van Boy van Wandelen van WalkeRR Webdesign, is er dan eindelijk de website van SX & MX Trading / Management.

 

Thor it voor meer info.


thor it
no img
03/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Voorstelling Monster Energy Yamaha Racing 2012

De volledige Monster Energy Yamaha Racing 2012-line up telt maarliefst zes rijders, David Philippaerts, Steven Frossard en Shaun Simpson bemannen de MX1-machines terwijl Arnaud Tonus, Zach Osborne en Christophe Charlier de officiële MX2 Yamaha's zullen besturen. Mike Neale maakt een schitterende video van deze line-up, zet je eventjes achterover en geniet mee van deze video die motocross een andere dementie geeft....

Thor it


thor it
no img
02/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Factory Yamaha MX2 Teams in de problemen

De MX2 fabrieksteams van Yamaha zitten met de handen in het haar want nadat eerder al Zach Osborne geblesseerd uitviel mocht ook voormalig Europees kampioen Christophe Charlier het ziekenhuis opzoeken na een val op training in Nederland. Afgelopen zondag was het de beurt aan de Zwitser Arnaud Tonus, toen hij aan de leiding reed in het Brits kampioenschap kwam Tonus hard ten val en ontwrichtte zijn schouder, ook hij zou nu out zijn voor tenminste Valkenswaard. Meer dan waarschijnlijk wordt Mel Pocock uit het Europees Kampioenschap opgevist...


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu in aanbieding bij Weasel MX

Risk Racing Lock ‘N’ Load : is een verankeringssysteem wat ervoor zorgt dat je motor vast staat in uw vervoersmiddel, zonder gebruik te hoeven maken van spanbanden, ankers en wielklemmen.. 149,00 €. i.p.v. 179,00 €
Gepersonaliseerde petten : gepersonaliseerde petten voorzien van naam en nummer.
19,00 €. i.p.v. 22,50 €

 Gratis donuts bij aankoop van een paar handvaten !

 Deze aanbiedingen lopen tot 8 april.

 Voor meer informatie : http://www.weaselmxshop.be/ of tel. nr. : 0473/33.06.51


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Xavier Boog wint ADAC bij de Masters

Hij begon het jaar in Duitsland zoals hij het er vorig jaar afsloot met een klinkende overwinning, Fransman Xavier Boog lijkt klaar voor de Grand Prix. Vandaag won Xavier die voor de Duitse kampioenschap beroep kan doen op de steun van Kawasaki Pfeil.

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Kevin Strijbos valt nipt naast podium in Canada Heights.

De tweede wedstrijd in het Maxxis ACU British MX Championship, werd vandaag verreden in Canada Heights. Een prachtig circuit waar een GP zeker niet zou misstaan met een lengte van 1.931 meter is deze baan van alles voorzien om spannende wedstrijden voor te schotelen zo ook vandaag!

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @ Lommel met oa. Antonio Cairoli

Terwijl half Vlaanderen hier of daar naast de weg stond om naar één of ander koers te kijken, en de andere helft aan het TV scherm was gekluisterd om Tommeke de Ronde te zien winnen, trok ons Trekje op zijn gemak naar de Heeserbergen. Gisteren was hij er al terwijl het grijs en kil was, vandaag kon hij genieten van een mooi zonnetje. Terreblanche, Rauchenecker, Boonen, Bonini, Lupino, Nicholls, Barragan, Gonsalves, Bobbryshev, Frossard, Philippaerts, Cairoli en nog wat andere bekende en minder bekende piloten deden hun uiterste best om in onze Kabouter zijn kaske te verdwijnen en mee naar het Kabouterbos te kunnen. Een eerste deel van zijn oogst is te vinden op volgende link.
Klik hier


thor it
no img
01/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

ADAC junior cup Drehna Belgen laten zich zien!

Dit weekend stond de eerste ADAC wedstrijd op het programma in het Duitse Drehna. Het circuit is zanderig maar heeft een hardere ondergrond, door de slechte weersomstandigheden lag het er zwaarder bij dan anders. Elk jaar melden zich een pak rijders aan voor de eerste confrontatie in dit sterk bezette kampioenschap.

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
no img
31/03/2012 | posted by Geert | reactie(s)

LS Honda Racing en Ken De Dycker gaan uit elkaar

Gezamenlijk persbericht voor onmiddellijke publicatie - 31 maart 2012
Vandaag zaterdag hebben LS Honda Racing en rijder Ken De Dycker een gezamenlijke overeenkomst bereikt waarbij
de samenwerking per direct wordt stopgezet.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
30/03/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks en video training Axel 28 maart 2012

Danny Bastiaanse trok samen met Marco Duerinck naar Axel voor een shoot, Danny met stilstaande plaatjes, Marco doet het met bewegende beelden. 

Check out de video van Marco bij Thor
Check out de knappe foto's van Danny


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountHPIlaurense motorsJepfraPutolineHaan WheelsBakens MotorsportMxWorldLeon SagaertDesmet MotorsportMxtopshopUltimateShock TherapyEmxTradeTVE SportsDhondtBud Racing