Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
01/09/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Facebook-actie bij V-Mac

Like us on Facebook!:
September = Actie maand bij V-mac Online Mx Store!
Vind ons leuk op Facebook en ontvang een voucher ter waarde van 5€* te consumeren op onze gloednieuwe Online Mx Store.
Daarnaast zullen er 10 winnaars geloot worden bij de eerste 200 ontvangen V-mac Facebook “Vind ik leuk”. Deze krijgen een V-mac t-shirt ter waarde van 12.95€ opgestuurd.

*Voorwaarden:
Voucher enkel geldig bij aankoop vanaf 50€
1 voucher per klant
Actie geldig van 01/09/11 tot en met 30/09/11
Surf snel naar www.v-mac.be of naar de Facebook-pagina


thor it
no img
01/09/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Yannick Heylen op het podium in Hochstadt (ADAC)

De JSD Heylen-rijder reed zich afgelopen zondag knap op het podium in de sterk bezette ADAC Junior-wedstrijd in het Duitse Hochstadt. Yannick werd met zijn KTM 85cc derde in de openingsreeks, in de tweede reeks werd hij zevende, goed voor de derde podiumplaats in de daguitslag. Ook Nolan Cordens kwam met punten naar huis, hij werd 21st in de daguitslag.

Thor it voor de uitslag van de ADAC Juniors


thor it
no img
31/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Valentin Teillet opnieuw out!

Het zit de Franse ex-Europees kampioen niet mee dit seizoen. Nadat hij in de eerste Grand Prix ten val kwam en zijn schouder brak had de Suzuki-rijder maanden tijd nodig om te genezen. Net nu hij terug in goed vorm geraakte kwam hij afgelopen week opnieuw ten val op zijn rechterschouder, na onderzoek bleek dat hij opnieuw een breuk opliep in diezelfde schouder waardoor zijn Gp-seizoen erop zit. (Foto: R. Archer)


thor it
no img
30/08/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Fotos: Vepix in Orp-Le-Grand

Frederik Van Eeckhoven van Vepix.be trok afgelopen weekend uiteraard naar de BK Manche in Orp-Le-Grand en was net zoals de meeste verrast door het kurkdroge parcours. Reken bij het perfecte parcours kleppers als Christophe Pourcel, Jeffrey Herlings en andere en dan kon hij niet anders dan met een schitterende galerij terugkomen. U kan het resultaat van een dagje kleine Gete hier bekijken.


thor it
no img
26/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Interessante prijzen bij Maris Racing in Kruibeke

U bent op zoek naar een SUZUKI RMZ 250 aan een interesante prijs? Dan bent U bij MARIS RACING aan het juiste adres!
Een nieuwe SUZUKI RMZ 250 - 2009 voor € 5.995,- , een nieuwe RMZ 250 - 2010 voor € 6.300,- en een RMZ 250 - 2011 voor € 6.600,- 
Voor wie op zoek is naar een nieuwe quad, wij hebben er nog één op voorraad. Een LT-R 450 Z, normaal € 8.640,- NU VOOR € 8.095,- Alle prijzen zijn incl. BTW. 
Voor verdere info 0475/233-134
thor it
no img
30/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Belgian Championship Orp Le Grand

Marco Duerinck van Roversberg trok voor ons met zijn camera naar Orp Le Grand waar Christophe Pourcel in grote doen was in de Open-klasse. In de Radson Trophy was het de Nederlander Mike Kras die de overwinning naar zich toe trok....

Thor it voor de video


thor it
no img
30/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Southwick by Vurb

Er viel heel wat te beleven in Southwick, Chad Reed die puntenloos bleef, Justin Barcia die zijn eerste reekszege behaalde in MX1, Gareth Swanepoel die zijn eerste reeks in de US kon winnen... 

Check out bij Thor


thor it
no img
30/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks BK Crosscenter

Enkele weken geleden werd in Grote Brogel het BK Crosscenter geopend, we ontvingen een fotoreeks van deze nieuwe cross-zaak

Klik hier voor de foto's

www.bkcrosscenter.be


thor it
no img
30/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling UFO 2012

Op de Keiheuvel werd onlangs de UFO 2012-lijn gepresenteerd. We hebben voor de afwezigen (en ook voor de aanwezigen) een leuke fotoreeks....

Klik hier


thor it
no img
30/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Roelants vervangt Clement Desalle in Team Belgium

Grobbendonkenaar Joël Roelants zal de gekwetste Clément Desalle vervangen tijdens de motorcross der Naties op 17 en 18 september in Frankrijk. Roelants kende een moeilijke eerste seizoenshelft maar de laatste weken kan hij zich weer meten met de wereldtop in de MX2 klasse. In Frankrijk zal hij echter uitkomen in de open klasse op de voor hem minder vertrouwde 350cc motor. Maar zal hij met die motor ook zijn mannetje kunnen staan?

Thor it voor meer info


thor it
no img
30/08/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Orp Le Grand picture & video time

Ondanks het vreselijke weer van de laatste weken, werd de BK-manche in Orp Le Grand opnieuw een voltreffer. De rijders kregen een nagenoeg perfect parcours voorgeschoteld waar met man en macht aan gewerkt was en de meesten waren dan ook in hun nopjes. Ook de foto- en videografen lieten zich niet kennen en brachten heel wat lekkers mee van deze waalse klassieker.

Klik op "Thor" voor de fotoreeksen en een filmpje.


thor it
no img
29/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Teams voor de Coupe de l avenir

In Orp-Le-Grand werd naar jaarlijkse gewoonte het team voor de Coupe De L'avenir bekend gemaakt en dat dit naar goede gewoonte in de "grote" klasse zullen Jens Getteman, Kevin Fors en Cédric Lieber het moeten doen. Dit team zal in Angreau zonder twijfel één van de topfavorieten zijn naast Team USA die sinds lang weer een team zouden afvaardigen en Team France die met hun jeugdwerking steeds hoge ogen gooien. In de 85cc heeft FMB-BMB gekozen voor Nathan Renkens, Yannick Heylen en Bryan Engelen. Met Nathan Renkens heeft het team iemand die op het Junior WK in Italië al liet zien mee te kunnen met werelds besten. "Team Belgium" word dus in beide categorieën een team om in het oog te houden!


thor it
no img
29/08/2011 | posted by Guy Dick - Reddemotorcross.be | reactie(s)

Neeroeteren 2011

n het mooie Limburg, op een boogscheut van de Nederlandse grens ligt een stuk historisch erfgoed gewoon te verkommeren doordat een 10-tal tegenstanders er voor gezorgd hebben dat het terrein gesloten is en op sterven na dood omdat de motorcrosswereld - met uitzondering van een paar enkelingen - de schouders ophalen en de andere kant uit kijken. Dat de grootste motorcrosser aller tijden hier de stiel leerde interesseert hun niet, de buurt moest zich aan hun aanpassen toen ze er kwamen bouwen.

Klik thor en lees meer.


thor it
no img
28/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Kras win in Orp, Fors doet goede zaak voor BK, Damiaens de beste bij de Nationalen

We kregen in de Radson Trophy in Orp Le Grand wederom mooie wedstrijden te zien waar een vijftal rijders de show verzorgden. Mike Kras won de wedstrijd met een eerste en tweede plaats terwijl Kevin Fors een derde en eerste kon voorleggen en tweede werd voor Yerki Janvier die toonde hoe hoog het niveau in Zwitserland ligt. Jens Getteman werd vierde voor Cedric Lieber. Bij de nationalen won Dam-rijder Dietger Damiaens voor Robin Bakens en Dylan Verleysen.

Thor it voor de uitslag van de Radson Trophy


thor it
no img
28/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Christophe Pourcel niet te kloppen in Orp

Christophe Pourcel reed vandaag tijdens de Bk-wedstrijd in Orp Le Grand werkelijk alle tegenstand op een hoopje. CriCri won zowel de eerste, tweede als de derde reeks van de Lotto Trophy die door het harde werk van de organisatie onder bijna perfecte omstandigheden door kon gaan. Jeffrey Herlings deed zijn best om Pourcel het vuur aan de schenen te leggen maar verder dan de tweede plaats kwam de Nederlander niet. De strijdvardige Davide Guarneri eindigde op de derde podiumplaats. LS-Honda rijder Shaun Simpson werd vierde. Jurgen Wybo solliciteerde misschien wel naar een plaats in het Belgische MXON-team want de Viaene-rijder werd beste Belg op de vijfde plaats. Strijbos werd zesde, Roelants zevende, Van Horebeek achtste. Foto's: Kabouter Trek
Klik hier voor een eerste fotoreeks van onze Kabouter

Thor it voor de uitslag van de Lotto Trophy


thor it
no img
28/08/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Metcalfe en Rattray verrassen in Southwick

In Amerika waren ze gisteren toe aan hun enige zandwedstrijd van het seizoen, de National te Southwick. In de 450-klasse was er verrassing en spektakel, want Brett Metcalfe won zijn eerste wedstrijd ooit, met 3-2 scores. Voor de toppers werd het een extreem moeilijke dag. Chad Reed haalde tweemaal de finish niet, leider Ryan Villopoto geraakte niet verder dan een 2-4 score en ook Dungey had het geluk niet aan zijn zijde. Hij won wel de eerste reeks, maar in de tweede reeks kregen de Suzukimonteurs Dungey's RM-Z 450 niet op tijd gestart, met als gevolg dat Dungey zo'n driekwart ronde na de start pas aan de wedstrijd kon beginnen. De regerend kampioen werd uiteindelijk nog knap zevende. Bij de Lites hebben de ex-GP-piloten een les in het zandrijden gegeven. Gareth Swanepoel en Tyla Rattray deelden de reekszeges en Rattray schreef de eindoverwinning op zijn naam. Dean Wilson werd tweede en blijft soeverein leider.


thor it
no img
27/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Volg het BKMX in Orp live via twitter!

U kan naar goede gewoonte weer live via Twitter de laatste updates lezen van de BK manche in Orp-Le-Grand. Volg live wie de Inters Open klasse naar z'n hand zet. Word het Christophe Pourcel, Jeffrey Herlings of toch maar Kevin Strijbos of Joël Roelants?? Ook zullen er updates verschijnen van de Inters MX2.

Klik op Thor en volg het op te voet. Mee praten kan met de hashtags #BKMX en #BMXC
thor it
no img
27/08/2011 | posted by V-Mac.be | reactie(s)

V-mac Online Mx-Store

V-mac lanceert een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke online mx store waarop een uitgebreid gamma van motorcross en lifestyle artikelen terug  te vinden is dat wekelijks aangevuld word. Deze online mx store van de nieuwste generatie bezit  tal van technische functies die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruiksgemak en doelgericht surfen naar de gewenste  producten.
Daarnaast maakt zijn hoge service graad het een van de betere online mx stores beschikbaar op het net in de Benelux. Met onderstaande services maakt  V-mac online kopen onweerstaanbaar makkelijk en veilig.

Thor it voor meer info of surf meteen naar de webshop op www.v-mac.be


thor it
no img
26/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Magazijn-verkoop bij 24MX

24MX heeft nu een grote magazijn verkoop, vele honderden producten zijn tegen spot prijzen te bestellen. Wees er snel bij want op is op! 24mx is plaats aan het maken voor de wintercollecties, en de nieuwe 2012 kledinglijnen. Dit wordt op een plezierige manier gevierd met waanzinnige kortingen. Een paar cross handschoenen vanaf € 19,-- of een nieuwe Shot helm al vanaf € 69,-- Zelfs de EVS knie bescherming gaat voor een prikje de deur uit € 319,-- 

Thor it voor meer info
thor it
no img
26/08/2011 | posted by BMB | reactie(s)

FMB-BMB E-NEWSFLASH LOTTO TROPHY ORP 28/08/2011

Het pittoreske Waals-Brabantse dorpje Orp-Le-Grand is komend weekend het middelpunt van de Belgische motorcross. AMC Orp ontvangt immers de zesde en voorlaatste ronde van de Lotto Trophy en de Radson MX2 Trophy, ofwel het Open Belgisch Kampioenschap motorcross en het BK MX2. Hoewel er de afgelopen week flink wat regen viel in de regio is het circuit uitstekend gespaard gebleven zodat rijders en supporters zich mogen opmaken voor een topdag op de ‘kleine Citadel’!

Thor it voor meer info


thor it
no img
26/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Gautier Paulin in 2012 naar KRT Kawasaki

Wat al even in de sterren geschreven stond is dan nu officieel bevestigd. Gautier Paulin zal in 2012 terug op een Kawaski uitkomen en dat voor het KRT Kawasaki team. De Fransman zal bij het KRT team naast Xavier Boog uitkomen. De ex-bmx kampioen die op de MXDN in 2009 in "Di Franciacorta" als gelegenheidsrijder op een 450cc Kawasaki vriend en vijand verbaasde door de MX2-MX Open reeks te winnen zal nu in 2012 met argus ogen gevolgd worden want met z'n grote lichaamsbouw en vloeiende rijstijl kan Gautier Paulin wel eens uitgroeien tot één van de grote outsiders voor wereldkampioenschap MX1 in 2012.

Klik op thor voor de volledige Engelse persrelease.
thor it
no img
24/08/2011 | posted by 24mx.be | reactie(s)

Nu is 24mx ook in Belgie !!

Na een maand actief te zijn in Nederland heeft 24mx.nl nu ook hun winkel in België geopend. www.24mx.be is vanaf nu uw betrouwbare adres voor alles wat met uw crossmotor te maken heeft. Nieuwe onderdelen voor uw motor bestelt u nu gemakkelijk via www.24mx.be. Alles wat u wilt of moet vervangen aan uw crossmotor heeft 24mx in hun assortiment. Via de “onderdeel navigatie” kunt u in een oogopslag zien wat zij op voorraad hebben voor uw motor. 

Thor it voor meer info over www.24mx.be  
thor it
no img
25/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Win twee Monster Energy-tickets voor het BK in Orp Le Grand!!

Monster Energy, official sponsor van het Belgisch Kampioenschap Motorcross schenkt twee inkomtickets. Wil je kansmaken op een van de tickets, surf dan snel naar de Monster Energy-website!!

Klik hier


thor it
no img
25/08/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

Antonio Cairoli blijft in Europa!

Al een tijdje vlogen de geruchten in het rond dat Antonio Cairoli volgend jaar de overstap zou maken naar het Amerikaanse AMA kampioenschap, maar die geruchten blijken vals te zijn. Der Tony zal in 2012 gewoon weer aan de start staan in het WK MX1 en meedoen voor de wereldtitel. Verder zou zijn contract met KTM voor meerdere jaren verlengd zijn, maar of Cairoli in 2013 alsnog de overstap kan maken naar het Amerikaanse team is onduidelijk. (Foto: R. Archer)


thor it
no img
25/08/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

WK 2013: Minstens 1 GP in een stadion

De promotor van het WK lijkt opnieuw voor een stunt te gaan zorgen. Topman Wolfgang Srb kondigde zopas aan dat het de bedoeling is om vanaf het seizoen 2013 een wedstrijd in een stadion te organiseren. Het zou niet gaan om een Supercrossparcours, en tevens zou een deel van het terrein buiten het stadion liggen. Volgens Youthstream zal het WK op deze manier een nieuw publiek kunnen aanspreken, van mensen die liever naar een wedstrijd kijken met het comfort van een stadion dat alle faciliteiten heeft. Volgens Srb was Youthstream al een tijdje bezig met het idee en is het zelfs de bedoeling om vanaf 2014 twee stadionwedstrijden te organiseren.


thor it
Mx477KTM Shop NLSec ConstructionsR2R StoreDSMWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountMxWorldHPIJepfraHaan Wheelslaurense motorsBud RacingUltimateLeon SagaertDhondtMxtopshopEmxTradeTVE SportsPutolineShock TherapyBakens MotorsportDesmet Motorsport