Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
13/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen Grand Prix Portugal

Bavo kwam terug met twee mooie fotoreeksen van de Grand Prix van Portugal. 

Klik hier voor de foto's van de MX1-klasse 
Klik hier voor de foto's van de MX2-klasse


thor it
no img
12/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Ken Roczen valt, Herlings pakt rode plaat in Agueda!

Jeffrey Herlings heeft vandaag de Grand Prix van Portugal gewonnen met twee tweede plaatsen hij bleef Gautier Paulin en Zach Osborne voor. Herlings grootste concurrent, Roczen won de eerste reeks maar ging zwaar van de motor in de tweede reeks en kwam niet aan de finish, zo neemt Herlings ook de leiding in de titelstrijd. De tweede reeks werd gewonnen door Tommy Searle maar deze finishte de eerste reeks niet vanwege groenlint in zijn wiel.

Klik op Thor voor de volledige resultaten.
thor it
no img
12/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Clement Desalle onklopbaar in de Grand Prix van Portugal.

Onze landgenoot Clément Desalle heeft in Agueda, Portugal, een statement van formaat gemaakt. Hij klopte Antonio Cairoli tweemaal in een rechtstreeks duel voor de reeksoverwinning en won hiermee dus ook de overal overwinning. Antonio Cairoli werd tweemaal tweede en dus ook tweede in de overal en derde overal werd de rus Bobryshev. De andere belgen werden met Ken De Dijcker zesde, Ramon achtste en Kevin Strijbos elfde overal. David Phillipaerts kende een rot weekend met twee DNF's en Max Nagl kende ook al een minder weekend met een achtste en een DNF.

Klik op Thor voor de volledige uitslagen.
thor it
no img
11/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen maat op Ken Roczen in de MX2-klasse

Ken Roczen kon vandaag na zijn foutje vorige week in Frankrijk opnieuw de pole pakken in de MX2-klasse. De KTM-rijder kwam al snel aan de leiding en gaf die niet meer af. Tommy Searle werd tweede voor een sterke Arnaud Tonus. Jeffrey Herlings was goed bezig maar kwam ten val, verloor veel tijd en werd zesde. Joël Roelants werd 11de, Nick Triest 13de, Julien Lieber, 25st en Mathias Plessers werd 28st.

Klik hier voor foto's van Bavo van de MX2-klasse
Thor it voor de uitslag


thor it
no img
11/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Clement Desalle op de pole voor de GP van Portugal

Niemand anders dan Clement Desalles staat morgen op de pole voor de Grand Prix van Portugal MX1. Aanvankelijk was Bobryshev goed op weg voor de kwalificatiereeks te winnen maar de Rus crashte, Clement bedankte vriendelijk, Nagl werd tweede. Ken de Dycker was onze tweede beste Belg op een zucht van wereldkampioen Cairoli op de vierde stek. Ramon werd zesde en Strijbos zorgde ervoor dat we morgen weer vier Belgen in de toptien aan het starthek zien staan. Marc de Reuver werd 18de, Yentel Martens 25st, Jeremy Delince kwam niet aan de finish.
Klik hier voor een fotoreeks van Bavo van de MX1, Thor it voor de uitslag


thor it
no img
10/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Matthias Plessers opnieuw in actie voor het ATVIA ELKSNI HONDA

Vorige week konden we al aankondigen dat Matthias Plessers zou invallen voor de gekwetste Robert Justs, dit weekend zal Matthias opnieuw deelnemen voor het Letse team tijdens de GP van Portugal. Misschien is het nog wel een jaar te vroeg maar deze kans kan Matthias niet laten schieten, punten pakken zit er misschien nog niet in, de ervaring die hij opdoet pakt hem niemand meer af!
Veel succes Matthias!


thor it
no img
10/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Pronostiek Grand Prix Portugal open!

Wat later dan gewoonlijk maar de pronostiek voor de Grand Prix van Portugal is geopend. Deze week kun je opnieuw een EKS-Brand crossbril geschonken door www.mx477.be winnen....

Klik op "Pronostiek" hierboven


thor it
no img
09/06/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

GP-Preview: Agueda

De GP in Frankrijk bewees nog maar eens dat de vaste waarden in het WK moeten uitkijken voor kapers op de kust. Vooral in de MX1 wordt het spannend, want de vier koplopers staan inmiddels slechts op 20 punten van elkaar. Het tweeluik Agueda-Bellpuig wordt er één om niet te onderschatten, want wie nu kan doordrukken kan de eerste seizoenshelft met een mentaal en puntenvoordeel afsluiten...

Klik op "thor" voor een preview van de GP van Portugal.


thor it
no img
08/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Zomerstage met David Cools en Dennis Dierckx in Londinieres

Tijdens de week van 25 tot en met 29 juli geven David Cools en Dennis Dierckx een MX-Stage te Londinieres(FR).

Het circuit is volledig af en zal in prima conditie zijn voor de stage!!!

Het circuit is voorzien van een prachtige kantine en douches en men kan er altijd terecht voor een lekkernij.

Thor it voor meer info


thor it
no img
08/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Internationaal Jeugdweekend alsnog in Boekel!

De kogel is door de kerk! Na het geweldige nieuws dat MC Boekel haar motocross activiteiten mag voortzetten op circuit Bezuidenhout is er besloten het Internationaal Jeugdweekend naar Boekel te halen op 23 & 24 Juli aanstaande. Ook zal de Dealercup tijdens een spectaculair zaterdagavondprogramma weer nieuw leven in geblazen worden . 

Thor it voor meer info

thor it
no img
07/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks GP Frankrijk by Blocky

Chris Blockhuys tekende ook present in het Franse Saint Jean d'Angely en stuurde ons de link door van zijn foto's...

Klik hier


thor it
no img
07/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Info-avond LCS Sportschool Lommel

Voor alle jonge crossers die interesse hebben om hun school met hun sport te combineren is er onze info avond weer. Daar kun je de werking van de school komen bekijken.
Als er dan vragen zijn kunnen die daar meteen beantwoord worden en er is de mogelijkheid om aan te melden.
Dus ben jij tussen de 15 en 18 jaar, kom even luisteren!
Datum : WOENSDAG 8 juni,Aanvang 19.00 uur
Adres : Sportcentrum Dommelhof
Toekomstlaan 5
3910 Neerpelt
Info : http://www.lcs-sport.be of Hr. Deferme 0495 80 77 54

thor it
no img
06/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen Saint Jean d Angely

Bavo kwam weer naar huis met een hele valies vol met foto's van de GP. We hebben ze voor jullie opgesplitst in een reeks MX2 en een reeks MX1....

Klik hier voor de MX2-reeks

Klik hier voor de MX1-reeks


thor it
no img
05/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Steven Frossard wint zijn eerste van het seizoen, Desalle beperkt schade en blijft wk-leider

Steven Frossard won in eigen land zijn eerste GP van het seizoen, hij deed dat met een klinkende reekszege in de openingsmanche en een tweede plaats na de pauze. Antonio Cairoli was niet top maar eindigde mooi op de tweede plaats en pakt zeven punten terug op WK-leider Clement Desalle die in de eerste reeks meteen na de start in de fout ging en zo heel wat punten verloor. In de tweede reeks zette Desalle zijn scheve situatie weer een beetje recht door de reekszege te pakken waardoor hij met een elfde en eerste plaats als derde mee mocht naar het podium.


thor it
no img
05/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Tommy Searle doorbreekt KTM-hegemonie in MX2

Tommy Searle doorbrak de hegemonie van KTM want tot deze vijfde GP van het seizoen kon zelfs nog geen ander merk een reekszege pakken dan de KTM's van het factory-team. Ken Roczen wist de eerste reeks nog met sprekend gemak te winnen, de Duitser ging in de tweede zwaar in de fout en crashte hard, hij kwam nog als elfde aan de finish waardoor de weg openlag voor Tommy Searle om na een vierde plaats in de eerste reeks de reekszege te pakken in de tweede en zo zijn eerste GP-zege op zak te steken. De Amerikaan Zach Osborne werd met de twee derde plaatsen beloont met de tweede plaats voor thuisrijder Gautier Paulin. 
Thor it voor meer en de uitslag


thor it
no img
05/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Marvin van Daele wint BMB National in Durler

Marvin van Daele was in Dürler met twee reekszeges de beste inter. Kristof Salaets lijkt opnieuw naar zijn goede vorm te groeien en werd mooi tweede voor Steven Engelen die het haalde voor Arnaud Wauters en Mark Boot. Bij de nationalen MX2 was Robin Bakens de beste David Foquenne en Thomas van Tichelen...

Alle uitslagen


thor it
no img
05/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Xtreme Enduro op Horensbergdam in Genk

Naast motocross, Freetyle Mx en trial zorgde AMC Genk voor een Xtreme enduro-circuit op het terrein van de Horensbergdam. De Taffeleers trokken naar Genk om dit toch wel unieke circuit in Vlaanderen uit te testen, Piet Janssen zorgde voor een leuke fotoreeks...

Klik hier voor de foto's


thor it
no img
05/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Thuisrijder Romain Febvre wint EK MX2 in Saint Jean d Angely

Romain Febvre won gisteren al de eerste reeks van het EK MX2, de Franse KTM-rijder legde hiermee de basis voor zijn zege want vandaag werd hij tweede achter een sterke Dylan Ferrandis die gisteren de finish niet haalde. In tegenstelling tot de wedstrijden in Valkenswaard kwamen de Belgen niet in het hoofdstuk voor, Kevin Fors werd beste Belg op 8st plaats in de eindstand. EK-leider Michael van Wezel kon zich niet kwalificeren voor de wedstrijden. (Foto: Youthstream)

Thor it voor de uitslag en ek-stand


thor it
no img
04/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Roczen dicteert de wet in de MX2 kwalificaties

Ken Roczen heeft wederom de kwalificatiereeks gewonnen en daarmee komt het totaal van de Duitser op vier kwalificatie overwinningen uit vijf. In de kwalificatiereeks in Frankrijk bleef hij Jeffrey Herlings met zeven seconden voor, Herlings op zijn beurt bleef Zach Osborne voor. Foto's: R. Archer

Thor voor de volledige uitslag!


thor it
no img
04/06/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Desalle morgen als eerste naar het hek in de MX1

Clément Desalle heeft in de MX1 de kwalificatiereeks gewonnen. Dat deed de talentvolle waal door Max Nagl en Antonio Cairoli opzij te zetten. Desalle kwam als derde uit het starthek na een verrassende Shaun Simpson en Max Nagl. Desalle stootte al snel door naar plaats twee en reed het ondertussen verworven kloofje van Max Nagl dicht om zo de eerste plaats over te nemen. In Desalle's kielzog kwam Cairoli mee maar deze geraakte net niet voorbij zijn KTM teamgenoot.
Foto's: R. Archer

Thor voor meer...


thor it
no img
03/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Vandaag live TC222 show om 19.00u met Boissiere

Het is ondertussen al een gewoonte geworden elke vrijdag voor een GP is Antonio Cairoli er weer met een TC222 show! Deze keer heeft hij met de Franse GP in het achterhoofd Anthony Boissiere te gast.

Klik op thor en bekijk de show om 19.00u!
thor it
no img
03/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

EKS-Brand motorcrossbril te winnen met pronostiek

Voor de pronostiek van de GP van Frankrijk kun je opnieuw een EKS-Brand Motorcross-bril winnen die wordt geschonken door www.mx477.be 
Ga snel naar "Pronostiek" nadat je jezelf hebt geregistreerd...


thor it
no img
03/06/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks II van Kabouter Trek in Kester

Voor het eerst sinds maanden verscheen er afgelopen zondag tijdens de podiumceremonie nog eens 'FULL' op ons Trekje zijn kodakske. Een hele resem foto's waren er gemaakt en dus bezorgt ons kabouterke ons vandaag alvast nog een tweede fotoserie vanop de Kesterheide in Kester. Klik hier voor de foto's van Kester (werkende link nu)

thor it
no img
02/06/2011 | posted by Matteo | reactie(s)

GP-Preview: Saint-Jean D Angely

Na de trektocht door Noord- en Zuid-Amerika zet de GP-karavaan koers richting Zuid-Europa. De eerste halte is het legendarische circuit van Saint-Jean D'Angely. Traditioneel is deze wedstrijd een kolfje naar de hand van de thuisrijders, maar uitgezonderd Frossard konden de Fransen totnogtoe niet echt hun stempel drukken op het WK. Krijgen we een nieuwe winnaar in de vijfde GP van het seizoen?

Klik op "Thor" voor de preview van de GP van Frankrijk.


thor it
no img
03/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Roelants en Bobryshev winnen ONK in Rhenen

Joel Roelants heeft in Rhenen de vijfde manche van het ONK MX2 gewonnen. De topfavoriet Jeffrey Herlings had in de eerste reeks al in de eerste ronde af te rekenen met een gebroken voorwiel dat vervangen moest worden. Daardoor kon het jonge toptalent de eerste reeks slechts 14de worden, de tweede won de jonge Nederlander als vanouds. Joel Roelants bleef in de daguitslag Mike Kras en Eric Eggens vooraf.

Thor voor het ONK MX1 en filmpjes van onze motocrossplanet collega's
thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountMxWorldHPIJepfraHaan Wheelslaurense motorsBud RacingUltimateLeon SagaertDhondtMxtopshopEmxTradeTVE SportsPutolineShock TherapyBakens MotorsportDesmet Motorsport