Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
05/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Joel Smets maakt Belgisch Team voor de MXON bekend

Vandaag werd in Lommel tijdens de Grand Prix van Limburg het Belgische team voor de Motocross of Nations welke dit jaar in Matterley Basin wordt verreden bekend gemaakt. Clement Desalle zal er uitkomen in de MXGP-klasse, Julien Lieber vertegenwoordigt ons land in de MX2-klasse en Jeremy van Horebeek zal in actie komen in de Open Klasse. Foto's: Youthstream

Klik op hier voor de video van de teampresentatie


thor it
no img
05/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jago Geerts voor twee jaar naar Kemea Yamaha

Het was in feite al een publiek geheim maar de teams verkozen om het nieuws vandaag pas bekend te maken dat Jago Geerts voor twee jaar naar het KEMEA Yamaha Team van Hans Corvers. Jago is momenteel nog aan de slag voor het Sahktar KTM Team in het EK MX2 maar zal volgend jaar de stap naar het wereldkampioenschap MX2 zetten.
We wensen Jago veel succes toe!


thor it
no img
05/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Pauls Jonass wint spannende kwalificatie MX2 in Lommel

We kregen in Lommel vandaag al spannende wedstrijden, in de MX2-klasse eisten Red Bull KTM-rijders Jorge Prado de hoofdrollen op. Prado leidde de kwalificatie in het begin van de 20 minuten en een ronde durende reeks maar de Spanjaard zakte op het einde weg waardoor Pauls Jonass de leiding overnam van zijn teamgenoot. Benoit Paturel uit het Kemea Yamaha-team werd mooi tweede voor Jeremy Seewer uit de Suzuki-renstal van Stefan Everts. Julien Lieber werd zevende, wildcard-rijder Jago Geerts werd knap tiende. Brent Vandoninck finishte als dertiende terwijl Nathan Renkens 26st werd....

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie MX2


thor it
no img
05/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings pakt de pole in Lommel

Jeffrey Herlings won vandaag in Lommel de kwalificatiereeks van de MXGP-klasse in extremis voor Antonio Cairoli. Antonio Cairoli reed zowat de hele reeks aan de leiding terwijl Herlings van een zesde plaats van start ging om in de voorlaatste ronde zijn Italiaanse teammaat te passeren. Armanis Jasikonis werd aanvankelijk derde maar door een geluidsprobleem werd de Suzuki-rijder 5 plaatsen achteruit gezet waardoor Tim Gajser doorstootte naar de derde plaats. Jeremy van Horebeek werd onze beste langgenoot op de zesde plaats, Clement Desalle werd negende, Kevin Strijbos plaatste zich als tiende voor de GP van Limburg.

Thor it voor de uitslag van de MXGP-klasse


thor it
no img
02/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Mxworld-video van Vlaams Kampioenschap in Gooik

Heel wat toeschouwers vonden de weg naar Gooik, de vervanger van de Klassieker van "Kester"...
Jeremy van Horebeek kroonde zich er afgelopenzondag tot Vlaams Kampioen Motocross 2017, wil je nog even mee nagenieten van een mooie motorcrossdag?

Klik op Thor voor de knappe video van 393 Productions


thor it
no img
03/08/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Kwaliteitsluchtfilter voor een te gekke prijs!

Onze adverteerder 24MX heeft een actie waarbij ze kwaliteitsluchtfilters aanbieden aanbieden aan de belachtelijk prijs van 4.99 Euro. De filter heeft dubbele wanden, biedt een maximale luchtdoorstroming en is met de hand gelijmd voor een beste kwaliteit.

Klik hier voor de aanbieding


thor it
no img
03/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

WLM-Design met promotiestand tijdens de MXGP te Lommel.

WLM-design zal aankomend weekend 5/6 Augustus met een stand aanwezig zijn tijdens de MXGP te Lommel.

Naast de aanbieding van het Rockstar HQV stickerset zullen we ook enkele nieuwe modellen tonen van onze eigen WLM broek-shirt combo’s compleet te leveren met persoonlijke logo’s.

Bezoek ons  in de “vending area”  en maak als eerste kennis met onze acties en nieuwe producten: De koffie staat klaar!


thor it
no img
01/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks van Kabouter Trek van BMB Gooik

Onze Kabouter was ook aanwezig op het Vlaams Kampioenschap in Gooik, hij is naar onze mening nog altijd een van de betere hobby-fotografen die er langs de circuits rondlopen (en het zijn er heel wat). Hij maakte weer een mooie fotoreeks met zomaar even foto's die hij deze keer in overzichtspaginas heeft gestoken....

Geniet van Kabouter Trek zijn foto's, klik hier


thor it
no img
30/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Plons Race Report BK Gooik.

Old Skool is the new Black !

De rijders werden nog eens getracteerd op een, volgens Plons, echt crossplein in Gooik.

Thor it voor een uitgebreid race verslag met oog voor alle klasses.

 


thor it
no img
30/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy van Horebeek wint in Gooik en is Vlaams Kampioen 2017 (BMB)

Jeremy van Horebeek (Yamaha) en Kevin Strijbos (Suzuki) waren mekaar wat de punten betreft waard vandaag in Gooik op het Vlaams Kampioenschap. Strijbos schreef de eerste reeks op zijn naam waar Van Horebeek tweede werd, Jeremy Delcine werd derde. In de tweede reeks draaiden Strijbos en Van Horebeek de rollen om en won Jeremy van Horebeek voor Strijbos en Arminas Jasikonis. De Superfinale ging om de titel Vlaams Kampioen en die werd gewonnen door Jeremy van Horebeek, hij is dus Vlaams Kampioen 2017. Kevin Strijbos werd opnieuw tweede voor Arminas Jasikonis. Brent Vandoninck won de MX2-klasse voor Jago Geerts en Nathan Renkens....

Thor it voor de uitslagen (Morgen meer nieuws)


thor it
no img
30/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Janssens en Thomas Vermijl winnen op de Horensbergdam in Genk (VLM)

De cross in Genk werd op amper twee weken tijd in mekaar gebokst na het wegvallen van "Pulderbos". Jammer dat niet iedereen de inspanningen van clubs en bestuur konden waarderen maar de aanwezigen hebben er toch een mooie cross van gemaakt...
Bij de Inters MX1 deed Kenny Janssens met een reekszege en een tweede plaats een uitstekende zaak in het kampioenschap. Hij diept zijn voorsprong op tweede man - Jens van Meer - opnieuw uit met 4 punten. Jens liet vooral in de eerste reeks met een vierde plaats punten liggen. Zijn reekszege in de slotreeks kon dan wel weer wat goedmaken waarmee hij de tweede plaats pakte. De derde plaats ging naar Wouter van Massenhoven. Ook  hij moest in de tweede reeks enorm remonteren na een fout in de openingsronde. Bij de Inters MX2 was Thomas Vermijl outstanding. Thomas piloteerde zijn Kawasaki KXF 250 in de openingsreeks naar de overwinning, zelfs voor de "dikke" MX1-machines. In de tweede reeks pakte Thomas nog eens de reekszege bij de MX2-jongens. Vermijl doet niet meer mee voor de Belgische titel. Dit laat hij over aan leider Banken en Jordi van Mieghem maar zij verdeelden de punten voor de 2de en 3de plaats, het werd een exaequo met Van Mieghem op de tweede plaats voor Banken.

Thor it voor alle uitslagen.


thor it
no img
28/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM in Genk op 29-30 juli 2017

De JMS en VLM zijn dit weekend te gast op de Horensbergdam in Genk. De Antwerpse vriendenclubs zochten samen met AMC Genk en MC De Vrijheid voor een oplossing voor de afgelasting van Pulderbos en zo kwam de organisatie van dit weekend tot stand. Er zijn proeven voor Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1 A, Nieuwelingen B Open, Juniors Open en Inters Open.
Op zaterdag is er het volledige jeugdprogramma met aansluitend om 16u15 vrije oefeningen.
Op zondag is er het VLM-programma met uiteraard ook dagvergunningen...


thor it
no img
28/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Factory looks by WLM Design

De rijders in de MXGP en in de USA zijn natuurlijk voor velen hun grote helden.
Hoe gaaf is het om met jouw stickers, shirts en teamkleding hetzelfde eruit te zien als je grote voorbeelden. Dat is allemaal mogelijk bij WLM.
In Amerika is het niet meer weg te denken uit het paddock: sublimation factory pit shirts. Alle teams en rijders in de USA lopen momenteel in het paddock in een sublimatie pit shirt. WLM design heeft deze factory designs nu ook voor jou!
Daarnaast hebben we alle designs van de factory stickersets. Dus ook jouw motor kan de looks hebben van de factory bikes. Alle producten zijn per stuk te leveren en compleet te maken met jouw eigen sponsoren, jouw naam en nummer.
Bel of mail naar de mogelijkheden (0031-(0)485-47188 / info@wlm-design.nl).
Klik hier ---->>>> https://www.wlm-design.nl/wlm-news/factory-looks


thor it
no img
26/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video JMS Paal

Afgelopen zaterdag was de JMS te gast op het ex-trainingscircuit van Marnicq Bervoets, er waren wat pilootjes op vakantie maar er werden toch leuke wedstrijden gereden.
We stuurden Raf van Dijck van 393 Productions naar Paal voor volgende video...

Thor it voor de video


thor it
no img
24/07/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

FOTO: BMB Hasselt

Een bewolkte dag en enkele regenbuien als extra, hiermee moesten we het in Hasselt doen. Helaas niet zo warm en zonnig als in Axel afgelopen vrijdag, maar dit hield me niet tegen om een galerij te maken voor MXWorld.

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
23/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Erik Willems en Karka Dovydas winnen BMB-Hasselt

Vandaag stond de BMB-wedstrijd in Hasselt op het programma, Erik Willems (Husqvarna) pakte er bij de Internationalen MX1 met een reekszege en een derde plaats de eindzege voor BK-leider Dietger Damiaens (KTM) die twee keer een tweede plaats liet optekenen. De derde plaats was voor Robin Bakens die de tweede reeks op zijn naam schreef. Bij de Inters MX2 was de zege voor Creymert KTM-rijder Karka Dovidas, hij werd tweede in de eerste reeks en won de tweede reeks. Thomas Kohut werd tweede met een reekszege en tweede plaats, de derde plaats was voor Glenn Meier met twee derde plaatsen. 

Thor it voor alle uitslagen van BMB Hasselt


thor it
no img
23/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Grand Prix Tjechie MX2 en MXGP

We kregen de hoogtepunten van de Grand Prix van Tjechië in Loket al binnen...

Klik op Thor voor de video


thor it
no img
23/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Pauls Jonass en Thomas Covington winnen elk een reeks, Jonass pakt de eindzege in Loket (MX2)

De Amerikaan in dienst voor het door Nestaan gesponsorde Husqvarna-Team van Jacky Martens pakte in de openingsreeks mooi de reekszege voor Pauls Jonass en Jeremy Seewer. In de herneming zette WK-leider Jonass orde op zaken, de Red Bull KTM-rijder pakte de reeks- alsook de eindzege. Jeremy Seewer werd vijfde en tweede maar ziet leider Pauls Jonass al uitlopen tot 47 punten. Thomas Covington kon zijn prestatie van de openingsreeks niet overdoen en werd door een slechte start "slechts" 10de, toch nog goed voor de derde plaats in de eindstand van de GP van Loket MX2.
Julien Lieber? Die werd 18de en 5de, Brent Vandoninck viel uit in de openingsreeks en werd 16de na de pauze. Er waren geen punten voor Nathan Renkens....

Thor it voor de uitslag en WK-tussenstand van de MX2-klasse


thor it
no img
23/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli pakt zesde zege van het seizoen in Loket!! (MXGP)

Het is alweer de zesde zege van WK-leider Antonio Cairoli, deze keer deed hij het met een derde plaats in de openingsreeks en een overwinning in de tweede reeks. De eerste reeks werd knap gewonnen door Tim Gajser die na de pauze vierde werd. Onze landgenoot Clement Desalle was het regelmatigste met twee tweede plaatsen en ook de tweede plaats in de eindstand. Jeffrey Herlings wisselde een vijfde plaats af met een derde plaats om ook in de eindstand derde te worden. Jeremy van Horebeek werd 8-7 in de reeksen en Kevin Strijbos werd 9de in de eerste reeks en 15de in de herneming. Ken de Dycker pakte zes punten met de 19de en 17de plaats, 24MX Honda-teammaat Damon Graulus pakte enkel in de tweede reeks een punt. Er waren geen punten voor Jeffrey Dewulf alsook voor Bryan Boullard.

THOR it voor de uitslag en WK-stand van de MXGP


thor it
no img
22/07/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

FOTO: BMB Axel

Door problemen met het internet zijn de foto's er iets later dan normaal, maar toch nog veel kijkplezier met een selectie van de BMB te Axel op de nationale feestdag gisteren.

De foto's kan je hier bekijken.

 


thor it
no img
21/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB Motocross Hasselt op 22-23 juli 2017

MC Santi is klaar om de wereldtop zijspannen te ontvangen op hun jaarlijkse afspraak aan de Runksterkiezel in Hasselt. Naast de zijspannen wordt er ook nog het hele BMB-programma afgewerkt met leuke wedstrijden om het Belgisch kampioenschap in de nevenreeksen.
Op zaterdag start het MC Santi-weekend om 15u met een heuse opstapdag welke tot 18u zal duren. Om 18u30 start er een grote barbecue met aansluitend ambiance in de feesttent met Joe Hardy vanaf 20uur.
De eerste start op zondag wordt gegeven om 10 uur....
Afspraak: Runksterkiezel in Hasselt!!
Klik hier voor enkele foto's van het circuit


thor it
no img
21/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

David Segers en Tim Vandriessche winnen in Middelkerke

David Segers was vandaag in Middelkerke de beste, hij won bij de Inters MX1 A met een dubbele reekszege. Wietse Brackman werd met twee tweede plaatsen verdient tweede voor Torpjurn Van Hoe die telkens derde werd. Bij de Inters B was vandaag Tim Vandriessche de beste, hij won voor Jerome Biets en Sven Roelandt. Henson Lievens werd eindwinnaar bij de Inters B Open...

Thor it voor alle uitslagen van MCLB Middelkerke


thor it
no img
18/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf laat goed dingen zien in Italiaans kampioenschap

Afgelopen zondag stond Jeffrey Dewulf aan de start van de vijfde ronde van het Italiaans Kampioenschap MX1 in Bosisio Parini. De door UFO gesteunde rijder in Italiaanse dienst stuurde zijn KTM knap naar de tweede plaats van het dagklassement, winnaar werd Alessandro Lupino. Jeffrey won wel nog knap de Superfinale maar werd door een vermeend negeren van de gele vlag tien plaatsen teruggezet. Pittig detail is dat Dewulf op dat moment achter leider Furlotti zat en deze niet werd "gezien"....


thor it
no img
16/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kristof Salaets en Jonathan Banken winnaars in Retie!

Vandaag was de VLM te gast in Retie, een echte VLM-klassieker dus. Niemand minder dan Kristof Salaets mocht de zege bij de Internationalen op zijn naam schrijven. De eerste reeks moest Salaets nog aan een sterke Jens van Meer laten maar een goed gestartte Salaets reed resoluut naar de reeks- en dus ook de eindzege op de Duinbergen. Jens van Meer zette een mindere start nog om in een tweede plaats, ook meteen goed voor de tweede plaats in de eindstand. Ook coor de derde plaats werden de punten gedeeld, Wouter van Massenhoven mocht met een vierde en derde plaats als derde mee naar het podium, Kenny Janssens werd vierde met een drie-vier in de reeksen, de vijfde plaats was voor Greg Smets. Bij de Inters MX2 was de zege voor Taxi Marcel-piloot, Jonathan Banken, hij schreef beide reeksen op zijn naam. Dieter Vromans werd met twee tweede plaatsen tweede, derde werd Kevin Schellens, Jordi van Mieghem kende gelijke punten maar viel naast het podium. De vijfde plaats bij de MX2-jongens was voor Enzo Aerden....

Thor it voor de uitlslagen


thor it
no img
16/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

David Segers de beste in Erpe-Mere (MCLB)

David Segers was vandaag bij de Inters MX1 in Erpe-Mere opnieuw de beste, de Standing Construct-rijder stuurde zijn KTM in beide reeksen naar de winst en pakte daarmee uiteraard ook de eindzege. Jorne Tytgat werd met twee derde plaatsen mooi tweede in de eindstand, derde werd Jaimy Deleersnijder. Jerome Biets werd eindwinnaar bij de Inters MX2, Sven Roelandt werd tweede voor Ian De Sweemer. Bij de Inters B was de zege voor Greg Demeulemeester...

Thor it voor de uitslagen van Erpe-Mere

Credits: Liesbeth.


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountMxWorldHPIJepfraHaan Wheelslaurense motorsBud RacingUltimateLeon SagaertDhondtMxtopshopEmxTradeTVE SportsPutolineShock TherapyBakens MotorsportDesmet Motorsport