Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
15/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video The Art of Motocross van Grand Prix Sidecars in Lommel

Raf van Dijck van 393 Productions was voor The Art of Motocross op de Grote Prijs zijspannen in Lommel.

Check out the video, Klik op Thor


thor it
no img
14/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw bij WLM: De (B)MX-broek

WLM design heeft zijn productrange verder uitgebreid met een nieuw product: (B)MX broek. De broek wordt compleet in eigen huis geproduceerd. Het ontwerp en de kleurstelling is volledig naar eigen wens in te vullen en de broek kan worden voorzien van eigen sponsoren, naam en/of nummer.  Het bijzondere is dat de broek al vanaf 1 stuk te bestellen is.

Thor it of klik hier voor alle info over de (B)MX-Broek van WLM


thor it
no img
12/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kampioenschapsproeven op de Duinberg in Retie (JMS-VLM)

Na een onderbreking van een week zijn we komend weekend te gast bij Jurgen van Nooten en MC Hanenberg op de Duinberg in Retie. Naast de Inters hebben ook de recreanten, de nieuwelingen B, de nieuwelingen MX2 en de beloften kampioenschapsproeven voor het Belgisch Kampioenschap.

We overlopen de topdrie bij de Beloften, klik op Thor!


thor it
no img
12/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met Jens van Meer...

Jens van Meer kende dit seizoen al heel wat pech, toch staat Jens nog knap derde in het Belgisch Kampioenschap. De CKP-Racing piloot die mee ondersteunt wordt door MX Topshop hoopt in deze tweede seizoenshelf op meer geluk en wie weet kan hij nog meedoen voor de Belgische titel...
 

Tijd voor een interview met de VLM-topper, klik op Thor


thor it
no img
12/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Benefiet Eetdag tvv. Glenn Bielen

De supporters van Glenn Bielen nodigen iedereen graag uit op donderdag 13/07/2017 vanaf 17u tot ........ voor een spaghetti-avond tvv van GLENN BIELEN!
Hopelijk kunnen ze er samen met julie voor zorgen dat Glenn zijn sport verder kan zetten!
Adres: Luttelmeeuwen 19 te Meeuwen
Bestellen kan op 0485480505 of 0487320143


thor it
no img
11/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

UFO preview 2018-modellen

UFO clothes, is een van de grote merken in de motorcrosswereld, niet alleen ogen de modellen al sinds jaar en dag mooi, ze zijn ook nog eens extra duurzaam. Traditiegetrouw komt UFO in de zomer met de presentatie van de nieuwe kledinglijn...

Klik hier voor de premiere van de 2018-kleding van UFO


thor it
no img
10/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM Paal-Beringen op 22-23 juli 2017

Op 22-23 juli 2017 is de VLM te gast op het "Circuit Marnicq Bervoets". Het Rush-Mx Team zal mee instaan voor de organisatie, hopelijk hebben ze deze keer meer geluk met de organisatie en mogen ze rekenen op een talrijke opkomst van piloten en supporters. Er zijn proeven voorzien van: Beloften, Reacreanten, Juniors Open, Nationalen Open en Zijspannen.


thor it
no img
10/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

WLM Summerdeal 2017: GRATIS custom handdoek

Ook de komende zomer staan wij uiteraard weer voor je klaar. Wij zijn de gehele vakantieperiode geopend en hebben deze zomer (juli-augustus) weer een pakkende aanbieding.

Bij alle online bestellingen ontvang je GRATIS een custom handdoek (50x100cm) met eigen naam en nummer cadeau: ideaal tijdens het warme weer en in de gym.

Klik hier ---->>>> https://www.wlm-design.nl/wlm-news/summerdeal-2017-gratis-custom-handdoek


thor it
no img
09/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM Diga Racing-rijder Miro Sihvonen lange tijd OUT

KTM Diga Racing Junior Team's Miro Sihvonen heeft tijdens een trainingskamp in Finland op woensdag een ernstige knieblessure opgelopen. Op een grote sprong liep het voor de 18-jarige EMX-rijder verkeerd. Hoewel Miro op zijn voeten landde, liep hij hierbij schade op aan de knieschijf van zijn rechterbeen....

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
06/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Win een VIP-ticket voor het Vlaams Kampioenschap in Kester-Gooik

We mogen van Husqvarna een VIP-ticket voor de wedstrijd om het Vlaams Kampioenschap op 30 juli 2017 in Gooik weggeven. Je moet er wel wat voor doen...
Antwoord op volgende vraag en mail je antwoord voor 17 juli 2017 naar marcel@mxworld.be: Hoeveel MX-modellen heeft Husqvarna in zijn gamma in 2018?


thor it
no img
02/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy Seewer wint de GP maar kan geen punten goedmaken in Portugal

Jeremy Seewer is bezig aan een missie in de MX2-klasse, hij moet 38 punten goedmaken opWK-leider Pauls Jonass. De Zwitserse Suzuki-rijder Seewer won vandaag wel de Grand Prix van Portugal maar hij kon vanwege een ex aequo met Pauls Jonass niks goedmaken in de WK-stand. Pauls Jonass (Red Bull KTM) won de eerste reeks en werd tweede na de pauze, Jeremy Seewer eindigde tweede en eerste. Thomas Covington pakte voor het Husqvarna Team van Jacky Martens de derde podiumplaats voor zijn teamgenoot Thomas Kjer Olsen. Benoit Paturel was de beste Kemea Yamaha-rijder op de vijfde plaats, Brent Vandoninck werd met een negende en zevende plaats ook zevende in de eindstand. Julien Lieber was met een vijfde plaats in de eerste reeks goed bezig aan de GP in Agueda maar viel vroegtijdig uit de wedstrijd in heat 2.

Thor it voor de uitslag en de WK-Tussenstand van de MX2


thor it
no img
30/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Pitchat met Kevin Strijbos

Kevin Strijbos is er weer bij in Portugal, de Suzuki-rijder zit nog maar twee weken op de motor maar wil proberen waar hij al staat.
Lisa Leyland van MXGP-tv zocht hem op voor een interview....

Thor it!


thor it
no img
30/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Like - Share - Win; Unieke samenwerking WLM Design, KTM & Zwarte Cross

WLM-design, KTM NL en de Zwarte Cross hebben een speciaal stickerset ontworpen om een Limited Edition Zwarte Cross motor te creëren. In het weekend van 13-16 juli vind voor de 21ste keer het Zwarte Cross festival plaats in Lichtenvoorde. Wie wil nu geen kans maken op een limited stickerset van het grootste en druk bezochte festival van Nederland? Ook voor de meeste crossers geldt ‘’Vaak bu-j te bang’’

Let op; deze stickerset is alleen verkrijgbaar voor een KTM SX-F model vanaf 2016.

Like – Share – WIN en maak kans op deze unieke stickerset.

Klik hier voor alle info!!


thor it
no img
30/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VMCF Genk verplaatst naar volgend weekend!

De VMCF-wedstrijd die dit weekend gepland stond op de Horensbergdam in Genk werd omwille van de slechtweersvoorspellingen verplaatst. De wedstrijd zal volgend weekend doorgang vinden.
De VMCF-rijders die dit weekend bij de VLM in Tessenderlo willen rijden zijn zeker welkom. Volgend weekend heeft JMS-VLM geen wedstrijd gepland, rijders die willen meedoen in Genk kunnen dat dan ook zonder afvaardiging doen.


thor it
no img
25/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy Seewer pakt opnieuw de zege in Ottobiano

Jeremy Seewer knabbelde in het bloedhete Ottobiano zeven punten van zijn achterstand op WK-leider Pauls Jonass af. De Suzuki-rijder werd 1-2 in de reeksen, Pauls Jonass (Red Bull KTM) werd vijfde in de openingsheat maar won de tweede wat hem de tweede plaats in de eindstand opleverde. Thomas Covington stuurde zijn Rockstar Nestaan Husqvarna naar de derde plaats, hij ging Benoit Paturel (Kemea Yamaha) en Bas Vaessen (Suzuki) vooraf. Julien Lieber werd onze beste landgenoot op de zesde plaats. Brent Vandoninck werd tiende in de eindstand, Nathan Renkens pakt 1 punt mee naar huis, zijn eerste.

Thor it voor de uitslag en wk-tussenstand


thor it
no img
22/06/2017 | posted by | reactie(s)

Joey de Clercq valt in bij Sec Construction KTM

De Belg Joey de Clercq valt de laatste 3 EMX300 wedstrijden in bij Sec Construction KTM. Zo zal hij zal dit weekend al in het Italiaanse Ottobiano zijn eerste wedstrijd in deze klasse rijden. Joey vervangt de geblesseerde Kevin van Geldorp die er in Lommel wel weer bij zal zijn.
Joey zal dus vanaf dit weekend onder de tent van Sec Construction KTM te vinden zijn met kleding en graphics van het team.

We wensen hem veel succes!!!


thor it
no img
22/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: 393 productions @ VLM in Genk

We stuurden Raf Van Dijck van 393 Productions naar de VLM op de Horensbergdam in Genk. Hij kreeg zoals iedereen wel weet schitterend weer, ideale omstandigheden voor een knappe video van de liefhebbers in Genk....

Thor it voor de video


thor it
no img
22/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM 2017 Replica team kleding NU beschikbaar bij www.KTM-shop.nl !

Deze nieuwste KTM 2018 team kleding zal als enige voorzien zijn van het Red Bull logo.
Dit is een zeer gelimiteerde lijn die in beperkte oplage te koop zal zijn.

Deze Red Bull variant is NU al te bestellen bij www.KTM-shop.nl.

Vanaf begin volgende week zal de gelimiteerde lijn beschikbaar komen in de fabriek KTM Oostenrijk en kunnen wij alle voor-orders direct uitleveren, u kunt dus NU alvast uw shirt, jas, trui, vest , cap of polo bij www.KTM-shop.nl pre-orderen om zeker te zijn van deze beperkte levering ! 

Klik op Thor voor meer info


thor it
no img
15/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf Minuten met: Man in vorm bij VLM, Dietger Damiaens

We trokken naar man in vorm bij de VLM Internationalen, Dietger Damiaens voor een kort interview. Dietger heeft naast een BMB-vergunning ook een VLM-vergunning, hij reed dit jaar bij BMB en ook ONK-wedstrijden al mooie uitslagen bij mekaar en daar kwam afgelopen zondag ook nog een mooie VLM-overwinning bij in Lommel...
Foto's: www.davemx.be

Thor it voor het interview met Dietger Damiaens


thor it
no img
12/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Schrijf je snel in voor de zomerstages met Mxstage.be

Aan het begin van de zomdervakantie organiseert Alain Roels van Mxstage een korte stage van twee dagen op 5 en 6 juli in Mesbrecourt. Later, van 25 tot 28 juli gaat Alain met zijn ervaren trainers op stage in Ailly-Sur-Noye en Paillart, ook hier kun je nog voor inschrijven!!

Lees er alles over, klik op Thor


thor it
no img
11/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Pauls Jonass wint Grote Prijs van Rusland MX2

Pauls Jonass won vandaag een totaal uitgeregende Grote Prijs van Rusland, de Red Bull KTM-rijder deed dat met een tweede en derde plaats in de reeksen. Thomas Kjer Olsen (Rockstar Husqvarna) won de openingsreeks maar de tweede reeks werd nog meer een loterij als de eerste reeks, na de pauze finishten enkel winnaar Jeremy Seewer (Team Suzuki) én enkel Brian Bogers in dezelfde ronde... Jeremy Seewer werd hiermee tweede in de eindstand voor een uitstekende Brian Bogers (HSF KTM) die mooi als derde mee naar het podium mocht. KEMEA-rijders Benoit Paturel en Alvin Ostlund werden resp. vierde en vijfde. Julien Lieber deed aan Russisch bodemonderzoek en moest zich tevreden stellen met een elfde en vijfde plaats, goed voor de zevende plaats in de eindstand. Brent Vandoninck viel in de eerste reeks gekwetst uit en kwam in de tweede reeks niet meer aan de start (later meer hierover). Foto's: R.Archer

Thor it voor de uitslag en Wk-tussenstand van de MX2.

Credits: FB Jonass.


thor it
no img
06/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met VLM Junior MX2 Giel Gille....

De WMX-Shop Yamaha-rijder is de fiere leider bij VLM in het Belgisch Kampioenschap Juniors MX2. We vonden het tijd voor een kort interview...

Klik op Thor


thor it
no img
31/05/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Honda Motor Europe kondigt nieuwe CRF450R aan voor 2018

Honda bouwt verder aan de vlaggenschip modellen in de motorcross, met de 2017 CRF450R en CRF450RX als basis. In samenwerking met HRC ligt de focus op gewichtbesparing, meer top-end power en nog betere handling.
De Honda CRF450R werd 8 maanden geleden volledig, van de grond af, opnieuw ontworpen. De 2017 CRF450R kreeg een nieuw geometrisch frame, een lager zwaartepunt, race-ready 49mm Showa voorvork met stalen veer, 11% meer top vermogen en meer koppel over het hele toeren gebied. Alles met de gedachten om de Absolute Holeshot te pakken.

Thor it voor meer nieuws over de Honda CRF 450 alsook de CRF 450 RX (Enduro)


thor it
no img
28/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Pauls Jonass wint MX2 in Ernee zijn vierde van het seizoen!

De zege in de MX2-klasse ging in Ernee naar WK-leider Pauls Jonass. De Red Bull KTM-rijder moest de voorbije twee GP-zeges aan zijn concurrenten laten maar sloeg in Frankrijk dus opnieuw toe met een reekszege en een tweede plaats.

Thor it voor meer...


thor it
no img
28/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Clement Desalle wint Grote Prijs van Frankrijk in Ernee!!

Net toen zowat iedereen Clement Desalle had afgeschreven voor een volgende overwinning in de MXGP wint de Kawasaki-rijder de Grand Prix van Frankrijk. Het waren spannende reeksen waarbij winnaar Desalle kon winnen met een vierde plaats in de openingsreeks en de reekszege in reeks twee. V


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountHPIlaurense motorsJepfraPutolineHaan WheelsBakens MotorsportMxWorldLeon SagaertDesmet MotorsportMxtopshopUltimateShock TherapyEmxTradeTVE SportsDhondtBud Racing