Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
14/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De Keiheuvel op donderdagavond!!

Het starthekken staat er, de lus voor de timing is aangesloten, de eerste piloten stromen toe, voor de speakers van dienst staat er een schoon geluidsinstallatie ter beschikking, de meeste sponsorborden hebben een plaatsje gekregen, … . De Keiheuvel is er met andere woorden volledig klaar voor. Een stand van zaken op donderdag om een uur of 7 ’s avonds is te vinden op
http://www.kmc-mol.be/Paginas/Fotos/Fotos.html

 

 


thor it
no img
14/08/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

Gravity Graphics Kit bij KTM-shop.nl

Voor SX-F en EXC modellen van 2013 t/m 2015 !
Splinternieuw in de KTM Powerparts 2015 catalogus. Nu al leverbaar!
Deze zeer complete stickerkit is van hoogstaande kwaliteit en heeft een goede pasvorm en kleur kwaliteit.
Dit goed plakkende set is zelf gemakkelijk aan te brengen op uw plastic werk. Zorg dat de ondergrond vetvrij is en vrij van schades zoals diepe krassen of scheuren.
De stickerset is uitgevoerd in rood, geel, zwart wat perfect matcht bij het originele KTM oranje. Made in Italy by Blackbird.
Beperkt leverbaar dus wacht niet te lang!
Voor meer specifieke en/of extra informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via: info@ktm-shop.nl
Bekijk en bestel direct online >> KLIK HIER 


thor it
no img
14/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Video: hoogtepunten Lierneux.

Via de onderstaande link krijgt u een flinke impressie van het Junior WK Motorcross in Lierneux.....

Thor it voor de video


thor it
no img
13/08/2014 | posted by 24MX Honda | reactie(s)

VIDEO: De gekste motorcross van het jaar!

Wat hebben Jeffrey Herlings, Seasick Steve, Josh Hansen, Kaiser Chiefs en Jackson Strong gemeen? Ze zijn allemaal, al minstens één keer, naar de Zwarte Cross geweest!
Samen met 185.276 anderen trok 24MX Honda rijder Filip Thuresson naar het Nederlandse platteland in Lichtenvoorde om er deel te nemen aan de mafste en meest fantastische motorcrosswedstrijd ter wereld. Bovendien is de 'Zwarte Cross' zoveel meer dan een race. Na 18 edities is de Zwarte Cross immers uitgegroeid tot het grootste muziekfestival van Nederland!

Thor it voor de video

 


thor it
no img
13/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Op bezoek bij Sec Construction in Lommel

In samenwerking met The Art of Motocross gingen we op bezoek bij SEC Construction in Lommel. SEC voertuigen zijn meestal individueel tailormade geproduceerd. Rekening houdend met de klant zijn wensen en voorkeuren worden de voertuigen op maar gebouwd. Sec Construction is sinds kort gevestigt in Lommel, tijd voor een bezoek met fotocamera...

Klik hier voor een knappe fotoreeks van enkele topcampers


thor it
no img
13/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

De Keiheuvel is er helemaal klaar voor!!

Moederkesdag, halfoogst of OLV Hemelvaart of welke andere namen vrijdag 15 augustus 2014 ook mogen krijgen, wij gaan gewoon naar de Keiheuvel voor een dag leuke en mooie cross. Er werd al heel wat geschreven over deze jaarlijkse topper maar we kregen nu ook beelden van het circuit. Kabouter Trek zijn paddestoel staat niet zo heel ver van de Keiheuvel en hij trok met zijn fotocamera naar het circuit....
(Op de foto's zie je hier en daar nog enkele geultjes maar die werden inmiddels met de bulldozer alweer weggetoverd)

Klik hier voor de foto's van het circuit

 


thor it
no img
13/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Forma-laarzen bij 24MX voor 259 Eu !!

De laarzen waar oa. Kevin Strijbos het mooie weer mee maakt in het WK motocross kun je nu met 25% korting kopen bij 24MX. Je betaald dus geen 350 Eu maar slechts 259 Eu voor een set kwaliteitsvolle laarzen. Wil je met het 24MX rondlopen, dan heeft 24MX hun mooie t-shirts voor je met een korting van 85% (!!) zodat je een t-shirt nog geen 5 Eu betaald. De 24MX Sweatbeanie, een helmmuts zeg maar, heb je al voor 12,50 Eu. 24MX-spanbanden om je motor mee vast te maken in je bus of op de aanhanger kosten 29,95 Eu, een drinkbus van 24MX heb je al voor de prijs van 2 Eu. Als laatste prijzen we de 24MX vouwstoel aan voor 31,95 Eu....

Klik hier voor deze aanbiedingen te bekijken


thor it
no img
13/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM wint met Cremer/Klutz/Collet de 35st 12u van La Chinelle

Het zag er vrijdag niet al te goed uit op en rond het circuit van La Chinelle, de regen viel vaak met bakken uit de hemel en het was al een hele opgave om met al het materiaal aan de pitlane te komen. Toch kwam het nog allemaal goed want het bleef op zaterdag en ook op zondag nagenoeg droog zodat de opnieuw naar schatting 15.000 toeschouwers een mooie 12-uur durende race voorgeschoteld kregen. Grote winnaars werden het trio Cedric Cremer, Thierry Klutz en Vincent Collet, zij stuurden hun KTM EXC 500 onbedreigt naar een klinkende zege. Drie trio's streden voor de ereplaatsen en het was het Beta team van Leloup/Triest/Banken die met de finishvlag in zicht nog de tweede plaats afsnoepten van Coen/Vanstippen/Van Loon (KTM). Ook Mxworld had weer een team in deze zware Endurence-wedstrijd, het trio Dirks/Paesen/Jeurissen eindigden ondanks benzineproblemen in het diepst van de nacht op een 37st plaats en misten nog net het podium bij de randonneurs.

Thor it voor de uitslag van de 12 uur van La Chinelle 2014


thor it
no img
11/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Goed nieuws voor de mx- en enduro- aanhangers.

Vanaf september kunt U namelijk terecht bij Leon Sagaert voor de nieuwe Husqvarna modellen. Sinds jaar en dag kent iedere motorliefhebber Leon Sagaert als “DE” Yamaha winkel voor al uw motoren, scooters en fietsen.
Door deze beslissing wil Xavier Beel van Leon Sagaert nog een breder publiek aanspreken dan hij nu reeds doet.
Zowel Husqvarna- als Yamaha rijders kunnen vanaf dat moment terecht voor alle herstellingen, onderhoud, onderdelen, ...
Om dit te vieren is iedereen uitgenodigd op vrijdagavond 29 augustus vanaf 19:00h op de Husky release party.
Een ideaal moment om de nieuwe 2015-modellen van beide merken eens te komen bekijken. Dit alles uiteraard gepaard met een hapje en een drankje.
Allen dus welkom op vrijdagavond 29/08 vanaf 19:00h.

 


thor it
no img
11/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Succesvolle operatie voor Ken de Dycker

Ken de Dycker onderging afgelopen vrijdag een operatie om de metalen plaat die in zijn linkerpols zat te verwijderen. Het plaatje zorgde voor last, vooral op harde circuits waar je veel meer trillingen en schokken krijgt met ontstekingen er dan ook nog eens bij.

Dr. Toon Claes deed de operatie welk succesvol is verlopen, Keeno moet binnen vier weken terug op controle waarna hij waarschijnlijk mag beginnen aan een revalidatie die in het Red Bull Diagnostic & Training Center in Thalgau, Oostenrijk. De laatste twee Grand Prix' zal Keeno aan zich voorbij laten gaan, de focus ligt al op seizoen 2015.


thor it
no img
11/08/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Bondscoach Joel Smets: We zullen onze huid heel duur verkopen!

Jeremy Van Horebeek, Kevin Strijbos en Julien Lieber zijn de drie Belgian Knights die bij de MX der Naties - het wereldkampioenschap motorcross voor landenteams - op 28 september in Letland de Belgische eer hoog moeten houden. Bondscoach Joël Smets, dit weekeinde nog attent volger op het Junior World championchip Motorcross in Lierneux,  legt uit hoe hij tot deze selectie is gekomen.

Thor it!


thor it
no img
08/08/2014 | posted by Rino | reactie(s)

UFO Replicakledij Jeremy van Horebeek

Jeremy van Horebeek rijdt dit seizoen, nog maar zijn tweede in de MXGP (MX1) maar we zien hem bijna elke GP op het podium na een GP. Wil je dezelfde kleren als The Jerre? Dat kan want fabrikant UFO brengt nu dezelfde kleding op de markt als waar Jeremy de pannen van het dak mee rijdt. Vraag ernaar bij je UFO-dealer. De broek kun je bestellen met of zonder naam erop aan de prijs van 190 Eu, het shirt ook met of zonder naam kun je bestellen aan 75 Eu.


thor it
no img
08/08/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM Selle Dalla Valla Seat

Take place on the champions seat!
Selle Dalla Valle is onder andere bekend vanuit het Wereld Kampioenschap Motocross en is absoluut één van de marktleiders in de Europeese motor industrie.
KTM fabrieks-team rijders zoals Ken Roczen , Ryan Dungey en Tony Cairoli rijden ook niet voor niks met een zadelhoes van SDV.

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fox-collectie 2015 binnen bij WMX-Shop in Westerlo

De Fox collectie 2015 is binnen bij WMX shop, bij aankoop van een broek en trui kun je genieten van 10% korting op de 2015 collectie.
 
De 2014 collectie mag weg aan kortingen tot 40%.
WMX-Shop: Olenseweg 55, 2260 Westerlo
www.wmxshop.be

thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Akrapovic modellen 2015 nu verkrijgbaar!!

Akrapovič is één van de meest toonaangevende uitlaatmerken in de motorcrosswereld. Door de intense samenwerking met fabrieksteams en Akrapovič zijn er een high-end uitlaten ontwikkeld. Deze uitlaten geven de motoren meer (bruikbaar) vermogen. Daarnaast heeft Akrapovič een uitstekende spare parts voorziening en after sales. Vandaag kunnen wij u informeren dat de Akrapovič uitlaatmodellen 2015 bestelt kunnen worden.

Thor it voor meer info


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MXGP: Belgen kunnen niet winnen in Lommel

Het was opnieuw Antonio Cairoli die in Lommel met de zege aan de haal ging, de Red Bull KTM-rijder sloeg weer toe met een dubbele reekszege in de zware zandbak. Even leek het erop dat Kevin Strijbos Antonio van een zoveelste Lommels zege kon houden maar de Rockstar Suzuki-rijder viel helemaal weg met een 5-8 in de reeksen. Die andere Belgische favoriet, Jeremy van Horebeek kende pech en blesseerde zich aan de wenkbrauw, met twee keer een bebloed gezicht moest The Jerre tevreden nemen met een 8st plaats in de eindstand. Ken de Dycker langs de andere kant verrastte dan weer positief, dat is het minste wat we kunnen zeggen. Keeno wilde in Lommel nog een keer tonen tot wat hij in staat is en deed dat met verve, met een vierde en tweede plaats stond Ken mooi op de tweede podiumtrap naast zijn kopman Antonio Cairoli. Derde man werd Shaun Simpson, Shaun werd twee keer derde en solliciteerde hiermee toch alweer uitdrukkelijk naar een fabriekszitje in Oostenrijk. Marc de Reuver, nog lang niet versleten eindigde op een mooie zesde plaats in de eindstand.

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
04/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Max Anstie verrast in Lommelse zandbak (MX2)

Werkelijk als een wervelwind vloog Max Anstie over de Heeserbergen, de Bike It Dixon Yamaha-rijder reed rondetijden waar Jeffrey Herlings zich misschien nog wel moe had voor moeten maken, de rondetijden van de Brit lagen in de eerste reeks tot 5 sec sneller dan zijn concurrenten. Anstie kon dat echter niet herhalen in de tweede reeks maar met een tweede plaats had hij genoeg aan zijn allereerste zege ooit in de MX2. Jordi Tixier zit op titelkoers, de Red Bull KTM-teammaat van Herlings werd derde in de openingsreeks en won de tweede waardoor hij opnieuw 45 punten scoorde en zo tot op 57 punten in de WK-tussenstand op leider Herlings. Dylan Ferrandis werd tweede en derde en mocht als derde mee het podium op. Wat de Belgen betreft kunnen we spreken over een absoluut dieptepunt, geen enkele Belg kon punten scoren in Lommel....

Thor it voor de uitslag van de GP MX2 in Lommel


thor it
no img
02/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Max Anstie pakt de pole in MX2 op de Heeserbergen in Lommel

Er werden op voorhand heel wat favorieten naar voor geschoven maar bij 95% zat daar zeker geen Max Anstie bij maar de Brit stormde naar een knappe reekszege in de kwalificatie voor de GP Limburg in Lommel. Romain Febvre werd tweede voor Jordi Tixier. Robin Bakens werd onze beste landgenoot op een 19de stek.

Thor it voor de uitslag van kwalificatie MX2


thor it
no img
02/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Antonio Cairoli verslaat Belgen om de polepositie in Lommel

Het ging vandaag nog niet om de knikkers maar wereldkampioen Cairoli toonde wel al dat hij de zege niet cadeau wil doen aan de Belgen. De "Belgen", dan hebben we het in de eerste plaats over Jeremy van Horebeek, minder dan een week geleden nog toe aan zijn eerste GP-zege in de MXGP werd tweede op 3 sec van Cairoli, Kevin Strijbos volgde opnieuw goed en werd op slechts 1 secachter The Jerre, derde. Op de vierde plaats kregen we een herrezen Ken de Dycker, vanuit het niets stormde Keeno naar een knappe vierde plaats vandaag. We verwachten morgen vuurwerk van onze Belgen en als het kan net nog iets meer dan vandaag!!

Thor it voor de uitslag van de kwalificatie MXGP


thor it
no img
02/08/2014 | posted by Outlaw | reactie(s)

De Thor 2015 mx kleding is binnen!

Thor heeft voor 2015 een super mooie lijn kleding gepresenteerd en het is nu al te bestellen bij Outlaw Racing. Wil jij als een van de eersten in een 2015 pak rondrijden? Bestel dan direct bij Outlaw Racing!

http://www.outlawracing.nl/merken/thor/de-2015-thor-kleding-is-binnen

Thor it voor meer over de Thor-kleding


thor it
no img
01/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

MXGP meets Cycling op Profronde in Lommel

Afgelopen woensdag reden heel wat GP-toppers samen met hun cyclingbroeders een wedstrijd in Lommel. Ken de Dycker won samen met Kevin Hulsmans en Christophe Sleurs de wedstrijd voor Maarten Wynants, Sander Helven en Jeremy van Horebeek. Johan Vansummeren, Frederique Robert en Marc de Reuver werden derd voor Kevin Pauwels, Jenthe Biermans en Kevin Strijbos.

Klik hier voor een fotoreeks van Gino Maes
Klik hier voor een fotoreeks van Kabouter Trek

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
01/08/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

2015 KTM String Sling Schoudertas

Super lichtgewicht schoudertas met twee ritsen en een fleshouder aan de zijkant.
Perfect voor onderweg of voor vrijetijdgebruik op vakantie bijvoorbeeld! De tas heeft één hengsel welke over één schouder gedragen wordt.
Materiaal: 100% polyester
Maat: ca 50 x 38cm
Prijs: €29,95
Is exclusief voor KTM gemaakt door Ogio.
Bekijk hem online en bestel direct >> KLIK HIER


thor it
no img
01/08/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens mist thuis EK 250 in Lommel

Dietger Damiaens van het GPR Promo MX Team zal helaas zijn thuiswedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in Lommel moeten missen. Tijdens een training op het circuit van Reusel is Damiaens afgelopen woensdag hard ten val gekomen.
Bij de valpartij liep hij een breuk op in zijn elleboog waardoor hij niet in staat zal zijn om aankomend weekend van start te gaan. Uiteraard neemt het herstel van zijn elleboog verschillende weken in beslag waardoor Damiaens ook verschillende ADAC wedstrijden zal moeten missen. We wensen Dietger een spoedig herstel toe.

 


thor it
no img
01/08/2014 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Fox 2015 crosskleding, crosslaarzen en crosshelmen nu uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

MX Deals presenteert met trots de Fox 2015 crosskleding, crosshelmen en crosslaarzen, grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Zuivere en gewaagde kleuren in combinatie met uitstekende prestaties zorgen voor een energie boost voor elke crosser. Ook dit keer bestaat de collectie crosskleding uit 3 lijnen: 360, 180 en Enduro/Offroad.

Thor it voor meer info


thor it
no img
31/07/2014 | posted by Mxworld | reactie(s)

Schouderoperatie noodzakelijk voor Davy Pootjes

Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory Team zal volgende week vrijdag aan zijn schouder worden geopereerd. De rijder uit Ammerzoden (nl) kende afgelopen dinsdag tegenslag toen bij een training in Olmen (B) zijn schouder opnieuw uit de kom schoot.

Thor it voor meer hierover

 


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountHPIlaurense motorsJepfraPutolineHaan WheelsBakens MotorsportMxWorldLeon SagaertDesmet MotorsportMxtopshopUltimateShock TherapyEmxTradeTVE SportsDhondtBud Racing