Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
11/04/2014 | posted by Mxworld | reactie(s)

MX Rules Actie, het verhaal van Dave Anthonis

Sommigen onder jullie zullen wel al her en der de kleine maar o zo opvallende, felgekleurde stickers gezien hebben van MX Rules! Wel achter deze stickers zit een heel pakkend verhaal, een verhaal dat ik met jullie wil delen. Wij hebben in elk geval onze medewerking verleend aan een supermooi initiatief, hopelijk volgen vele andere! Het is een verhaal om stil van te worden en stil te staan bij het feit dat elk huisje nog steeds zijn kruisje heeft om te dragen … Lees het hele verhaal aub en help om deze droom verder te laten leven!!!!

Hier het verhaal van Dave Antohnis, klik op Thor


thor it
no img
11/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

RES Axel ontvangt BMB en FPCNA dit weekend

Dit  weekend maakt het RES circuit in Axel een ware primeur mee want voor het eerst sinds staat er nog eens een dubbel programma gepland op de Zeeuwse omloop. Met de Vrijetijdsrijders en de jeugd van de FPCNA op zaterdag en de BMB wedstrijd op zondag wordt het gezellig druk in Axel.
Organisator Amc Evergem sinds trouwens een knap deelnemersveld bij elkaar te krijgen want behalve de BK proeven voor alle reeksen staat ook de derde manche van de challengertrophee op het programma. 

Thor it voor een voorbeschouwing van deze wedstrijd


thor it
no img
09/04/2014 | posted by PGM | reactie(s)

Belgium Masters of motocross de video

Vorige zondag werd de eerste proef van het BK te Mons-Bergen verreden, we stuurde de mannen van Visualokapi naar het bos om er deze mooie clip van te maken voor MXWorld.
 
Thor voor de video

thor it
no img
09/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Yoshimura Launch @ Technical Touch

De meesten onder onze lezers hoeven we Yoshimura misschien niet meer voor te stellen maar voor diegene die het nog niet weten: Yoshimura is al ongeveer 50 jaar tuner van meestal Suzuki motoren. Zo rijdt bvb James Stewart met een Yoshimura Suzuki maar Yoshimura doet meer want zowat alle Honda's aan de top in de AMA worden door Yoshimura ondersteund. Technical Touch, niet zo maar een aftermarket importeur besloot in 2014 om het befaamde merk naar België te halen, met succes want in de VLM-federatie werd al getest bij de VLM-toppers welke zeer enthausiast zijn over het vermogen van de motoren die de Yoshimura-uitlaten meebrengen. Voorlopig enkel nog de uitlaten voor zowat alle viertakt-motoren, later volgen tuningonderdelen voor de motoren. Wie een uitlaat wil testen kan hiervoor terecht op woensdag op het circuit waar KYB aanwezig is, raadpleeg de banner bovenaan maar maak vooral een afspraak voor de test via info@technical-touch.com of vraag ernaar bij je dealer.

Onze fotograaf Gino Maes trok mee naar Lommel voor de Yoshimura Launch


thor it
no img
09/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

De troepen van Rockstar Energy Suzuki blikken naar Arco di Trento.

Met de wedstrijd van zondag in Arco di Trento snijdt het WK de Europese ronde aan. Pas eind september volgen er nog twee Zuid-Amerikaanse wedstrijden. De week rust tussen de GP’s werden op diverse wijze benut door de twee Belgische Suzuki-rijders. Kevin Strijbos deed in Mons een gooi naar het BK terwijl Desalle voor de tweede maal op rij het BK links liet liggen. Hij koos voor motortraining, een mountainbike ritje en rekende en passant ook af met een lichte verkoudheid.

Thor it.

 


thor it
no img
08/04/2014 | posted by GPR Promo MX | reactie(s)

Positieve start van het BK MX2 in Mons voor Dietger Damiaens

Dietger Damiaens van het GPR Promo MX Team is het Belgisch Kampioenschap MX2 positief begonnen in Mons. Voor Dietger was dit weer zijn allereerste wedstrijd na zijn blessure. In de training verkende hij rustig het circuit en zette vervolgens een aantal keren aan om een goede tijd neer te zetten. Dit resulteerde in een zesde tijd waarmee hij zich verzekerde van een goede startpositie in de beide manches.

Thor it voor meer over Dietger zijn wedstrijd


thor it
no img
08/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM-shop.nl ruimt op!

In verband met de nieuwe 2014 KTM Powerwear collectie hebben we zeer scherpe aanbiedingen kunnen maken voor de resterende 2013 Powerwear voorraad.

Grote en kleine maten; sweaters, t-shirts, jassen, bodywarmers, etc. voor weggeefprijzen!

Pak uw voordeel nu en ga snel naar >> http://www.ktm-shop.nl/ktm-sale.html


thor it
no img
06/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Jeremy Van Horebeek in vorm van zijn leven.

Met twee podia op rij in de MXGP, dorst Jeremy Van Horebeek zich woensdag nog niet als favoriet noemen voor de Masters Of Motorcross. Nu, die bescheidenheid heeft hij op de omloop van “Le Bois Brulée” toch laten varen. Van Horebeek werd winnaar van beide reeksen en is bijgevolg de eerste leider in de editie 2014. Joël Roelants werd tweede voor Kevin Strijbos, zij het met wat medewerking van deze laatste. Lees verder, en ’t is een flinke boterham.

Klik hier voor de foto's

Thorren....


thor it
no img
06/04/2014 | posted by | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @JMS Lummen

Het seizoen is ondertussen een aantal zaterdagen ver, maar naar de JMS was ons Trekje in 2014 nog niet weze kijken. Dit weekend is de JMS – VLM  karavaan te gast in Lummen en dus voelde onze kabouter aan zijn dikke teen dat het wel eens zou kunnen dat familie 72 wel eens van de partij zou kunnen zijn. Hij stapte rond het middaguur, toen de zon tevoorschijn kwam, dan ook in zijn autootje en trok ‘de Limburg’ in. Een eerste deel van zijn foto’s van een dagje JMS zijn te vinden op...

Deze link


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

TMV is op zoek naar een nieuwe medewerker

Techno Motor Veghel BV is internationaal opererende distributeur van motorsport accessoires van o.a. de topmerken Twin Air, Renthal, Polisport, 6 D, EVS, Maxima, Matrix, TMV en  Moto Master.
In verband met de sterke groei en de uitbreiding van onze activiteiten zijn we per direct opzoek naar een enthousiaste en leergierige collega voor de functie van:

Thor it voor meer over deze vacature


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM-shop.nl denkt met u mee! Meer koeling? Meer vermogen? Minder schade bij een vastloper?

Dat is allemaal mogelijk met de vernieuwde cilinderkop met losse verbrandingskamer. Door een nog beter ontwerp dan origineel is er meer ruimte en een betere flow van het koelwater waardoor de motor koeler blijft, wat ook minder slijtage tot gevolg heeft aan de zuiger en cilinderwand. Een koelere motor kan ook hogere prestaties leveren.

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Kevin Moonen - Red de Motocross | reactie(s)

Vlaamse regering duidt mogelijke terreinen in havengebieden aan.

Laat er ons geen doekjes om winden. Achteruitgang, degressie, dat zijn de woorden waarmee we de evolutie van de motorcrosssector in Vlaanderen het beste kunnen beschrijven. Vandaag is er dankzij de Vlaamse regering, in bijzonder de ministers Muyters en Crevits, toch nog eens sprake van progressie. Want vandaag, vrijdag 04 april, verspreidde de Vlaamse regering de aankondiging dat er in overleg met de havenbedrijven concrete locaties aangeduid werden. Het gaat hier over 2 locaties in de haven van Antwerpen, 1 in de haven van Gent en 1 in de haven van Oostende. Met de haven van Zeebrugge, het 4de havenbedrijf in Vlaanderen, lopen de gesprekken nog. Het kan dus goed zijn dat ook hier nog een mogelijke locatie uit de bus komt. Als we het optelsommetje maken spreken we dus over 4 aangewezen locaties en misschien nog eentje in Zeebrugge.
 
Thor it voor meer over dit belangrijke nieuws


thor it
no img
04/04/2014 | posted by Betty | reactie(s)

Betty Vanlommel kondigt met trots Belgische Teams voor IMBA aan...

Aanstaande weekend wordt op het befaamde circuit van Wohlen te Zwitserland de eerste Europese proef voor de ladies en de MX2 gereden. Het IMBA gebeuren wordt meer en meer populair. Ons land wordt daar vertegenwoordigd door volgende VMCF piloten:.....

Thor it

thor it
no img
03/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Loud N Proud T-shirt (Thor)

Loud N Proud is het perfecte vrijetijds t-shirt met een mooi logo voor de motorcrossliefhebber. Het T-shirt heeft een groot draagcomfort en is gemaakt van 100% katoen en is gemaakt met een ronde hals.
Je kan het verkrijgen in de kleuren, helder lime-groen, Rood en oranje met een zwarte opdruk, in het zwart met een wit-gele print en in het blauw met een witte print. 
Maten: S-XXL, adviesprijs is 20,60 Eu
De t-shirts zijn verkrijgbaar bij je Thor-dealer


thor it
no img
03/04/2014 | posted by Stingray | reactie(s)

Mons - Openingswedstrijd Belgian Masters of Motocross

Even verder kan u op MXWORLD  alles lezen over de Belgian Masters Of Motocross. Daags na de persconferentie voor de hele cyclus ontvingen wij een persbericht van BMB. De aanstelling van Ad Van Poppel begint op korte termijn zo zijn vruchten af te werpen.

Zondag aanstaande gaat het Open Belgisch kampioenschap motorcross ‘Belgian Masters of Motocross’ van start in Mons-Ghlin. De titelstrijd belooft interessant te worden met de deelname van zowat alle Belgische vedetten en enkele buitenlandse toppers.

Thor voor meer.


thor it
no img
02/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Belangrijk: Beslissing tot wijziging milieuvergunningsvoorwaarden MotoClub Lille vzw.

Graag vragen we dat eidereen die ook maar eens in Lille gaat rijden om volgend bericht te lezen!!
Eind 2010 is bij de gemeente een wijziging gevraagd van de milieuvergunningsvoorwaarden van MotoClub Lille vzw ondersteund door een petitie van een 350 tal mensen.

Een beslissing hieromtrent is op het schepencollege genomen op 11 april 2011.
Zowel de aanvragers als MC Lille zijn tegen deze beslissing in beroep gegaan bij de provincie Antwerpen.. Na een aantal geluidsmetingen heeft de provincie onlangs een uitspraak genomen.

Thor it voor enkele wijzigingen


thor it
no img
02/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Grand Prix Oekraine afgelast

Door de aanhoudende politieke problemen wordt de Grote Prijs Motocross die in het weekend van 17 augustus 2014 was gepland, afgelast. Door deze GP nu af te lassen wil promotor Youthstream niet aangeven niet meer in Oekraine te willen organiseren, Oekraine zal in 2015 opnieuw een plaats op de kalender krijgen. Voor de Belgische Grand Prix werd nog altijd geen plaats ingevuld...


thor it
no img
30/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Arnaud Tonus (MX2) wint zijn eerste Grand Prix in Brazilie

Door de afwezigheid van Jeffrey Herlings kregen we ineens heel wat kanshebbers voor de Gp-zege in Beto Carrero. Arnaud Tonus legde in de eerste reeks met een knappe reekszege de basis voor zijn eerste Grand Prix-zege, de Zwitser had in de tweede reeks genoeg aan een tweede plaats voor een eerste GP-zege. Die tweede reeks werd gewonnen door Glenn Coldenhoff, The Hoff werd vijfde in de eerste reeks waarmee hij tweede in de eindstand werd voor Max Anstie. Julien Lieber, de enige Belg in het MX2-gezelschap werd 14de.

Thor it voor de uitslag


thor it
no img
30/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgen kunnen Cairoli opnieuw niet stoppen!!

Met Clement Desalle en Jeremy van Horebeek kregen we opnieuw twee Belgen op het podium in Beto Carrero voor de Braziliaanse Grand Prix MX1 maar het was Antonio Cairoli die met een dubbele reekszege met de eindzege aan de haal ging, zijn 65ste inmiddels al. De Italiaan wist onze langsgenoten in beide reeksen in rechtstreekse duels te verslaan en zelfs Desalle vraagt zich ondertussen af waar hij de snelheid haalt... Kevin Strijbos, gisteren de snelste kon zijn goede kwalificatie niet verzilveren, hij werd achtste terwijl Joel Roelants met evenveel punten als Strijbos negende werd. 

Thor it voor de uitslag en wk-tussenstand


thor it
no img
30/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Ken de Dijcker opnieuw out!!!

Het zit de KTM Red Bull rijder duidelijk niet mee dit seizoen. Keeno viel eerder dit seizoen al uit met een flinke polsblessure, nu houdt een enkelbreuk Ken opnieuw enkele weken van de motor. Wie dacht dat de boomlange Brabander die pas de motortraining had hervat zijn blessure met motor had opgelopen heeft het mis want een val van de trapzorgde ervoor dat Ken een een breuk in een klein botje in zijn enkel had. De Dijcker hoopt de training binnen een week of drie opnieuw te kunnen hervatten...


thor it
no img
30/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten kwalificaties Grand Prix Brazilie

Met een dubbele pole voor het Rockstar Suzuki Team zorgde Kevin Strijbos (MXGP) en Glenn Coldenhoff voor een klein feestje uit de lage landen alhoewel het vandaag pas écht voor de knikkers zal gaan... We hebben de hoogtepunten van de kwalificaties voor jullie, klik hiervoor op "Thor"


thor it
no img
29/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Glenn Coldenhoff maakt Suzuki-feestje compleet in Brazilie

Ook in de MX2-klasse werden er vandaag de kwalificaties verreden voor de GP van Brazilie en ook in de lichtere klasse staat er een Rockstar Suzuki-rijder op de pole. De Nederlander Glenn Coldenhoff was de beste voor Max Anstie die slechts op 2sec volgde. Arnaud Tonus was ook niet veraf, de Zwitser van het CLS Kawasaki Team werd derde voor het Husqvarna-duo Tonkov (4) - Febvre (5). Onze enige Belgische vertegenwoordiger, Julien Lieber werd 17de...

Thor it voor de uitslag van de kwalifiactie MX2 en een video met een rondje met Aleksandr Tonkov


thor it
no img
29/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Kevin Strijbos pakt pole in Beto Carrero

Vanavond werden in Beto Carrero de kwalificaties voor de GP van Brazilie verreden. Het Belgisch Suzuki-duo eiste in de MXGP-klasse daar de hoofdrol op want Kevin Strijbos pakte zijn tweede pole van het seizoen, Strijbos hield zijn Rockstar Suzuki-teammaat achter zich die op zijn beurt Gautier Paulin (3) en nog een Belg, Jeremy van Horebeek achter zich. Antonio Cairoli werd vijfde terwijl Joel Roelants tevreden moest zijn met de 21st stek....

Thor it voor de uitslag van de kwalificaties en een video van de reden waarom Cairoli "slechts" vijfde werd, ook reacties van Kevin Strijbos en Glenn Coldenhoff


thor it
no img
29/03/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Tandwiel-kettingsets voor nog geen 100 Euro bij Outlaw Racing!

Vervang je tandwielen en ketting tegelijk en je bent met deze set ook nog eens voordeliger uit dan wanneer je alles los zou kopen! Deze tandwiel-kettingset bestaat uit:
·DID ERT2 ketting 118 schakels (goudkleurig).
· S-Teel stalen achtertandwiel (zwart).
· S-teel stalen voortandwiel.

Thor it voor meer of klik hier


thor it
no img
27/03/2014 | posted by Acerbis | reactie(s)

Acerbis blijft gaan voor de veiligheid

Acerbis blijft investeren in de verbetering van hun protectie gamma en pakt uit met de new generation 2.0.
Alles protectie werd onderhanden genomen om nog meer comfort en veiligheid te bieden.
Met name de Cosmo, Scudo, MX-soft, impact MX, .....

Vanaf nu te verkrijgen bij uw Acerbis dealer.


thor it
KTM Shop NLWMX-ShopR2R StoreSec ConstructionsDSMMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyEmxTradeDesmet MotorsportDhondtMxtopshopUltimatelaurense motorsLeon SagaertMxWorldBud RacingTVE SportsHaan WheelsJepfraPutolineBakens MotorsportHPI