Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
20/03/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: ONK Axel

Het weer was niet zo super als vorige week maar dit weerhoud er ons niet van om naar het ONK te Axel te vertrekken. Veel piloten waren er aanwezig en wij maakten er een album van.

Klik hier om de foto's te bekijken.


thor it
no img
13/03/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Moerbeke-Waas

Zondag werd de seizoen opener van de BMB gereden te Moerbeke-Waas. Het circuit lag er heel goed bij in vergelijking met andere.

Yentel Martens nam de overwinning bij de Inters MX1 voor Ken De Dycker en Erik Willems.

Bij de Inters MX2 won Jago Geerts voor Jere Haavisto en Hardi Roosiorg.

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
08/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Spotgoedkope Racetent van 24MX

1 Miljoen tevreden klanten en dat vieren ze bij 24MX door hun tenten nu aan een belachelijk lage prijs aan te bieden... 59.99 Euro!!
Goedkoper wordt het echt niet meer, hier ga je niet voor in de regen staan...

Bestel hem snel hier


thor it
no img
06/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Wilvo Yamaha-report: Wilvo Yamaha MXGP domineert de Grand Prix van Indonesie

Het FIM Motocross wereldkampioenschap was dit weekend voor het eerst in twintig jaar terug in Indonesië, op het Pangkal Pinang circuit, voor de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap. Het Wilvo Yamaha MXGP duo, Shaun Simpson en Arnaud Tonus, kreeg af te rekenen met zeer wisselende omstandigheden want door zware regenval werd het circuit omgetoverd in een moeras.

Thor it voor het Wilvo-Yamaha report


thor it
no img
05/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Hoogtepunten Grand Prix Indonesie

De Grote Prijs van Indonesie werd onder zeer zware omstandigheden verreden, de trainingen werden op zaterdag al vroegtijdig afgeblazen en ook vandaag werd er geen normaal programma verreden...

Thor it en bekijk de video-beelden!!


thor it
no img
05/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Shaun Simpson schenkt Wilvo Yamaha allereerste Grand Prix overwinning in MXGP

Shaun Simpson won vandaag in Indonesie de Grand Prix MXGP, de Grand Prix werd door de slechte staat van het circuit (in de pauze werd het circuit door regen geteisterd) herleid naar een reeks. Shaun Simpson (Wilvo Yamaha) won de reeks voor een zeer goede Glenn Coldenhoff die enkele ronden aan de leiding kon rijden maar de Nederlander moest enkel Shaun Simpson voorbijlaten. De derde plaats was voor onze landgenoot Clement Desalle die ook een goede reeks reed, Desalle was na de afgelasting erg geprikkeld, hij had, zo menen wij de tweede reeks wél willen rijden... Kevin Strijbos werd zesde, Jeremy van Horebeek eindigde 10de.

Thor it voor de eindstand en Wk-tussenstand van de MXGP


thor it
no img
05/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeremy Seewer wint modderfestijn in Indonesie (MX2)

De eerste reeks werd nog op een redelijk goed berijdbaar circuit verreden, die werd gewonnen door Jeremy Seewer (Suzuki) voor Davy Pootjes (HSF KTM) en een alweer uitstekend rijdende Julien Lieber (LRT KTM). Eén sectie van het circuit besliste voor velen of er al dan niet een goede uitslag werd behaald, zo bleef Pauls Jonass in de modder steken maar ook Bas Vaesen, Hunter Lawrence en vele anderen bleven steken in de modder. In de pauze werden de hemelssluizen opnieuw opengezet in Indonesie en zo werd de tweede reeks vervroegd stilgelegd, Samuele Bernardini (TM) werd verdiend winnaar van deze reeks voor Seewer, Brian Bogers (HSF KTM) en opnieuw Julien Lieber. Het podium was voor 1.Jeremy Seewer, 2.Samuele Bernardini en 3. Julien Lieber die zijn tweede podium op rij behaalde.
Thor it voor de officiele uitslag van de MX2-klasse en je zal zien dat onze landgenoot, Julien Lieber de Red-plate pakte!!


thor it
no img
21/02/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Mee op training met Seewer en Jasikonis van Team Suzuki

We stuurden Raf van Dijck van 393 Productions een namiddag mee op training met Jeremy Seewer (MX2) en Arminas Jasikonis in het Brabantse (NL) Eersel.

Klik op Thor voor de video


thor it
no img
17/02/2017 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

KTM 2017 Replica team kleding bij www.KTM-shop.nl !

Wil jij ook in dezelfde team kleding als de fabrieksrijders gezien worden ?
De nieuwste KTM REPLICA 2017 team kleding is NU al te bestellen bij www.KTM-shop.nl.
Vanaf eind Maart zal de gehele Replica lijn beschikbaar komen in de fabriek KTM Oostenrijk en kunnen wij alle voor-orders direct uitleveren, u kunt dus NU alvast uw shirt, jas, trui, vest of polo bij www.KTM-shop.nl pre-orderen om zeker te zijn van de allereerste  levering !

Klik op Thor om de kleding te bekijken en te bestellen!!


thor it
no img
11/02/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings rijdt mee in Italiaans kampioenschap in Ottobiano

Volgens de promotor staat de Nederlandse driedubbele wereldkampioen zondag aan de start van het Italiaans kampioenschap. De rookie in de MXGP klasse zal het daar opnemen tegen oa. Antonio Cairoli, Romain Febvre, Tim Gajser en zal de eerste (echte) en laatste test zijn vooraleer de Red Bull KTM-rijder naar de eerste Grand Prix in Qatar trekt. Herlings was enkele weken uitgeschakeld door tendinitis (ontsteking van de pezen) in zijn pols. Pic: R. Archer


thor it
no img
10/02/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgische seizoensopener in Meeuwen op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017

De Belgische seizoensopener staat voor de deur, gastheer is MC Meeuwen met Dimitri Wuyts aan het roer. Dimitri en zijn companen hebben ervoor gezorgd dat rijders en publiek een schitterend circuit voor de wielen krijgen geschoven.
Op zaterdag staan van 13u30 tot 17u vrije trainingen geprogrammeerd, 's avonds is er een grote fuif met DJ A-Truxx achter de draaitafel.
Op zondag staat het normale VMCF-programma verreden inclusief Dames, vrijetijdsrijders en jeugd.

Dimitri stuurde ons een fotoreeks van donderdag, het circuit ligt er stralend bij!!
Klik hier voor de foto's


thor it
no img
09/02/2017 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

Win een KTM Toolbox t.w.v. ruim 150 Euro

Bij www.KTM-shop.nl gaan we de maand Februari 2017 starten met een leuke winactie die de gehele maand zal gaan duren.
Hoe doe jij mee aan deze actie?
Als jouw bestelling een totaal bedrag heeft boven de €100,- ( excl. verzendkosten ) deelt deze order automatisch mee om die officiële KTM TOOLBOX te winnen ter waarde van... €157,- !

Zodra jouw bestelling geplaatst is én voldoet aan de voorwaarden ontvang je een extra e-mail met een bevestiging van jouw order deelname ! Het uiteindelijke winnende order nummer wordt random door ons systeem geselecteerd waarop de betreffende klant verrast zal worden met dit 60-delige gereedschap set.

De gelukkige winnaar van deze winactie zal op woensdag 1 maart bekend gemaakt worden op o.a. onze facebookpagina: https://www.facebook.com/KTMshop.nl/
Voor meer informatie of vragen raden wij u aan om eerst onze 'Veel gestelde vragen' pagina te bekijken en mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is 6 dagen per week beschikbaar.


thor it
no img
30/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek trok naar Lommel op 29-01-2017

Een deel van de internationale sterren zijn er afgelopen zondag in Italië aan begonnen. De amateurs van de VMCF beginnen over 2 weken in Meeuwen, die van de VLM over 3 weken in Helchteren. En dus moet onze hobby fotograaf ook stilaan aan de bak. Vorige week was het nog een beton baan in Lommel, afgelopen zondag was er al heel wat meer grip te vinden op de Heeserbergen. Kabouter Trek was ook deze zondag van de partij om al de nodige kliks in de vingers te hebben tegen dat zijn officiële seizoen begint. Een deel van zijn foto’s zijn te vinden op deze link


thor it
no img
27/01/2017 | posted by Trumppeipnegers | reactie(s)

Back in the Plonsdays part 2

We asked Plons to provide us with some oldies from back in the days.

It will be a mix of old mxworld pictures but also some never seen before stuff.

It will feature everything and everyone from the motocross scene.

Warning there will be some fant-ass-tic shots !

Back in the plons days part 2


thor it
no img
23/01/2017 | posted by Uwmajong | reactie(s)

Now official...Plons is back

Mxworld is happy to announce that Plons is doing a cumback.

He will attend a selection of national and international races.

Plons Warm up gallery from back in the days


thor it
no img
23/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Win een rugzak vol met EVS-producten

Maak kans op een EVS rugzak vol met EVS producten. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is, in onderstaande link enkele vragen beantwoorden en je e-mail adres achterlaten.

http://evs-sports.com/explore/swag/


thor it
no img
13/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vanavond Live de Supercross van Dortmund op je scherm

Vanavond wordt de Supercross van Dortmund verreden, deze wordt live uitgezonden via Livestream...

Klik hier voor de link


thor it
no img
12/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

De HRC-motor van Ken Roczen en Cole Seely

We kregen foto's van de motoren van Ken Roczen en Cole Seely, beide HRC Honda-rijders in de USA. Ken Roczen won afgelopen weekend meteen op de motor van zijn nieuwe werkgever die veel werk stak in de vernieuwing van de 450 CRF....

We hebben enkele mooie foto's voor u, klik hier


thor it
no img
12/01/2017 | posted by Twin Air | reactie(s)

Nu beschikbaar: Twin Air Filter products Honda CRF450R 2017

De nieuwe Honda CRF450R 2017 is volledig vernieuwd met onder andere ook een compleet nieuwe luchtfilterbak. De nieuwe luchtinlaat zit een stuk hoger in het frame en loopt over de schokbreker.
Voor een optimale luchtstroming en bescherming van de motor heeft Twin Air de afgelopen maanden de nieuwe producten voor de Honda CRF450R ontwikkeld. Deze producten zijn uitgebreid getest door onder andere de MXGP Wereldkampioen Tim Gajser en AMA Kampioen Ken Roczen.
Vanaf heden zijn de standaard luchtfilters, PowerFlow Kit en Airbox Cover leverbaar. Voor meer informatie neem contact op met uw Twin Air dealer of bezoek de Twin Air website.

www.twinair.com
www.facebook.com/twinair.filters
www.instagram.com/twin_air


thor it
no img
12/01/2017 | posted by PGM | reactie(s)

Dank U wel MXWorld !

Afscheid nemen bestaat niet zegt men wel eens, helaas soms wel, na een 4 jaar fotograferen bij MXWorld komt er een einde aan de samenwerking. Die voorbije 4 jaar waren er om in te kaderen, ik leefde in een droom, ik deed mijn passie, de motorcross in beeld brengen hoe ik het zag, mijn idolen ontmoeten, de sport volgen wereldwijd, zoals een kleine jongen rondlopen in Disneyland bewonderend naar de crossers en hun kunnen... Het leven en passie in een stroomversnelling beleven dat ik heb mee gekregen van mijn overleden vader... Helaas komen aan mooie liedjes ook een einde... Gelukkig aan mijn passie niet en ook niet aan mijn verhalen. Ik ben enorm dankbaar dit te hebben mogen doen voor MXWorld! Ik bundelde nog eens mijn beste foto’s uit seizoen 2016 samen en maakt er dit album van, tot ziens op de cross ! Mvg Gino


thor it
no img
11/01/2017 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

KTM Powerdays nog een paar dagen 50 Euro korting !

Zoals u wellicht al weet, heeft KTM een fantastische actie met flinke korting tijdens de KTM PowerDays, hiermee klinkt traditioneel de bel voor het nieuwe jaar en het nieuwe race- enduro- cross- en motor seizoen.

Tot en met 14 januari 2017 kan de downloadbare € 50,- kortingsvoucher bij ons ingewisseld worden voor artikelen uit de 2017 PowerWear , PowerParts collectie bij www.KTM-shop.nl

Meer informatie over hoe u precies uw voucher kunt inwisselen >>> KLIK HIER

Voor meer informatie of vragen raden wij u aan om eerst onze 'Veel gestelde vragen' pagina te bekijken en mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Onze klantenservice is 6 dagen per week beschikbaar.


thor it
no img
05/01/2017 | posted by PGM | reactie(s)

Video : De SX Teams in de USA zijn klaar voor 2017

De eerste SX in de USA te Anaheim staat voor de deur en het word weer naar jaarlijkse gewoonte HET spannendste jaar ooit... Heel wat piloten zijn weer van zitje gewisseld en alles oogt er weer piekfijn uit zoals we het gewoon zijn in de US. We verzamelde wat team video's en er zitten wel verassingen tussen zoals de kledij switch van de publieks favoriet Roczen... De video van deze bekendmaking vind je hier. Ook een uitgebreid verslag van Reed zijn belevenissen in Australië en een uitgebreide preview van het 2017 seizoen. Klik op Thor voor de video’s
 

thor it
no img
20/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Totale uitverkoop bij Weasel MX Shop !

Totale uitverkoop, OP = OP.

Kijk snel op onze webshop : www.weaselmxshop.be


thor it
no img
18/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Christmas deals bij 24MX

Tot 25 december 2016 kun je bij 24MX.be elke dag terecht voor een mooie Christmas-deal.
Vandaag de 2MX-spanbanden voor slechts 9.99 Euro, dat is maarliefst 67% korting!!
Wij hebben ze voor u getest, het zijn oerdegelijke spanbanden voor wel heel weinig geld!
Klik hier voor de Christasdeal van de dag


thor it
no img
18/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Vandaag, zondag 18 december 2016 Grote Motorcrossmarkt te Kinrooi!!

Op 18 December organiseert de Fam. Balder  voor VLM belofte rijder Boyd Balder al voor de 5de keer hun jaarlijkse indoor motorcrossmarkt.
Op deze markt kunnen particulieren en handelaars al hun nieuwe en gebruikte onderdelen,kleding en motoren proberen te verkopen. In de gezellige en verwarmde manege , de standplaatsen kosten slechts 5 euro per meter , alles wat met cross,enduro ,quad en oldtimers te maken heeft mag worden aangeboden. Met jaarlijks ongeveer een 600 bezoekers is het altijd een gezellige drukte aan de jeneverbar om tijdens de winter maanden even bij te praten en koopjes te doen bij de handelaren met hun eindejaars acties.
Dit jaar extra rij voorzien binnen met ook standhouders buiten.
Zijn onder andere aanwezig: MX 477, 250 London, Gekastyle, Xtremesportswear, VB Racing center, MXpartsshop, HMX racing, BK crosscenter, Does MX racing, VHL Suspension, MCG racing, Race MX Parts, En bijna  100 meter aan particulieren verkopers


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountMxWorldHPIJepfraHaan Wheelslaurense motorsBud RacingUltimateLeon SagaertDhondtMxtopshopEmxTradeTVE SportsPutolineShock TherapyBakens MotorsportDesmet Motorsport