Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
17/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Video : MX GO Karting Music For Life vzw Bijs 3.12

Op de eerste MX GO Karting wedstrijd voor Music For Life ten voordele van de vzw Bijs was videomaker Raf Van Dyck te gast om zijn kijk op het event in beeld te brengen en haalde er enkele kleppers bij voor een interviewtje, via Thor kan je video bekijken

 


thor it
no img
01/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Zondag 18 December veldrit wedstrijd voor Motorcrossers te OLV Waver

Nu Zondag 18 December is het weer de jaarlijkse veldrit voor Motorcrossers te OLV Waver. Ben Van De Bogaert van het WK duo zijspan komt oa aan de start als ook Tom De Belder, Kenny Janssens maar jullie kunnen allemaal deelnemen! Naast deze categorie is er ook 1 voor kids tot 12 jaar, die rijden eerst om 10 uur, daarna is het de beurt aan de wvz bond om 10u30, om 11u 45 starten de crossers en recreanten van de buurt. Inschrijving kost 10 euro, 5 euro krijg je terug bij het binnen brengen van je rug NR. Het traject ligt op een motorcross parcour dus sensatie en ademehalings problemen zijn verzekerd! Hopelijk durven er heel wat motorcrossers het dit jaar aan om het eens op te nemen tegen elkaar in een heuse veldrit! De thuisblijvers hebben nu al ongelijk! TOEGANG IS GRATIS!! Verdere inlichtingen te verkrijgen op het nr 0478/568202 bij Kevin Aertgeerts. Klik hier voor de foto's van vorig jaar


thor it
no img
13/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen Leon Sagaert op 17-18 december 2016

Op 17 en 18 december zijn het opendeurdagen bij Leon Sagaert. Iedereen is welkom vanaf 10u tot 18u telkens met hapje en drankje.
 
Leon Sagaert doet een Like Share & Win actie via Facebook. Voeg ons toe als vriend (Leon Sagaert), deel ons bericht en maak kans op een mooie prijs. Meer info via Facebook.

Xavier Beel heet iedereen welkom zaterdag en zondag aanstaande, Oostrozebekestraat 115, 8760 Meulebeke.

thor it
no img
17/12/2016 | posted by | reactie(s)

Nu extra kortingen!! DSM Alken: Super stockverkoop tot eind december

In Alken zijn weer zaken te doen bij DSM Cross center.  Daar wordt vanaf 17 december tot  het jaareinde een stockverkoop gehouden. Er worden abnormale kortingen gegeven op allerlei kleding en onderdelen! Er is ook een speciale hoek voor alle enduro rijders! Ondertussen zijn ook diverse nieuwe merken gearriveerd.

Thor it voor de datums


thor it
no img
14/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MX GO Karting Music for life, vzw Bijs.10.12

Voorbije zaterdag hadden we weer enkele fotografen te gast op de MX Go Karting te Sint Niklaas, Bert Verheye moeten we niet meer voorstellen want hij staat gekend onder de BMB en Mclb piloten, iemand anders stel ik met plezier even voor, Huub Munsters afkomstig uit Nederland wou de verplaatsing maken om zijn kijk op de wedstrijd in beeld te brengen, ook een plaatselijk fotograaf, Aaron De Belder toont zijn kunsten.

thor it
no img
13/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Fototerugblik met Kabouter Trek: Rooiveld Westerlo op 26 juli 2006

26 juli 2006. Op het Rooiveld in Westerlo werd voor de 24 ste keer de gezelligste midweekcross van het jaar gereden. Jeremy Van Horebeek, Kevin Wouts, Joel Roelants, Jan Hendrickx, Tim Smeuninx, Kristof Salaets, Tim Godrie, Steven Van Dun, Yentel Martens, Tim Godrie, Dennis Verbruggen, Joris Hendrickx, Eli Picart, Steve Ramon, Kevin Strijbos, Joel Smets, Tom Van Loon, Manuel Priem, Soepelen Bob ,Stingray, Plons, … allen waren ze op of rond het Rooiveld aanwezig. Ze komen aan bod in volgende fotoreeks.

Klik hier voor de fotoreeks


thor it
no img
12/12/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Nu officieel: Ken De Dycker op Suzuki voor Jtech

We waren op de hoogte, hadden zelfs de primeur kunnen hebben. Omdat alles nog niet formeel in orde was vroeg Ken nog even om een media-embargo. Om het wederzijdse vertrouwen niet te beschamen hanteren wij dit altijd als vuistregel. Maar nu is het dan helemaal geschreven en getekend: Ken De Dycker rijdt volgend jaar GP’s op een Suzuki van J-tech. Het team verkast voor 2017 van Honda naar Suzuki. Credits:  Smeys G.

Thor it voor het persbericht en een reactie van Keeno


thor it
no img
12/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Wase overwinning tijdens 2de MX Go Karting

De overwinning van de tweede MX Go Karting Music For Life ten voordele van vzw Bijs blijft deze keer in het Waasland, de drie youngsters afkomstig uit Sint-Niklaas; Robin Bakens, Tallon Verhelst en Dean Van Clapdorp beklommen het hoogste schavotje na een helse strijd op de kartbaan van JPR Belgium. Het ganse deelnemersveld was meer aan elkaar gewaagd dan vorige week waardoor het close racing was, dit met het nodige weerwerken en competitieve sfeer. Pittige inhaalmaneuvers zorgde voor een prettig gespannen sfeer onder de deelnemers en toeschouwers, het bracht de echte overwinningsmentaliteit van de aanwezige sporters naar boven. De tweede plaats was voor Nutscaping met rijders als Bo Petersen, Simon Quirynen, Jeroen Bols en Glenn van Vugt, op plaats drie eindigden de MX Riders, Laudelino De Roose, Glenn Vandenabeele, Robin Cochuyt, Maxime Herzeele.

Klik op Thor voor meer en de reacties, klik hier voor de foto's


thor it
no img
09/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Voor u getest!! De Honda CRF450R 2017!!

Eindelijk, ze zijn er!! De 2017 Honda CRF450R..... Voor ons (de pers) dan toch ... om ze te testen!  Hiervoor trokken we naar Sardinie,  een leuk circuit in de buurt van Cagliari.
De volledig nieuwe CRF450R liet wat op zich wachten. Doordat Japan in het voorjaar werd getroffen door een aardbeving, liep de productie vertraging op. De Honda CRF450 werd in Sardinie aan de pers voorgesteld en daar door de persmensen ook grondig aan de tand gevoeld.  Met succes overigens! Lees er alles over!
 
Klik op Thor


thor it
no img
08/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Voorbeschouwing tweede zaterdag: MX Go-Karting voor vzw Bijs!

Aankomende zaterdag zal de tweede en tevens ook de laatste ‘MX Go-Karting’ race dag worden gehouden in het Wase Sint-Niklaas. Dit allen in het teken van Music For Life en vzw Bijs! De eerste race zaterdag werd gewonnen door de torenhoge favorieten van ‘Team Fly Racing’. Deze zijn er nu niet bij maar dat betekend niet dat het deelnemersveld er minder interessant uitziet. Klik op Thor om te zien wie er wel allemaal bij zijn uit MXGP en WMX wereld !


thor it
no img
06/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : MX Go Karting, Music For Life, vzw Bijs 3.12

Voorbije zaterdag werden er heel wat foto’s genomen op de MX Go Karting te JPR Sint Niklaas, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen om de crossers die racen voor het goed doel vzw Bijs in beeld te brengen!

thor it
no img
05/12/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Geslaagde eerste dag MX-Go Karting voor Music For Life 16!

Zaterdagavond werd de eerste van twee MX Go-Karting races verreden te Sint Niklaas voor het goede doel van Studio Brussel en in het bijzonder voor vzw Bijs. De bedoeling van het evenement is in de eerste plaats geld in zamelen in teken van de ‘Warmste Week’ van StuBru en de vzw Bijs. Daarnaast willen we ook het beeld dat rond motorcross en zijn beoefenaars en fans hangt ontkrachten. Dit zijn geen natuurterroristen noch hooligans en dat is prachtig bewezen door hun massale bijdragen aan het goed doel. Op deze avond alleen werd er alreeds 900 euro verzameld voor vzw Bijs. Dit was enkel mogelijk doordat er 18 teams aan de start van de 3 uur durende race stonden, waar fanatiek werd gestreden voor de ereplaatsen! Er bleek wel al snel dat er geen maat op ‘Team Fly Racing’ stond, Koen Raets en zijn maten Xavier Verhoeven en Christophe Verhoeven reden van start tot finish aan de leiding en finishten met bijna 3 ronden voorsprong op de ‘Frikadellen’ met Robin Bakens, Benjamin Tinck, Tom Hemelaer en Tallon Verhelst. Het podium werd vervolledigd door ‘Team retired’ Gunther Ghysels, Mathias Geirnaert, Benjamin Decock en Kevin Wouts. Thor voor hun reacties! Klik hier voor de foto's


thor it
no img
05/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe Motocross Webshop Used Mx Parts

Laurense Motors introduceert haar nieuwe webshop genaamd WWW.USEDMXPART.COM
Een webshop gevuld met onderdelen, kleding en accessoires voor elke motocross-liefhebber.
Geen webshop als alle andere maar in deze juist de onderdelen die je niet  makkelijk vindt en dan ook nog zeer laag geprijsd. Gebruikte versnellingsbakken, uitlaten, wielen, cilinders, carters,
schokbrekers, plastic, etc, etc.

Thor it voor meer info of ga meteen naar www.usedmxpart.com


thor it
no img
05/12/2016 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

KTM Powerdays >>>> 50 Euro korting !

Zoals u wellicht al weet, heeft KTM een fantastische actie met flinke korting tijdens de KTM PowerDays, hiermee klinkt traditioneel de bel voor het nieuwe jaar en het nieuwe race- enduro- cross- en motor seizoen.

Vanaf 28 november 2016 t/m 14 januari 2017 kan de downloadbare € 50,- kortingsvoucher bij ons ingewisseld worden voor artikelen uit de 2017 PowerWear , PowerParts en SpareParts collectie bij www.KTM-shop.nl

Meer informatie over hoe u precies uw voucher kunt inwisselen >>> KLIK HIER

Voor meer informatie of vragen raden wij u aan om eerst onze 'Veel gestelde vragen' pagina te bekijken en mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Onze klantenservice is 6 dagen per week beschikbaar.


thor it
no img
03/12/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Opendeurdagen bij WMX Shop in Westerlo op 3-4 december 2016

Op zaterdag en zondag 3-4 december 2016 zijn er tal van leuke acties op Fox, Shift, Yamaha,...
De nieuwe collectie Stance Socks is binnen bij WMX-Shop, wil je net als Roczen, Febvre, Seely, Reed en Van Horebeeck,... in je laarzen zitten?
www.wmxshop.com
wmx@telenet.be


thor it
no img
30/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Mx Rescue Party op zaterdag 3 december

Op zaterdag 3 december 2016 nodigen Wesley Verheyen en Martijn Vermijl je graag uit op de Mx Rescue Party in zaal De Commerce in Lommel. De deuren gaan open om 21 uur maar er is een happy hour van 22-23 uur!!

Allen dus zaterdag naar Zaal De Commerce, Dorp 12 in Lommel

 


thor it
no img
26/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Black Friday wordt Black Saturday bij 24MX!!

24MX gaat door met Black Friday, je kan vandaag ook nog profiteren van 10% extra korting op alles op de website!!

Check it out


thor it
no img
25/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Luyten Import vanaf nu importeur van Haan Wheels

Luyten Import was al importeur van oa merken als Wossner, Wiseco, Moto Master en nog vele andere bekende merken in de motor(cross)wereld. Vanaf nu is Luyten Import ook importeur van de wereldbekende Haan Wheels, deze wielen worden door vele gerenomeerde teams gebruikt maar ook bij de amateurs en liefhebbers zijn deze wielen er gewild. Haan Wheels zorgt ervoor dat ze helemaal naar jou keuze de wielen monteren met de desgewenste kleur naven, velgen en zelfs spaken....

Vraag ernaar bij je dealer, meer info klik hier


thor it
no img
23/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kalenderwijzigingen Wereld- en Europees kampioenschap 2017!!

Er werden door Youthstream, promotor van het WK en EK Motorcross enkele wijzigingen doorgevoerd ivm de kalender voor 2017.
De MXGP van San Marino werd uitgesteld tot 2018. De MXGP-ronde van Italië aanvankelijk op 15-16 april werd gewisseld met de MXGP van Trentino die oorspronkelijk op 8-9 juli zou doorgaan.
De EMX 125 klasse en EMX 300-wedstrijden kregen ook een verwisseling, de 125 zou normaal in Rusland meerijden maar zij worden vervangen door de EMX 300, de EMX 300 in Zweden moet plaatsmaken voor de EMX 125.

Thor it voor de aangepaste kalender


thor it
no img
23/11/2016 | posted by Outlaw | reactie(s)

Nieuw bij Outlaw Racing, nummerplatensets voor slechts 49 Euro!

Het cross seizoen is nog maar net voorbij maar toch zijn liggen de plannen voor het volgende seizoen al op tafel. Wacht niet tot het laatste moment om je nummerplaten te bestellen maar doe dat tijdig. Om te voorkomen dat je met lege handen komt te staan is het raadzaam om alvast na te denken over wat je op de motor wilt hebben of alvast een bestelling te plaatsen.

Thor it voor meer hierover!!
Of klik hier om meteen te bestellen


thor it
no img
23/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog steeds Totale Uitverkoop bij Honda Racing Dirkx in Overpelt!

Honda Racing Dirkx in Overpelt is al meer dan 40 jaar officieel Honda-dealer. Jos heeft al even de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil daar nu van genieten. HRD houdt een totale uitverkoop van alle op voorraad zijnde Honda-wisselstukken. Zowel voor de viertakt maar ook nog veel onderdelen voor de Honda tweetakten van de jaren 80 tot 2007. Op de accessoires kun je mooie koopjes doen met kortingen van 20-70% op kleding en andere toebehoren. Dit alles aan de Astridlaan 198 in Overpelt. Voorts staan er bromfietsen en scooters aan mooie prijzen en nog één Honda CRF 450 2016.
Zolang de voorraad strekt blijft de winkel nog open!!
Honda Racing Dirkx, Astridlaan 198 Overpelt
Tel: 011/64 09 59
honda.racing.dirkx@skynet.be


thor it
no img
22/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

WLM Amateur Support Program

Voor de amateur rijders die alles op 1 adres willen bestellen, hebben we aantrekkelijke amateur support pakketten samengesteld tegen een scherpe prijs. Shirts en stickers zijn als basis in elk pakket opgenomen. Daarnaast zijn er uitgebreidere pakketten met WLM custom broeken mogelijk.

Zijn al je sponsoren al bekend en wil je makkelijk en snel, ruim op tijd je materiaal in orde hebben? Informeer dan nu naar het Amateur Support Program: info@wlm-design.nl

Thor it voor meer info


thor it
no img
18/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kijk de Red Bull Knock Out live op je scherm!!

Morgen, zaterdag barst de hel los op het Scheveningse strand. 1000 Rijders zullen het zware strandzand trotseren, Axel van de Sande gaat het locaal favoriet Jeffrey Herlings zeker lastigmaken. Natuurlijk zijn er nog heel wat namen die we voorin verwachten, het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen....
De Scheveningse boulevard is voor iedereen gratis toegankelijk, ze voorspellen droog weer morgen dus allen naar Scheveningen!!
Voor wie lekker thuis in de luie zetel wil kijken: Klik op deze link, vanaf 13u45 wordt de finale live uitgezonden!!


thor it
no img
16/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : SX Lille

Afgelopen weekend was er de SX te Lille, een SX zoals het hoort te zijn, tribunes vol tot in de nok, een sfeer van jewelste, al lijkt de glitter en glamour toch ook wat gaan liggen ten opzichte van vroegere jaren in Bercy met maar een handvol toppers uit Amerika en Frankrijk. Marvin Musquin kwam niet voor niets even uit Amerika, hij kwam om zijn fans het beste van zichzelf te laten zien, hij won zowat alles! Bam Bam Barcia liet even aan Cedric Soubeyras zien waarom hij die bijnaam heeft en die reeks was zo wat het spannendste wat we te zien kregen in het weekend. Klik hier voor de foto’s
 

thor it
no img
15/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nico Vander Elst Vets Wereldkampioen in Glen Helen

MCLB-rijder Nico Vander Elst werd vorige week in Glen Helen wereldkampioen in de klasse 50+. Met een derde plaats en de reekszege in de tweede manche kroonde hij zich dus mooi tot wereldkampioen. Nico rijdt wekelijks zijn wedstrijden bij de MCLB in de klasse Experten en deze titel is de kroon op zijn inmiddels 30-jarige loopbaan als motorcrosser. Hij is supertevreden om als kleine Belg de rest van de wereld te kunnen kloppen.
We wensen Nico van harte proficiat met zijn titel!


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477DSMKTM Shop NLWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountMxWorldHPIJepfraHaan Wheelslaurense motorsBud RacingUltimateLeon SagaertDhondtMxtopshopEmxTradeTVE SportsPutolineShock TherapyBakens MotorsportDesmet Motorsport