Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
22/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Team USA traint in Lommel

Vrijdag had Team USA een doorgedreven training in Lommel. We stuurden Marco Duerinck erop af voor een leuke video...

Thor it 


thor it
no img
24/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Marvin Musquin in Lommel

Ook Marvin Musquin profiteerde nog snel ervan om in Lommel te gaan trainen. Het is alweer twee jaar geleden dat de ex-wereldkampioen in Lommel zijn rondjes reed. Marvin kon de zandtraining nog wel gebruiken ;-)

Thor it voor de video van Marco


thor it
no img
19/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Een dag tussen twee races met Ken Roczen

Ken Roczen moest dan wel tot de tiende national van het seizoen wachten maar in Unadilla pakte de Red Bull KTM-rijder eindelijk zijn eerste reekszege in de nationals maar de Duitse wereldkampioen van 2011 was natuurlijk wel zowat elke wedstrijd voorin te vinden. In 2013 zal K-Roc moeten bevestigen, zelfs beter doen want er wordt niets anders verwacht van hem dat hij mee zal doen voor het kampioenschap maar ook Roczen is en blijft maar een mens wat je zeker te zien krijgt in volgende video...

Thor it


thor it
no img
14/09/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Chad Reed back on the bike!

Na een inactiviteit van precies 6 maanden is Chad Reed opnieuw met de motortraining begonnen. Reed brak in de laatste Supercross van seizoen 2012 oa. twee ribben en wervel T6 maar Chad is weer helemaal fit en heeft er opnieuw zin in... Hij verteld erover in volgende video...

Thor it


thor it
no img
21/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Motorsportpark in het Waasland?

Met de lokale verkiezingen in het vooruitzicht lanceerde een tijd geleden de openbare omroep het item “De vragende partij”. Daarin kreeg de kiezer de kans om een vraag te stellen aan zijn of haar lokale politicus. Frederik Van Eeckhoven deed dit voor Beveren-Waas (9120) en stelde kort samengevat de vraag of er een mogelijkheid is voor een motorsport/motorcross terrein. Nu loopt deze actie op zijn einde. Met nog een dikke vijf dagen te gaan staat het motorsport voorstel staat op een tweede plek.

Klik op thor en lees meer. - Meteen stemmen kan hier!


thor it
no img
19/08/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

KTM schrijft geschiedenis in de US

Deze vooravond heeft het Oostenrijkse merk KTM geschiedenis geschreven in Amerika door op het legendarische Unadilla Circuit zowel de 450 als de 250 klasse te winnen, daarin was het “Oranje” merk nog nooit eerder geslaagd. Daarnaast wist het ook zijn eerste titel bij de grote 450cc jongens te claimen.

Klik op thor en lees meer.


thor it
no img
12/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Op training met Ken Roczen, Dean Wilson, Ryan Dungey ea...

In de US zit het outdoorseizoen eraan te komen en natuurlijk duiken de video's van de trainingen dan ook weer op. Zopas kregen we een van BHP Media een video van een training in Pala...

Thor it


thor it
no img
09/05/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

JGR heeft vervanger beet voor James Stewart

Het Joe Gibbs Racing had na het verbreken van het contract met James Stewart geen voltallige line up meer voor het aankomende outdoor seizoen. Er moest dus opzoek gegaan worden naar een vervanger en die is snel gevonden in de persoon van Kyle Regal. Klik op Thor en lees meer.


thor it
no img
08/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Tyla Rattray met Monster Energy Kawasaki (450) in de outdoors

Het Monster Energy Kawasaki Team, het team van regerend Sx-kampioen Ryan Villopoto gaat met Tyla Rattray voluit voor de titel in de Outdoors in de MX-klasse. Tyla zal er aan de zijde van Jake Weimer aan de slag gaan op de Kawasaki KX 450F. Rattray eindigde vorige zomer tweede in het 250 Outdoorkampioenschap en werd tweede in de MX1-klasse van de Motocross of Nations. 


thor it
no img
08/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: James Stewart op Suzuki

Het nieuws is nog maar net de wereld rond en de eerste video duikt al op, hier zorgde persoonlijke sponsor Red Bull voor. James geeft ook nog een woordje uitleg op zijn prive-circuit...

Thor it


thor it
no img
07/05/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

James Stewart tekent contract bij Yoshimura Suzuki

Afgelopen week kwamen JGR Yamaha en James Stewart overeen om het contract te ontbinden, James moest dus op zoek naar een nieuw merk en vond dat bij Yoshimura Suzuki. De Amerikaan tekende er een meerjarencontract en kijkt naar eigen zeggen er hard naaruit om met de Suzuki in zowel het SX- als het Outdoor Kampioenschap aan de start te staan.

Thor it voor enkele foto's van Stewart op de Suzuki in actie


thor it
no img
05/05/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Mis niks van de east, west shoot out in Las Vegas!

Deze avond word in Las Vegas de laatste ronde van het Amerikaanse Supercross kampioenschap verreden en daarbij hoort naar goede gewoonte een "East - West Shoot out" bij. Het belooft dus te gaan knallen daar tussen Eli Tomac, Justin Barcia, Blake Baggett, Ken Roczen, Jason Anderson, Malcolm Stewart, Dean Wilson en vele andere. Wie wel op de afspraak zal ontbreken is Darryn Durham want die liep eerder deze week een schouderblessure op! Klik op thor en vind de videostream, twitter links, livetiming en veel meer!

* tijdsschema geupdate!


thor it
no img
06/05/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

AMA Supercross kalender voor 2013 is bekend!

Het 2012 supercross kampioenschap is nog niet afgelopen en de mensen van Feld Motorsport zijn er al als de kippen bij om hun schema voor 2013 al aan te kondigen. Grote veranderingen zullen we in 2013 niet zien, zo start het kampioenschap nu ook weer te Anaheim in het "Angel Stadium" en dat op 5 januari en zullen we tussen de supercross in Toronto en Houston één week vrij hebben. De enigste verandering is de stop in de Metrodome te Minneapolis deze zal de supercross in de Superdome van New Orleans op de kalender vervangen. U kan de volledige kalender onder de thorbutton vinden.


thor it
no img
30/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

De SX in Salt Lake City zorgt voor enig spektakel!

Afgelopen zaterdag nacht werd in de United States of Amerika de voorlaatste wedstrijd van het Amerikaanse supercross kampioenschap verreden in Salt Lake City. Waar het de voorgaande jaren steeds regende of sneeuwde was het dit jaar een zonnige maar koude lente avond. Ideaal dus voor wat supercross! Klik op Thor en lees wat er gebeurde!


thor it
no img
24/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Amerikaans outdoorseizoen zal in mineur starten!

Het Amerikaanse "AMA Lucas Oil Pro Motocross Championship" dat zaterdag 19 mei van start gaat is nu na Chad Reed, Trey Canard, Ben Townley ook grote titelfavoriet Ryan Villopoto kwijt. De Monster Energy Kawasaki piloot en kersvers supercross kampioen kende in de supercross van Seattle een op het eerste gezicht een domme val.

Klik op Thor voor meer...


thor it
no img
21/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Ronde 15: AMA Supercross in Seattle!

Nadat we wekenlang de East-Coast jongens aan het werk hebben gezien maken deze nu weer plaats voor hun West-Coast collega's. Dat betekend dus dat we ons opmaken voor het enigste nog woedende titelduel in het 2012 AMA Supercross seizoen. Een titelduel tussen Eli Tomac, Dean Wilson, Coly Seely en misschien zelfs nog Marvin Musquin. Dit beloven dus nog drie spannende wedstrijden te worden!  Ook kan het misschien wel eens spannend worden in de supercross klasse, de titel mag dan wel al binnen zijn voor Ryan Villopoto toch zal hij de uit blessure terugkerende Ryan Dungey geen vrijgeleide naar de overwinning geven. Daarnaast zien we ook nog Ken Roczen op een 350KTM aantreden en Gavin Faith vervang James Stewart bij Joe Gibbs Racing. Wil u niks missen van dit alles klik snel op Thor!


thor it
no img
15/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Ronde 14: De New Orleans AMA Supercross!

In New Orleans word deze nacht onze tijd de veertiende ronde van het wereldkampioenschap en Amerikaans kampioenschap supercross verreden. Met Ken Roczen in de East Coast Lites klasse hebben wij Europeanen nog steeds een ijzer in het vuur voor een overwinning tegen de grote overheerser van het SX seizoen; Justin Barcia. Bij de “grote klasse”, namelijk de supercross klasse lijkt de weg dan weer open te liggen voor een overwinning van Ryan Villopoto want in New Orleans zullen we geen James Stewart achter het starthek zien. Officieel zal Stewart afwezig zijn door blessure maar de geruchten gaan dat James Stewart een uitweg zoekt in zijn contract met JGR en Yamaha. Wilt u het allemaal van op de eerste rij volgen klik dan snel op thor!


thor it
no img
04/04/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Zorgt Houston voor de voorspelbare titel?

De vraag die iedereen in Houston bezig hield was: Pakt Ryan Villopoto zijn 2012 Supercross titel hier al in de laatste "dome" op de kalender. Op het laatste supercross parcourse dat binnen ligt of moest Super Ryan nog twee weken wachten tot in New Orleans? Ook stonden de tegenstanders van Justin Barcia te trappelen tot er iemand eindelijk eens opstond en hem klopte... Justin "BamBam" Barcia mag dan wel vijanden maken bij de vleet geen enkele is tot nu toe al in geslaagd om hem op zijn nummer te zetten... Gebeurde het dit keer dan wel in Houston?

Klik op Thor en lees of bekijk het snel!


thor it
no img
27/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

De east coast lites zorgen voor spectakel!

Het Monster Energy Supercross circus ging het dit weekend voor de enigste maal in het seizoen zoeken buiten de Verenigde Staten. Het Canadese Toronto was "the place to be". In de Supercross klasse was het uitkijken naar wie het Ryan Villopoto nog moeilijk kan maken na het wegvallen van zowel Trey Canard, Chad Reed, Ryan Dungey als James Stewart. Ook is de vraag wat zal nu weer het spektakel leveren in de East Coast Lites klasse!

Klik op Thor en zie of lees het snel!


thor it
no img
24/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Toronto supercross live!

Deze week trekt het "Amerikaans" Supercross circus de grens over naar Toronto (Canada). Daar zullen we de grote jongens en de East Coast Lites klasse aan het werk zijn en het word door de afwezigheid van James Stewart vooral uitkijken naar de East Coast Lites klasse. Naar een mogelijk duel tussen de winnaar van vorige week Blake Wharton en de leider in het kampioenschap Justin Barcia. Ook kijken we ook weer uit naar wat regerend wereldkampioen MX2, Ken Roczen, kan doen na z'n crash van vorige week. Klik op Thor en volg alles op de voet!


thor it
no img
20/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Vervanger van Chad Reed is bekend!

Chad Reed had afgelopen week in verschillende media al laten verstaan dat zijn zelf opgerichte team niet zou stoppen of op stand-by zou gezet worden nu hijzelf gekwetst aan de kant stond. Die woorden zet de Australiër nu kracht bij door een vervanger aan te trekken die de AMA Outdoors zal moeten gaan betwisten voor het TwoTwo Motorsports team! Klik op thor en lees wie Chad Reeds motor zal besturen.


thor it
no img
20/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

De SX in Indianapolis zorgt voor spektakel!

De supercross in Indianapolis heeft voor spektakel gezorgd. Met crashes, duels en zelfs een moment dat voor het eerst in de geschiedenis te zien was in Indianapolis! De AMA Supercross kampioenschappen heb dus dit weekend wederom niet teleurgesteld!

Klik snel op Thor en zie de integrale wedstrijd of leest u liever dan kan u een volledig wedstrijd verslag lezen met daar tussen de belangrijke momenten in beeld!


thor it
no img
17/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Volg vanaf 00u30 de AMA SX in Indianapolis!

Het AMA Supercross kampioenschap is toe aan zijn elfde ronde en die brengt hen naar Indianapolis in Indiana. Het is nu uitkijken of het duel tussen Justin Barcia en Blake Baggett dat we zagen in Daytona een vervolg krijgt... En ook kijken we uit naar Ken Roczen, kan het "wunderkind" nu wel het duel aangaan met "BamBam" Barcia. In de 450cc klasse is het dan weer uitkijken naar het feit of James Stewart een vervolg kan breien aan zijn overwinning in Daytona! En u kan dit alles via live streams, live timing, twitter en het officiële Feld Motorsport youtube kanaal volgen! Klik snel THOR!


thor it
no img
14/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Zeer muddy Daytona supercross!

Door ziekte een beetje later dan normaal maar hier is het dan toch. Het verslag van daytona's supercross die afgelopen weekend werd gehouden in het mooie Florida. Alleen waren de weergoden het supercross niet zo gunstig gezind en kregen we bakken regen en dus ook een echte modder supercross!

Klik op Thor voor de beelden + een schriftelijk verslag!
thor it
no img
10/03/2012 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Volg de historisch SX van Daytona live!

Deze avond word de historische supercross van Daytona verreden en u hoeft daar geen seconden van te missen! Door de tweets, live timing en mogelijke live streams kan u alles van op de eerste rij volgen. Zo kan u zien of Ken Roczen de drive vind die nodig is om Justin Barcia te kloppen.

Klik op thor en vind alle info die u nodig heeft!
thor it
KTM Shop NLSec ConstructionsR2R StoreMx477WMX-ShopDSM

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountJepfralaurense motorsHaan WheelsEmxTradeBakens MotorsportMxWorldShock TherapyUltimateHPIBud RacingPutolineDhondtMxtopshopTVE SportsDesmet MotorsportLeon Sagaert