Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
25/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Volg vanavond de Toyota Trucks Thunder Valley National!

Vanavond is het met de "Toyota Trucks Thunder Valley National " weeral tijd voor de vijfde AMA National van het 2011 seizoen en u hoeft zoals steeds geen seconde te missen!

Klik snel op Thor voor alle links!


thor it
no img
20/06/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

De MXDN in 2012 in Lommel, de Handtekening is gezet!

Wat al langer werd verteld en eigenlijk geweten was is vandaag officieel beklonken met een handtekening. Het zware zand van Lommel zal in 2012 het toneel zijn van het motorcross evenement van het jaar! Nu we allen officieel op de hoogten zijn kunnen we ook allen beginnen sparen want de prijzen zijn niet van de poes. In Frankrijk waar de MXDN dit jaar word verreden betaal je al snel 90 euro inkom + 30 euro voor een paddock pasje.

Klik op Thor voor de vertaald een officieel persrelease!


thor it
no img
19/06/2011 | posted by Matthias & Matteo | reactie(s)

Chad Reed en Tyla Rattray winnen in Budds Creek!

Chad Reed (450cc) en Tyla Rattray (250cc) hebben beiden schitterende zaken gedaan in het kampioenschap. Chad Reed kende in Budds Creek een mindere eerste reeks. Niet de derde plaats viel tegen maar wel het tempo waarmee Chad Reed rond reed. In de tweede reeks zagen we echter een heel andere Chad Reed, hij moest even Mike Alessi voor hem dulden maar dat duurde niet lang. In de vijfde ronde nam Chad Reed de leiding over en domineerde hij de wedstrijd. Chad Reed won de overal voor Ryan Villopoto (1-3) en Ryan Dungey (2-2).

Klik op "thor" voor een verslag en de resultaten


thor it
no img
18/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Zit vanavond op de eerste rij voor de Budds Creek National!!

Het Lucas Oil AMA Pro Motocross kampioenschap heeft dit jaar nog niet teleurgesteld! En we hopen dan ook dat we vanavond wederom een prachtige wedstrijd gaan zien op het schitterend parcours in Budds Creek! Eén ding is wel zeker u hoeft van deze wedstrijd niks te missen!

Klik op Thor voor alle links!
thor it
no img
18/06/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Christophe Pourcel praat in Frankrijk met Jean-Jacques Luisetti

Christophe Pourcel is terug op Europese bodem. Dat heeft hij zelf op zijn officiële facebook pagina medegedeeld en dat hij hier niet voor niks is mag duidelijk zijn. De jonge fransman verblijft op dit ogenblik in Marseille en daar heeft hij afgelopen donderdag een ontmoeting gehad met Jean-Jacques Luisetti. Jean-Jacques wie? Jean-Jacques Luisetti, de man is team manager bij het CLS - Monster Energy – Pro Circuit team en dat verklaart meteen veel, leg daarbij het feit dat Ben Townley terug is gekeerd naar Nieuw Zeeland om terug de oude te worden en dat er dus een motor beschikbaar is bij het CLS Kawasaki team…
thor it
no img
14/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

De CP377 Saga: Pourcel verlaat MotoConcepts

Vandaag is bekend geraakt dat Christophe Pourcel en het MotoConcepts Yamaha team uit elkaar gaan. De Amerikaanse motorcross journalist Steve Matthes stuurde dit bericht de wereld in via zijn twitter account en dit werd meteen bevestigd door teammanager David Vuillemin. Ligt de weg nu open naar CLS Pro Circuit Kawasaki? En zien we Christophe Pourcel dan aan de start in de GP van Zweden? Als we de geruchten mogen geloven is dat toch één van de mogelijkheden! Word zeker en vast vervolgd.
thor it
no img
13/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Saga rond CP377 vervolgt: teammanager Spreekt!

De teammanager van Christophe Pourcel heeft enkele dingen rechtgezet op het Amerikaanse Forum VitalMX. Dat deed hij naar aanleiding van enkele verkeerd geïnterpreteerde post van David Vuillemin die zich al eerder uitliet over CP377 op VitalMX.

Klik op Thor voor de Nederlandstalige vertaling en het origineel bericht.
thor it
no img
12/06/2011 | posted by Matthias & Matteo | reactie(s)

Blake Baggett en Ryan Villopoto zijn de baas in High Point!

Ryan Villopoto bleef in de eerste twee wedstrijden nog op de achtergrond, maar de Supercross-kampioen liet in High Point zien dat het in de Outdoors voor hem ook menens is. RV won de eerste reeks met overmacht en reed in de tweede reeks rustig naar een tweede plaats toe. Leider Reed won wel de herneming, maar kwam in de eerste reeks niet verder dan een vijfde plaats. De 250cc klasse werd in High Point gedomineerd door Blake Baggett. Blake was in beide reeksen een klasse of twee te sterk voor de tegenstand want zelfs een valpartij in de tweede manche kon de jonge Amerikaan niet stoppen. Tweede in de eindstand werd Tyla Rattray (3-2), die meteen ook leider wordt in de stand, en op de derde podiumspot zagen we Eli Tomac (6-3).

Klik op Thor voor een verslag en de uitslagen.
thor it
no img
11/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Mis geen seconden van de High Point National

De derde manche van het "Lucas oil AMA Pro Motocross" kampioenschap wordt vandaag verreden en u hoeft er niks van te missen! Via Allisports, MotorsTV en Twitter kan u alles volgen!

Klik op thor voor alle links en de Pre race show!
thor it
no img
10/06/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Saga rond CP377 duurt voort: Hij start niet in High Point

De soap rond het persoontje van Christophe Pourcel duurt voort. We zullen voor u even recapituleren: CriCri was vorig jaar tot de laatste wedstrijd in de running voor de AMA 250 National titel en verloor deze door een valpartij, een valpartij die veroorzaakt zou zijn geweest door een vastloper. Bij deze crash blesseerde de talentrijke fransman zich aan de schouder. Maar dit zou achteraf nog maar het begin blijken van een zeer turbulente periode uit CP377 leven.

Klik op Thor voor alles!thor it
no img
09/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Aussies Abroad: Chad Reed

Chad Reed is een grote man in Australië en "ESPN Australia" volgt de man dan ook op de voet en nu heeft de zender een prachtige interview/reportage gemaakt met Chad Reed en zijn vrouw Ellie over zijn loopbaan u kan dit prachtig stukje "televisie" bekijken door op thor te klikken!
thor it
no img
02/06/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Herbeleef de Freestone National terug!

Het is weeral enkele dagen geleden dat Chad Reed, "S"Tyla Rattray en Ashley Fiolek wonnen in Freestone maar u kunt nu alles herbekijken hier bij MxWorld!

Klik snel op Thor!


thor it
no img
29/05/2011 | posted by Matthias & Matteo | reactie(s)

Chad Reed, Tyla Rattray en Ashley Fiolek overwinnen Texaanse warmte

Chad Reed heeft in Freestone een gouden zaak gedaan want niet enkel wint hij de National met een dubbele reeks overwinning, zijn grootste concurrenten Ryan Villopoto (3-5) en Ryan Dungey (2-DNF) verliezen dure punten. Chad Reed bleef in de overal David Millsaps (4-2) en Ryan Villopoto voor. In de 250 klasse zagen we een ijzersterke Tyla Rattray die zich niet liet overmannen door de warmte. Hij bleef met een tweede en eerste plaats zijn teamgenoot Dean Wilson (1-3) voor en Kyle Cunningham (3-4). Bij de vrouwen won Ashley Fiolek met een 1-2.

Thor it voor een verslag en de resultaten.


thor it
no img
29/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Marvin Musquin loopt duim breuk op

Tweevoudig wereldkampioen Marvin Musquin kwam in de Freestone National ongelukkig in aanraking met de motor van de net gevallen Justin Barcia. Hierdoor kreeg Marvin Musquin zelf een zware klap en brak hij volgens de eerste berichten zijn duim. Het zou gaan om een gecompliceerde open duim breuk. Als deze berichten kloppen zou het National seizoen, van de regerende wereldkampioen die nu zijn geluk beproeft in Amerika, wel eens afgelopen kunnen zijn.
thor it
no img
28/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Kijk vanavond live de AMA Freestone National

Deze avond wordt in Texas de Freestone National verreden. Deze national is de tweede van het seizoen en u hoeft er niks van te missen! Want dankzij Allisports en MotorsTV zit u steeds op de eerste rij!!

Klik snel op Thor voor alle info!


thor it
no img
27/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Herbekijk de Hangtown National

Heeft u vorige week iets gemist? Of vond u het net zoals ik zo'n geweldige race dat u het wel nog duizend maal kunt bekijken?! Dat kan dan nu! Want hier hebben we de replay van de eerste wedstrijd voor het "Lucas Oil AMA Pro Motocross" kampioenschap in Hangtown.

Klik op thor en herbekijk snel alle beelden van de Hangtown Classic!
thor it
no img
24/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

The Moto: Inside The Outdoors - Aflevering 8 Red vs Green

In deze laatste aflevering van het tweede seizoen "The Moto: Inside the Outdoors" kijken we naar de seizoensfinale in de 250 klasse. Met Geico Powersports Honda tegen Monster Energy Pro Circuit Kawasa, Trey Canard tegen Christophe Pourcel.

Thor snel voor deze laatste aflevering die tot maandag online blijft!
thor it
no img
22/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Kester 4 MX: de veilingen

Tot en met zondag middernacht kan er geboden worden op de laatste 2 pakketten van de Time4MXWorld-aktie.

Klik op Thor voor meer info!


thor it
no img
22/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Reed, Baggett en Patterson winnen in Hangtown

Het "lucas oil ama pro motocross championship" is begonnen en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan! In Hangtown zagen we 6 reeksen van topniveau en om duimen en vingers van af te likken en dankzij Allisports en MotorsTV moesten we geen seconde missen van al deze actie!

Toch iets gemist of wilt u graag nog even alles nalezen?? Klik dan snel op THOR!
thor it
no img
21/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

2011 Rockstar Energy Hangtown National Pre-Show

Hier is ie dan! De Pré-Show van de Rockstar Energy Hangtown National. Als u nog niet helemaal opgewarmd bent voor de openings-national vanavond zorgt dit er wel even voor!!

Klik op Thor voor de Pré-Show!
thor it
no img
21/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Volg de AMA National van Hangtown LIVE!! - UPDATE

Eindelijk is het zover het "Lucas oil AMA pro motocross championship" start vandaag! Met in in zowel de 250 - 450 en de WMX kleppers van formaat beloofd het een schitterend kampioenschap te worden dat wel eens even spannend zou kunnen zijn als het afgelopen supercross kampioenschap!

Klik op Thor voor de info die je nodig heb om geen seconde te missen van de actie!!
thor it
no img
20/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Startlijst AMA National in Hangtown

Als u morgen, net zoals wij, eerst voor de computer gekluisterd zit voor de eerste twee reeksen via Allisports te zien en dan daarna voor de televisie om live de laatste twee reeksen via MotorsTV te zien is deze deelnemerslijst misschien een handige tool...

Klik Thor


thor it
no img
18/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Moto - Inside the outdoors. Aflevering 7: Never Enough

Hier zijn we dan met aflevering 7 van "Moto - Inside the Outdoors" hierin worden de aflopende contracten van Short en Metcalfe onder de loep genomen en het einde van het AMA 450 National seizoen.

Thor voor de aflevering en kijk ze snel want deze blijft maar online tot Maandag aanstaande.
thor it
no img
16/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Steffi Laier rijd de AMA National in Hangtown

Verdedigende wereldkampioene en huidig leidster in de WK stand Steffi Laier zal aankomend weekend een uitstapje maken naar de Amerikaanse Nationals. De Duitse die buiten twee wereldtitels ook drie "AMA Women Motocross" titels heeft gaat dus terug even kijken naar waar ze ooit haar eerste grote triomf behaalde.

Thor voor de officiële tekst van haar website.
thor it
no img
12/05/2011 | posted by Matthias | reactie(s)

Mini National in Milestone

In Milestone was het gisteren verzamelen geblazen, elk zelf respecterende AMA National rijder was er op post. Met Chad Reed, James Stewart, Andrew Short, Marvin Musquin, Christophe Pourcel, Ken Roczen, Nick Paluzzi (op Rockstar Suzuki) en kersvers West Coast Supercross kampioen Broc Tickle was er keuze genoeg. De laatst genoemde kreeg het in Milestone nog serieus aan de stok met "Bad guy" Nico Izzi.

Thor voor een leuk filmpje van deze mini National.


thor it
KTM Shop NLR2R StoreSec ConstructionsWMX-ShopDSMMx477

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountDhondtMxWorldBud RacingJepfralaurense motorsLeon SagaertHPIMxtopshopTVE SportsBakens MotorsportShock TherapyDesmet MotorsportHaan WheelsUltimatePutolineEmxTrade