MX World

02/02/2012 13:45 - geplaatst door Marcel Dirks

Het ICE1RACING team in handen van Kimi Räikkönen opent het seizoen met de wedstrijd in Helsinki supercross. Deze supercross die voor het eerst wordt gehouden in Helsinki, begint op vrijdag om 15.30 uur met training en de finale is op zaterdagavond gepland. Thor it voor meer info.


"Het evenement is uniek in Finland, omdat de Motorcycle Show er verzamelt en er een grote menigte naar de beurs zal afzakken" Jarkko Nieminen van Pseparts. "Voor ons als de belangrijkste sponsor is dit natuurlijk een geweldige kans om de SX en MX te brengen voor het grote publiek. En hoe kan je dat op een betere manier doen dan samen met onze partner ICE1RACING team."
Vertegenwoordigers van ICE1RACING in deze race zijn GP-rijder Dean Ferris, en junior team rijders Niko Koskela en Teemu Lehtinen. De andere GP-rijder, Santtu Tiainen, is herstellende van een blessure opgedaan in de late zomer en zal dus niet starten in de race. "De knie is nu terug in goede staat. Ik was reeds in staat om te beginnen met rijden nog voor de kerst in Spanje, en sindsdien is er al een goede vooruitgang geboekt. Na de supercross vertrekken we direct richting België om er te trainen, en we zullen klaar zijn om het seizoen goed te beginnen ", zegt Santtu Tiainen.

ICE1RACING team opent het GP seizoen 09 april in Valkenswaard, Nederland.