MX World

29/12/2011 11:19 - geplaatst door Marcel Dirks

Een exclusief “vernieuwend“ motorcross magazine. Motorcross is kunst? Deze sport is altijd al een vorm van “Art” geweest en zal dat waarschijnlijk tot het einde der tijden ook blijven. De vertraagde televisiebeelden van een crossmotor en rijder die in harmonie diepe putten van s’werelds mooiste circuits luttele seconden aanraken met hun banden alsof er een hogere kracht mee gemoeid is, dat is “kunst”.

Thor it voor meer info over "The Art of Motocross"

België en dan vooral Vlaanderen is binnen Europa het kloppend hart van alles wat reilt en zeilt binnen de motorcross wereld. 
Ieder team en elke toprijder huurt er wel een woon-of werkplaats en toch hebben we in België en Nederland maar heel weinig magazines die uitgebreid over deze prachtige sport verslag uitbrengen. Wij gaan de nadruk leggen op uitgebreide interviews, technische uitleg, lifestyle, unieke foto reportages,... 
Het totaal nieuw magazine “The Art of Motocross” zal het nodige stof doen oplaaien in medialand. Het buitengewone magazine dat op een groter formaat en in de hoogste drukkwaliteit per kwartaal gaat verschijnen zal een totaal nieuw licht werpen op de sport Motorcross/Supercross/off-road. Met een bewuste keuze om 4 magazines per jaar uit te geven willen we de nadruk leggen op kwaliteit. 
“The Art of Motocross” zal de sport en hun vaandeldragers belichten in alle facetten die deze prachtige sport te bieden heeft, en dit op een manier die zelfs de echte insiders zal verrassen. 

Prijs: 9.95 euro per los nummer 
Abonnement: 35 euro België/Nederland portkosten incl. andere landen portkosten excl. 
Zie website www.theartofmotocross.eu info info@theartofmotocross.eu

The Art of Motocross , photoshoot Stefan Everts from Kris Melis on Vimeo.