MX World

28/12/2011 22:31 - geplaatst door Marcel Dirks

Wesley Verheyen heeft een rotseizoen achter de rug. De snelheid was er , maar meermaals liep het mis dit jaar. Motorcrossers zijn harde jongens en zo ook Wesley want hij wil weer de strijd aangaan voor het podium in het nieuwe jaar. We lieten hem aan het woord.  
Thor it voor meer!  

In het begin van het seizoen heb ik veel problemen gekend met de motor maar wanneer deze waren opgelost ging het redelijk. Op de eerste UMC cross in Boortmeerbeek brak ik mijn schouderblad op twee plaatsen. Toen ik opnieuw groen licht kreeg was het vrij goed en naar het einde toe begon het vlot te gaan. 

Opnieuw stond het geluk niet aan mijn zijde want in Dessel kwam ik slecht neer en schoot door mijn enkel met twee gecompliceerde breuken tot gevolg. Op dat moment was het seizoen over en out voor mij. Het is natuurlijk niet plezant wanneer de motor het begeeft of je geblesseerd raakt maar ik blijf positief denken dat het volgend jaar beter zal gaan. 

Op dit moment ben ik volledig hersteld en probeer zoveel als mogelijk op conditie te trainen. Het wordt geen Yamaha meer, ik zal nu op een Kawasaki van start gaan en dit opnieuw bij VLM. Plezier moet je zelf maken maar bij de VLM is de sfeer echt leuk. 
Soms is er eens een mindere omloop maar we mogen blij zijn dat er inrichters zijn die willen cross geven zodat wij onze sport zouden kunnen beoefenen. 

Mijn andere bezigheden buiten de cross zijn lopen , fietsen en werken. Mijn werk doe ik heel graag en dit is ook een hobby voor mij! Ik wil nog mijn ouders bedanken omdat ze altijd klaarstaan voor mij, het Betemo team voor de steun die ze geven, Elro Trucks , aquapura, V-mac, Kawasaki-benelux en natuurlijk al mijn supporters en vrienden.

Met dank aan Kabouter Trek voor de foto's