MX World

07/12/2011 20:26 - geplaatst door Marcel Dirks

JT Racing USA, het icoon van motocrosskleding uit de jaren 70, 80 en 90 is terug, en hoe!! Destijds droegen grote namen uit de motocrosswereld  (waaronder Broc Glover, Danny LaPorte, Ron LeChien, Jacky Vimond en Sebastien Tortelli) de onevenaarbare JT kleding met de eigentijdse look. De Retro vormen en kleurstellingen van de zeer herkenbare JT Racing designs zien we in de nieuwe collectie terug waarbij nieuwe technieken, functionaliteit en comfort worden gebruikt. Dit resulteert in een zeer aansprekende en kwalitatief hoogwaardige kledinglijn voor de motocross liefhebber.

Thor it voor meer info  

JT Racing USA werd eind jaren 60 door John en Rita Gregory geïntroduceerd. Het merk JT Racing beheerste de motocrosskledingmarkt voor decennia. Grote namen uit die tijd kozen ervoor om (gratis) het merk te dragen vanwege de eerder genoemde kwaliteiten.
In 2011 komt JT Racing USA terug in de sport met een innovatieve nieuwe lijn shirts, broeken, handschoenen, helmen en tevens een zeer eigentijdse vintage casual lijn. De Heroes van toen zoals Glover, Laporte en Vimond zijn nu ook betrokken in de ontwikkeling, testen en promotie van de nieuwe collectie.   De JT Racing USA race wear collectie en tevens de Casual kleding liggen reeds in de winkel, waarbij er speciaal geselecteerd JT Racing USA dealers zijn in de Benelux!   Elkay Sports bv is de exclusief importeur van JT Racing voor de Benelux en kijkt met enorm positieve blik naar komend jaar om de stijlvolle, innovatieve lijn tot het niveau te brengen van de gouden dagen van toen maar dan in een ‘nieuw retro jasje’!

www.elkaysports.nl is importeur van JT Racing