MX World

05/12/2011 21:41 - geplaatst door Marcel Dirks

Zondag aanstaande gaat de tweede editie van de MCLB eindejaarscross door op de bekende omloop in Stekene. De vraag is of Sven Breugelmans zijn zege bij de inters van vorig jaar kan overdoen. 

Thor it voor meer info

Tegenstand zal er alvast komen van Eric Foguenne , in de vorige editie nog derde. Een andere kanshebber is Lukasz Lonka. De Poolse rijder was begin november nog de beste in de Mini Grand-Prix in Lierop. 

Verder staan er nog heel wat rijders op de deelnemerslijst die zich in de strijd zullen mengen voor het podium. 
Bij de zijspannen wordt uitgekeken naar het Grand-Prix duo Jason Van Daele - Ben Van Den Bogaert. Deze jongens rijden nog maar pas samen en het wordt afwachten hoe zij al op elkaar ingespeeld zijn. Een ander opmerkelijk zijspan duo is de wederoptredende Nicky Pulinx met Eduard Soenens. Eduard stond dit jaar nog bij Jason Van Daele in het bakje. 
Ook bij de quads heel wat talent aan de start. Belgisch kampioen bij de BMB Davy De Cuyper gaat de strijd aan tegen ondermeer Sabrina Van Calster VLM , Jens De Kegel MCLB , Arnaud Thiry VMCF , Dirk Schelfhout KNMV , ... dus ook in deze klasse wordt vuurwerk verwacht! De omloop is te bereiken via de N49 Antwerpen - Knokke 
GPS: Nieuwdorp