MX World

30/11/2011 22:37 - geplaatst door Marcel Dirks

De 18 jarige inwoner uit Beveren, die velen beter kennen als Motorcrossers en ex-^piloot in het Reytec team, is afgelopen week derde geworden in het WK kickbox in Ierland.

Jens is pas begin september met de kickbox trainingen herbegonnen, dit nadat hij aan de kant werd gezet in het Reytec team. Poppe die vroeger al eens vice Wereld Kampioen is geweest toen hij een pak jonger was, heeft nu een nog straffere prestatie neergezet!

Straffer doordat hij moest aantreden in een hogere reeks en omdat hij pas enkele maanden terug aan het trainen is. Jens verloor met slechts 1 luttel punt de kamp voor het goud! De kleine finale won hij moeiteloos, Jens was terug beginnen trainen na zijn afknapper van afgelopen jaar in de motorcross. Dit was om in conditie te blijven en toch aan sport te blijven doen.

Knap te horen dat jeugdige motorcrossers ook in andere sporten hoge toppen scheren. Jens is wel vastbesloten om in de mx actief te blijven en is intussen wel met mensen in contact om te kijken wat kan voor volgend jaar.