MX World

29/11/2011 11:04 - geplaatst door Marcel Dirks

Voormalige Grand Prix-winnaar en multi-time podium finisher Brian Jorgensen heeft het genoegen om de data van zijn winterstage aan te kondigen. Deze trainingsdata zijn op gespecialiseerde faciliteit in het zuiden van Spanje, die open staan voor alle leeftijden en niveaus. Thor it voor meer info.


Jorgensen, die bekend staat als één van de meest toonaangevende motorcrosstrainers in de sport na zijn lange carrière op het hoogste niveau met zijn steeds aangevuld rijtechniek. Brian biedt nu de mogelijkheid aan de rijders om van zijn ervaring leren tijdens deze speciale motorcross winter trainingskampen.
De trainingskampen vatten eind van januari aan en duren tot het einde van maart, zo bieden we rijders de kans om nauw samen te werken met Brian. Wat kan je verwachten? Techniek op alle aspecten van het rijden en racen op verschillende tracks, maar ook fitness en voeding, die zijn afgestemd op rijders en die bieden de beste pre-seizoen mogelijk om zich voor te bereiden op de start van het 2012 jaar. De faciliteit, tijdens die zes dagen van MX stage lijkt het misschien veel op een echt onderwijs, met een intensieve training op o.a. de start, sprongen en bochten. Het verblijf ligt in het zuiden van Spanje met appartementen en is beschikbaar voor een rijder en een monteur, dit is inbegrepen in de arrangementsprijs. De appartementen zijn uitgerust met slaapkamers, wasmachine en vaatwasser, toilet en bad, woon-en eetkamer met toegang tot een zwembad, een modern 5-sterren wellness spa en fitness center. Tijdens Brian's scholing zijn er ook gesprekken over het mentale aspect van het racen, en er is ook een hosting in week 7. Dit speciaal voor 65cc, en 85cc rijders hoewel de scholing steeds openstaan voor rijders van alle niveaus inclusief de huidige Grand Prix racers op zoek naar extra hulp. "Ik heb het geluk mogen hebben om een grote carrière in de Grand Prix race te rijden, en dit voor een aantal fabrikanten,. En hoewel mijn carrière door rugklachten een beetje abrupt aan een einde kwam, heb ik me sindsdien met de coaching van het Deense nationale team en, individueel ook toegelegd met het werken van enkele erg getalenteerde rijders, maar ook regelmatig rij nog zelf. We hebben een uitstekende faciliteit in Spanje met alles wat een rijder moet doen tijdens zijn wintertraining, en met alle ervaring die ik heb geleerd de afgelopen jaren en mijn interesse in het verbeteren van een rijder zijn techniek. Geeft het me dan ook veel voldoening daar we over de mogelijkheid beschikken om hen te helpen, te verbeteren, in alle fasen die ze in hun carrière nodig gaan hebben ", zegt Brian. Brian heeft al tal van piloten getraind sinds hij afscheid heeft genomen van de Grand Prix races, de nu 36-jarige Deen is het nog lang niet moe om tijd te stoppen in de jeugd. De voormalige nationale kampioen heeft zich onlangs ook herenigd met Honda, waar hij zijn meest succesvolle seizoenen kende. Brian is aangeworven als jeugdtrainer van de Honda Xtreme Academy en kan ons een mooi aanbod doen. Als MX World lezer krijg je een extra korting van 10% bij zijn trainingsstage voor alle Honda rijders. De kosten van die scholing is 760 euro per week, inclusief alle kosten bijhouden en accommodatie voor een rijder en een monteur. Er kan een korting voor groepsreserveringen worden aangevraagd! Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen met Brian op: (00) +45 29161690 of bkj8mx@gmail.com