MX World

28/11/2011 20:46 - geplaatst door Marcel Dirks

DRS Racing Team maakt plannen voor seizoen 2012 bekend.
Nicolas Stampaert van het Dirt Racing Supply MX Team is er trots op om mede te delen dat hij in 2012 verder zal gaan met zijn team en daarnaast een flinke stap hogerop zal gaan. Commentaar Nicolas Stampaert:’’Nadat Jimmy en Nicky Verburgh van FMX 4 ever ons aangaven naast hun freestyleteam en KTM dealerschap in Zelzate ook een motorcrossteam te willen oprichten, hebben wij besloten om de krachten te bundelen en het officiële motorcrossteam te worden van FMX 4 Ever KTM."

Meer nieuws over het team en haar rijders bij Thor

"De tweede nieuwe hoofdsponsor binnen het team is DGGD glaswerken van Sam de Grom waarmee wij ook de krachten bundelen. Ook mogen wij Red Bull en Stoica Graffix als onze nieuwe partners verwelkomen. Verder blijven Fly Racing, Von Zipper, BO Motor Oils, Multi Air luchtfilters, Barta Racing WP, Royal Hills Experience, Racetech en Afam het team trouw. 

Alle rijders zullen binnen de BMB rijden binnen de club van Walter Haentjens (AMC Evergem). Op het gebied van de rijders is er ook groot nieuws want de nieuwe kopman van het DRS/ FMX 4 Ever team is Roy Gijsel. Roy zal volgend jaar het BMB BK MX1 rijden en daarnaast zoveel mogelijk nationale BMB wedstrijden en enkele ONK's en eventueel een MX1 GP combineren met de wedstrijden bij RES Axel. Roy is enorm gemotiveerd en reed het afgelopen weekend zijn eerste meters met de nieuwe KTM SXF 450 in Axel. Roy zal met het startnummer 76 achter het starthek verschijnen. Daarnaast komt Ron Lespoix na een jaartje blessureleed het team versterken bij de inters MX2 met het startnummer 29. Ron zal het BK MX2 combineren met alle Belgische wedstrijden, enkele ONK's en EK's net als Olivier Vandergugten die het team en zijn nummer 7 ook trouw blijft en voor dezelfde wedstrijden kiest. 

Verder zal Tom Van Loon de jongens begeleiden en zelf een tiental BMB wedstrijden rijden. Ook sponsor Sam de Grom zal bij de BMB seniors uitkomen net als ikzelf. Ik zal volgend jaar ook enkele BMB enduro’s rijden bij de inters E3 en enkele supermotardwedstrijden bij de prestige klasse. Mijn neefje Arnaud Wauters maakt de overstap naar het goed bevriende JM Racing KTM van Jean Marie van Meerhaege waar hij het BK, ONK en het volledige EK supermotard zal rijden aangevuld met enkele BMB crossen bij de nationalen MX1 op een KTM 450. 

Ik ben heel blij met de nieuwe opzet en rijders van het DRS/ FMX 4 Ever team. We proberen er een mooi seizoen van te maken en ik kijk enorm uit naar de samenwerking met de families Gysel, Verburgh, De Grom, Tack en Stuyven van Stoica Graffix met wie ik alle vijf al jaren een heel vriendschappelijke en goed band heb’’.