MX World

10/11/2011 19:15 - geplaatst door Marcel Dirks

Alleen aanstaande zondag zal het motorcrosscomplex De Kempen in Eersel via de nieuwe afrit aan de snelweg A67 bereikbaar zijn. Tijdens de vier-uurs motorcross zal de calamiteitenpoort geopend worden, zodat het circuit voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is. Ook wordt er een laatste hand aan het circuit gelegt, daar hebben we we foto's van...

Thor it

Komende van de richting Eindhoven blijft men de A67 volgen richting Antwerpen ( de oude afslag Eersel voorbij rijden). Bij de nieuwe afslag ( Hapert, Bladel, Reusel ) verlaat men de snelweg. Boven aan gekomen gaat men rechts en daarna bij de eerste verkeerslichten weer rechts. Deze weg volgen en men rijd zo het circuit op. 

Vanuit België komende vanuit de richting Antwerpen E34 neemt men de eerste afslag voorbij de grensovergang met Nederland ( Hapert, Bladel, Reusel ) . Bovenaan afrit links, weg volgen tot eerste verkeerslichten en hier rechts afslaan. Daarna weg volgen tot aan ingang circuit. 

Tevens zijn er ook al wat foto’s van het circuit beschikbaar en laat de organisatie weten dat het circuit er perfect bij ligt. In de 27 jaar dat de vier-uurs cross word georganiseerd zijn de weersvooruitzichten nog nooit zo goed geweest als voor aanstaande zondag. 

Bij de inschrijving blijkt nu al weer dat de belangstelling voor deelname weer boven verwachting is. Het concept van de vier-uurs motorcross blijkt na 27 jaar nog steeds in trek bij de motorcrossers van allerlei categorieën.