MX World

27/09/2011 19:19 - geplaatst door Marcel Dirks

Zaterdag 01/10 is er weer een opstapdag met de zijspannen van VLM en VMCF op het circuit van Genk van 17u30 tot 19u, in aansluiting op het volledige jeugdprogramma van UMC. Net zoals in Lierde vorige week kan iedereen, die een shirt of pet van "Red de Motorcross" koopt, een rondje als bakkenist meerijden in een zijspan, ditmaal op een heus WK circuit! 

Meer info hierover bij "Thor"

We hebben een aanvraag gekregen via MC Maasland om de mensen van de Sportraad van de provincie Limburg (sponsors van oa. de GP MX1/2 in Lommel, de GP zijspannen in Genk en Everts & Friends) ook eens mee te nemen als bakkenist.
Er lopen momenteel onderhandelingen met bekenden uit de GP-wereld om aanwezig te zijn zaterdag. Later meer hierover uiteraard.
Hierbij dus een oproep naad de zijspannen van VMCF en VLM om mee te doen aan deze opstapdag zaterdag 01/10 van 17u3 tot 19u. Het circuit is dan enkel toegankelijk voor de zijspannen. Jullie kunnen dan ook eens met jullie familie in de bak een rondje maken rond het GP circuit bvb.
De piloot en de bakkenist krijgen een T-shirt aangeboden van UMC voorzitter Hans de Neef. We mogen het circuit gratis gebruiken dankzij de organiserende club Fun MX team van VLM.
Dank aan iedereen van UMC, VLM, Fun MX team, www.mxworld.be en www.time4mx.com voor de medewerking aan deze - voorlopig waarschijnlijk - laatste Time4MXWorld actie voor 2011! (sorry iedereen, de lijst met namen is te lang en de kans om iemand te vergeten is te groot!)