MX World

08/06/2011 17:39 - geplaatst door Marcel Dirks

De kogel is door de kerk! Na het geweldige nieuws dat MC Boekel haar motocross activiteiten mag voortzetten op circuit Bezuidenhout is er besloten het Internationaal Jeugdweekend naar Boekel te halen op 23 & 24 Juli aanstaande. Ook zal de Dealercup tijdens een spectaculair zaterdagavondprogramma weer nieuw leven in geblazen worden . 

Thor it voor meer info

Joint Forces Projects en MC Boekel werken momenteel hard aan de organisatie van het evenement, en zullen via de website www.jointforcesprojects.com  de rijders, sponsoren en bezoekers van het laatste nieuws voorzien. Klik HIER voor het online promotieboekje vol algemene informatie.
Ook de online inschrijfmogelijkheid is reeds actief! Dat betekend dat de reeds aangemelde rijders hun aanmelding kunnen omzetten in een inschrijving door de gevraagde gegevens in te vullen op www.jointforcesprojects.com . Jeugdrijders en Dealercupteams die zich nog niet hebben aangemeld kunnen rechtstreeks doorklikken en direct inschrijven.
Het Internationaal Jeugdweekend word georganiseert onder auspicien van de IMBA & MON, maar zal open zijn voor rijders van alle bonden.
We danken allen vooraangemelde rijders voor hun e-mail, of ingeleverde invulstrook. Deze vorm van animopeiling heeft MC Boekel en Joint Forces Projects doen besluiten het evenement door te zetten.