MX World

24/03/2011 19:45 - geplaatst door Marcel Dirks

Alain Roels organiseert opnieuw een driedaagse paas-stage in Frankrijk. Eerst wordt er gereden op het circuit van Ribécourt, het tweede circuit ligt in Crisolles

Thor it voor meer info of surf naar www.mxstage.be

20, 21 en 22 april is er opnieuw de MX  paasstage. Net als vorig jaar gaan we naar 2 circuits. Het eerste is Ribécourt. (Op 220km Brussel) Het is een zavelzanderig circuit dat veel te bieden heeft. Zo liggen er prachtige tafelbergen, opsprongen, afstappen , veel kombochten, ook enkele korte bochtjes en een mooi startveld met een vast starthekken. We zullen leuke wedstrijdjes kunnen houden en alle technische facetten van motocrossen in zand oefenen. Het 2de circuit is Crisolles , op 10 km van Ribécourt. Het is een steenvrij zavel/leem heuvelcircuit met zalige afdalingen , klimmen, prachtige tafelbergen, afstappen en enorm veel grip!   Op 2 km is er een ‘Leclerc’ grootwarenhuis en op 8 km ligt het stadje Noyon, (dit is ook de afrit die je moet nemen op de A1 richting Parijs) met lekkere restaurantjes en voor de sportliefhebbers een grote McDonald J   Ik heb van beide circuits enkele foto’s toegevoegd. Op www.mxstage.be vind je meer foto’s en info.     Rob Goris en ikzelf zien het volledig zitten om 3 dagen plezier te maken en we hopen  jullie ook!