MX World

23/03/2011 21:56 - geplaatst door Marcel Dirks

Vandaag, woensdag 23 maart is de moto van Bieke Vercammen gestolen op het Zwaanhof circuit te Komen. Het betreft een KTM SX85cc model 2010. De moto is te herkennen aan de ohlins vering (voor en achter), getunde motorblok (initialen RVH staan erin gegraveerd), er zit een achterremklauw op van een 125cc, VHM cilinderkop, carbon kaderbeschermers, verhoogd en dik renthall stuur, brede raptor voetsteunen. Thor it voor meerTussen de trainingreeks van de jeugd en de volwassenen is deze motor verdwenen. Enkele mensen zagen de dader ermee wegrijden (op de moto), ze zijn nog gaan zoeken met de camionette, helaas kwam alle hulp telaat.

Alle tips die eventueel kunnen leiden naar de motor of de dader mogen gemeld worden bij Dirk Vercammen, 0485 373 878.