MX World

23/03/2011 05:15 - geplaatst door Marcel Dirks

De negende editie van de Alpha Motorhomes Championsday op 26 maart 2011 moét een knaller worden want alle toppers die gesteund worden door Alpha Motorhomes zullen present zijn. Oa. Stefan Everts, Ken de Dycker, Steve Ramon, het Telenet Fidea Cycling Team, het Sunweb Revor Team en nog vele anderen...

Thor it voor meer info

Patrick Bellon en zijn team dat de ChampionsDay organiseert zijn weer druk in de weer om ook van de ondertussen al 9de editie een onvergetelijk evenement te maken. We zijn dan ook zeer vereerd te kunnen aankondigen dat deze 9de editie alweer een stapje hoger mikt om de aanwezige topsporters, bezoekers en fans een onvergetelijke dag te bezorgen. De ChampionsDay is een initiatief van Patrick Bellon en het bedrijf Alpha Motorhomes dat talrijke topsporters ondersteunen met een huis op wielen. De betrachting is om zoveel mogelijk sportvedetten en fans samen te krijgen voor een leuke familiale namiddag waarbij beide partijen de tijd hebben om elkaar wat beter te leren kennen. Een unieke belevenis voor de fans die anders nooit zo gemoedelijk met hun idool kunnen praten. Het hele concept van de ChampionsDay wordt gedragen door vrijwilligers die de mouwen opstropen om ook van deze editie een succes te maken. We mogen dan ook met enige fierheid verkondigen dat we ook dit jaar weer kunnen rekenen op de medewerking van al deze sporters en teams. Telenet Fidea Cycling Team Sunweb Revor Cycling Team LS Honda Racing Lagrange Racing Stefan Everts Bart Wellens Zdenek Stybar Niels Lagrange Shaun Simpson Klaas Vantornhout Kevin Pauwels Ken Dedycker Tom Steels Steve Ramon De ChampionsDay zal plaatsvinden op zaterdag 26 maart 2011 in en aan de gebouwen van Alpha Motorhomes in Temse. Alle opbrengst zal dit jaar aan HET VEER geschonken worden. Het Veer uit Sint-Niklaas is een centrum voor kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen. Dit jaar hebben ex-Belgisch kampioen wielrennen Tom Steels en “ De Tom Steels vrienden” een unieke familie fietstocht in elkaar weten te steken. Kinderen en volwassenen kunnen samen met jullie een leuke fietstocht maken. (ongeveer 20 kilometer) De fietstocht begint om 13.30 uur aan de gebouwen van Alpha motorhomes te Temse. (inschrijving 3 euro per deelnemer) Om 15.40 uur is de presentatie voor pers en fans. Nadien volgt er een uitgebreide handtekensessie. De gebruikelijke interviews gaan we vervangen door iets ludiek. Motorcrossers versus veldrijders versus autopiloot in een sumo worstelpak. Ook een partijtje touwtrekken staat op het programma. Er is geen competitie mee gemoeid maar het is mooi voor het publiek en de media. Presentatrice Cynthia Reekmans en presentator Bart Schols (onder voorbehoud) praten het evenement aan elkaar. We zouden het zeer op prijs stellen dat jullie aanwezig willen zijn op zowel de fietshappening als de presentatie. Buiten aan de gebouwen staan de motocross teamtruck van LS Honda, De Lamborghini van Niels Lagrange, De RedBull HUMMER voor muziek en sfeer, talrijke drank en eet gelegenheden aan democratische prijzen, een stand met fietsen, motoren en kledij van de sportvedetten,... enz.