MX World

16/03/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Een regering vormen lijkt in Belgiƫ niet vanzelfsprekend. Maar het is niet omdat de politici niet uit de impasse geraken, dat wij bij de pakken blijven zitten. We zijn op de proppen gekomen met een uniek initiatief, een Vlaamse supportersclub voor een Waals toptalent.
Want een talent is Kevin Fors absoluut. Daarom verdient hij met Forza Fors zijn eigen supportersclub. Forza Fors gebruikt het Italiaanse aanmoedigingskreet Forza,een term die vechtlust, gedrevenheid en uitstraling omvat. Wij zijn er van overtuigd dat al deze aspecten aanwezig zijn bij onze piloot. Thor it voor meer...

Een bewijs daarvan is het veelbelovende palmares dat Kevin de laatste 2 jaar bij elkaar aan het crossen is. In 2009 veroverde hij de vierde plaats op het Belgisch Kampioenschap en in 2010 kaapte hij zelfs de titel van vice-Belgisch Kampioen weg. Bovendien wist Kevin de laatste 3 jaar elke keer te winnen op de 12 uren de la Chinelle en ging hierbij ook als jongste winnaar ooit in de geschiedenisboeken. Deze prestaties heeft Kevin kunnen verwezenlijken met de steun en de ervaring van een uitstekende trainer; Patrick Caps. Speciaal voor Kevin heeft Patrick en aangepast programma gerealiseerd voor het nieuwe seizoen. Dat moet er voor zorgen dan het seizoen 2011 een succesjaar zal worden. De seizoensstart oogt alvast veelbelovend. De oprichting van supportersclub Forza Fors komt op een scharniermoment in de sportieve loopbaan van Kevin Fors. Het seizoen 2011 biedt namelijk twee grote uitdagingen voor Kevin, namelijk strijden voor de titel van het Belgisch en Europees Kampioen.