MX World

16/03/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Youthstream stelt met trots haar nieuwe online tv-zender voor: www.mxlife.tv. Via deze website kun je tegen betaling de Gp's bijna helemaal live kunnen volgen want nieuw tov vroeger dat je al online live-beelden kunt bekijken vanaf de kwalificaties op zaterdag. Natuurlijk kun je de MX1-en MX2-reeksen live bekijken evenals het nevenprogramma van MX1-MX2 (WMX, EK MX2, EK 125). Thor it voor meer uitleg (Eng)

  The MX-LIFE.TV program On GP Saturday's we will broadcast the MX1 and MX2 qualification races. The hour prior to that, we will air a LIVE Studio Show from at the GP's featuring special reports as well as special guests in our studio. Then on Sunday, all of the Sunday races will be shown LIVE on MX-LIFE.TV. Viewers will be able to follow all of the races on Sunday from the comfort of where ever they are, as long as they are able to connect to the internet. 2011 Season Pass (including Monster Energy Motocross of Nations) LIVE webcast of the: Saturday MX1 and MX2 Qualifying Races. All races of the MX1 and MX2 World Championship GP's. WMX (Bulgaria round only) VMX Races (in accordance to the calendar) European EMX2 and/or EMX-125 Races Highlights: Every MX1 and MX2 GP with special content Every MX3, WMX rounds All 2011 Supermoto GP's Junior Motocross World Championship Snowcross World Championship LIVE timing Saturday "Studio Show" with special guests Exclusive features, rider interviews and behind the scenes footage Event Press Conferences Paddock Girls Full season replays and VOD (Video on Demand) archive footage 

All info @ www.mxlife.tv