MX World

07/03/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Het bezoek van de firma Empirelogomats.com, met de befaamde milieumatten aan de Supercross van Anaheim 1 begin dit jaar begint nu volop zijn vruchten af te werpen. Met trots mogen Luc en Christel zeggen dat enkele van de meest gerenomeerde SX-teams vanaf heden tot hun klanten behoren. Zo is bvb. de eerste levering van FIM-gekeurde milieumatten onderweg naar het Kawasaki PRO CIRCUIT TEAM van Mitch Payton. Thor it voor meer info en foto's  

Met andere woorden, ook in de USA begint men stilaan het besef te krijgen van milieubewustzijn in de crossmiddens. Dit belgisch product helpt hen daarin. Andere gerenomeerde teams als TWO-TWO van Chad Reed en het YAMAHA SAN MIGUEL TEAM van JAMES STEWART zijn eveneens in onderhandeling voor deze Belgische milieumatten uit Kortrijk. Dus nadat zij de GP Paddock in Europa al hadden veroverd, begint nu ook de doorbraak op de amerikaanse markt. Toch niet min voor een klein bedrijfje uit een klein landje. De troeven zijn vooral het milieu-aspect van deze olie-absorberende matten bestaande uit nylon en pvc, maar vooral ook de digitale bedrukking door HI TECH Technogoly uit de Flanders en dan niet te vergeten de mooie designs en ontwerpen die kunnen gemaakt worden, samen met de logos erop die de klant wenst. Wenst u hierover meer te weten surf dan es naar www.empirelogomats.com of stuur een mailtje naar Christel op milieumatten@hotmail.be of sales@empirelogomats.com. Bellen kan op 0032 475 200 899 (Christel) of 0032 477 484432 (Luc). Zij maken u gratis en vrijblijvend een ontwerpje, stuur gerust uw logos eens door. Deze matten zijn niet alleen goed voor het milieu, ze geven tevens een extra dimensie aan de teamuitstraling door hun sponsors extra in de kijker te zetten.