MX World

25/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Het nieuwe seizoen is reeds van start en dus is het hoog tijd om het "MX TEAM Aerts Containerdienst" even voor te stellen. Het team dat vooral actief is binnen de rangen van BMB en VLM hoopt vooral veel plezier te maken op en rond de circuits!
 Met Dieter Aerts, BMB Kampioen 85cc 2010, is er zeker geen tekort aan talent wat hopelijk de nodige resultaten zal brengen.

Piloten: Joris Goossens, Yoeri Alenteyns, Yannick van der Staey, David Boons, Nicky Verboven, Andy Leten, Stanneke Goeyvaerts, Bart Janssens, Mathias De Meyer en Dieter Aerts Met dank aan onze sponsers: Restaurant Den Engel te Zandhoven, Adams te Massenhoven, Hannes Verboven Grondwerken, Gebroeders Schuermans, Café Royal te Oelegem, Transport de Pooter, Bourbon-sleeckx te Schilde, Danscafé De Schuur te Oelegem, Aerts containerdienst te Wommelgem,Van Meensel te Balen, Verboven Bike Shop te Schoten , Fietsen Leten Walter te Schoten, Caravans Ronny te Schilde, Urbano, KBC zakenkantoor Van Hoof...