MX World

22/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Zoals elk jaar trekken we tijdens de week van de Krokus-vakantie naar het zonnige Spanje. Sinds vorig jaar spelen wij met het idee om er een stage gaan te geven maar dit doe je niet zo op 1,2,3.
Daarom zouden we graag een TRY-OUT doen!
Wat houdt dit in: Het is in de toekomst de bedoeling om er een low-budget stage van te maken dus trekken we rond per mobilhome van circuit naar circuit.Voor diegene die toch een hotel willen, geen probleem maar dit is op eigen initiatief. Thor it voor meer info (wees snel want er zijn nog slechts drie plaatsen vrij)

  Wij zouden graag dit jaar een aantal piloten meenemen(max 10) om zo samen met jullie te brain-stormen over het, hoe, wat, waar en wanneer voor 2012. David en Dennis geven samen of apart elke dag les op een 5 tal verschillende circuit’s en zullen zelf ook nog een beetje mee rijden en eventuele moeilijke stukken van het circuit voor doen. S’avonds kan er dan gezellig na gekaart worden over het verloop van de dag en kunnen de piloten bij ons terecht met al hun vragen. De prijs voor de lessen over heel de week is 150€(dit is enkel voor de lessen, toegangsprijs circuit niet inbegrepen). Voor meer info of inschrijving: cools.mollen@telenet.be of 0477-41-33-08 Alvast bedankt, David en Dennis