MX World

19/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Clement Desalle won vandaag de openingscross in Valence, Clement deed dat meteen met een dubbele reekszege en liet zien dat hij een uitstekende winter achter de rug heeft. Nieuwkomer Steven Frossard werd nu mooi tweede voor Seb Pourcel, Steve Ramon werd tiende in de tweede reeks. Joel Roelants toonde zich in de tweede reeks van de MX2, hij werd tweede achter Nicolas Aubin, Jurgen Wybo (7de) en Kevin Fors(9de) waren de andere Belgen in de toptien. De volledige toptien van MX1 en MX2

MX1 Race 2
1 Clement Desalle
2 Steven Frossard
3 Sebastien Pourcel
4 Evgeny Bobryshev
5 Julien Bill
6 Gregory Aranda
7 Shaun Simpson
8 Loic Larrieu
9 Jonathan Barragan
10 Steve Ramon MX2 Race 2
1 Nico Aubin
2 Joel Roelants
3 Arnaud Tonus
4 Jordi Tixier
5 Elliott Banks-Browne
6 Mattis Karro
7 Jurgen Wybo
8 Charles Lefrancois
9 Kevin Fors
10 JAmes Cotterell