MX World

19/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Dat Ken Roczen een talent is hoeft niet meer gezegd, dat bewees hij vorig week door een "solid" top tien notering neer te zetten bij z'n debuut in de "Supercross Class". Dat debuut smaakt blijkbaar naar meer want Ken en KTM hebben samen beslist dat hij ook de legendarische Supercross in Daytona mag rijden op de 350cc. Klik op Thor en bekijk Roczen z'n schema & een interview waarin zijn plannen besproken worden.

Copyright Foto: Hoppenworld.com Ken Roczen's Schema... 5 Maart 2011 - Supercross Daytona
10 April 2011 - Grand Prix Sevlievo (BUL)
16 April 2011 - Supercross Seatle (Als het klassement gunstig is neemt hij deel.)
25 April 2011 - Grand Prix Valkenswaard (NL)
30 April 2011 - Supercross Salt Lake City (Zekerheid)
7 Mei 2011 - Supercross Las Vegas (Zekerheid)
15 Mei 2011 - Grand Prix Glen Helen (US) en de rest van het Wereldkampioenschap motorcross. Tussen de Supercross van Daytona en de Grand Prix van Sevlievo zal Ken Roczen ook nog een stage in Spanje afwerken met het Europese KTM team en de motor testen voor de Grand Prix's.