MX World

15/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Eindelijk is er groen licht gegeven door de gemeente Eersel om het motorcrosscomplex in Eersel vier dagen per week te openen. De MCC de Kempen wil dan ook vanaf volgende week woensdag 23 februari, week 8, de circuits openen op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Lees verder op Thor

Op de oneven weken vanaf 1 maart tot 1 november, zal circuit de Pan ( het nieuwe circuit ) op woensdag alleen geopend zijn voor jeugdrijders, zodat deze apart hun trainingen kunnen rijden. Jeugd, word onder verstaan, 50cc t/m 85cc grote wielen. Het andere circuit, het Ketelbergcircuit is dan geopend voor de grote motoren. De openingstijden zijn van : Openingstijden (wintertijd): * Woensdag van 13 tot 17 uur.
* Donderdag van 13 tot 17 uur.
* Zaterdag van 13 tot 17 uur.
* Zondag van 13 tot 17 uur. Openingstijden (zomertijd): * Woensdag van 13 tot 19 uur.
* Donderdag van 13 tot 19 uur.
* Zaterdag van 13 tot 17 uur.
* Zondag van 13 tot 17 uur. Voor alle verdere informatie kan men een bezoekje brengen aan de website van MCC de Kempen, www.mccdekempen.nl  Tot ziens op onze prachtige circuits!!!!!!